Header

Postad i: Min vardag

Träffade en före detta konståknings-vän som jag inte träffat på över ett år. I början var man ju sådär lite små-nervös men när vi satt oss ned och börja äta och prata så var all nervositet borta och vi pratade om allt mellan himmel och jord som vi missat om varandra under året. Hon är en av mina äldsta vänner som jag fortfarande träffar och även om vi har olika intressen så är vi ändå lika på många sätt som personer. Det var i alla fall jättekul att träffa henne igen och vi kom fram till att vi måste träffas lite oftare än en gång per år, hahah!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Postad i: Min vardag

Tänkte i lördags att "jag ska bara ta det lungt, ska dricka lagom och ¨åka hem tidigt, inte gå all in"..... Gissa tre gånger hur det sluta? Svar: tvärt om. Körde beerpong och drack en massa, på något vis lyckades vi vinna mot 8 lag och fick skriva in oss på brädet. Sen var man ju så pass packad att man skrev "bearpong" (björnpong) istället för "beerpong" (ölpong) och la upp det på mystory för alla vänner att se. Pinsamt. Sen skulle jag och en vän ha pizza men vi hade asbrottom så vi fråga de före oss om vi kunde få deras vilket var en pizza med TONFISK OCH RÄKOR!(!!). Vem beställer ens det!? Det stank tonfisk på hela tåget sen. Jag lyckades dessutom tappa bort min mobil, dock låg den i min ficka men innan jag insett det så hade bussen till stationen åkt. Så jag hoppade in i en random bil som stod vid gatan och bad killen köra mig till tågstationen vilket han också gjorde. Helt sjukt så här i efterhand att jag vågade göra det, haha. Kunde ju slutat hur illa som helst.

Minnet från tåget till eftersläppet är typ icke-existerande. men hade fett kul och dansade runt med min phadders Sverige-hatt på huvudet medans min kompis hade ett cykels´kydd på huvudet. Dessutom hade jag lys-band på armen och mellan brösten för tydligen tycke jag det såg lite coolt ut. Sen tåg vi taxi hem och då var klockan 5.... Inte 12 som jag först planerat... Jaja, jag hade kul och det var värt det alla dar i veckan! :)

Likes

Comments

Postad i: Min vardag, Mode/outfits

Läser man på universitetet så älskar man fredagar eftersom att vi har knappt några lektioner alls då. Oftast är det bara övningar och inga föreläsningar så om du kanske inte är ikapp eller behöver fråga så kan du komma dit och få hjälp men annars är det inget viktigt man missar. Jag ska ändå till Malmö sen på eftermiddagen för att flytta upp min hårförlängning så tänkte komma på sista lektionen eftersom jag ändå ska till tågstationen och skolan ligger bredvid. Tänkte jag kunde få lite extrahjälp med programmeringen eftersom jag känner mig lite osäker.


Likes

Comments

Postad i: Min vardag

Kan inte mer än älska utsikten jag har på morgonen när solen går upp. Har utsikt över hela Helsingborg och det är så vackert. Var tvungen att fotografera lite innan jag och en klasskompis hade följe till skolan.

Tog även ett pass på mitt gym som hete "Latin dance". Tänkte att eftersom jag ändå dansat innan och åkt konståkning ett bra tag så borde det ändå inte vara sååå svårt men shit vad fel jag hade! Alltså jag kan ju dansa helt okej, men själva stegen gicks inte igenom alls utan man fick härma danstränaren i bästa förmåga. Såklart om jag går på passen varje gång kommer stegen till sist att sitta men nu i början kände jag mig väldigt lost. Gick och krocka med folk osv. Sen skulle man även skaka på rumpan och brösten i varje move typ och jag kan ju inte det för fem öre utan ser extremt komisk ut istället. Men vafan det bjuder jag på. Kul var det ändå och det är det viktigaste:)

Likes

Comments

Postad i: Min vardag, Mode/outfits

Ny vecka, nya utmaningar som man brukar säga. Denna vecka ska jag försöka få min kost under kontroll igen för jag känner mig sååå uppsvullen efter en månad av bakismat och alkohol och ingen träning. Kommer förhoppningsvis att få in tre/fyra träningspass denna vecka så det ska bli superkul.

I övrigt så står det massa plugg på schemat för vi har tenta i matte om mindre än en månad, omsättning av mina extensions på fredagen och på lördagen är det fest. Sen ska jag på onsdag storhandla med bästa vännen! Så veckan är med andra ord ganska fullspäckad. Precis så som den ska vara.

Likes

Comments

Postad i: Min vardag

Min "helg för mig själv" fortsätter och jag börjar äntligen känna att jag har "kontroll" igen. Lägenheten är helt städad och fräsch, hunnit gå igenom plugget så jag känner att jag ändå ligger ganska okej i fas enligt mina egna kriterium (vilka oftast är rätt så höga) , jag har planerat nästa vecka och dessutom hann jag med ett spinningpass på morgonen! Känns asbra att jag äntligen landat ordentligt i min nya hemstad Helsingborg och jag älskar verkligen att bo här. Är kanske inte supernöjd med lägenheten rent utseendemässigt men det får funka för ett år framåt, sen när jag är hundra på att denna utbildningen är rätt för mig kanske jag tar och köper en lägenhet istället. Vi får se:)

Likes

Comments

Var astaggad på att åka till Malmö och klubba men dumma jag käkade massa choklad som typ gjorde mig jääätte illamående så kunde inte plugga alls under fredagen.... ALDRIG mer godis alltså! Jag mår illa av det nuförtiden. Säger det varje gång men nu får jag faktiskt sluta med det för jag mår bara illa i slutändan. I alla fall så fick jag strunta i att fira min vän och plugga/ återhämta mig idag. Nu när jag tänker efter så var det nog ändå ett smart val för hade jag festat hade jag kommit hem typ 6 på morgonen och hela söndagen hade försvunnit. Känner dessutom att städa min lägenhet, träna, plugga och allmänt ta hand om mig själv är viktigare just nu. Nästa helg blir det fest ändå så då jävlar ska jag gå all in! Men nu blir det en lugn helg, den första lugna på länge.

Likes

Comments

Postad i: Privatlivet/Personligt

Ena halvan av mig är så glad; jag trivs väldigt bra i klassen och på plugget, jag har haft några av de bästa veckorna i mitt liv och jag har utvecklats enormt som person från början av sommaren fram tills nu.

Andra halvan av mig vill bara gräva ner sig i kudden och gråta; jag kan inte släppa en vänskap. Det är så svårt och särskilt när jag tycker det är en helt orimlig anledning till varför vi inte kan vara vänner längre. Jag vill lösa saker, jag tror på att det är bra att lösa konflikter och att nästan alla konflikter går att lösa. Men när den andra personen inte känner samma så stångar jag mig blodig för ingenting.

Jag tror nästan jag borde gå till en psykolog för jag har ingen aning hur jag ska göra. Jag hatar att inte avsluta ett kapitel rätt och får jag inte det rätta slutet så blir jag helt galen. Jag önskar jag bara kunde gå vidare men det går inte.

Under tiden så distraherar jag mig med plugg, vänner, fest, massa alkohol, träning och vad som helst för att glömma för stunden. Men så fort jag är ensam och kopplar av så kommer ångesten över min vän tillbaka och äter upp all glädje som finns i mig.

Likes

Comments

Postad i: Min vardag

Nollningen är över nu i princip och Linda mer död än levande. M¨åste säga att det har varit sjukt kul och absolut ett minne för livet. Dessutom har jag träffat sjukt många fina människor som alla varit öppna och trevliga. Nu är det bara nollegasken kvar som är typ en finsittning där man ska ha finkläder på och inte den vanliga "ouven" som vi teknologer annars har. Ska bli kul att för en gång skull se normal ut, hahahah! Ouven är asbra när man är full och rullar runt på någon random gräsplätt men ibland vill man vara lite mer sofistikerad och formell när man är full. Tänk typ ett glas rött vin istället för bärs och burkcider. Är så taggad.

Likes

Comments

Postad i: Min vardag

Imorgon blir det flytt! Gissa om man är taggad!? Kommer dock bli panik-flytt under kvällen för dagen efter är det nollning heeeeela dagen. Allt är i Helsingborg dock så blir ju perfekt för mig som precis flyttat in då. Vi ska titta på tävlingar, tura med färjan till Helsingör och tillbaka och sen blir det eftersläpp på kvällen. Helt fullspäckad dag med andra ord.

Har väldigt mycket att göra just nu som ni kan förstå så bloggen hinns inte riktigt med. Hoppas det blir lättare sen när jag väl flyttat och slipper pendla hela dagen.

Likes

Comments