Header

Postad i: Min vardag

Var typ övertaggad på att testa den nya Noccon som varit så hypad överallt, särskilt hos alla fitnessfolk. Kan dock säga att den var en ganska stor besvikelse när jag väl testade den i förra veckan. Dock är jag den enda jag hitintills vet som inte diggar den; alla blir helt förvånade när jag säger att jag inte gillar den, att min smak måste vara helt störd haha!

Och denna drack jag innan jag började att ta bort sötningsmedel i kosten, så don´t worry har inte gett upp med det än, bara glömt att lägga upp inlägget på bloggen så ni får inlägget lite i efterhand här, hoppas det funkar lika bra det med;)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Postad i: Min vardag

Yeeess, gånger två dessutom! Först när jag fastnade i mitt headset så mobilen kraschade ned på golvet, sedan efter mitt spinningpass när jag hade massa saker i händerna och såklart tappar mobilen så den blir ännu mer vandaliserad...Ibland kan man inte mer än att älska livet! Kostar en tusenlapp att få detta reparerat så bye bye pengarna från typ ett heldagsarbete på jobb :)

Likes

Comments

Postad i: Min vardag

Tänkte jag skulle vara sådär superproduktiv idag så ställde klockan på halv 7, käka frulle, gick till affären och handla, foodpreppa och sedan bar det av till spinningpass vid 12. Duschade efter och till min fasa hade jag glömt ta med mig rena strumpor så min nödlösning fick bli att dränka strumporna i parfym för att dölja den stinkande svettlukten, hahah. Sen satte jag mig och plugga matte på biblioteket medans jag väntade på att mitt arbetspass skulle börja. Så känner att jag ändå fått checka av en del på "att göra listan".Det känns grymt!

Likes

Comments

Postad i: Min vardag, Träning, Vad jag äter....

Tänkte vara lite sådär överduktig idag och cykla till gymmet i brant uppförsbacke, köra killerpass för röven och sedan hem igen i svagt duggregn. Kunde ge mig en ordentlig klapp på axeln efteråt. Något jag börjat göra för att motivera mig att träna varje dag är att lyssna på en podcast. Oftast om träning. Lyssnar på vägen till gymmet, efter löprundan när jag joggar ned, på powerwalken och så vidare. Tycker det är jättekul för det ger motivation samtidigt som jag älskar att höra på folks olika erfarenheter som kan ge en själv lite reflektion och nya idéer.

Har även haft som mål under denna veckan att försöka få in ett träningspass varje dag och det har faktiskt gått bra hitintills. Dessutom att ta bort socker och sötningsmedel ur kosten helt för ett tag framåt. Har inte fått någon "omg-panik-måste-ha-socker" än, det kommer kanske snart, men just nu känns allt bra. Det jag saknar en hel del är dock den smaksatta kvargen och sötningsmedlet i kaffe. De som känner mig vet att jag ALLTID har minst 6 st suketter i mitt kaffe. Nu har jag inga. Så det är stor skillnad, men man vänjer ju sig som sagt. Tänkte försöka vänja bort mig från sötningsmedlet för just nu överanvänder jag det minst sagt. Blir typ 18 suketter dagligen plus ex antal glas fun light saft. Ingen hälsobamb direkt och jag som ändå är väldigt hälsomedveten inser ju att jag kanske borde göra något åt det.... :)

Likes

Comments

Postad i: Min vardag, Vad jag äter....

Så vart årets första jordgubbar konsumerade. Visst är det skumt; de första jordgubbarna smakar absolut inget utan mest vattten, men ändå envisas man varje år att köpa det där paketet så fort man får syn på det i affären? Typ mest för sakens skull. Egentligen är de ju inte så himla goda när man väl tänker efter.... Men det är ändå något särskilt med det där första jordgubbspaketet; det påminner en om att snart är sommaren här och då minsann kommer det frodas av goda jordgubbar.... Under tiden får man nöja sig med vattengubbarna.

Likes

Comments

Postad i: Min vardag

En söndagseftermiddag på espressohouse; kan det bli högre mysfaktor än så? Träffade en vän som jag inte träffat på ett tag och gud vad man alltid har så mycket att prata om när man inte setts på länge! Timmar kan flyga iväg utan att man ens hinner reagera. Ibland kan faktiskt den där löprundan, gympasset, pluggandet eller jobbet vara mindre viktigt än att träffa en vän och prata om allt och inget. Det är något jag börjat inse mer; i en värld där man konstant har ett krav på att vara produktiv och visa framgångar i alla olika delar av ens liv behöver man också koppla av, rensa sina tankar och skratta tillsammans med en god vän. Det är äkta livskvalité.

Likes

Comments

Postad i: Min vardag

Drog med en vän till Emporia och shoppa. Och käkade mexikansk burgare på Max (olagligt god e den burgaren, hett tips till alla vegos där ute), och kanske råkade köpa lite godis på vägen hem. Hoppsan. Tror jag råkade äta upp det också när jag var hemma. Hoppsan igen. Men gott va det. Eller okej, var ganska spyfärdig efteråt, helt ärligt.Och jag blir lika förvånad varje gång jag mår illa efter godisfrossa som om det vore en nyhet, trots att jag blir det varje gång. Nä usch, inget mera godis på ett tag. Det är precis som med alkohol; du mår skit av det, säger "ska aldrig dricka detta igen, å nästa helg sitter du ändå där med vodkan i handen å undrar hur den ens hamnade där. Nu dricker jag knappt längre, men godis funkar typ lika dant har jag insett. Men nej, jag ska vara en duktig flicka och inte äta det på ett tag. Nämnde jag att jag får finnar av att äta godis? Det är inte heller så najs det. Så inget godis för Linda.

P.S; ska vi slå vad om att ni kmr få läsa ett exakt lika dant inlägg om en vecka där jag berättar att jag nyss frossa i godis å aldrig ska äta godis igen för jag mådde skit och glömde bort att jag mådde skit förra gången av det? ;)

Likes

Comments

Postad i: Min vardag, Hår/skönhet

Var så taggad på fotokurs idag men hade bokat laserbehandling på samma tid så kunde inte komma på sista lektionen... vilket var en stoooor besvikelse:/ tyvärr måste jag göra laserbehandlingen för min hudsjukdom innan sommaren och det e svårt att få tider så fick helt enkelt skippa lektionen. Tyvärr...

Laserbehandlingen som jag gör tar bort röda blodkärl och ironiskt nog så blir man jätteröd direkt efter( går bort efter en dag typ) så eftersom jag jobba sen på kvällen fick jag smyga in i ett omklädningsrum på Åhléns och låtsas prova kläder fast jag egentligen sminkade mig, hahah! Men vad gör man INTE för å slippa se ut som en vandrande tomat lixom!?;)

Likes

Comments

Postad i: Min vardag, Vad jag äter....

Startade denna molniga dag med ett spinningpass vid lunchtid. Kände verkligen att jag inte ätit något dagen innan för benen var inte alls med mig, kändes som om jag hade spagetti till ben. Är inte något att rekommendera att träna på fastande mage, men nu är jag tillbaka till mitt hälsosamma balanserande ätande igen och det känns så naajs. Somsagt man har bra dagar och mindre bra dagar och jag har insett att jag är sjukt känslig för just stress, det göder mina hetsätningsattacker så det är väl något jag får jobba på... I övrigt så ska jag jobba ett kort pass på kvällen och plugga lite matte så jag har en ganska fullbokad dag, me like :)

Likes

Comments

Postad i: Min vardag, Privatlivet/Personligt

Så igår var det sista dagen att anmäla sig till högskolan. Jag skulle bara in och ändra vilken plats jag prioriterat olika program på lite snabbt när jag plötsligt insåg att den utbildning som jag kommer komma in på troligtvis är i Helsingborg, fast LTH (ligger i Lund) står för utbildningen och inte högskolan i Helsingborg. Så jag kommer med andra ord plugga på LTH fast studerandet är i Helsingborg och inte Lund som man kan tro eftersom LTH ligger i Lund.... Hade då två timmar kvar innan anmälningstiden gick ut och denna lilla detalj fick mig att få värsta panikångest. Bara att ta mig till Helsingborg tar ca 1-1.5 timmar, och då räknar vi inte med tiden att ta sig till skolan, eller till bussen från mitt hem... Det kommer bli så mkt restid att jag antagligen måste flytta och ett sånt beslut tar man inte direkt på två timmar! Fick sån ångest att jag hetsåt och kind of spydde igen. Känns så trist att när man gått framåt så mycket och börjat få sundare vanor så tar man plötsligt tre steg tillbaka.

Idag har jag tränat och inte ätit något. Vilket inte är bra alls, jag vet det. Men samtidigt var det så längesen detta hände, jag kan inte förvänta mig att bli frisk på nolltid från bulimin utan det tar tid. Och det går ju faktiskt åt rätt håll även om jag ibland har mina svaga stunder. Som nu. Kände också att jag ville vara ärlig här på bloggen då jag skrivit så mycket om hur bra det går. För det går bra, men jag har mina svaga stunder med, och dem vill jag också vara ärlig och uppriktig om.

Likes

Comments