the amazing life of coca

Några veckor sedan när jag och Jacob gick och käkade gratis på hans gamla jobb, värt med några bilder i flödet tänkte jag. Mums tänkte jag också.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

the amazing life of coca, guldkorn

Torsdag. Fjortonde september. Har bestämt mig för att börja skriva meningar med stor bokstav, trots min habit att börja med små. Tycker små ser bättre ut på något sätt, men om man nu ska skriva seriöst (vet ej hur seriöst en blogg är men) och officiellt (har inte ens delat denna någonstans) så ska man följa skrivreglerna. Eller något sånt.

Idag var första dagen på nya jobbet. Låter så tråkigt att kalla det mitt jobb, men det är ju vad det är. Ett jobb. Dock jävligt olikt alla tidigare jobb jag haft. Jobb jobb jobb. Har med andra ord haft min första rep-dag. Provat kläder, blivit sminkad och övat manus. Ätit soppa, träffat så många nya människor och blivit kallad Jonna oftare än Cornelia. Jag trivs.

Likes

Comments

funderingar, melodier

the script har släppt ett nytt album, som jag har väntat, så det är pretty much mina planer för idag. tänkte åka en sväng till gymmet men vädret är så trist att jag hellre stannar hemma.

är verkligen otroligt otaggad på hösten, jag är verkligen en sommartjej ända in i själen. hatar mörkret och kylan, man orkar inte gå ut för att det är kallt och man blir trött för solen går ner klockan tre. antiklimax deluxe. visst att det kan vara mysigt att sitta inne och dricka te medan det smattrar mot fönstret. eller faktumet att man får krypa ner under täcket trots att det är eftermiddag och att det är helt acceptabelt att se flera säsonger av en serie på endast några dygn. dock tröttnar jag ganska fort, känner mig lite inlåst på något sätt eftersom man inte kan göra något annat. och hela proceduren är så långdragen, det är i princip åtta månader av mörker, hade lätt räckt med tre. då hade jag klagat liiite mindre åtminstone.

kommer förmodligen sluta med att jag flyttar härifrån, någonstans där det är lite ljusare, lite gladare och inte lika jävla iskallt om vintrarna. tycker dock om årstider, så jag skulle säkert tröttna på enbart sommar också. tillvaron behöver ständigt förändras för att jag ska känna mig levande. nåja, den här sommaren har iallafall varit bra. förstår inte varför alla säger att den varit dålig? kall? höstig? har ju knappt regnat en enda dag. känns som det varit soligt och varmt varje dag jag jobbat. och även när jag varit ledig. ibland. dumt att klaga känner jag.

Likes

Comments

the amazing life of coca

har alltså överfört min gamla, anonyma och personliga blogg hit och tagit bort det som varit för dagboksliknande. här är en fresh start även om vissa inlägg är från 2014 för att jag tänker att jag har väldigt mycket fritid och väldigt få måsten och att ett projekt är något jag behöver.

mitt liv just nu består av lite jobb på willys, manusläsande, serietittande och även lite träning. jag vaknar runt nio, går upp runt elva, dricker kaffe ur glas och läser timbuktus bok. har plöjt genom en del serier under dessa tre veckor sedan mitt sommarschema slutade och jag trivs väldigt bra med tillvaron. många skulle kanske bli uttråkade men jag känner mig fri. mitt liv är mitt och jag är inte låst till skolan, ett jobb eller någonting annat. jag är en free spirit och mår jävligt dåligt när någon annan styr mitt liv och därför känns det skönt att äntligen få ha kontrollen. it´s a good life helt enkelt och om en månad börjar filminspelning, om ett år har den premiär och när det lagt sig drar jag och Jacob (förmodligen) utomlands, så helt oplanerat är det ändå inte.


Likes

Comments

jag brukar kännas ung
men huvudet dunkar tungt
ingenting står på rad
det är kaos innanför min fasad

jag önskar du vore si
jag önskar du vore så
kanske måste jag inse
att du är som du är ändå

att fråga är inte lätt
jag undrar om du något sett
om du märkt mitt mörker
men blundar och tror jag stärks

en ensam tår
jag är ett öppet sår
drunknar och viskar
hjälp


Likes

Comments

febern har gått ner

men jag kan inte riktigt säga att måendet har gått upp.

 

oh well.

klagar inte jättemycket på att vara hemma egentligen, men det börjar bli segt. har knappt sett en levande själ utanför min familj sedan i onsdags. om man inte räknar läkaren, och gubben i väntrummet. och jacobs familj och hans kor. 

 

och idag är alla upptagna och jag är för trött för att orka ta mig någonstans. så lite suger det iallfall. 

 

 

Likes

Comments

nu sitter jag här igen.
är ensam hemma pga väldans hög feber. trettionio grader närmare bestämt.

saker att fördriva tiden med när man är sjuk:
- kolla på desperate housewives (eventuellt annan serie)
- redigera gamla bilder/selfies
- gråta över att ens framkamera ej fungerar så man inte kan använda nya uppdateringen på snapchat. 
- dricka litervis med saft
- skriva onödiga blogginlägg
- sova 

helt okej faktiskt. ska inte klaga för mycket. saknar dock mitt liv, även fast det bara har gått typ tre timmar sedan Jacob åkte till skolan.

Likes

Comments

tre månader.

nittio dagar.

tvåtusen etthundrasextio timmar.

en jävla massa minuter

och ännu fler sekunder.

 

exakt så lång tid

sedan du blev min.

 

tre månader är inte lång tid. det är ingenting att fira eller uppmärksamma.

kärlek däremot, det är värt att fira varje tid på dygnet.

 
 


 

Likes

Comments
hade kjol på mig för någon dag sedan. det va varmt trots att klockan var efter sju på kvällen. jag gick de knappa tre km in till stan och jag lovar att hade jag inte vetat att det var april hade jag trott att det var en kylig augustikväll.

Likes

Comments