Header

Här om dagen så hade jag inget att göra så jag bestämde mig för att baka något nytt. Det blev Oreo Brownies. De var saftiga och väldigt goda. De passade perfekt till vaniljglass, så då funkar det jätte bra som en efterrätt. Här hittar du receptet.

http://www.leila.se/oreo-brownie/recept/bakverk/index1,23.htm?id=4101

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Det bästa var nog Milano! Det var helt fantastiskt att se arkitekturen i staden. Maten var också helt fantastiskt. Jag åt en jättegod pasta bolognese på en uteservering med utsikt över Duomo kyrkan. Glassen har jag tyvärr ingen bild på men det var det bästa!

Likes

Comments

Nästa stopp var Schweiz. Vi åkte över hela landet till gränsen vid Italien. Det var så mysigt! Jag kommer tyvärr inte ihåg vad stället som vi sov heter. Jag åt en jättegod pesto pasta på en jätte härlig restaurang med utsikt över en sjö.

Likes

Comments

Efter Tyskland så åkte vi ner till Strasbourg i nord-östra Frankrike. Det var så vackert och vårt hotell var så gulligt som du kan se på bilderna. Det bästa av allt var att jag fick chansen till att prata lite franska. Bland annat så beställde jag vår frukost på Franska och det gick jätte bra. Det visade sig dock att när vi kom så var alla affärer stängda på söndagar så vi hade bara två timmar på lördag till shopping.

Likes

Comments

View tracker

Jag och min bästa kompis har nu i 10 dagar åkt med bil runt i Europa och besökt 7 länder. Men hennes familj. Första dagen så åkte vi ner till Rhendalen i Tyskland och sov där i en natt. Sedan så utforskade vi Rhendalen och det var jätte gulligt. Det kommer fler inlägg om resan.

Likes

Comments