Saknat mig?
Förlåt, jag har helt enkelt varit för lat för att blogga. Jag har liksom tappat suget och fokuserat på livet utanför bloggen, och jag tror att jag tar en lång paus nu.
Jag vill umgås utan att känna "Jag måste ta bilder och blogga om detta sen!" eller "Oh shit, jag har inte bloggat idag/om det än!"
Jag orkar inteee. Och jag vet att jag inte har särskilt många läsare, så det är ju bra.

Så från nu och i obestämd tid framöver bloggar jag bara i helvete när jag känner för det. Bloggen kommer ligga kvar, så det blir samma adress osv.
Men ifall att, så är här alla sidor jag är aktiv på.

Instagram: @cherriis & @dreamsunite (om jag känner dig then you has no access till dreamsunite)
Tumblr: cherriikitteh.tumblr.com
Flickr: flickr.com/linaf
Ibland finns jag på Twitter: cherrii
Ibland på GifBoom: cherrii
Kik: cherriis
We ❤ It: cherriii
Youtube ibland: SWEcherrii

C U L8R IRL :* BURMA LMFAO K
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ugh, även om det inte va supervarmt i Florida skulle jag inte säga nej till att fortfarande vara där. Snön har jag egentligen inte mycket emot, det är kylan.
Jag har tights på mig under byxorna idag! Ni ska se mig en morgon med tights under byxorna. Jag gillar inte tights under byxorna. Jag går konstigt då.
Likes

Comments

Näjmen tjäjna.
De senaste två (tre?) dagarna har använts till att träffa kompisar igen och uppdatera mig på vad som hänt. Jag fick ingen skoldata i fredags som jag trodde *buhu*, men förhoppningsvis får jag den på måndag. DÅHARJAGTVÅLÄTTADATORERSOMBASICALLYÄRMINAYAY. YAYYAYYAY.

Så igår sov jag över med Josse hos Alex. Lite julklappsutdelning då! Jag fick randomly bara skelettgrejer. Men jag är nöjd, nöjd nöjd!Oh right, fick mina glasögon igår. Kalla mig hipster om ni vill, jag vet. Men det var de enda glasögonen jag tyckte om.


Likes

Comments

Harreguuu, imorgon (Floridatid 20:nånting) åker jag hem. Omg. Satans lyckad resa ändå, har med mig asmycke grejer hem och massa pengar över! *sedelprassel, girigt face*
Men ska ta en sista tripp till Hot Topic imorgon innan vi åker till flygplatsen. Dels för att hitta en till julklapp till Josse, dels för att spendera lite. Bara för att.

Kommer verkligen sakna värmen, no doubt! Även om det inte varit supervarmt så har det varit varmare än det brukar vara i Orlando över vintern.

Slänger nog upp en snabbis imorgon innan vi boardar planet, för tillfället får ni de få bilder jag har på mobilen! Pusssss
Likes

Comments

Gott Nytt År från de las Florídá!

Onsdag-Torsdag blir det DISNEYWOORRRLLLDDDDD. I feel like a child again.
Likes

Comments

Tänkte bara nämna att det förra inlägget failade lite, det skulle vara en youtube länk med. Oh well. Tänker säga det ja.


God jul.Stupid Nattstad.

Likes

Comments

Hello, jag är tillbaka från Bahamas!
Jag har varit det länge men jag har varit lat, ok? Somnade faktiskt när vi kom hem från Port Canaveral. Utomhus. I solen. I shorts. U JELLY???

Ja god jul på er också, det är ju julafton i Sverige nu! Vi ska ju fira på juldagen American Style. Så kommer morbror hit med hans tjej och hennes barn imorgon and we will prepare le turkey. TURKEY!


Lite julmusik à la Nödinge-style, eh?


Likes

Comments

Nu säger jag hejdå i 4 dagar! Vi åker till hamnen om 5 minuter och därifrån tar vi Carnival Sensation mot Bahamaasss! (Nu är klockan 8:58 här)
Räkna inte med någon bloggning då Wifi ombord är långsamt och svindyrt.388 för två timmar! Mhm.

Så vi hörs på söndag, hare gott! ? Det ska iaf jag.


Likes

Comments

Ello hemma i slasket och kaoset.
Ja, jag har fått höra om kaoset i göteborg pga orror-kontot på IG. WTF. WTF. DAFUQ. WHAATTT. VAIHELVETE GÖTEBORG?
Ja och till er där hemma som jag känner som skickat in dit (ni vet vilka ni är, ja jag har hört om det med): seriöst. C'mon... Lugna er. Ta en liten chillax vaaaa, det är juletideerrrr.Anyways, Florida igen då. Jag har inte gjort nånting egentligen sen jag kom hit, inte än. Imorgon blir det bye bye Florida, för då blir det hello 13 våningars kryssingsfartyg och BAHAMAAASSSSSS! ♥ Vi åker med Carnival Cruises från Port Canaveral 16:00 imorgon, men vi ska vara där redan 10:30. Uggghhhh. Men ja det blir ju kul. indecision

 

Ok, jag hade tänkt lägga ut fler bilder. Men ibland när jag laddar upp bilder från min systemkamera på Nattstad blir det bara vitt, så detta är vad ni kan få just nu. Baii ^^ ♥

Likes

Comments