En efterlängtad fredag och ledig helg!
Hoppas allt är bra med er ❤ Jag har krupit upp i soffan med en filt och är lite smått frusen, märks att det är kallt både på dagen och natten nu. Men glad är jag ändå för idag är det fredag och jag jobbar till 19 sen är det helg, en ledig helg! Vi har nog inte några större planer utan tar helgen som den kommer, en massa mys med andra ord..

Nej nu ska jag bara värma upp kroppen lite, bädda sängen, packa väskan och bege mig mot gymmet för veckans första ryggpass, älskar att träna rygg! Efter gymmet blir det lunch och jooobb. Vi hörs, puss på er!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

GODMORGON! 

Idag tog jag mig verkligen i kragen och gick upp när klockan ringde 05.30. Tackar för det nu när jag sitter hemma och äter min frukost och dagens träningspass är avklarat, har hela dagen framför mig och den kommer bli underbart lång!

Så vad ska jag hitta på idag egentligen? 
Jo det ska jag tala om, jag ska städa (ja vi stökar ner väldigt snabbt hemma, därför jag städar så ofta) och jag ska bädda sängen, bästa som finns är att se sängen bäddad enligt mig då men K slipper gärna bädda sängen. Jag ska hem till farmor och säga hej och eventuellt gå ut och gå med hundarna. En maskin tvätt och en maskin disk ska igång. Jag ska baka/tillaga zucchini tortillas som blir dagens lunch. För övrigt tar vi dagen som kommer, kommer så klart också passa på att ta en powernap när jag ändå är lediga, bästa som finns ju! 

Nu ska svettiga lilla jag in i duschen innan jag gör något annat - Puss på er​

Likes

Comments

Eller också som vi kallar det, lill-lördag.
Idag har jag varit hemma och tagit det lugnt nästan hela dagen, har inte mått så bra och helt snurrig i bollen. Men var på jobbet mellan 16-20, har svårt för att hålla mig därifrån och det är så det ska kännas! Har ju glömt att dela med mig av mitt nya träningsschema men det kommer. Började i måndags med ett super benpass (har fortfarande en hemsk träningsvärk) och imorgon blir det 45 minuters spinning/RPM. Jag skulle tränat axlar idag men fick tyvärr hoppa det då jag inte mått så bra och slutade jobba vid 20 och då vill jag bara hem..

Nu ska jag släcka ljuset och krypa ner i sängen för att ladda inför morgondagens RPM pass, puh klockan ringer 05.30 men därefter är vi lediga och ska pricka av lite grejer på att göra-listan.
Godnatt alla fina

Likes

Comments

Väcktes för en stunds sedan av att solen lös in genom fönstret, verkar bli riktigt fint väder idag så det få vi passa på att njuta av när man ändå är lediga. Öppna fönsterna för lite vädring av lägenheten och sen blir det faktiskt en riktig jäkla storstädning innan jag beger mig mot gymmet för träning och kostrådgivning med gymmets PT.

Hur har er vecka/helg varit? Min har varit kaos, på ett bra sätt men jag kan säga att jag somna gott halv 9 igår kväll.. Min vecka har bestått av 4 utbildningsdagar, 2 jobbdagar och 4 träningsdagar. Dessa utbildningsdagar har varit så givande men samtidigt är jag helt slut i huvudet efter all information. Nu ska jag bli en bättre receptionist på gymmet och en bättre ledare för mina barn på barngympan.

Nu ska här städas, ha en fantastisk måndag!

Likes

Comments