God kväll fina 💗

Min dag har varit väldig lugn fram till nu i eftermiddag.
Jag har legat i sängen nästan hela förmiddagen och läst en bok som jag har i ett skolarbete. Framåt eftermiddagen fixade med disk och tvätt och har äntligen pyntat och fixat lägenheten lite så nu har vi också lite julfint här hemma. ​​Sitter och skrattar lite åt mig själv när jag skriver detta men jag har en riktig julkänsla inombords, har lyssnat på julmusik i några dagar nu och längtar tills vi ska baka på lördag och hoppas vi får lite snö snart!! 

Nej nu ska jag städa undan lite i lägenheten innan jag placerar mig i soffan för att läsa lite till och sen kolla på NCIS. Ha en trevlig kväll alla!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Scrolla ner för att läsa veckans planer

Vecka 49

Veckans planer
Mycket som händer nu veckorna innan jul, nästan varje dag är fullbokad med saker att göra.
Denna veckan blir det mycket fokus på skola och plugg för att hinna färdigt med kursen i tid. Jag kommer jobba på NW onsdag och fredag, på tisdag ska vi fota posters till Lifestyling och i helgen blir det en massa julbak. ​​

Veckans bästa
Ser fram emot allt gått vi ska baka i helgen!​

Veckans sämsta
Känner mig jättestressad över att hemsidan till Lifestyling inte är klar och allt plugg som ligger och väntar.​

Veckans låt
​Walls - Ruben (ni måste lyssna på den!) 

Nej nu har jag lite bråttom, ska ut och gå med Melizza så måste klä på mig.
Äntligen lite minusgrader ute!!

Likes

Comments

​Varför går helgen så fort?
​Jag har inte gjort så jättemycket men ändå har det gått så fort.
​Måndag imorgon, känns som att det var måndag igår.​​​

I lördags jobbade jag 8-12 på NW och därefter när jag kom hem så blev det lite lunch och städning för att sen hoppa i duschen och fixa mig. Strax efter 18 gick bussen till årets första julbord, denna gången med K's jobb. Mysig kväll med god mat och bra underhållning. Vi var hemma halv 2 ungefär och somna på två röda sekunder. 

Imorse var det svårt att gå upp men det var ju gympa med mina små gympabarn, alltid lika roligt. När jag kom hem vid 12 så kröp jag ner i sängen och sov i nästan 2 timmar, hehe tror det behövdes efter gårdagen. I alla fall jag och K avslutade dagen i Ängelholm och julmarknad, det är ju ändå första advent. 

Nu ska jag återigen krypa ner i sängen och kolla lite tv innan jag somnar.

Natti Natti! 

Likes

Comments

Det är så mysigt att vi är inne i December och jag håller tummarna för att vi får lite mer kyla och framförallt snö. Det kan komma lagom till jul och nyår 💙

Trots att det är fredag så kändes det som att denna dagen aldrig skulle ta slut när klockan ringde 6 imorse men herregud vilken effektiv dag jag har haft idag. Började dagen med skola 8-11.30, körde direkt till gymmet och rev av ett axelpass, käkade lunch och började jobba 13.30 till 19.15. Nu är jag värd en mysig kväll innan det är dags att sova några timmar och ladda upp för en lördag förmiddag med jobb. 

Trevlig fredag alla fina

Likes

Comments

Nu är det jul i vårt hus

" God kväll fina 💗 Min dag har varit väldig lugn fram till nu i eftermiddag. Jag har legat i sängen nästan hela förmiddagen och läst en bok…"

God morgon måndag

" Scrolla ner för att läsa veckans planer Vecka 49 Veckans planer Mycket som händer nu veckorna innan jul, nästan varje dag är fullbokad med…"

My Weekend

" ​Varför går helgen så fort? ​Jag har inte gjort så jättemycket men ändå har det gått så fort. ​Måndag imorgon, känns som att det var månda…"

Instagram@cherielantz