Detta måste ha varit en utav de lugnaste helgerna på väldigt länge, ja för min del då.

I fredags jobbade jag till 19 och därefter åkte jag hem en kort stund till min mamma för att prata och mysa lite.
I lördags var jag hemma hela dagen, städade lite, tog nån powernap, städade lite till och senare på kvällen kom lillebror. Vi käkade middag, kollade film och sen sov han här.

Idag så har jag i princip gjort samma, var hemma hos mamma och lämnade av lillebror, tagit powernap och ätit.

Denna helgen har varit så välbehövlig dock har jag saknat K som har varit iväg men det har funkat.
Litet avbrott från sociala medier och inga måsten. Så kommer jag definitivt göra fler gånger.

Trevlig söndagkväll på er godingar!

Ni är världsbäst som är här inne och gillar, kommenterar och läser! ❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej alla fina!

Tidigare så har jag skrivit att jag har något att berätta men ville vänta tills allt var bestämt till 100 procent. Så nu ska jag berätta för er, jag har fått jobb på Nordic Wellness! Det kanske inte är en stor grej för er men för mig är det då jag verkligen vill ha in en fot i träningsbranschen eftersom jag vill utbilda mig till PT & kostrådgivare samt att jag har underbara kollegor och ett riktigt bra gym att träna på.

Så kom och besök mig på Nordic Wellness i Klippan och ta del av månadens erbjudande, gruppträningspass och såklart gymmet!

Annars då?
Hur är det med er?

Jag började min dag med att besöka SYV för att det är dags för mig att studera lite igen. Jag behöver läsa lite olika kurser för att kunna söka till Högskolan nästa år. Så det blir två svenska kurser och två matte kurser för min del. I eftermiddags var jag hos läkaren för undersökning utav min näsa, snart är vi färdiga och då kommer jag förhoppningsvis kunna andas ordentligt igen! Och därefter vidare till NW för att jobba till stängning.

Har precis kommit ur duschen och ska plocka undan lite innan jag kryper ner i sängen.

Likes

Comments

.. Sometimes good things fall apart so better things can fall together!

Jag känner att de senaste inläggen här har varit väldigt deppiga och jag vill bara klargöra att jag är inte deppig utan har bara väldigt mycket tankar i huvudet så det har blivit för mycket. Jag släppte allt ett tag för att bara vara mig själv och få grepp om saker och det var det bästa jag gjort för allt känns väldigt bra just nu. Vägen till succés är aldrig rak, den kommer alltid vara upp och ner och fram och tillbaka för hur skulle vi annars lära oss allt det vi lär oss på vägen?

Igår kväll när jag öppnade Facebook så frågade Facebook vad jag tänker på. Jag skrattade lite inombords och tänkte om folk bara visste hur många olika saker jag tänker på varje dag så skulle dem tycka att jag inte var riktigt klok. Min hjärna sover ALDRIG! Men vet ni vad några saker och ting börjar falla på plats så nu är där snart lite mindre tankar men det betyder bara att snart är där plats för nya haha det tar aldrig slut! Men andra ord så här har ni en väldigt impulsiv och bestämd tjej..

Men jag svarade Facebook och det löd så här:

"Ja vad tänker jag på egentligen? Det är såklart allt mellan himmel och jord. Men jag känner verkligen att livet går framåt. Wow vilken härlig känsla, det var länge sedan! Jag älskar mitt nya jobb och har fått motivation till att komma igång med träningen på riktigt och viktigast av allt det är inte svårt att gå ur sängen på morgonen.

Imorgon är det förhoppningsvis näst sista läkarbesöket för att få rätt på min näsa och andning OCH på måndag tar jag ett STORT steg ur min comfort zone och håller mitt första gruppträningspass!"

I korta drag så är det detta som händer just nu och ni kommer få läsa mer om det framöver!

Believe in yourself

Likes

Comments

I måndags var mat inspirationen låg tills jag hittade ett recept på Club Sandwich som jag ändrade lite på så det passade oss här hemma.

Busenkelt att tillaga och sååå gott!

Surdegslimpa
Kyckling
Bacon
Lök
Sallad
Tomat
Coleslaw

Samt denna denna fantastiskt goda kvargsåsen från Njie!

Till efterrätt vispade jag snabbt och enkelt ihop en chokladmousse.

Likes

Comments

Varför tar man varandra för givet så lätt?

Måndag och tisdag var det han och jag.

Sovmorgon, frukost tillsammans, hemlagad mat, filmer, promenad och glass vid havet samt restaurang besök.

De senaste veckorna har varit mycket för oss båda och konsekvenserna har visat sig.
En vardag fylld med jobb, stress, möten samtidigt som man ska få en tid över till att prata och umgås med den andra, den tiden har varit svår att hitta. Men i två dagar har jag nu njutit till fullo av din närvaro för det är då jag är som lugnast och finner ro. Du och jag, vi kan bli så mycket mer.

Han❤

Likes

Comments

Instagram@cherielantz