Hi,
Ligger i sängen och funderar, idag var en sån morgon då det var lite ångest och sån där chock reaktion när man vaknar upp.. Kanske drömmen? MEN idag är även den 20:e och för dom som känner mig väl vet att detta är en jobbig dag för mig varje månad. Lite mer utöver de andra dagarna. Jag var dock redan beredd på att det var 20:e redan på natten för jag är vaken halva natten och sover halva dagen. Så somnade rätt dåligt och har sovit hela natten av att det var jobbigt och varmt dessutom.

För dom som inte känner mig väl, den 20:e Juli 2013 gick min storebror bort. Näst månad har det gått 48 månader alltså 4år. Jag skall inte säga att jag lever kvar i den lilla bubblan jag levde i förr, då jag trodde att jag var ensam kvar att tänka på honom. Nu när jag tänker helt annorlunda om allt så tänker jag även annorlunda om detta. Jag är absolut inte lika ledsen längre, men SJÄLVKLART är jag ledsen då och då. Men jag har förstått att jag inte kunde fortsätta att leva i sorg för det skulle inte göra att han kom tillbaka, jag levde i detta för länge, så länge att det drog ur all energi ur mig, jag jobbade mer, ville komma bort från världen. Det gjorde egentligen allt värre för jag får ångest av att gå till jobbet nu istället.

Alla hatar när man säger att tiden läkar alla sår och ja, finns lite att säga om det med. För det första tiden kommer aldrig att läka hela såret, MEN göra det bättre. för det andra, det känns inte som det skall bli bättre när man är där och allt känns piss. Jag vet. Men jag slutade tänka på det, jag lät mig själv tänka på annat. Hade jag inte gjort det hade jag fortfarande varit där och bara tänkt på det. TILLÅT dig själv att släppa taget. So that's what i did. Det gjorde ont att släppa taget, för det kändes som jag släppte taget om honom. Men under hela vägen insåg jag att jag skulle gå miste om mitt egna liv om jag inte började må bättre. And i did, jag mår mycket bättre.

Det är okej att sörja, gör det på ditt egna sätt, alla har ett sätt. Jag sörjde aldrig för jag tillät mig inte det för jag ville ta hand om allt och alla andra innan mig själv. Det gjorde la saken lite värre för jag fick sörja senare och det påverkade skoltiden mycket. Sen så kunde det bara komma och jag kunde ligga på golvet och gråta och skrika. Som sagt det blev bättre, men nu, nu önskar jag att jag kunde gråta lite mer än vad jag gör. För det är exakt det som behövs ibland.

Även fast det är en tung dag skall jag ta mig igenom den, typiskt nog har jag ett möte på Socialkontoret om några timmar men innan det får jag iaf träffa en underbar person som alltid funnits där, när man tänker efter så har hon varit där sen jag gick på fritids i förskoleklass. Har inte många som varit med mig från start. Men hon är en av de få. Numera behöver jag inte säga att hon är min kontaktperson för nu är hon en bra vän som jag värdesätter framför allt.

Om jag klarar av de, så skall jag hälsa på Noh's grav, men det brukar kräva mycket för mig att ta mig dit... Så det är inte mycket till planer, men det är något mer än att jag ligger i sängen och tycker synd om mig själv.

Så vi hörs sen x


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej guys!

som rubriken lyder så är jag tillbaka. Skrev faktiskt ett inlägg för någon dag sen men råkade radera det.. Irriterande, då det var sååå långt. Men men, passade på nu när solen äntligen är tillbaka och jag kunde sitta i solen och skriva. Inlägget jag skrev var så bra, får se om jag kan få med så mycket som möjligt av det jag skrev om minnet håller.

Okej, så det var ju ett tag sen jag skrev något här, och sen dess har mycket hänt Jag har mognat som person, kan nog ha med att jag lämnat många människor i det förflutna, kanske var det som behövdes för att jag skulle mogna upp. Jag tänker helt annorlunda än vad jag hade gjort förr. Jag trivs bättre i mitt eget sällskap, innan klarade jag inte vara ensam hemma, kunde vakna upp med ångest och tårar rinnandes från kinden. Jag mår bättre än någonsin, psykiskt. Men inte fysiskt. Det gör ont att erkänna det själv men gått upp har jag verkligen gjort och samlat på mig mer fett istället för muskler. MEN har nu skaffat gymkort så det skall ÄNTLIGEN bli ändring på det!

Jag har en ny pojkvän som numera är min SAMBO, eh hallå första gången ever?? eller ja inte på papper ännu, (men det kommer) hoppas jag. Han är även min bästavän, men mer om honom i ett annat inlägg.

Samma jobb i simhallen men inte nu under sommaren, då jobbar jag i Alingsås på äldreboendet som förra sommaren. Men just nu har jag haft obetald semester, (självvalt) tur att min sambo har fast jobb så han kan försörja oss nästa månad (haha).. Men iaf, så nu har solen äntligen börjat titta fram och det var ju tur de, första veckan sol och sista innan jag börjar jobba, sen kommer jag inte se så mycket mer av solen när jag jobbar..

Men anledningen att jag började blogga lite igen var för att jag själv vet att jag mått dåligt och fått skriva ner allt på bloggen, så alla inlägg var så negativa och tråkiga. Då kanske det blev intressantare att läsa nu när det är lite mer glada inlägg? Tycker jag i alla fall. SÅ jag ger det ett försök och ser. Sen vet jag att det finns många som brukade läsa i smyg för att veta hur det går för mig och vad jag gör. Så nu kan dom få läsa och se mig LYCKLIG istället. ;)

Until next time x
En bild skall tydligen säga mer än tusen ord, så jag låter bilderna tala för sig själva.

Likes

Comments

Skojar inte ens, är så galet trött men vilken jävla dag. Jag som tänkte sjukanmäla mig imorse. Är så GLAD att jag INTE gjorde det för denna dagen behövde jag. Så mycket skratt och så många nya människor som faktiskt är mina kollegor. Svårt att se annars eftersom vi inte jobbar tillsammans. Men asså Jessie, haha förgyller mina dagar!

Men efter ett långt möte och sedan bad och livräddning och vattengympa, haha så glad att ingen såg mig.. katastrof..

Så är jag äntligen snart hemma, vad jag är trött... vill kasta mig i sängen och ligga där men idag är enda dagen jag har en chans att fixa det hemma så får ta tag i detta innan jag kastar mig i någon säng.. jävla bananflugor.

Men tack gode gud att det bara var APT idag så jag kommer hem så här tidigt!! Behövdes endo fast dagen var lika tröttsam.

Annars, blir man inte jävligt trött och arg på denna kylan?? Tänker mest tillbaka till varma dagar och hoppas på en snabb vinter som flyger iväg. Annars blir jag den som ligger i sängen hela vintern..

Likes

Comments

Heii, denna bilden förklarar typ hur jag skulle vilja dra upp mina ögon för att dom slocknar hela tiden...sov endo hela natten vilket jag behövde.

Sitter på bussen påväg till Torslanda nu, tidigare ån vanligt jag vet men idag är inga simskolor utan idag har vi APT för alla simlärare, skall dock inte vara med på simnings momentet då jag har urinvägsinfektion. Men det kan vara behövligt och roligt att träffa människor. Vilket jag annars är så emot.. men men skönare att sluta 4 idag än halv 9 så jag kommer vem betydligt tidigare, skall passa på att städa vilket jag säger hela tiden men mitt liv är så stressigt och är så trött hela tiden. Får inte i mig tillräckligt med näring som jag behöver men..

Men men, jag slänger in något ikväll eller på eftermiddagen.

Puss

Likes

Comments

1. Vad är ditt fullständiga namn?

Cheri Li Monthira Sanglang Andersson2. Ålder?

203. När är du född?

Jag är född den 4 oktober 19964. Vart bor du?

Alingsås bajs stad5. Vem bor du tillsammans med?

Alone!6. Bor du i hus eller lägenhet?

Lägenheeet7. Vilken färg är det på huset/lägenheten?

Rött? Tegel? Vettefan asså8. Hur mår du?

Finns okej dagar men oftast inte


9. Hatar du någon?

Frågan är väl mer hur många10. Har du något jobb?

Två :)11. När går du upp på morgonen?

Runt 6-7 tiden oftast


12. Har du många vänner?

Absolut inte, förr ja. Men trivs ensam nu förtiden


13. Har du en pojk-/flickvän?

Naaj, inte i nuläget.14. Vilken är din favoritlåt?

Just en vet jag inte, olika perioder. Men faydee och J balvin är kärlek


15. Vilken är din favoritmat?

Lasagne16. Vilken är din favoritdryck?

Beror la på


17. Vilken är din favoritfärg?

Vit och rosa18. Vilken är din favoritstad?

London19. Vilken är ditt favoritland?

Thailand


20. Vilken är ditt favoritämne i skolan?

Idrott var det nog21. Vilken är din favoritfilm?

Alla kärleksfilmer så är jag fast haha


22. Vilken är ditt favoritgodis?

Surt23. Är du hund eller kattmänniska?

Doggy


24. Vilket föredrar du? Vinter eller sommar?

Sommar såklart men vintern är mysig om man glömmer bort att jag inte tål kyla då jag får köldutslag25. Vad har du för ögonfärg?

Bruno26. Vilka serier tittar du på och vilken är din favorit?

Haha om jag nu kunde nämna alla då jag var serie freak när jag hade dator.. så ja finns ingen specifik nu då jag inte skaffat ny dator27. Höger eller vänsterhänt?

Högerhänt28. Coca Cola eller Pepsi?

Sämst på att känna skillnad faktiskt


29. Vad gör dig ledsen?

Att bli besviken.. blir det allt för ofta.30. Vad gör dig glad?

Människor som kan få mig glad och som visar att de bryr sig31. Har du några smeknamn?

Har nog haft allt möjligt hahah men inget jag kan tänka på nu. Men princess ;)32. Vad har du för hårfärg?

Allt möjligt, svart, brunt och lite ljusare neråt33. Kändiscrush?

Audrina patridge since day one


34. Vilka språk pratar du?

Svenska, Engelska. Förstår thailändska sometimes35. Sms:a eller ringa?

Sms:a men börjat gilla prata i tel nu den senaste tiden36. Vilket stjärntecken har du?

Vågen!


37. Hur många gånger har du flyttat?

Hmm, behöver räkna på denna... 8 gånger sen jag föddes


38. Är du en morgon eller kvällsmänniska?

Haha inget längre. Trött på morgon och kväll och resten utav dagen så jag är ingen människa alls39. Har du blivit sydd någon gång?

Absolut inte


40. Är du blyg?

Ja, haha oftast när jag är ensam med någon.. annars är jag en väldigt social person och högljudd men absolut inte när jag lär känna någon i starten


41. Har du några husdjur?

Nej :((42. Vill du gifta dig?

Hade inga planer på det men det kan fixas


43. Har du svenskt ursprung?

100% thailändsk44. Kan du åka skateboard?

Haha nej eller va nej


45. Nämn en sak som du absolut inte klarar av.

Erkänna när jag har fel, eller säga vad jag faktiskt känner typ


46. När och varför låg du på sjukhus senast?

Förra året exakt ungefär.. anledningen behövs inte diskuteras


47. Har du några piercings?

Öron och naveln


48. Lös-/hårdkokta eller stekta ägg?

Hårdkokta ägg? Haha

49. Hur lång är du?

159cm!!!


50. Tror du att pengar kan göra en lycklig?

Haha ja para är allt


51. Har du några syskon?

Föralltid min älskade Noh<3

52. Vilken är din favoritsport och spelar du den?

Fotboll och friidrott. Var bäst


53. Berätta 3 saker som du inte tycker om.

Svek, lögnare, ormar


54. Vilken film såg du senast?

Friends with benefits gick på tv


55. Är du rädd för blod?

Beror väl på


56. Vad lyssnar du på just nu?

Nobody - faydee feat, kat deluna, leftside


57. Har du någon gång brutit ett ben?

Absolut inte


58. Vilka världsdelar har du varit i?

Europa, Asien


59. Vilken yrken har du provat på?

Inom gymnastik, tidning, vården, simning, tvätten osv


60. Har du någon gång uppträtt inför en massa människor?

Ja jag rockade på kabarén i 9:an


61. Har du något bevarat inom dig som ingen vet?

Mycket..62. Vad sjöng du på senast?

Me don't know


63. Har du svimmat någon gång?

Yas


64. Vad händer i helgen?

Mys pys


65. Bada eller duscha?

Bada och rensa tankarna


66. Är du kär i någon?

Yaasss


67. Vilket är ditt dröm yrke?

Allt som har med pengar att göra?


68. Om du fick resa tillbaka i tiden och återuppleva en händelse, vilken skulle det vara?

Det beror på om jag hade kunnat ändra på det som hände och kunnat göra något åt det.. men till den dagen Noh dog..69. Har du gråtit idag?

Inte ännu men snart är jag hemma så det lär väl komma då..70. Vad ska du göra när du svarat på alla frågor?

Lägga mig i sängen


71. Hur skulle du beskriva ditt liv med 3 ord?

Misslyckat, ensamt och lämnat


72. Har du någonsin haft en nära döden upplevelse?

Ja.73. Säg 3 egenskaper hos dig själv som du tycker om.

Stark kanske? Nog enda jag kommer på..


74. Säg 3 egenskaper hos dig själv som du inte tycker om.

Känslig, överdriver. För snäll att förlåta


75. Vad är du rädd för?

Ensamhet


76. Vilken är din favoritgenre på filmer?

Drama. Hatar komedi


77. Vart befinner du dig om 10 år tror du?

Då är jag alltså 30, eh va 30?? Wahh det lät sjukt.. iaf då har jag familj med en omtänksam man och mina mulatt barn jag vill ha hahah.. fast jobb och livet bara rullar på


78. Vart vill du resa?

Hawaii, Thailand, Spanien, ah Asien runt i några månader åså


79. Vilken är din favorit Youtuber?

Ingen...?80. Vilka personer älskar du?

... Ann-Marie och Hans, mamma, Marita och ja alla de som står mig nära som jag låtit känna "mig" och inte masken jag bär runt på


81. Vilken sida av sängen sover du på?

Höger


82. Vad vill du göra nu?

Sova


83. Vad önskar du att du slapp göra?

Stressa


84. Vad längtar du till?

Haha inget vad jag tänker på85. Vad är det bästa som har hänt dig?

Haha kan ens komma på bra grejer.. tänker bara negativt hela tiden. Men Ann-Marie och hans


86. Vill du ha barn?

Yes i dooo


87. Kan du rulla på tungan?

Haha ja eller va


88. Vad har du för färg på din tandborste?

Rosa


89. Vad har du för skostorlek?

Mellan 38-3990. Nämn 3 saker du älskar att göra?

Mysa, dejter och klaga


91. Gillar du lukten av bensin?

Inte något jag tänker på92. Finns det något som du verkligen skulle vilja göra men inte gjort än?

Ja, resa runt i Asien93. Vilken är den bästa utlandssemestern du har varit på?

När vi bilade ner till Frankrike


94. Ditt humör för tillfället?

Deppig och trött


95. Vilken var din första konsert?

Aldrig gått på någon


96. Din favoritglass?

Ming glass


97. Hur imponerar man på dig?

När man är omtänksam, gentleman, mogen och seriös


98. Vilken tid föddes du?

Haha hur skall jag veeeta


99. Kan du nudda din näsa med tungan?

Haha nej


100. Vad heter du på alla sociala medier?

Instagram: cheriandersson
Snapchat: cheriandersson
Facebook: Monthira Cheri Andersson

Likes

Comments

Hej på er, sen kväll igår och tidig morgon idag. Inte så genomtänkt eftersom mitt mående blir kasst. Så min jobbiga 12h dag var igår fyfan säger jag bara.. men barnen har så lustiga kommentarer så det blir endo roligt. Plus jag behöver det, att komma till något och inte vara hemma för det är jobbigt.. den tysta lägenheten, smärtan så fort jag blir ensam. Så pratade med en vän igår, som fick vara min psykolog för kvällen men det är alltid en tankeställare då jag egentligen måste komma iväg och prata. Men ni känner ju mig, det finns inte med på kartan. Men åh det värsta är att jag måste.. måste bara hitta viljan...

Så har ni någon gång varit så besviken på någon att det tynger ner hela bröstet? Den känslan hade jag imorse på morgonen, så jag hatar när det händer på morgonen för då blir nästan hela min dag bortkastad. Men man tror att man känner någon men i själva verket kände man aldrig dom. Dom fortsätter att visa en fel och för den stunden man inte tror saker och ting kan bli värre så fortsätter det komma. Jag tycker inte om att må dåligt över saker som inte skall behöva påverka mig men enda kommer det. Blir bara så less på att jag har så fel om människor hela tiden. Inte konstigt att jag förväntar mig det värsta av dom för alla andra har bara visat mig fel.

Med det sagt så får jag se hur denna dagen kommer gå för har fortfarande en tung vikt över brösten..

Likes

Comments

Hej hopp.
Så dagen började med att jag galant kom upp ur sängen. Min kropp kan mina rutiner rätt bra nu. Men såklart mår jag faktiskt bättre utav att vakna tidigare. Får sån ångest attack när jag vaknar upp själv och det bara känns tomt inuti mig. Men så gjorde jag mig redo för jobbet och drog.

Idag var jag på Angered och förmiddagen gick fort eftersom jag var pigg och alla var glada att se mig eftersom jag var borta förra måndagen. Åh mina små lyckopiller. (Ibland) beroende på mitt humör;)

Sen vid 2-3 åkte all energi ur kroppen och jag kände mig så låg, vilket inte är bra. Vill oftast gråta när jag är låg men nu inväntar jag på att tåget skall åka så jag kan få komma hem..!!

Blir en lugn och ensam kväll, fixa i ordning det sista i lägenheten. Tända ljus och kolla film. Idag är den tidigaste dagen jag slutar så blir som en söndag för mig med söndags fix

För övrigt så har jag fixat mina fransar. Syns dock inte på bilden eftersom de blåste bort i tunnelbanor och vindar i London. Men så småningom fylls de på. Annars så är tunikan ny på bilden. Har fått upp mina små ögon för dessa tunikor med öppna axlar.

Puss

Likes

Comments

Heii,
Så humöret var okej i morse när jag vaknade. Ni vet en sån där bra arbetsdag för att människorna du jobbar med förgyller dagen så bra. Åh idag var mina gamlingar extra gulliga. Iaf, mina 9h gick fort och jag for hem med ett leende för jobbet var så lyckat. Hem och diska så bananflugorna försvinner, MEN VARFÖR FÖRSVINNER DOM INTE? Det gör mig sur, men sen skulle jag även städa och tvätta och på det så gjorde jag lite matlådor. Smakade lite och det smakade skit. Nyttig mat smakar skit... nu är lådorna gjorda iaf så måste ju äta upp det.. typiskt.. men då kan jag iaf leva snålt och spara lite pengar till resten av månaden. London gjorde mig fattig. Så humöret är inte på topp längre. Känner mig lite ensam och tom. Men det är väl bara normal känsla för min del. Så iaf, helgen är över. Inte för att det var helg för mig. Känner faktiskt inte skillnad på vardag och helg längre eftersom jag endo bara jobbar. Men det gör iaf lite struktur på mitt liv så jag inte brakar ihop och låser in mig i lägenheten.

Annars, imån är det en ny vecka iaf och jag hoppas på en bra vecka. Har en sak att se fram emot iaf, men förväntningar är bara en bitch. Det är mer än vad jag brukar ha. För de som känner mig vet att jag hatar förvänta mig saker för då blir man bara besviken så jag tänker alltid på det värsta. Nu gjorde jag lite emot mig själv så får gå tillbaka till det vanliga och inte se det postitiva. Då kan allt bara bli bättre. Right?

Likes

Comments

Hellu,
Så trodde absolut inte jag skulle börja blogga igen, har varit lite till och från. Men satt lite och läste igenom det lilla jag hann skriva innan jag slutade och okej allt var nästan sorgligt ledsamt? Mådde jag så dåligt hela tiden... ah det förklarar ju en del. MEN så tänkte jag nu, jag ger det en ny chans för att se om ett tag om min livsstil och mående är annorlunda. Mycket har hänt under den senaste tiden. Människor försvinner och nya människor kommer in. Typ som att stänga en dörr och flera andra öppnas. Iaf! Så kanske det inte blir bra inlägg som den första bloggen jag hade eftersom jag jobbar varje dag, alltså hinner jag inte göra mycket och då blir det mindre att skriva om. MEN tankar och känslor kommer såklart alltid upp här.. haha.. men i'll let you guys know om hur livet är nu senare.

Nu: jobba klart tills 9.

Puss

Likes

Comments