Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Det har idag gått två hela veckor och jag kan än inte beskriva hur jag känner eller hur jag mår. Jag bär på så mycket sorg och ilska. Ibland vill jag skrika och ibland vill jag bara brista ut i tårar. Jag har sån extrem ångest. Jag vaknar upp med det och jag somnar med det. Har aldrig riktigt känt hur det känns att ha ångest, har alltid trott att det är något man "hittar på" för att få attention från folk, men nu vet jag faktiskt hur jobbigt det är. Jag vet inte när den blir som jobbigast. Är det när jag tänker tanken att han kommer att vara med någon annan? Är det tanken av att han inte vill vara med mig? Är det tanken att jag aldrig kommer få vara med honom igen? Jag vet inte.. Det enda jag vet är att jag mår skit.

Jag visar inte folk att jag är ledsen, jag säger bara att jag mår bra och hoppas att dom ska tro på det och sluta fråga. Jag tycker inte om att prata om det för jag blir så extremt ledsen. Att hålla inne tårarna är så jobbigt. Jag vill inte gråta framför min familj för jag vill inte visa dem att jag är ledsen. Jag vill inte gråta framför mina vänner för jag vet att dom kommer be mig sluta och säga att det går över så småning om. Varje gång jag känner att jag inte kan hålla inne tårarna springer jag till närmsta toalett och sätter kranen på max och brister ut i gråt, sen kommer jag ut som om ingenting har hänt och fortsätter dagen med att försöka vara glad.

Jag vet att det kommer bli bra. Jag har en bra familj och jag har bra vänner. Jag vet att mina vänner finns alltid här för mig och även min familj. Men jag känner mig bara så ensam. Jag är inte den personen som söker tröst hos folk därför vill jag bara vara ensam och försöka ta hand om mig själv, även fast jag är kass på det och får sån extrem ångest. Känns som att vad jag än gör så blir det fel. Vill bara hitta dom rätta orden. Jag vill bara må bra men denna ångest drar ner mig. Jag trodde verkligen aldrig att det här skulle hända igen.

Likes

Comments

Likes

Comments