Hej hallå!

Länge sedan jag skrev nu, har totalt tappat allt men nu är jag tillbaka och gör ett nytt försök. Jag har haft fullt upp med jobb, och om bara 8 dagar flyttar jag äntligen bort från Holmsund in till stan med Rob. Jag har hunnit göra en ny tatuering, varit på inflyttningsfest, och såå mycket mer, jag infogar bilder nere.

Igår for vi till Ikea och köpte ett matbord samt små saker som köksredskap, badrumsgrejer osv. Kan verkligen inte vänta nu. Mitt rum står tomt och allt är packat i flyttlådor, snart bär det verkligen av. 😍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej hallåå, länge sedan sist!!

Här har det hunnit hända mycket saker, jag har klart mitt prov på jobbet, köpt en ny telefon, tatuerat mig, haft en bra midsommar och det absolut bästa av allt, JAG SKA FLYTTA!!!!! Tillsammans med Robin, yäääääy! Känns så himla roligt. Vi flyttar den 1 november, lägenheten är inte klar än så vi får en helt nyproducerad lägga.

Har varit och köpt lite små saker faktiskt, hittade även en soffa i Lördags som jag får hämta slutet av Oktober från Mio.

Idag ska jag och Rob fara och kolla i stan efter inredning eftersom det är så kul hihi. Ikväll ska vi ut och äta på pinchos, ska bli mysigt att få vara med honom. Vad har ni gjort dom hör veckorna jag inte varit så aktiv?? Pusssss

Likes

Comments