Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Det har idag gått två hela veckor och jag kan än inte beskriva hur jag känner eller hur jag mår. Jag bär på så mycket sorg och ilska. Ibland vill jag skrika och ibland vill jag bara brista ut i tårar. Jag har sån extrem ångest. Jag vaknar upp med det och jag somnar med det. Har aldrig riktigt känt hur det känns att ha ångest, har alltid trott att det är något man "hittar på" för att få attention från folk, men nu vet jag faktiskt hur jobbigt det är. Jag vet inte när den blir som jobbigast. Är det när jag tänker tanken att han kommer att vara med någon annan? Är det tanken av att han inte vill vara med mig? Är det tanken att jag aldrig kommer få vara med honom igen? Jag vet inte.. Det enda jag vet är att jag mår skit.

Jag visar inte folk att jag är ledsen, jag säger bara att jag mår bra och hoppas att dom ska tro på det och sluta fråga. Jag tycker inte om att prata om det för jag blir så extremt ledsen. Att hålla inne tårarna är så jobbigt. Jag vill inte gråta framför min familj för jag vill inte visa dem att jag är ledsen. Jag vill inte gråta framför mina vänner för jag vet att dom kommer be mig sluta och säga att det går över så småning om. Varje gång jag känner att jag inte kan hålla inne tårarna springer jag till närmsta toalett och sätter kranen på max och brister ut i gråt, sen kommer jag ut som om ingenting har hänt och fortsätter dagen med att försöka vara glad.

Jag vet att det kommer bli bra. Jag har en bra familj och jag har bra vänner. Jag vet att mina vänner finns alltid här för mig och även min familj. Men jag känner mig bara så ensam. Jag är inte den personen som söker tröst hos folk därför vill jag bara vara ensam och försöka ta hand om mig själv, även fast jag är kass på det och får sån extrem ångest. Känns som att vad jag än gör så blir det fel. Vill bara hitta dom rätta orden. Jag vill bara må bra men denna ångest drar ner mig. Jag trodde verkligen aldrig att det här skulle hända igen.

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag trodde inte den här dagen skulle komma igen. Jag trodde aldrig jag skulle behöva säga hejdå en gång till. Nu när jag skriver det här har det gått tre dagar sen jag titta ut genom fönstret och såg honom köra iväg. Helt förstörd springer jag till min bil och kör till Holmsund för att vara med min familj. Mina tårar rinner och jag ser absolut ingenting, men jag bara kör. Jag fick väldigt svårt att andas, mina ögon var svullna och min kropp kändes så tung. Det enda jag behövde den stunden var att komma hem. Jag hade inte ätit på två dagar, mina vänner försökte få i mig mat men jag var inte hungrig och jag åt ingenting.

Ärligt talat så vet jag inte varför det blev så här. Jag hade målat upp en bild på hur min framtid skulle se ut. Hur jag skulle leva tillsammans med honom och få vara lycklig, känna tryggheten jag fick känna i så många år och bara få vara hans. Skaffa familj och hus, skaffa hundar vi drömt om och få vara varandras. Istället såg jag hur denna bild jag målat upp rivs i tusen bitar. Min dröm gick i kras. Det enda jag ville var att få bli älskad tillbaka på samma sätt som jag älskade honom. Jag pendlar mellan att vara totalt ledsen och arg, jag antar det är vanligt. Det kanske finns en chans i framtiden, ingen vet. Men han kommer alltid att vara något väldigt speciellt. Någon jag alltid kommer att älska med hela av mitt hjärta tills dagen jag dör.

Det har nu gått fem dagar sen. Jag sitter på golvet i vår tomma lägenhet med tårar i ögonen. Jag har inte släppt en tår på två dagar men jag kan inte hålla det inne längre. Jag hör hur mitt snyftande ekar i rummen och andningen blir tuffare, det är som att jag blir stressad, men jag har kontroll. Jag börjar få panik igen, men jag har kontroll. Att lämna över nycklarna till vår hyresvärd till veckan kommer vara svårt. Denna lägenhet är det sista vi har tillsammans. När nycklarna är i hyresvärdens hand har han inte längre något med mig att göra. Han är helt fri från mig, precis som han ville.

Att se honom gjorde så ont. Jag blev nervös och jag kände hur paniken började sakta komma, men jag gick iväg och andades. Han kom och hämtade sina saker. Jag ville bara gå fram till honom och älska honom. Bara när han tittade på mig blev jag nervös och tittade ner i marken. När han tillslut skulle åka blev jag ledsen. Vi kramades och det enda jag ville i just den stunden var att inte släppa taget om honom. Jag sprang upp för trappen med gråten i halsen och när jag stängde dörren brast tårarna ut. Jag tittade igen ut genom fönstret och såg honom köra iväg och enligt honom denna gång, föralltid.

Jag vet att jag är ung och det finns en massa andra killar. Men att släppa en person som vet allt om mig går bara inte. Det finns ingen person jag kan lita på på det sättet jag litar på honom. Allt gossip han har fått höra vet jag har stannat mellan oss. Han kanske inte alltid brydde sig, men han lyssnade. Hur ska jag någonsin kunna hitta det förtroendet hos någon annan? Det går bara inte.

Jag älskar honom med hela mitt hjärta, det är något jag föralltid kommer att göra. Och han kommer alltid att vara något väldigt speciellt. För att för mig är han den bästa jag vet. Även fast det funnits gånger då han varit en riktigt idiot. Han är det bästa som hänt mig.


Chelsey.
Likes

Comments

Kl 07.00 ringde larmet på min mobil igår. Direkt klev jag upp och tog en snabb dusch då varm vattnet inte ville funka. Jullan kom och hämta mig efter 8 och vi mötte upp alla andra tjejer för att fara och handla till Hannas bday!

Vi överraskade henne kl 9 på morgonen, vi sjöng och kom in med tårta och skumpa, hon blev så chockad men glad! Det blev en vääääldigt lång dag men det var jätte roligt. Var redan hemma vid 12 för att mysa ner i sängen med rob. Idag känner jag mig bakis och vill inte göra något förutom att ligga i sängen och se på film.

Har haft så himla ont i magen idag, får det ibland då och då. Idag gjorde det riktigt ont så fick ta alvedon och lägga riskudden på magen. Nu väntar jag på att Robin ska komma hem från jobbet så vi kan åka och storhandla sen sova. Hoppas ni har haft en bra helg, imorgon är det åter till jobb och det återstår bara 4 dagar kvar till BRÄNNBOLLSYRAN!!!🎉🎉🎉

Likes

Comments

På senaste tiden har jag mått väldigt dåligt, jag vet inte varför men tårarna öser nedför min kind och jag kan inte stoppa det. Vill gråta bort min fula fransförlängning och inte åka till jobbet imorgon. Jag kan inte berätta varför jag mår som jag mår.

Jag får flashbacks från när jag var liten och gick i skolan. Det var den tuffaste tiden i mitt liv och jag skulle aldrig någonsin vilja uppleva låg-mellanstadiet igen, men jag gör det till och från. Har känt mig så himla utanför i vissa sammanhang, som att jag inte existerar. Är det något fel på mig? Duger jag inte som jag är? Gör jag något fel?

Är helt ensam hemma och vill bara vara med Robin, jag vill att han ska hålla om mig och trösta mig, säga att allting kommer bli bra snart igen. Just nu känner jag ingenting förutom fuck brännbollsyran och allt annat som existerar i denna värld.

"Dessa så kallade vänner" existerar ej.

Likes

Comments

Hejsan hoppas

Var ett tag sedan jag skrev, har haft fullt upp med jobb och har varken orkat eller vetat vad jag ska skriva om. Men nu börjar sommaren närmas sig med stora steg och då kommer det hända massa roliga saker som jag kan dela med mig av här till er.

Tänkte ni ska få en liten lifeupdate då det var ett tag sedan jag skrev. Jag och Robin har flyttat till en trea och har införskaffat oss 2 fina katter. Elsa och Nils❤️

Det här är första året både jag och rob får semester så vi har tänt att dra utomlands, antingen bokar vi en charter eller så åker vi på hans ID eftersom att han jobbar inom flyget. Jag har så mycket förväntningar på denna sommar, har planerat allt jag ska göra och jag hoppas det blir en varm och skön sommar.

Idag fick jag hem 3 paket, varav ett var kläder från H&M, jag har klickar hem det mesta från Zara Larssons kollektion med dom, men är lite osäker ifall jag ska behålla något eller inte. Fick även hem 2 flak nutramino Heat samt lite party grejer.

Vi har börjat kolla på en serie som heter Westworld, vi har bara sett ett avsnitt och den verkar helt okej. Imorgon börjar jag 7 och jag har börjat cykla till jobbet, Såå jobbigt men så skönt att få lite träning varje dag, har uppförsbacke på hemvägen så det suger...

Har en sovande kisse på min axel just nu, ska gå och ta en dusch sen lägga mig i sängen. Vi ses, kramisar ❤️❤️

Likes

Comments