Klockan börjar dra sig mot ett och jag borde sova vid det här laget.  Imorgon vankas det jobb och här ligger jag och har ångest, ibland får jag bara såna dumma tankar att jag inte räcker till på jobb, att dem inte vill ha mig där.  Jag vet att jag alltid ursäktar mig, om någon går in i mig eller råkar slå till mig är jag snabb på att be om ursäkt. Men den här ångesten,  den dödar mig och ibland önskar jag bara att nån hade kunnat se smärtan och säga att det är okej. .
Men jag får tänka på att jag tjänar pengar och att jag ska iväg till mitt favorit ställe om 90 dagar och då ska jag leva loppan. Längtar tills jag får katalogen med saker man kan beställa,  ska försöka börja lära mig att unna mig saker. Har inte köpt en ny sak till mig sen somras utan sparar tills jag förtjänar att få något.  sjukt.

Nu ska jag lägga mig i sängen och försöka få lite sömn.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Vaknade upp stax efter tolv imorse, hade önskat att klockan hade varit mer, men man kan ju inte få allt här i världen. Gick upp och pratade med mamma innan hon skulle fara till stockholm över veckan. Strax efter två körde jag in henne och hennes kollega till stationen där dem skulle ta tåget och sen fortsatte jag min färd mot maxi för att handla. 

Ibland undrar jag hur jag tänker då jag åker i väg i pappas alldeles förstora långkallsonger och en tjocktröja, high fashion or what? Men iblan orkar jag bara inte klä på mig något vettig, så är det med det. 

Kom hem strax därefter och la mig i sängen med musik i öronen, finns det något bättre? nä, fast blir himla deppig, men är i en sån svacka nu så försöker bara hålla mig flytandes. 

Idag stod det tacos på menyn, one of my fav meals, men idag var det inte så yaay, va inte alls hungrig, så kan beror på det. 

Kvällen har spenderats i sängen med musik i öronen och nu sitter jag ännu en gång här och försöker få ur mig något vettigt. 

Ska försöka somna snart, vill så gärna lyckas somna i en bra tid, trött på att vara vaken till fyra på morgonen.. Så hoppas hoppas hoppas! 

Nu ska jag se klart på ett avsnitt av The fosters och sen ska jag ge det ett försök att somna! Wish me luck.

Likes

Comments

En sak som jag länge tänkt på,  som jag stört mig på,  faktiskt stört mig på det något fruktansvärt. Det här ämnet är lite tabu belagt men det struntar jag i, det jag vill få sagt är det här med psykisk ohälsa. Många är okunniga när det kommer till det och många har förutfattade meningar om människor som har pyskisk ohälsa. Att den ska se ut på ett speciellt sätt,  att den ska vara så mycket annorlunda än en normal människa.  Jag har nog själv haft en sån bild, eftersom man har varit så okunnig. Psykiskt ohälsa är inget som gör att man ser ut på ett speciellt sätt,  utan det handlar om hur man mår inuti sig själv. 

Jag har psykiskt ohälsa, har ångest över i stort sett allt,  depression,  hjärn spöken mm. Jag fungerar precis som vem som helst.

Det som gör mig frustrerad är när människor antingen dömer en att man är weird eller ska leka psykolog och säga " Jag förstår dig ", vad är det du förstår?  En person som inte har någon sorts psykisk ohälsa kan inte förstå och kommer heller aldrig göra det.  Hur kan du förstå hur det är att leva med ångest när du själv knappt vet vad ångest är? 

För er som inte vet,  vi leker inte drama queens, vi vill inte ha medlidande.  Ångest är fruktansvärt,  det är som ett hinder i ens liv och det är ett omöjligt hinder att komma över.  Man kan sitta och umgås med vänner och ha det trevligt men poff så börjar hjärnan gå på full varv och din ångest tar över dig helt..

Jag önskar ingen människa att behöva ha det så som jag har haft/har det. Men jag hade önskat att man tänker sig för innan man säger något...

Likes

Comments

På en skala mellan 1 till 10 så är jag på en fet tia på trötthetskalan. Min kropp säger eller skriker JAG ORKAR INTE MER.

Vaknade imorse av ett samtal från jobbet, varor fattades och jag skulle köra inom en annan resturang och hämta saker innan mitt pass. Sagt och gjort så körde jag och hämtade upp varan och sen till jobbet, mitt tre timmars pass blev nu istället 2 timmar och 20 minuter, lite sådär lagom långt, haha.

Efter jobb så tog jag tummen ur fickan och begav mig till gymmet, känslan efteråt är helt klart underbar, men känslan innan är mer kom och hjälp mig och dö, speciellt om man redan är slutkörd. Det har varit en jobbig helg på jobbet så det är inte konstigt att jag är trött. Blev iaf 2 mils cykling och sen lite ben, lägger inte så jätte mycket fokus på just styrka eftersom jag inte har tålamodet för den biten just nu, utan cardio får det bli. Många som anser att cardi bitches är ute och cyklar, men träning som träning, för mig handlar det om variation, lyfta och hålla på har jag inte sug på just nu, vilket gör det så enkelt att jag avstår från det för tillfället, träning ska väl ändå vara kul? 

Kom hem och lagade mat, ungsbakad laxfile med lite salladsblad och rödlök, enkelt men gud så gott.

Med det sagt så ska jag hoppa ner i sängen och kolla på någon film och njuta av känslan att få vara ledig i två dagar. Yaay

Likes

Comments

Sista dagen i januari och den spenderas på jobb. Just nu har jag rast och jag dör snart av trötthet.  det har rullat på sen jag kom imorse. Men bara tvår och en halv timme kvar sen ska jag få köra hem. 

Försöker komma igång med träningen men såna här dagar har jag absolut ingen energi att pallra mig dit, så dåligt, men what to do liksom.  Men nästa vecka börjar jag jobba lite bättre tider och då funkar det bättre så då har jag inga ursäkter. 
Nu ska jag in igen.

Likes

Comments

​Klockan ringde strax efter nio imorse, kan med handen på hjärtat säga att jag var något oehört förtvivlad över att behöva åka iväg och jobba. Skulle helst av allt vilja somna om och få försvinna från allt.

Jag är en människa som är fylld av ångest, ångest är nog den känsla som jag upplever mest i mitt liv. Ångest över jobb, ångest över min vikt, ångest över mitt liv, ångest över min framtid, jag kan i stort sett fortsätta så här, men det jag vill få fram, jag älskar att sova, för då slipper jag den här ångesten, det är den enda gången jag känner mig fri. 

Körde iaf till jobbet och fick börja pumpa upp ballonger, Mcdonalds ska nu prydas utav ballonger under helgerna, himla fint. Efter jag fått upp drygt 15 började det rulla in gäster, sen dess har det rullat på för fulla muggar hela dagen.

Stämplade ut 17.05 och var gladare än gladast över att ha gjort den här dagen på jobbet med. Jag har en sort hat kärlek till det, jag trivs men samtidigt är det ibland så fruktansvärt otacksamt att man känner sig så liten. MEN som sagt, det är ju inte mitt framtida yrke, så det är bara att lee och se glad ut. 

Sen jag kom hem så har jag i princip inte gjort ett dugg, käkat och duschat och nu sitter jag här och ska alldeles strax se på någon film innan jag somnar. Imorgon vankas det jobb igen, låt den dagen gå fort...

Likes

Comments

Är det bara jag som har himla svårt att besvara den enkla frågan som, "vem är du?"

Ja vem fasiken är jag?

Det är så fruktansvärt svårt attsätta ord för att beskriva sig själv, för gud man vill inte låta för självgod, det är så inte okej i landet lagom. I cant be better then anyone else.

Men vem är jag?

Den dagen jag kommer på det ska jag med glädje berätta det för er. Men tills dess så får ni förbli ovetandes...


Likes

Comments