Hej allihopa, det va ett tag sen jag bloggade.

Det har hänt mycket, speciellt med cheerleadingen... Jag har stretchat väldigt mycket och har en snygg bow and arrow och en scorpion. I laget går det superbra och vi ska tävla Christmas cup i Borås i november. Programmet är skitsnyggt så you better be afraid.

Denna cheersäsongen hittills har varit jättebra, men har även haft många ändringar. Jag som innan alltid va topp är nu både superbas och super flyer. Det är ju såklart jättekul och att vara bas är superkul men min passion är att vara flyer. Just för att det är så kul, känslan man får när man flyger och alla nya trick man lär sig.

Är även jättetrött på alla fördomar som finns över att vara bas och att vilja vara topp. De flesta tror att toppen är den bästa i byggruppen och att alla alltid vill vara topp för att få synas mest.
Så är det inte! Baserna kämpar minst lika mycket som toppen och utan baser blir det inget bygg.

Detta höstlovet hat varit jättebra och vi har haft läger med cheerleadingen. Det var JÄTTE
JÄTTE kul och vi lärde oss supermycket. Det var Stina och nikki från MFC som höll i lägret (eller asså det var ju anordnat av våran supertränare) och de är verkligen jätteduktiga och bra tränare. Kan inte sluta tänkta på hur bra det var.

Imorgon är det skola igen och träning på tisdag ! Ses 😘

  • 27 readers

Likes

Comments

Jahopp, nu börjar skolan igen då! Har haft ett sjukt bra påsklov och för er som inte vet vad jag har gjort har jag vart i Skottland i fyra dar, vart på släktkalas,solat och vart med kompisar! Idag blir det träning och jag här super taggad. Oj juste HAPPY WORLDS WEEEK! Det ska bli så kul att se hur det går för alla lag jag hoppas att smoed vinner i small coed. Här handlat lite i Skottland också och shoppingen var sååå bra!
Puss


Likes

Comments

Likes

Comments

Oj mycket har hänt. Jag har vart på dm,köpt nya cheergrejor , vart i Sthlm , fått en blåtyra när jag var bas och mkt mer! Jag kommer visa allt jag köpt mm i en video. Just nu är jag på dans och jaoo! Jag stretchar varannan dag nu pga knäont och det känns skit :( dm var iallafall sjuuuuukt bra och många bra lag var med. Imorgon blir det träääning :) puss

Likes

Comments