Jeg er så heldig og har fått meg et ekstra rom som jeg kan bruke som sminkerom og som et slags «bloggrom» som jeg gjør akkurat nå. Kommer også til å bruke dette rommet som et slags studierom hvor jeg kan lese og gjøre oppgaver, for her er det trossalt ryddig og ikke minst en grei plass å jobbe.

Det er litt deilig med et slikt rom, for her har jeg god plass til sminken min og andre skjønnhetsprodukter. Ikke minst har jeg min egen skrivepult og kan sitte pent og behagelig.

My makeup room

edit: glemte selvfølgelig å skyve skrivebordet mot veggen etter at jeg hadde tatt skrivebordet fremover.

​Ettersom jeg har fått meg et så fint rom håper jeg at jeg kan blogge litt oftere. Noe jeg sikkert kommer til å gjøre 

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

From Yves Rocher

Jeg har lenge sett på produkter fra Yves Roche. Har aldri prøvd noen produkter der i fra, men jeg har hørt så utrolig mye bra om produktene. Et pluss at produktene er miljøvennlige og ikke minst ganske billige.

From Nelly 
From Zalando

Likes

Comments

Light colours 

Da var jeg endelig tilbake igjen etter en veldig lang pause. Det føles faktisk ganske godt å være tilbake! Gleder meg til å skrive til dere igjen.

Hadde ganske god tid på å gjøre meg klar i dag, så fikk bølget håret litt og sminket meg. Så måtte bare vise dere antrekket for i dag.

Likes

Comments

På litt varme dager liker jeg godt å drikke smoothie, men når det er litt varmt liker jeg å ha den litt mer flytende. Har egentlig ikke en anelse om hvorfor, men av en eller grunn liker jeg den bedre når den har en mer vannete konsistens.


Akkurat nå liker jeg å ha blåbær, jordbær og bringebær oppi. En skikkelig rød blanding, som jeg liker å kalle det.

Blåbær, jordbær &. bringebær 

Likes

CommentsUkens høydepunkt: Definitivt lørdagen min. På lørdag var det fantastisk vær ute. Elsker når det er varmt og fint ute.. Det gjorde at jeg fikk benyttet sjansen til å gå med kjole, noe jeg er veldig glad i når det er varmt, så et høydepunkt! Høres gjerne rart ut, men jeg har gledet meg lenge til varmt vær og til å gå med kjole! 

På lørdagen var jeg dessuten heldig og fikk benyttet den fine dagen ute. Jeg dro på Egon sammen med fetterne mine. Etterpå ble det selvfølgelig litt softis og utforsking av Bergen by. En veldig hyggelig lørdag med andre ord. Trenger flere lørdager som den.


Ukens nedtur:
Ting har vel kanskje ikke gått som planlagt. Det er også veldig mye som skjer for tiden. Derfor er det noen ganger veldig vanskelig


Ukens sang: Despacito. Remix-Justin Bieber


Ukens quote:

Ukens craving:

Av en eller annen grunn har denne ukens craving også vært salat, akkurat slik som forrige uke. Jeg har spist salat omtrent hver eneste dag hele uken.

Det rare med meg er vel at jeg har uker som dette hvor jeg plutselig er kjempe sunn og føler for å spise skikkelig sunn mat, mens andre ganger føler jeg for å spise mat som er litt mindre sunt. Det er vel det som kalles balanse, kanskje.


Ukens innkjøp: Mitt nye sminkespeil


Akkurat nå: Det skjer ikke spesielt mye akkurat nå. Jeg slapper litt av siden jeg nettopp har ryddet og vasket litt. Prøver egentlig å finne ut hva jeg skal spise til middag siden matlysten ikke er helt på topp. Det er egentlig ikke noe spesielt som frister til middag i dag.


Ukens tanke: Jeg gleder meg ufattelig til sommerferien, og jeg merker at det skal bli utrolig deilig med ferie.

Likes

Comments

Som mange av dere sikkert vet, så er jeg veldig glad i sminke, men for å sminke meg trenger jeg godt lys. Spesielt på kvelden, for da hender det ofte at lyset i rommet er mer oransje. Da ender det opp med at fargen blir helt annerledes ut når jeg går ut av rommet. Derfor har jeg vært på jakt etter et speil. Jeg endte opp med dette.


Jeg digger dette speilet. Dette speilet har led-lys rundt som dere sikkert ser. Denne kan man selv justere ved hjelp av touch knappen. Dersom man holder den inne blir det lysere. Hvis man har lyst til å dimme lyset ned kan man gjøre det ved å trykke en gang til og holde knappen inne. Liker også veldig godt at man kan snu speilet 180 grader og justere det slik man vil. Man kan lett enkelt flippe det opp og ned. Hvis man ønsker kan man også oppbevare noe ved speilet. For eksempel en beautyblender eller en maskara.

Likes

Comments

Nå merker jeg at det begynner å gå mot sommeren. Temperaturen er blitt høyere, og ikke minst er det mer sol nå. På morgenen er det også betydelig lysere. Det er kjempe herlig! Elsker sol og sommer, så denne tiden skal nytes til det fulle!


10 ting jeg vil gjøre.... 

1. Grille: Mai er superfin måned til å grille. Så denne måneden har jeg lyst å grille masse. Elsker jo grillmat!

2. Kjøpe ny bikini: Jeg trenger en ny bikini og bør gå til innkjøp av en ny en. Forhåpentligvis finner jeg en jeg liker, for jeg er litt kresen når det kommer til bikinier.

3. Drikke mer vann: For å være helt ærlig er jeg ikke særlig glad i vann. Jeg synes det smaker kjedelig, og jeg er nærmest avhengig av at det smaker godt. Derfor drikker jeg ikke så veldig mye vann, noe som er dumt fordi kroppen trenger vann. Så denne måneden må jeg prøve å få i meg vann. Vet det går an å drikke saft, så får prøve dette.

4. Ta masse bilder: Kameraet ligger egentlig litt og støver ned for tiden fordi jeg rett og slett ikke er flink nok til å bruke det, men nå som det er fint vær tenker jeg at jeg må bruke det oftere, for nå har jeg ikke en unnskyldning lenger.

5. Bli flinkere til å oppdatere: Jeg er nok kanskje ikke den aller flinkeste til å oppdatere dere, men det har jeg veldig lyst til. Jeg har lyst til å oppdatere dere mer fremover, og forhåpentlig skrive om ting som også interesserer dere.

6. Gjøre det bra på eksamener: Som mange sikkert vet er mai en måned med eksamener. Jeg gruer meg litt, men har så lyst til å få et bra resultat på eksamen. Satser på at jeg klarer å jobbe godt fremover mot eksamen.

7. Unne meg noe når eksamen er ferdig: Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men når jeg er ferdig med noe stort, så liker jeg å belønne meg selv. Det hjelper i hvert fall meg med ny motivasjon.

8. Lage meg en sommerspilleliste: Om sommeren liker jeg godt å ha en sommerspilleliste. Jeg bruker som regel litt tid på å lage spillelisten, så hadde vært veldig greit å få gjort dette.

9. Spise på utendørs restaurant: Siden jeg vil nyte solen til det fulle hadde det vært koselig å gått på utendørs restaurant med noen venninner. Synes det er så koselig. Ekstra koselig når man sitter ute.

10. Være mer ute: Når man har så fint vær er det kanskje greit å komme seg ut litt. Kanskje på en tur eller gjøre noe kjekt ute. Synes at når man først har så fint vær, så bør man nyte været mens man kan, for en vet jo aldri når det snur.


Likes

Comments

Good morning 


I dag våknet jeg helt av meg selv og uten en alarm som lå og ringte. Utrolig deilig egentlig. Hater lyden av alarmen. Det er noe av det verste jeg vet. Når jeg er har fri liker jeg å ligge ekstra lenge i sengen og drøye den litt. Synes bare tanken på at jeg får ligge litt lenger enn vanlig er veldig herlig! Hopper også som regel rett i morgenkåpen og surrer rundt i den hele dagen.

Planen for dagen er å ta en skikkelig opprydding på badet og planlegge litt mer av uken. Jeg har også en innlevering jeg kanskje må fortsette litt på. Vi får se.

Håper dere alle får en fantastisk dag i dag 😘


Likes

Comments

Akkurat nå:

For øyeblikket ligger jeg i sengen min. Jeg er akkurat ferdig med å rydde rommet mitt. Bestemte meg egentlig for å ta en skikkelig opprydding på rommet mitt i både skuffer og klesskap, så nå ser alt strøkent ut.

Nå skal jeg egentlig bare slappe av og planlegge uken som kommer.


Ukens høydepunkt:

Denne ukens høydepunkt har vel definitivt vært å bli ferdig to tentamener. Er en ekkel følelse å sitte på tentamen, men er bra følelse når man er ferdig. Nå er det faktisk ikke så mange tentamener igjen før det er eksamen. Gruer meg litt, men kjenner at det skal bli veldig deilig med å bli ferdig.


Jeg har også fått handlet litt småting. Elsker jo å handle!


Ukens nedtur:

Jeg har dessverre hatt veldig mye å gjøre denne uken. Derfor har jeg egentlig vært ganske stresset. I tillegg har jeg også slitt en del med søvnen denne uken. Jeg har sovet ganske lite, noe som har ført til at jeg er ekstra sliten og kanskje litt mindre blid denne uken.


Ukens cravings:

Av en eller annen grunn har jeg hatt lyst på salat hele uken. Derfor har jeg spist utrolig mye salat. Ikke at det er noe negativt da.


Ukens sang:

Sex with me-Rihanna


Likes

Comments