Hverdag

Heihei dere!

Håper det går bra med dere! Dere har egentlig ikke hørt så mye fra meg i det siste, og det har rett og slett vært fordi jeg har vært så opptatt med eksamen. På mandag har jeg min siste eksamen, før det endelig er juleferie. Merker jeg gruer meg litt ettersom anatomi, fysiologi og biokjemi er et veldig tungt fag med mye detaljer. Det er også veldig mange kapitler å huske, og man må faktisk kunne plassere kroppsdeler på latinsk også. For å bestå må en minst ha 40/100 poeng, noe jeg synes er mye, men jeg håper selvfølgelig at det skal gå bra.

Man kan vel si at resten av kvelden vil bestå av lesing og pugging til eksamen. Satser på at det går fint på mandag. Gleder meg ufattelig til å bli ferdig, og ikke minst dra på ferie!


Hvordan er det med dere? Er dere ferdig med eksamen

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Om noen få dager reiser jeg til Gran Canaria sammen familien min. Vi var så heldig å få det i gave av våre gode venner, ettersom vi alle trenger å komme oss bort. Det er faktisk bare noen måneder siden jeg mistet min kjære pappa, og jeg merker at jeg har gruet meg en del til juletider rett og slett fordi det aldri blir det samme. Da er det godt å komme seg litt vekk, og slippe å tenke på alt dette med jul.

Jeg gleder meg til litt ferie og rett og slett å slappe av. På mandag har jeg min siste eksamen, og jeg reiser faktisk tirsdags morgen, så det blir rett på ferie etter eksamen.

inspo from WeheartitSå fremover blir det vel en del syden bilder her på bloggen, og jeg håper det går fint til tross for at det er juletider.

Likes

Comments

Reklame/annonse

//sponset innlegg/

Det var det endelig på tide med en ny Glossybox. Til dere som ikke vet hva Glossybox er, så er det da en eske som man mottar hver måned. Hver eske inneholder skjønnhetsprodukter. Man vet ikke hva man får på forhånd, så hver gang man mottar noe, så er det som en slags overraskelse.

Denne gangen var det noen helt andre produkter som kom, og jeg tenker å skrive litt om dem til dere.

Clean up your act 

Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men jeg hater når jeg gjør feil når jeg påfører neglelakk. Det er rett og slett så enkelt å grise, men ved hjelp av denne pennen sørger man får at lakken blir lagt perfekt, og det ikke finnes spor til søl.

Man bruker den enkelt ved å bruke pennen der man har sølt utenfor. Supersmart!

COACH Eau de toilette 

Denne parfymen er rett og slett perfekt i vesken, da den er liten og tar lite plass. Når man føler for en liten oppfriskning er det bare å spraye et par dråper, så lukter man ganske godt. Duften er både er frisk og fuktig.

Shower Wash English Leaf

Dette er en dusj såpe fra det et engelsk merke som heter «Mitchell & Peach». Såpen inneholder olje som er perfekt nå som det er surt og kaldt ute, da huden har en tendens til å bli tørr. Da er det ganske viktig med næring til huden, slik at man bevarer huden på en god måte, og det føler jeg denne gjør.

Lukten er også utrolig god. Flasken er også liten, så om man skal på overnattingstur, reise eller lignende, så er denne ganske bra å ha med seg.

Cream Color Glam


Cream Color Glam 

I Glossyboxen lå denne fine øyenskyggen her. Øyenskyggen har en kremete konsistens og gir en veldig fin farge som er en blanding mellom brun og gullfarge. Den har også litt glitter i, og passer derfor ganske godt nå som det er juletider.

Det som er veldig fint med dette produktet er at det også kan brukes som highlighter. Man kan også fint påføre øyenskyggen med fingrene, det har jeg gjort siden jeg føler jeg får mer ut av produktet på denne måten.

Sleep Repair Renewal Nourishing Mask


Wake up with beautiful skin

Denne masken er en ansiktsmaske som skal jobbe seg inn i huden når man sover. Den skal hjelpe deg med å beskytte og reparere huden, og er ganske genial nå på vinterstid nå når det er litt kaldt ute. Da har huden behov for mer næring og fuktighet, noe denne vil gi. Det eneste man trenger å gjøre er å påføre masken etter endt hudpleierutine om kvelden, før man så legger seg til å sove. Masken sitte på hele natten, og skal vaskes av neste dag.


Dersom du ønsker å motta en Glossybox hver måned, så kan lese mer om Glossybox og se på de ulike abonnementene HER. Minner om at det kun koster 179 kr måneden, noe som er etter min mening ganske så overkommelig da man får mange produkter i esken.

Vil også forresten tips om at det går an å gi gavekort fra Glossybox som julegave. Dette er en perfekt gave til de som allerede har det meste, og til de som er glad i sminke og skjønnhetsprodukter.


//sponset innlegg//

Likes

Comments

Hverdag

Healthy skin is always in 


Fredagskvelden i dag ble brukt til å teste ut masse produkter fra Mary Kay. Jeg har hørt utrolig mye bra om dette merket, og da jeg ble invitert på demokveld takket jeg ikke nei, for å si det sånn. Det var veldig kjekt med en slik kveld. Jeg fikk testet ut masse produkter, hørt om erfaringer, tips, råd og også kjøpt en del produkter som jeg gleder meg til å bruke. 

Nå i kveld tenker jeg å teste ut masken, for jeg elsker å ha ansiktsmaske på mens jeg driver på med ting og tang. Så blir spennende å se hvor mye urenheter masken fjerner. Gleder meg virkelig til å teste den ut!

Kommer til å gi dere en update på produktene etter hvert som jeg har testet produktene utover en lengre periode. 

Likes

Comments

Hverdag

Dagen i dag har ikke startet særlig bra. Jeg lå våken nesten hele natt og var utrolig kvalm. Derfor endte natten med lite søvn, og jeg har vel ikke hatt en bra start på dagen for å si det slik. Jeg har sovet ganske lenge og har dermed ikke fått gjort unna det jeg skulle gjøre i dag.

Planen i dag er å gå gjennom eksamens pensum. Det nærmer seg 2 eksamener. Glemte forresten å meddele at forrige ukes praktiske test på skolen gikk veldig bra. Jeg fikk prosedyren SIK som innebærer å legge et kateter i pasienten for å tømme blæren. Det gikk heldigvis bra, til tross for at det er en del viktige ting som man må huske på når man utfører dette. Super glad for at det gikk fint!

Selv om det er langt ettermiddagen er det en del ting jeg har å gjøre resten av kvelden

Things to do: 

● Gå gjennom pensum

● Vaske sminkebørstene

● Rydde rommet og sminkerommet

● Planlegge morgendagen

Når det kommer til å vaske sminkebørstene, så er dette en ting jeg virkelig må bli flinkere til. Det er faktisk flere måneder siden jeg sist vasket dem, nesten ekkelt, for det samler jo seg mye bakterier her.

Minner forresten om giveawayen jeg har på instagram. Link til giveawayen finner du HER

Likes

Comments

​Hei dere! 


Jeg ville bare informere dere om at jeg har en giveaway gående på instagrammen min i samarbeid med personlig almanakk. Jeg er så heldig at jeg får lov til å dele ut et gavekort til en av følgerne mine. 

Disse almanakkene er help supre når det kommer til planlegging, for i almanakkene kan man skrive ned ting man trenger å få gjort og også viktige datoer som eksamener, prøver, bursdager eller andre ting. I tillegg kan man også planlegge middager, trening og mye mer. Denne er helt genial dersom man for eks. er student da det er lett å holde styr på eksamensdatoer, hvilke oppgaver som bør gjøres og mye mer. Med andre ord er jeg veldig fornøyd med denne! 

Hvis du ønsker å delta så finner du link til konkurransen HER  

Likes

Comments

Just another magic Monday 

Da var det visst en ny uke igjen. En ny uke med bedre muligheter. I dag har jeg faktisk hatt en del å gjøre, og jeg har egentlig en del planer for dagen. Da er det veldig deilig å ha gode rutiner. Sant skal sies at det er litt deilig med litt å gjøre i blant. Man føler seg liksom så produktiv.

Denne uken er det tid for den praktiske- teoretiske testen vår på skolen. Jeg gruer meg en del, men jeg har egentlig bare lyst til å bli ferdig med den, og ikke minst bestå den. Så håper jeg klarer det, og får en grei oppgave.

Mot slutten av denne uken skal jeg også holde en giveaway på Instagrammen min, så det er bare til å følge med videre. Jeg tror denne uken kan bli både hektisk, men også spennende, gøy og lærerik. Håper dere alle får en super uke ❤️

Likes

Comments

Ocean salt scrub 

Dagens innkjøp ble denne skrubben fra Lush. Jeg elsker å bruke en god skrubb noen dager i uken for å unngå røde nupper og inngrodde hår. Huden blir super myk etter at man bruker en god skrubb. Skikkelig digg!

Gleder meg masse til å teste ut skrubben. Kanskje jeg kommer til å skrive litt om skrubben etter at jeg har testet den ut.

Likes

Comments

Det jeg elsker med søndager er at det er en skikkelig avslappende dag. Denne dagen pleier jeg å bruke til å gjøre meg klar for en stressende uke, men i det siste har det sklidd litt ut, men absolutt noe jeg bør begynne med igjen. Det er super deilig å ha en slik dag en gang i uken hvor man bare kan slappe litt av og dille med seg selv.


På slike dager prioriterer jeg først og fremst ansiktet. Jeg skrubber huden og bruker en ansiktsmaske etterpå. Pleier egentlig å bruke en porestrips på nesen også, men jeg har dessverre gått tom for porestrips. Jeg liker også å nappe brynene mine samt fjerne småhår med voks, før jeg så tilfører fukt til huden.


Deretter liker jeg å fokusere på føttene, for jeg synes føttene er noe man har en tendens til å glemme, men det er viktig å ta vare på føttene også. Det er trossalt beina vi bruker til å gå med og frakte oss rundt. De blir også slitne, så derfor liker jeg å ha dem i et fotbad med litt såpe i, før jeg eventuelt filer dem. Etter det tar jeg på neglelakk, men det gjør jeg kun på tærne ettersom jeg ikke lenger bruker neglelakk på fingrene mine. Rett og slett fordi jeg er sykepleierstudent.Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

This month I want to 

1. Ikke skippe hudrutinen min. Den siste tiden har vært nokså travel fordi det nærmer seg eksamener og prøver for min del. Derfor har jeg brukt store deler av tiden min på pensum lesing, og i ganske mange timer. Det resulterer til at jeg ofte er sent oppe og legger meg bittelitt sent, og som ofte ender med at jeg ikke orker å gjennomføre hudpleierutinen. Det er viktig å ta vare på huden, så dette har jeg lyst å gjøre noe med. Blir nødt til å la vær å skippe den.

2. Være mer sikker på meg selv. I løpet av den siste tiden har jeg blitt mer og mer usikker på meg selv. Jeg blir usikker på om ting jeg gjør er riktig, om jeg er bra nok osv. Det er faktisk begynt å bli litt slitsomt for meg, og folk rundt meg har faktisk reagert på dette den siste tiden. Så jeg må vel prøve å være mer sikker på meg selv og har troen på meg selv, for av og til har jeg en tendens til å undervurdere meg selv.

3. Oppdatere bra. Skriver sikkert dette punktet hver gang, men har som mål å oppdatere bra hver måned.

4. Bestå den praktiske testen. Om ikke lenge har jeg en praktisk test på skolen, og jeg har så lyst til å bestå den, så ett av målene mine for denne måneden er å bestå denne.

5. Ta mer vare på meg selv. Som jeg skrev litt ovenfor har jeg hatt mye å gjøre, og jeg har derfor ikke vært så flink til å ta vare på meg selv. Kanskje litt rart, men det er så utrolig viktig å ta vare på seg selv.

6. Planlegge julegaver. Det nærmer seg jul, og jeg blir nødt til å planlegge litt hva jeg skal kjøpe til mine nærmeste. Synes egentlig det er ganske kjekt å gi julegaver til andre.

7. Bli flinkere til å rydde etter meg. Noen ganger ser det helt forferdelig ut etter meg, rett og slett fordi jeg ikke gidder å rydde enkelte ganger. Irriterende fordi jeg egentlig hater rot.

8. Planlegge mer. Nå som ukedagene er litt hektiske er det viktig med planlegging, slik at det ikke blir rot i hverdagen. Dette var jeg flink til tidligere, men så plutselig sklidde det bare ut etterhvert.

9. Få i meg nok søvn. Jeg har en tendens til å legge meg altfor sent på grunn av diverse ting som dukker opp. Tror egentlig jeg er et nattmenneske da, men uansett så må jeg faktisk legge meg bitte litt tidligere om jeg skal få nok søvn, men det er så utrolig vanskelig når det er så mye som skjer på kvelden.

10 . Finne frem kameraet litt oftere. Før var jeg flink til å finne fram kameraet, men nå har det blitt litt dårligere med det. Så tenker at jeg må bli flinkere til dette. Er så kjekt med masse fine bilder på bloggen. Det tror jeg også dere synes.

Likes

Comments

//sponset innlegg//

I dag tenkte jeg å vise dere min første Glossybox. Til dere som ikke har hørt om konseptet før, så er det altså en eske som inneholder skjønnhetsprodukter. Eksen mottar man i posten hver måned. Innholdet i eksen varierer hver gang. Det varierer alt i fra sminke, hudpleie, hårpleie, parfyme og mye mer.


Dette er faktisk første gangen jeg mottar esken fra Glossybox, og jeg må si at jeg er ganske fornøyd. Tenkte å vise dere produktene jeg mottok denne gangen.

From Ole Henriksen 

I Glossyboxen lå det 3 produkter fra Ole Henriksen. Det passer meg ypperlig at disse er i travel size da disse er fine å ha med seg i sminkevesken når man for eksempel skal på overnatting eller lignende. Alle 3 produktene luktet god pepperminte.

Oil Control Cleanser: Dette er en veldig god cleanser. Jeg har prøvd den et par ganger, og jeg liker den veldig godt. Cleanseren lukter god pepperminte, og fjerner smuss og urenheter veldig effektivt.

Oil Control Hydrator: Denne fuktighetskremen likte jeg veldig godt. Den er super å ha under sminken, og jeg likte konsistensen skikkelig godt.

Facial Sauna Scrub: For noen dager siden prøvde jeg denne skrubben, og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med denne skrubben. Sandkornene i skrubben er ganske små, men mange. Det gjør at man kan jobbe seg lett i ansiktet, samtidig som det fjerner godt med døde hudceller. Huden min ble silkemyk etter denne skrubben.

Makeupremover & Facemask 

Sminkefjerner klut: I eksen lå det også en vaskeklut som skal fjerne sminken. Denne skal man bare tilsette vann på og la den gli over huden, også skal den fjerne sminken på 1-2-3.

Facemask: Dette er en sheetmask som inneholder mye C-vitamin og antioksidanter, noe som er bra for huden. Ansiktsmasken skal få ansiktet til å gløde og skal jevne ut hudtonen. Denne tror jeg vil være utrolig bra nå som det er kaldt ute siden huden har en tendens til å bli tørr. Da er det ekstra godt for huden å få næring.

Hairspray & Brow tamer 

Hairspray: Denne hårsprayen er fra schwarzkopf. Denne hårsprayen er veldig grei å ha når man skal krølle håret. Den er også grei å ha med seg i vesken i og med at den ikke er i full størrelse. Da kan man spraye gjennom håret dersom det er behov for det utover dagen.

Brow Tamer: En brow tamer setter brynene på plass. Det er veldig praktisk å ha før man for eksempel skal markere øyenbrynene. Det som er et stort pluss er at denne her er uten farge, så den ødelegger altså ikke fargen når man skal påføre produktet til å markere øyenbrynene. Den holder også hele dagen, noe som er veldig bra!

Som dere ser så får man utrolig mange produkter i eksene, og produktene er nokså nyttige. Det som jeg liker veldig godt er at man ikke vet hva man får på forhånd, så når man mottar esken er det som en overraskelse.


Inne på Glossybox kan du bestille din Glossybox for 179 kr i måneden. Dersom du ønsker å bestille deg boksen din, så kan du gå innpå nettsiden til Glossybox ved å trykke HER


//sponset innlegg//

Likes

Comments

I dag har jeg vært på workshop. På workshoppen lagde vi armbånd til kreftforeningen.

Jeg synes dette er en super viktig sak, og jeg valgte derfor å være med. Tidligere har jeg ikke vært så engasjert i frivillig arbeid, men etter at jeg mistet pappa har jeg blitt mer engasjert i slike saker. Jeg kjenner at det gjør godt å hjelpe andre og gjøre en god gjerning. Det å vite at min lille tid og innsats kan hjelpe andre synes jeg er en veldig positiv ting.


Hvis noen av dere vil kjøpe armbåndene og støtte kreftforeningen, så kan dere gjøre det ved å besøke kreftforeningen sin nettbutikk. Her finner dere mange fine armbånd. Direkte link finner dere HER  

Likes

CommentsFollow me on snapchat


Likes

Comments

bilder fra WeheartIt

Likes

Comments

I dag har jeg endelig tatt fram ingefær shots. Jeg er ikke glad i disse på våren eller sommeren, men på denne årstiden er den perfekt!

Grunnen til at jeg tar ingefær shorts er fordi at den lille dosen med ingefær juice hjelper kroppen utrolig mye, for dere vet kanskje det at i gamle dager ble denne ofte brukt som medisin, og det er ikke uten grunn.

Ingefær shotsen for min del hjelper godt mot halsen når jeg har vondt i den. Den er også god på kvalme. Ikke minst er den godt for magen. Mange sier at den også hjelper deg til å få energi, men det har jeg ikke merket noe særlig til. Jeg vet også at det er mange som tar en slik før og etter trening.

Jeg pleier som regel å lage min egen, men her om dagen fant jeg en slik på TGR, så tenkte jeg skulle prøve den. Også kan jeg alltids lage selv hjemme og putte den oppi flasken.

Hvis dere vil ha oppskriften på hvordan jeg lager min ginger shots, så er det bare til å skrike ut

Likes

Comments

Da var det endelig min tur. Bestemte meg plutselig for at det ble en iPhone 8+.

For å være helt ærlig er det en helt ny verden, men kanskje litt uvant at den er så stor. Det er vel noe som går seg til etter hvert. Det er uansett en helt annen opplevelse å scrolle gjennom Instagram og sosiale medier med en ny skjerm. Ikke minst er dette kameraet helt supert! Love it😍

Likes

Comments

I dag tenkte jeg å dele et lite middagstips med dere. Dagens middagstips er fiskeburger. Det er superenkelt og kjapt å lage. Ikke minst er det sunt. Selve fiskekjøttet får man kjøpt på vanlig butikk. Smaken jeg gikk for var purreløk og paprika. Den smakte himmelsk.

Brødet jeg bruker på min burger er grove. Det gjør at burgeren inneholder fiber, noe som er bra for magen. Inne i brødet har jeg salat, mais, agurk, tomat, løk og litt ost. Osten jeg bruker er en ost med litt mindre fett. Det gjør burgeren sunnere. Jeg har litt ketchup i burgeren, men jeg er ikke så glad i dressing i den, men det er opp til hver enkel.

eat good, feel good 

Likes

Comments

Ny måned, nye muligheter 
Denne måneden vil jeg 

- Dra til frisøren for å klippe tuppene mine. Tuppene mine begynner å bli slitt, så det er vel på tide å dra til frisøren. Sist jeg var til frisøren var litt før sommerferien, så nå begynner det å bli en stund siden. På tiden med en ny klipp. Det er så deilig å bli kvitt slitte tupper. Håret blir så mykt etterpå, og flokene blir mindre.

- Være sosial. Merker at jeg bruker utrolig mye tid på skole, noen ganger mer enn jeg skal. Derfor blir jeg ofte usosial og får ikke tid med venner, men jeg merker jo at jeg savner vennene mine ganske mye, så denne måneden vil jeg være litt sosial med vennene mine, for det er så kjekt å være med venner og være litt sosial.

- Prioritere bloggen mer. Siden jeg har fått nye samarbeidspartnere tenker jeg at det ville vært kjekt om jeg prioriterer bloggen mer og skriver litt mer til dere. Dere er jo så hyggelige alle sammen, så synes det er kjempekjekt å blogge til dere. Det gir meg mer motivasjon til å blogge mer. Spesielt når dere legger fra dere koselige kommentarer.

- Kjøpe meg nye sko. Jeg trenger sårt noen nye sko. Forhåpentligvis klarer jeg å få tak i noen nye sneakers som både er gode og behagelige.

- Bli flinkere til å rydde etter meg. Av en eller annen grunn har jeg som uvane og ikke rydde etter meg, noe som er veldig kjipt for de som er rundt meg. Så håper dette er noe jeg kan endre på.


-  Drikke masse te. Et skikkelig must etter min mening nå som det er høst. Elsker jo te! Er supergodt nå som det er litt kaldt ute også!

- Legge meg tidligere. Jeg har en liten uvane med å gå til sengs litt for sent av og til, og det er noe jeg har lyst å endre på, for det er ikke kjekt å komme trøtt til forelesningene. Også vil jeg jo være opplagt til neste dag uansett..

- Gå ut på tur, så lenge været tilsier det. Synes det er kjempe forfriskende og gå en tur ute i naturen. Blir på en måte avslappet av det, om dere skjønner. Det er også både bra og sunt for kroppen.

- Tenne masse duftlys. Nå som det er høst er det å tenne duftlys noe av det koseligste jeg vet. Synes det lager en veldig god stemning i hjemmet. Så på tide å dra til innkjøp av litt flere duftlys.


Likes

Comments

Tenkte jeg måtte vise den nye jakken min. Den er veldig varm og tykk forresten. Det er teddyfleece inni, så enkelte ganger kan den faktisk bli for varm. Siden den er fylt med teddyfleece inni, så har jeg tendenser til å se litt svær ut egentlig, haha. Men årgh, liker den veldig godt da!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Saturday love 

Ah, da var jeg endelig kommet hjem igjen. Denne dagen har vært veldig lang og jeg har fått unna gjort utrolig mye i dag. Føler dette har vært en ganske produktiv dag. Jeg skulle egentlig hente en pakke i dag også, men det ble det rett og slett ikke tid til.

Har shoppet litt i dag. Var egentlig på jakt etter noen nye sko, men nye sko ble det altså ikke. Av en eller annen grunn er skoene jeg vil ha ikke tilgjengelig i butikken. Har seriøst vært innom 10 skobutikker i dag, og ingen av dem hadde dem. Utrolig irriterende. Men det positive er vel at jeg fikk tak i andre ting. Tenker å vise dere det i senere anledning.

Planen for resten av kvelden er å pugge litt mer på mikrobiologi og hygiene. Jeg har nemlig min første prøve på sykepleien på mandag. Kjenner jeg gruer meg til den prøven, men jeg satser på at det kommer til å gå bra.ønsker dere en strålende lørdagskveld❤️

Likes

Comments

Hei alle sammen! God lørdag!

Nå var det plutselig blitt helg igjen. Rart hvor fort tiden egentlig går.

I dag har jeg en del ærender og jeg har dermed en del å få unna gjort i dag. Jeg er ganske trøtt, men iskaffe hjelper alltid. Av en eller annen grunn klarer jeg ikke å la være å drikke meg en iskaffe om morgenen. Føler jeg må ha det for å få en fin start på dagen. 


 Det blir en litt hektisk dag i dag, men det skal jeg klare. Mitt aller beste tips til slike dager er rett og slett lage en to do list. Det hjelper deg med å holde alt i sjakk, for det er ganske lett å glemme ting og tang når man har mye å gjøre. Da er nøkkelen å skrive det opp, slik at man ikke glemmer det. Det fine med slike lister er at en faktisk kan stryke ut det man er ferdig med. En veldig super og enkel måte når man er travel.

Lag deg en to do list 

Likes

Comments

today's lunch

I dag ble det en enkel lunsj på meg bestående av egg, kylling sammen med litt grønt. Jeg er så utrolig lei av skiver, så noe annet enn skiver er deilig!


Denne uken er det faktisk sykkel VM i Bergen. Det gjør at det er vanskelig å komme seg til og fra skolen, så i dag er jeg rett og slett hjemme og leser på pensum. Jeg har litt uflaks, for syklistene kjører rett forbi der hvor jeg bor, så det er vanskelig å komme seg til bussen. Alt blir omvei. Kjenner at jeg faktisk gleder meg til dette er ferdig, selv om det stas at sykkel VM for engangsskyld er i Bergen.

Likes

Comments

Throwback: summer 2016

Åh, nå er vi faktisk kommet til lille lørdag og snart helg! Så deilig!

Akkurat i dag tidlig var det kaldt ute. Så på bussen i dag gikk tankene og surret om syden og varme. Jeg har så ufattelig lyst å reise til syden akkurat nå, men så har jeg jo studiene som man ikke kan gå fra. Det er så ufattelig mye som skal læres på veldig kort tid. Så en sydentur går neppe akkurat nå.

I dag har jeg egentlig ikke gjort så veldig mye. Jeg har holdt på med gjennomgang av pensum, og for øyeblikket holder jeg på å svare på diverse mailer. Så kommer nok til å bruke resten av kvelden på dette. Er hvert fall mye spennende samarbeid som skjer fremover. Gleder meg til å fortelle dere om ved senere anledning.


Håper dere alle får en superfin kveld! 

Likes

Comments

Forrige uke bestilte jeg meg disse to fra Blivakker. Jeg trengte en ny varmebeskyttende og en ny børste. Valget gikk for disse to og jeg er veldig fornøyd. Børsten gjør virkelig håret silke mykt. Også er den i rosa! Synes den er så fin.

Jeg bestilte meg også den varmebeskyttende sprayen fra GHD. Har hørt så ufattelig mye bra om den, så jeg bestemte meg for å bestille den. Angrer virkelig ikke på det. Den gir både glans og beskyttelse. I tillegg lukter den super herlig! Er kjekt å ha en god varmebeskyttende når man retter og krøller håret.

Likes

Comments

Work hard, dream big 

Hei alle fine!

I går fikk jeg faktisk endelig tak i boken som jeg trengte til skolen. Det er skikkelig merkelig, men av en eller annen grunn er denne boken utsolgt i alle bokforhandlerne i hele Norge. Både på nett og i de fysiske butikkene, noe som er helt sykt. Det verste av alt er vel at de ikke får den inn før 19. september, som er en god stund til. Så jeg ble mildt sagt veldig stresset da jeg ikke fikk tak i boken med tanke på at vi faktisk skal ha prøve i dette emnet.

Heldigvis, så løste det seg til slutt. Det hadde seg nemlig slik at en jeg kjenner holdt på å selge denne boken. Super takknemlig for akkurat det! Så i dag har jeg brukt store deler av dagen til å gå gjennom pensum. Det er vel ingen hemmelighet at det er mye pensum som må leses når man er sykepleierstudent. Føler av og til at jeg drukner i pensum. Jeg kjenner egentlig at jeg gruer meg til den første prøven, men satser selvfølgelig på at det skal gå bra.

En ting som er kanskje nytt med meg er at jeg har begynt å like iskaffe, meeeen den må blandes ut med relativt mye melk, for jeg er ikke så glad i kaffesmaken. Sammen med en del melk synes jeg den smaker himmelsk! Super digg å drikke på når man holder på med pensum.

Likes

Comments

//annonse//

Det har seg slik at det faktisk er blitt høst. September er en skikkelig høst måned. Jeg merker godt at det er begynt å bli høst ute, for det regner som bare det. Bladene er begynt å bli brune og gule.

Selv om høsten er begynt er det ikke grunn til å fortvile, for selv om det er høst, så er det en trøst at man faktisk kan begynne å gå med høstklær i mange freshe og fine farger. Da snakker jeg også tykke gensere, cardigans og mange varme klær også.

Jeg er selv ikke glad i kulde eller regn, men min trøst er at det finnes så uendelig mange gode høstprodukter både når det kommer til klær, sminke og andre produkter. Hver høst kjøper jeg nye klær i freshe og fine farger, slik at jeg føler meg vel rundt høsttiden. Når jeg kjøper nye klær og ting føler jeg meg ikke bare vel, men det øker skolemotivasjonen min. Hver gang jeg har gjort det bra på en prøve kjøper jeg meg noe jeg har hatt lyst på en stund. På den måten får jeg mer motivasjon til å jobbe hardere på skolen.

Og siden Rabble inspirerte meg til å skrive dette innlegget tenkte jeg å komme med et lite handletips til dere, for nå som høsten er her er jeg sikker på at mange trenger nye klær om kanskje ikke mer.


Min anbefaling til dere er å ta turen innom Ellos. Her har de utrolig mange fine klær. Ikke bare har de klær, men de selger altså andre ting som elektronikk, skjønnhetsprodukter, sko og mye mer.

My favorites from Ellos 

Leivs T-skjorte HER Uggs HER Regnjakke HER

Skjerf HER. Jeans HER . Cardigan HER

Bareminerals foundation HER Ariana parfyme HER Leppestift HER Hårfjerningskrem HER

Hårolje HER

Dersom dere ønsker å handle på Ellos anbefaler jeg å ta turen innom linken som jeg legger ved HER. Hvis du klikker på linken vil man få en rabattkode som gir hele 50% på det dyreste produktet + fri frakt. Et skikkelig bra tilbud.

Du kan klikke på bildet for å se flere rabattkoder hos Rabble

//annonse//

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Winterjacket 

I dag ble det ny vinterjakke på meg. Trengte sårt en ny vinterjakke, for det er jo snart vinter igjen, enten om vi vil eller ikke. For min del ble det en Pajar Canada.

I begynnelsen når jeg så på ny vinterjakke hadde jeg lyst på en Parajumper, men etter hvert begynte jeg å tenke på at veldig mange har denne jakken. Valget gikk derfor for denne jakken ettersom det ikke er like mange som har den.

Jeg synes jakken er superfin! Den er også veldig varm, noe jeg virkelig trenger om vinteren, for jeg fryser alltid.

Likes

Comments

Make it a September to remember

Da var vi i gang med en ny måned. En ny måned for meg betyr nye mål og nye muligheter. Jeg synes det å sette seg mål er positivt, hvert fall for min egen del. Når jeg har klare mål for måneden har jeg noe å jobbe mot. Noe jeg vil gjøre. Merker selv at jeg føler meg bedre når jeg starter hver måned med egne mål. Det er godt for selvutviklingen.

This month i want to 

1. Kjøpe noen fine blomster som jeg kan ha på rommet mitt. Elsker blomster. Synes blomster er så fine. Lyser opp rommet på en måte. Hadde vært greit å ha noen blomster på rommet mitt ettersom det er der jeg tilbringer mest tid.

2. Bestille meg en personlig almanakk. Hverdagen blir mye mer organisert med en slik almanakk. Det er også lettere å holde styr på ting på forskjellige avtaler og arrangementer. Ikke minst prøver, eksamener osv.

3. Gå flere turer ute i naturen, så lenge været tillater det. Selv om det aller helst frister å legge seg i sofaen etter skolen, så vet jeg at det hadde vært «sunnere» å tatt en tur ute i naturen. Tror kroppen har godt av det etter en stund inne med lesing, pugging og diverse andre ting.

4. Sette av penger til sparing. Jeg liker veldig godt å spare, for da kan jeg spare til noe som jeg har lyst på i senere tid.

5. Ettersom det er blitt litt kjøligere ute er det ingen tvil om at sommerklærne må vekk. Derfor har jeg lyst til å kjøpe noe nytt til garderoben min.

6. Drikke mer vann. Jeg er veldig kresen på vann. Det er litt rart å si det, men jeg synes ikke vann smaker særlig godt. Så derfor drikker jeg ikke like mye vann som jeg burde. Så å drikke mer vann er noe jeg blir nødt til å gjøre.

7.Spise masse sunn mat. Ofte glemmer jeg tiden litt og glemmer å spise. Det ender ofte med at jeg ikke orker å lage mat. Derfor tar jeg som oftest det forteste jeg finner på kjøkkenet, noe som egentlig ikke er greit. Aller helst burde jeg laget noe sunt og godt. Så derfor mener jeg det er høyest på tide at jeg skjerper meg på dette området.

8.Gjøre det bra på skolen. Det er ingenting jeg vil mer enn å gjøre det bra på skolen, men for å gjøre det bra på skolen må man jobbe for det.

9.Være mer sosial. Forskjellen med å bo i byen er at vennene mine er mye mer tilgjengelig enn hva de var på landet. Det er også enklere å komme seg til og fra, så nå er det ikke så mange unnskyldninger. Elsker jo å være sosial, men av og til er jeg så ufattelig sliten etter skolen. Men nå har jeg lyst å være litt sosial til tross for at jeg er sliten. Man trenger jo ikke å finne på så mye, og en kan fint slappe av også.

10. Bli flinkere til å oppdatere sosiale medier. Jeg kan vel si at jeg ikke alltid er så flink til det. Har perioder der jeg er flink til å oppdatere, men så dukker det opp noen perioder hvor jeg er lite aktiv. Så målet mitt er vel å bli flinkere.

Likes

Comments

autumn color

Kjøpe denne herlige fargen her i dag. Det nærmer seg høst, og jeg synes denne fargen er perfekt på neglene. Må ærlig innrømme at jeg ikke er spesielt glad i neglene mine når de er uten neglelakk. Det er nesten som sminke, man føler seg ikke alltid vel uten. Man føler seg heller bedre med. 

Måtte selvfølgelig kjøpe meg basecoat også, for jeg vil at neglelakken skal holde ekstra lenge.


Forresten, så har jeg aldri prøvd ut H&M sin neglelakk, så blir spennende å teste ut. Gleder meg jeg! 

Likes

Comments

Jeg er så heldig og har fått meg et ekstra rom som jeg kan bruke som sminkerom og som et slags «bloggrom» som jeg gjør akkurat nå. Kommer også til å bruke dette rommet som et slags studierom hvor jeg kan lese og gjøre oppgaver, for her er det trossalt ryddig og ikke minst en grei plass å jobbe.

Det er litt deilig med et slikt rom, for her har jeg god plass til sminken min og andre skjønnhetsprodukter. Ikke minst har jeg min egen skrivepult og kan sitte pent og behagelig.

My makeup room

edit: glemte selvfølgelig å skyve skrivebordet mot veggen etter at jeg hadde tatt skrivebordet fremover.

​Ettersom jeg har fått meg et så fint rom håper jeg at jeg kan blogge litt oftere. Noe jeg sikkert kommer til å gjøre 

Likes

Comments

From Yves Rocher

Jeg har lenge sett på produkter fra Yves Roche. Har aldri prøvd noen produkter der i fra, men jeg har hørt så utrolig mye bra om produktene. Et pluss at produktene er miljøvennlige og ikke minst ganske billige.

From Nelly 
From Zalando

Likes

Comments

Light colours 

Da var jeg endelig tilbake igjen etter en veldig lang pause. Det føles faktisk ganske godt å være tilbake! Gleder meg til å skrive til dere igjen.

Hadde ganske god tid på å gjøre meg klar i dag, så fikk bølget håret litt og sminket meg. Så måtte bare vise dere antrekket for i dag.

Likes

Comments

På litt varme dager liker jeg godt å drikke smoothie, men når det er litt varmt liker jeg å ha den litt mer flytende. Har egentlig ikke en anelse om hvorfor, men av en eller grunn liker jeg den bedre når den har en mer vannete konsistens.


Akkurat nå liker jeg å ha blåbær, jordbær og bringebær oppi. En skikkelig rød blanding, som jeg liker å kalle det.

Blåbær, jordbær &. bringebær 

Likes

CommentsUkens høydepunkt: Definitivt lørdagen min. På lørdag var det fantastisk vær ute. Elsker når det er varmt og fint ute.. Det gjorde at jeg fikk benyttet sjansen til å gå med kjole, noe jeg er veldig glad i når det er varmt, så et høydepunkt! Høres gjerne rart ut, men jeg har gledet meg lenge til varmt vær og til å gå med kjole! 

På lørdagen var jeg dessuten heldig og fikk benyttet den fine dagen ute. Jeg dro på Egon sammen med fetterne mine. Etterpå ble det selvfølgelig litt softis og utforsking av Bergen by. En veldig hyggelig lørdag med andre ord. Trenger flere lørdager som den.


Ukens nedtur:
Ting har vel kanskje ikke gått som planlagt. Det er også veldig mye som skjer for tiden. Derfor er det noen ganger veldig vanskelig


Ukens sang: Despacito. Remix-Justin Bieber


Ukens quote:

Ukens craving:

Av en eller annen grunn har denne ukens craving også vært salat, akkurat slik som forrige uke. Jeg har spist salat omtrent hver eneste dag hele uken.

Det rare med meg er vel at jeg har uker som dette hvor jeg plutselig er kjempe sunn og føler for å spise skikkelig sunn mat, mens andre ganger føler jeg for å spise mat som er litt mindre sunt. Det er vel det som kalles balanse, kanskje.


Ukens innkjøp: Mitt nye sminkespeil


Akkurat nå: Det skjer ikke spesielt mye akkurat nå. Jeg slapper litt av siden jeg nettopp har ryddet og vasket litt. Prøver egentlig å finne ut hva jeg skal spise til middag siden matlysten ikke er helt på topp. Det er egentlig ikke noe spesielt som frister til middag i dag.


Ukens tanke: Jeg gleder meg ufattelig til sommerferien, og jeg merker at det skal bli utrolig deilig med ferie.

Likes

Comments

Som mange av dere sikkert vet, så er jeg veldig glad i sminke, men for å sminke meg trenger jeg godt lys. Spesielt på kvelden, for da hender det ofte at lyset i rommet er mer oransje. Da ender det opp med at fargen blir helt annerledes ut når jeg går ut av rommet. Derfor har jeg vært på jakt etter et speil. Jeg endte opp med dette.


Jeg digger dette speilet. Dette speilet har led-lys rundt som dere sikkert ser. Denne kan man selv justere ved hjelp av touch knappen. Dersom man holder den inne blir det lysere. Hvis man har lyst til å dimme lyset ned kan man gjøre det ved å trykke en gang til og holde knappen inne. Liker også veldig godt at man kan snu speilet 180 grader og justere det slik man vil. Man kan lett enkelt flippe det opp og ned. Hvis man ønsker kan man også oppbevare noe ved speilet. For eksempel en beautyblender eller en maskara.

Likes

Comments