Header

I dag har jeg endelig tatt fram ingefær shots. Jeg er ikke glad i disse på våren eller sommeren, men på denne årstiden er den perfekt!

Grunnen til at jeg tar ingefær shorts er fordi at den lille dosen med ingefær juice hjelper kroppen utrolig mye, for dere vet kanskje det at i gamle dager ble denne ofte brukt som medisin, og det er ikke uten grunn.

Ingefær shotsen for min del hjelper godt mot halsen når jeg har vondt i den. Den er også god på kvalme. Ikke minst er den godt for magen. Mange sier at den også hjelper deg til å få energi, men det har jeg ikke merket noe særlig til. Jeg vet også at det er mange som tar en slik før og etter trening.

Jeg pleier som regel å lage min egen, men her om dagen fant jeg en slik på TGR, så tenkte jeg skulle prøve den. Også kan jeg alltids lage selv hjemme og putte den oppi flasken.

Hvis dere vil ha oppskriften på hvordan jeg lager min ginger shots, så er det bare til å skrike ut

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hverdag, New in

Da var det endelig min tur. Bestemte meg plutselig for at det ble en iPhone 8+.

For å være helt ærlig er det en helt ny verden, men kanskje litt uvant at den er så stor. Det er vel noe som går seg til etter hvert. Det er uansett en helt annen opplevelse å scrolle gjennom Instagram og sosiale medier med en ny skjerm. Ikke minst er dette kameraet helt supert! Love it😍

Likes

Comments

Mat

I dag tenkte jeg å dele et lite middagstips med dere. Dagens middagstips er fiskeburger. Det er superenkelt og kjapt å lage. Ikke minst er det sunt. Selve fiskekjøttet får man kjøpt på vanlig butikk. Smaken jeg gikk for var purreløk og paprika. Den smakte himmelsk.

Brødet jeg bruker på min burger er grove. Det gjør at burgeren inneholder fiber, noe som er bra for magen. Inne i brødet har jeg salat, mais, agurk, tomat, løk og litt ost. Osten jeg bruker er en ost med litt mindre fett. Det gjør burgeren sunnere. Jeg har litt ketchup i burgeren, men jeg er ikke så glad i dressing i den, men det er opp til hver enkel.

eat good, feel good 

Likes

Comments

Hverdag
Ny måned, nye muligheter 
Denne måneden vil jeg 

- Dra til frisøren for å klippe tuppene mine. Tuppene mine begynner å bli slitt, så det er vel på tide å dra til frisøren. Sist jeg var til frisøren var litt før sommerferien, så nå begynner det å bli en stund siden. På tiden med en ny klipp. Det er så deilig å bli kvitt slitte tupper. Håret blir så mykt etterpå, og flokene blir mindre.

- Være sosial. Merker at jeg bruker utrolig mye tid på skole, noen ganger mer enn jeg skal. Derfor blir jeg ofte usosial og får ikke tid med venner, men jeg merker jo at jeg savner vennene mine ganske mye, så denne måneden vil jeg være litt sosial med vennene mine, for det er så kjekt å være med venner og være litt sosial.

- Prioritere bloggen mer. Siden jeg har fått nye samarbeidspartnere tenker jeg at det ville vært kjekt om jeg prioriterer bloggen mer og skriver litt mer til dere. Dere er jo så hyggelige alle sammen, så synes det er kjempekjekt å blogge til dere. Det gir meg mer motivasjon til å blogge mer. Spesielt når dere legger fra dere koselige kommentarer.

- Kjøpe meg nye sko. Jeg trenger sårt noen nye sko. Forhåpentligvis klarer jeg å få tak i noen nye sneakers som både er gode og behagelige.

- Bli flinkere til å rydde etter meg. Av en eller annen grunn har jeg som uvane og ikke rydde etter meg, noe som er veldig kjipt for de som er rundt meg. Så håper dette er noe jeg kan endre på.


-  Drikke masse te. Et skikkelig must etter min mening nå som det er høst. Elsker jo te! Er supergodt nå som det er litt kaldt ute også!

- Legge meg tidligere. Jeg har en liten uvane med å gå til sengs litt for sent av og til, og det er noe jeg har lyst å endre på, for det er ikke kjekt å komme trøtt til forelesningene. Også vil jeg jo være opplagt til neste dag uansett..

- Gå ut på tur, så lenge været tilsier det. Synes det er kjempe forfriskende og gå en tur ute i naturen. Blir på en måte avslappet av det, om dere skjønner. Det er også både bra og sunt for kroppen.

- Tenne masse duftlys. Nå som det er høst er det å tenne duftlys noe av det koseligste jeg vet. Synes det lager en veldig god stemning i hjemmet. Så på tide å dra til innkjøp av litt flere duftlys.


Likes

Comments

Antrekk, Mote

Tenkte jeg måtte vise den nye jakken min. Den er veldig varm og tykk forresten. Det er teddyfleece inni, så enkelte ganger kan den faktisk bli for varm. Siden den er fylt med teddyfleece inni, så har jeg tendenser til å se litt svær ut egentlig, haha. Men årgh, liker den veldig godt da!

Likes

Comments

Antrekk
Saturday love 

Ah, da var jeg endelig kommet hjem igjen. Denne dagen har vært veldig lang og jeg har fått unna gjort utrolig mye i dag. Føler dette har vært en ganske produktiv dag. Jeg skulle egentlig hente en pakke i dag også, men det ble det rett og slett ikke tid til.

Har shoppet litt i dag. Var egentlig på jakt etter noen nye sko, men nye sko ble det altså ikke. Av en eller annen grunn er skoene jeg vil ha ikke tilgjengelig i butikken. Har seriøst vært innom 10 skobutikker i dag, og ingen av dem hadde dem. Utrolig irriterende. Men det positive er vel at jeg fikk tak i andre ting. Tenker å vise dere det i senere anledning.

Planen for resten av kvelden er å pugge litt mer på mikrobiologi og hygiene. Jeg har nemlig min første prøve på sykepleien på mandag. Kjenner jeg gruer meg til den prøven, men jeg satser på at det kommer til å gå bra.ønsker dere en strålende lørdagskveld❤️

Likes

Comments

Hei alle sammen! God lørdag!

Nå var det plutselig blitt helg igjen. Rart hvor fort tiden egentlig går.

I dag har jeg en del ærender og jeg har dermed en del å få unna gjort i dag. Jeg er ganske trøtt, men iskaffe hjelper alltid. Av en eller annen grunn klarer jeg ikke å la være å drikke meg en iskaffe om morgenen. Føler jeg må ha det for å få en fin start på dagen. 


 Det blir en litt hektisk dag i dag, men det skal jeg klare. Mitt aller beste tips til slike dager er rett og slett lage en to do list. Det hjelper deg med å holde alt i sjakk, for det er ganske lett å glemme ting og tang når man har mye å gjøre. Da er nøkkelen å skrive det opp, slik at man ikke glemmer det. Det fine med slike lister er at en faktisk kan stryke ut det man er ferdig med. En veldig super og enkel måte når man er travel.

Lag deg en to do list 

Likes

Comments

Hverdag, Mat
today's lunch

I dag ble det en enkel lunsj på meg bestående av egg, kylling sammen med litt grønt. Jeg er så utrolig lei av skiver, så noe annet enn skiver er deilig!


Denne uken er det faktisk sykkel VM i Bergen. Det gjør at det er vanskelig å komme seg til og fra skolen, så i dag er jeg rett og slett hjemme og leser på pensum. Jeg har litt uflaks, for syklistene kjører rett forbi der hvor jeg bor, så det er vanskelig å komme seg til bussen. Alt blir omvei. Kjenner at jeg faktisk gleder meg til dette er ferdig, selv om det stas at sykkel VM for engangsskyld er i Bergen.

Likes

Comments