Hej bloggen;)
I det her indlæg vil jeg forklare jer hvorfor jeg har valgt at kalde min blog cheapfashion. Så lad os bare komme igang.

Jeg hedder cheapfashion fordi at jeg interesserer mig for mode og gerne vil give en masse inspiration til hvordan man kan får nogle rigtig fede outfits ret billigt.
Det er primært derfor jeg hedder cheapfashion.

Men jeg kommer selfølgelig ikke kun til at skrive om fashion. Jeg kommer også til at lave nogle indlæg hvor jeg viser hvad jeg har på når jeg f.eks er på ferie eller til fødselsdag. Jeg kommer også til at lave nogle beauty rewies, som jo ikke har noget med mit navn at gøre. Noget der heller ikke har med mit navn at gøre, men som kommer til at være her også 
er indretning. Jeg elsker at indrette mit værelse og finder hele tiden nye ting jeg gerne vil have på mit værelse. Men jeg har ikke altid plads til det på mit værelse og så kan jeg jo ihvertfald give jer en masse inspiration til værelset.


Jeg følte bare selv at cheapfashion var det rigtige navn for mig;)

Vi ses næste gang<33

Likes

Comments


Heyy!
Idag har jeg et lækkert billigt look (prisen tilsammen er rimelig høj, men hvert item har en helt fair pris) look til jer!
Dette er det første rigtige indlæg som ligesom også gir jer et indblik i hvordan det hele kommer til at være. Når men lad os komme til det som det hele handler om.

Dette look koster tilsammen 2.527,-

Looket er et dejligt rimelig afslappet look som jeg personligt elsker. Jeg elsker et mega fedt outfit som samtidig er behageligt og have på.

Trøjen er fra Twintip og koster 129,-
Kan købes på
https://m.zalando.dk/twintip-langarmede-t-shirts-black-tw421da6m-q11.html

Bukserne er fra lost ink og koster 349,-
Kan købes på
https://m.zalando.dk/lost-ink-daisy-jeans-relaxed-fit-dark-denim-l0u21n00e-k11.html

Skoene er fra Wood Wood og koster 999,-
Kan købes på
https://m.zalando.dk/wood-wood-quinn-loafers-wo415c007-q11.html

Halskæden er fra Maria Black og koster 800,-
Kan købes på
http://www.ellenandme.dk/maria-black-halskaede-tusk-oxideret/

Tasken er fra river Island og koster 249,-
Kan købes på
https://m.zalando.dk/river-island-skuldertasker-black-ri951h05s-q11.html

Outfittet kan styles med de fleste jakker syntes jeg ihvertfald, jeg ville måske nok tage en stor oversized bomber på(men det er nok mest fordi jeg elsker store bombere
😂)

Jeg håber i kunne lide det første rigtige indlæg her på bloggen!

Vi ses bare i mit næste indlæg;)

Likes

Comments

Hej piger!

Jeg hedder Katharina Svenningsen og jeg har lavet denne blog! Jeg har i lang tid gerne ville have en blog, men da jeg har prøvet det før hvor jeg var yngre og jeg slet ikke kunne gøre det ordentligt har det stoppet mig. Men nu har jeg besluttet mig for at prøve igen og jeg håber i vil hjælpe mig med at får en god start.

Her kommer så lidt om mig. Jeg hedder som sagt Katharina Svenningsen og er 12år gammel. Jeg bruger rigtig meget af min tid på at træne basket og det har jeg gjort i snart 8år. Jeg bor på Amager med mine søskende og forældre.

På denne her blog kommer der til at være inspiration til billige mega fed outfits. Ja det er her i starten primært det som det kommer til at handle om. Så hvis i intressere jer for mode, men ikke gider at smide flere tusinder af kroner efter et par sko eller et par bukser så er det det helt rigtige sted for dig!

Håber i har lyst til at følge med!<33

Katharina

Likes

Comments