Okej nu har jag jobbat första passet! Såå sjukt nervöst. Hur vet man hur man ska bete sig när nån helt plötsligt börjar prata om sex? Iallafall så ska jag berätta lite kort.

Jag loggas ein i systemet när min sambo drog till träningen. Tänkte "vafan nu kör vi". Man kommer in i systemet direkt och det som är lite knepigt är att det kan vara en pågående chatt eller samtal eller hur man ska säga som man bara kastas in i. Sjukt läskigt ändå man vet ju inte vad som väntar.

Min första chatt handlade om, håll i er.. Bondage!
Alltså seriöst den här mannen som skrev sa att han ville bilda fast mig och tejpa min mun och grejer. Var inte alls beredd blev typ helt chockad. Och man kan inte klicka sig vidare utan måste svara. För att komma vidare till nästa konversation ska man skriva 50 tecken. Tror det tog mig typ 5 minuter att skriva ett svar på hans något mer grova förslag än vad jag var beredd på... Inte så bra timlön mina två första timmar kan man säga haha men jag lär mig säkert och snabbar på mig med tiden. Tjänade ungefär 70 kronor iallafall, är bättre än inget :)

Resten a chattarna var betydligt mer lugna och inte så intima. En gullig farbror berättad eom att han varit i demonstrationståg idag. Gulle :)

XoXo

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Så sjukt härligt att solen skiner ute. Hoppas den gör det hos er med :)

Har precis fått frågan om jag vill hoppa inn och jobba en stund redan nu i eftermiddag. Tror jag ska göra det en stund medan min sambo är på träningen. Känns som jag vill se hur det funkar och så innan jag bokar in massa pass, ska egentligen jobba först om några dagar men kan ju lika väl hoppa in lite om det nu efterfrågas.

Ska berätta om jobbet för min sambo när jag vet mer hur det funkar. Han kan gott få tror att jag bloggar på min vanliga blogg så länge... Vill mest inte att det ska bli så sjuk diskussion om varför jag gör detta. Och det här med vad man skriver om hans ju bli lite konstigt tänker jag...

Nån som har erfarenhet, kanske som telefonvärdinna och är i en relation så får ni gärna skriva till mig och berätta hur det funkar i relationen!

Om jag hoppar in och jobbar lovar jag att berätta hur det var sen.

XOXO


Likes

Comments

Misstänker att det är många av er som kommer läsa denna blogg som kommer undra så lika bra jag berättar redan nu lite mer om LÖNEN.

Såklart är inte, iallafall inte för mig, grejen med att jobba med på en typ sexchatt det sensuella och porrigt förbjudna (speciellt som mig pojkvän inte känner till mitt nya jobb...). Det är såklart lönen som lockar!

Vad får man då? Jo man får lön per meddelande som skickas. Jag får 0,13 euro per meddelande och man skickar efter ett tag när man kommit upp i takt ca 80-120 meddelande i timmen. Helt okej timlön blir det då. 😊

Säg att jag jobbar 20 pass, alltså timmar, i veckan då kommer jag landa på en lön runt 10.000kr i månaden. Sen är det lite skatt och sånt så säg jag får ut 7000kr ca? Inte illa va?

XOXO

Bild från https://www.colourbox.com/

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jag älskar verkligen att shoppa! Vem gör inte det lixom? ;)
Hoppas att jag ska kunna få ännu mer fickpengar att röra mig med iom nya jobbet. Om jag gör jobbet snabbt och bra så borde jag ha råd att köpa detta när första lönen kommer (inte hela datorn iof men har lite sparat till den redan). Blir ju som en extralön som jag inte behöver för hyra och sånt. Jippe!

Likes

Comments

Okej vi kanske ska börja med ett hej! Välkommen till min blogg :)
Jag har tänkt jag ska berätta om mitt nya jobb - som värdinna på en chatt. Låter oskyldigt och trevligt när man säger det... "Värdinna". Men nja denna chatt är om man säger så inte direkt barntillåten ;)

Hur kom jag in på detta?
Det började med att jag snackade med en kompis som jobbat som telefonvärdinna ett tag, eller telefonluder som hon själv säger, hon tjänar ganska bra och kan helt välja sina egna tider. Det gjorde mig intresserad eftersom jag dels letat extrajobb men också gillar det lite mystiska och spännande med att prata med folk jag inte känner. Men att prata i telefon känner jag mig lite väl blyg för..!

Så när jag såg en annons där de sökte "värdinnor för en chatt för folk över 18 år" kunde jag räkna ut vad det betydde och sökt helt enkelt! Och thats it, nu börjar jag om några dagar mitt första pass. Sjukt spännande!

Ska berätta lite om den genomgång jag fick i torsdag för er imorgon så ni vet vad jag har för förutsättningar och så. :)

Välkomna, hoppas ni kommer gilla att följa med mig på mitt nya jobb!

XOXO


Likes

Comments