Header

Jeg har i det siste vært fylt av ideer, jeg har tenkt mye på ulike temaer å skrive om. Det er helt sykt, Jeg er full av insprasjon for tiden og nå trenger jeg virkelig å få det ut her på bloggen. 

Ting jeg ønsker meg for øyeblikket:

Turban - i alle regnbuens farger

Ett rødt skjerf - lammeull

Alpelue - rød, amazonas grønn, lilla, blå og gul

Blazer - gul, rød, grønn

En enkel kjole som kan brukes i hverdagen

Bluser

Katteformede brillerFlytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Fra venstre og bortover: Opi juice bar hopping, opi amazon amazoff, opi push and pur-pull, Chanel 507 Tendresse, Chanel 551 Coco blue, OPI Toucan Do It If You Try.

Jeg elsker spreke farger på negler, det er så sykt fint og samtidigt spriter opp antrekket man har på seg. Jeg skulle hatt flere hender, for jeg klarer som regel ALDRI å bestemme meg for hva farge jeg skal ha. Det er mitt dypeste first world problems. At det går an lol.


Likes

Comments

Jeg har i x-antall uker nå ikke klart å få lest i en bok. Det har kun vært tv serier atter serier. Men på tirsdag tok jeg turen innom biblioteket på sølvberget og lånte meg en skolemengde med bøker. Jeg leste med en gang jeg kom hjem, det var en befrielse. Jeg har ikke hatt roen på en stund, sliter litt med angst, angst for å ikke gjør noe, angst for å gjøre noe lite produktivt.

Har ingen problemer med å søke etter jobb men jeg har angst for å begynne. Angst for å skrive søknader, men det rare er at imens jeg er igang så går det helt fint. Med sånne tanker så resulterer det bare å i å stirre spørrende i veggene i mange herrens timer... Og det er lite produktivt i seg selv. 

Jeg må skjerpe meg, ta meg selv i nakkeskinnet og få i gang noe. Men jeg tror og håper at jeg får noe lyd i løpet av juni, krysser fingrene😊

Så litt negative punkter:

🔫 Jeg lei av å vente. Vente på noe nytt.

🔫 Lei av koseklær. Lei av støy. 

🔫 Lei av bakgrunnsbilde på macen,

🔫 Noen av ikonene på docken.

🔫 OG av mennesker som ikke lar en snakke ferdig. De vett alltid best. Men til syvende og sist så skal alt gå etter mitt tempo og ikke deres.


Er ikke meningen å klage, men man legger så godt merke til det når man har så mye fritid.

Nå skal jeg ihverfall komme igang og fikse alt :)

Likes

Comments

Jeg og typen benytett søndagen til å gjøre noe produktivt, så vi grunnet listene rundt vinduet og baksiden av døra mi, Det er ikke bare bare å male, det er virkelig slitsom, jeg kan godt si jeg ble utrolig sliten etterpå.  Men jeg er stolt av arbeidet vårt,  hvis det er fint vær neste helg, så forhåpenligvis maler vi vinduet. Hvis ikke maler vi bare døra ferdig. Jeg er utrolig stolt av meg selv og typen som for en gangs skyld gjennomfører noe vi har snakket om å gjøre. 

På lørdag redigerte jeg søknader og cv'er og fikk dem sendt til arbeidsgiveren. Håper på postivt svar da😁


Likes

Comments

Jeg har ikke skrevet så mye på bloggen i det siste. Siden jeg da var travel opptatt med skole og hadde fokuset der. Men etter jeg ble ferdig må jeg si at ting er forandret. Venner er spredt over alt, opptatt med studier og sitt. Imens jeg sitter her og er arbeidssøker. Det er virkelig ingen dans på roser. Det er utrolig stor konkurranse om å få skaffet seg jobb. Jeg har til nå fått 2 avslag, men jeg vil ikke gi meg før jeg får meg en. Det hadde vært så godt nå med ett miljøskrift, jeg ser virkelig frem til det.

I dag har jeg egentlig hatt det fint, men sur over at jeg i dag heller ikke klarte å stå opp til andstendig tid. (8-9ish) jeg hadde planer om å skrive søknader i de tidsrommene siden jeg alltid blir så trøtt senere på dagen. Syns det er dumt å våkne i 12 tiden og finner på unnskyldninger for å ikke sette seg ned å skrive noen søknader så ikke tar så lang tid. Jeg går på diverse nettaviser, sjekker de opptil x antall ganger i timen. Men i dag følte jeg meg litt heldigere. Jeg sjekket diverse kjøpssentere sin nettside om ledige stillinger, jeg fant masse!

Men så fant jeg en jobb jeg virkelig kunne ha tenkt, og som jeg gjerne vil ha. Nav krever at jeg minst søker 5 jobber i måneden. Og jeg er så redd for å at de jobbene jeg har søkt på vil ansette meg, når jeg egentlig vil jobbe med den jobben jeg fant nå, for hvis den jobben jeg så har lyst på, er sen med å innkalle meg til intervjuv samt gir meg tilbud om jobben, har jeg allerede viklet meg inn og godtatt en jobb jeg egentlig ikke vil ha, bare fordi en jobb jeg virkelig vil ha har vært sene.

Men det verste som kunne ha hent er vel at jeg ikke får drømmejobben. Eller avslag på alle søknadene jeg har sendt. Det ville vært trist. Men tristere å ta til takke med en jobb man i utgangspunktet ikke vil ha men må ta på grunn av presset av Nav. Og så får tilbud av den du virkelig vil ha.... Jeg har sykt angst for det. Redd for å skyte meg selv i foten.

Den jobben jeg vil ha kunne jeg har tenk meg å satse fullt og helt på. Legge videre utdanning til siden og bare satse på karrieren der. Virkelig. Jeg har tenkt nemlig litt på det, jeg har jo ikke dårlig tid å sånt, jeg har all verdens med tid. Jeg kan ta den når jeg vil, enten jeg er 30 og oppover, men jeg kan også ta nettstudier hvis jeg har lyst til det, null stress. Jeg vil fra nå av ta ett steg om gangen og se litt på sikt hva jeg vil videre, det haster ikke for min del.

Men jeg skal prøve å la være å dagdrømme for mye om "min kommende" jobb, for hvis jeg får avslag blir det ett nytt nederlag å takle, ett nytt steg å ta, og tid for å helbrede seg selv. Det er til å grine av. Jeg føler av og til at jeg lever i en liten boble, på grunn av ulike faktorer så styrer meg så sykt mye at jeg finner meg selv i å ha angst for diverse ting. Tenker for mye over ting. Men det er på grunn av at jeg har så mye tid, jeg har ingen jobb å ha ansvar for.

Mitt mål nå er å komme meg videre, få meg en fast og trygg jobb, fast inntekt og leilighet. Og selvsagt spare penger. Det er det eneste jeg er fokusert på nå. Jeg trenger ikke å bo særlig stort, men det skal ha visse standart selvsagt.

Jeg håper jeg klarer å fokusere på søknader i morgen, virkelig klare å dra meg selv i nakkeskinnet og bare gønne på. "Den som ikke våger, intet vinner." Så sant. Jeg må bare tenke positivt, den tid den sorg og ikke minst være realistisk.


Likes

Comments

Endelig fri... Jeg er utslitt. Det har vært pang pang pang med lekser, non stopp.  Derfor jeg ikke har blogget på lenge. Leverte det jævla særemnet sist vecka. 

Nå har jeg hatt påskeferie siden sist fredag. Deiligt. Typen min er hjemme hos meg. Vi laget deiligt mat sammen. Bacon pakket rundt pølser, salat med lime og bacon og sopp. Utrolig godt, og det var helt random, det kom bare ut av det blå og ble ganske gira for å si det slik ;)

Nå kan jeg endelig puste og senke skuldrene og bare kose meg og slappe av. Fått gjort ting jeg ikke har gjort på lenge. Jeg har lest bøker, noe jeg ikke har gjort på lenge. Sett serier og da mener jeg maraton. Blitt solbrent. Shoppet. Hjemmespa. Skal bare slappe av💗

Likes

Comments

Utrolig bra dag. Hadde god tid til å ordne og sminke meg. Det små regnet litt, kunne vært foruten men det skadet meg heldigvis ikke.

Resten av antrekket var svarte bukser og svarte Converse sko btw😉


Ganske OK dag på skolen. Vi gikk på kino med klassen og så boktyven, veldig trist men veldig bra film. Jeg og Katrine snakket gjennom hele filmen, haha. Pluss det var en irriterende plinge lyd, enten meldingstone eller alarm lyd  i kinosalen, noen så ikke gadd å skru den av, rett før jeg rev hodet av vedkommende, om jeg bare viste hvem den skyldige var😞. Etterpå stakk jeg og Katrine og Johanne på Choco Boco, kos.

Etterpå kom kjæresten, vi satt forresten på samme bord som for 1 år siden og ble sammen noen korte timer senere. Det var tilfeldigt, Johanne ville sitte der, sykt, haha😄. Etter en stund tok vi alle toget. Jeg og typen kjøpte oss kebab i Sandnes før vi tok bussen. Vi har bare chillet og sett på serie når vi kom hjem til ham, var så slitne etter en lang dag😉

 Pluss at vi har jubileum i dag, 1 år ❤❤❤ Tiden går så fort, føltes som om det var i går at vi ble sammen. Likes

Comments

Hatt pause fra bloggen på grunn av spring break, var hos kjæresten hele ferien😉 har sett masse filmer, spist godis og slappet av. Lest litt bøker, Hobbiten og Bobs bok. Vært på fest osv. Veldig kjekt.

Jeg har pluggat til matteprøve i de siste dagene og i dag klarte jeg fire timer, hjernen streiket tilslutt, så måtte gi opp, haha. Etterpå så jeg på Top Model og vokset beina min.Nå drikker jeg chai latte og skal snart rense ansiktet mitt og kose meg litt til før jeg legger meg. Kjæresten kommer her i morgen, vi skal feire jublileumet vårt😍❤❤Gleder meg! 

Kan poste gårsdagens outfit i morgen, er så sliten nå😓. All black😏

Puss puss
Likes

Comments