Den här bloggen har varit otroligt död - och jag har låtit den vara det. Jag har helt enkelt prioriterat annat och behövt pausen.
Men nu är jag tillbaka igen och är för tillfället hos en kompis i Insjön och ska tillbringa helgen här. Idag ska vi dessutom in till Borlänge så det kommer bli kul!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Att veta att 2015 snart är över. Jag har under det här året fått remissen för könsbytet ivägskickat, fått ett stadigt (och otroligt mysigt) förhållande och till och med fått en preliminär diagnos för mina leder! Det har varit ett bra år så hoppas på att sista månaden fortsätter på samma sätt.

Likes

Comments

Har en sån där mysig torsdag då jag egentligen inte gör så mycket alls. Har suttit och väntat mycket då vi fick hem en ny möbel till lägenheten idag så var ju tvungen att vänta på att dom skulle komma och leverera den. Men nu står den på sin plats och vår lägenhet blir bara mysigare och mysigare!

Men efter att dom kom och lämnade möbeln så satte jag och började kolla på Saw filmerna så det är vad jag har gjort idag, behöver inte ens laga mat för det gör Matti idag.

Nu är Matti i fullt sjå med att få plats med alla pro markers i en av lådorna medan jag bara sitter och tittar på~

Likes

Comments

Det har varit ordentligt dött här alldeles för länge nu men det har sina anledningar... Jag kan ha nämnt att jag har ledproblem tidigare och nu på vintern blir det jobbigare när det blir kallt ute. Det har dock hänt en del!
Jag har fått praktik och haft det i några veckor nu men det går inte så bra som jag vill så ska se om jag inte kan få byta praktikplats.

Förutom det så håller vi på att göra jul här hemma och jag jobbar vidare med mina häx-prylar!

Likes

Comments

Jag börjar bli så äckligt nervös inför i morgon... Jag ska till Falun Lasarett för att göra en EMG undersökning, se om jag har något som heter Tunnelkarpatel Syndrom och jag ska dit utan sällskap. Jag ser inte fram emot att göra det...

Men för stunden sitter jag och njuter av en mugg Peach & Mango te och CSI.

Likes

Comments

Fantastisk! Visst det var lite kallt och lite ruggigt men det var verkligen otroligt jätte skönt att gå längst shopping gatan med Matti och bara strosa runt i lugn och ro. Köpte inte ens (så mycket) onödigt som jag annars brukar göra. Det blev kläder och annat smått och gott som ändå inte blev så dyrt vilket alltid uppskattas.

​Vi lunchade på Mora Kaffestuga innan vi gick gatan ner i lugn och ro och avslutade dagen med en fika på Waynes Coffee. Det stora nystaned ska för övrigt bli en poncho hade jag tänkt!

Likes

Comments

Så lade internet av igen när jag satt och kollade på en av mina favorit serier och jag blev så illamående att jag var på väg att spy... Har ätit lite nu dock så hoppas på att det ska lägga sig...

Likes

Comments

​Alltså är det illa om det i min värld är så att Tisdagarna börjar bli värre än Måndagarna? Jag vaknade riktigt utvilad och pigg för en gångs skull när M sa att hon skulle åka och luncha med sin mamma så jag klev upp och drog på mig myskläderna i lugn och ro bara för att märka att vårat internet krånglade... Igen... Vi hade driftstörningar förra veckan så vi var utan i internet i kanske 4-5 timmar, inte det värsta jag varit med om men det var fan inte kul. Så jag trodde ju att det skulle vara samma sak igen och jag håller på att kolla utbildningar jag kanske vill gå för tillfället så att internet dör är inget jag vill vara med om... 
Sen när M kommer hem så hoppar det ju självklart igång igen men hon släpper världens bomb på mig vilket leder till att jag bryter ihop ganska ordentligt. 

Jag har sen jag blev 18 alltid haft problem med min ekonomi då jag av olika anledningar hamnat hos olika skuldbolag men jag betalar alltid av dom när jag kan och med den summan jag kan men när jag sen varit utan pengar så har jag ju inte kunnat betala vilket har lett till att skulderna bara vuxit, vilket jag ändå alltid har varit medveten om... Men nu när M kom hem så slänger hon ut sig att hon tycker att jag ska betala in alla pengar jag får över under en månad till dessa skulder så jag kan bli av med i alla fall någon av det lite större summorna och då brast det för mig och jag började gråta. Jag förstår hur hon tänker och allting sånt och det är ju ett vettigt förslag men det sved för jag har kämpat hårt och länge för att kunna vara ekonomiskt självständig och inte behöva ha en partner som betalar allt för mig. Hon säger att det inte kommer innebära att hon lägger ut för mig som så utan att det blir som belöningar för att jag jobbar av skulderna och visst det är ett bra sätt att tänka på men det är i alla fall inte kul... Men jag gick med på att tänka på det så får vi se... Får inte så mycket till att börja med när man är arbetslös och lever på socialbidrag... 

Likes

Comments

Var verkligen helt slut igår och att ta sig upp idag var också onödigt jobbigt men vad gör man inte? Följde med M till jobbet och lade på ett paket till en vän uppe i lule och nu sitter jag här med mitt te och min stickning. Hoppas på att bli klar med första sockan idag.

Teet jag dricker är för övrigt Himlagott! Ja, det heter faktiskt så~

Likes

Comments

Och med Oktober kommer socktober och drawlloween! Ja, förutom löftet om värmeljus, stora mysiga tröjor och allmänna kvällar med mys.

För dom som inte vet det så innebär socktober att man officiellt börjar sticka sockor för den kommande vintern och jag håller för tillfället på med ett par åt M i härliga halloween färger så det passar ju riktigt bra~

Vi har gjort en hel del idag så nu sitter vi och tar det lugnt med varm chocklad och min favorit serie Ghost Adventures medan jag jobbar vidare på hennes sockor.

Likes

Comments