Testade göra några napphållare till bebis, kan även göra såna vid beställning.
Är riktigt kul att hålla på med något nu när man inte kan jobba så mycket med naglar pga ryggen.
Lättare att sitta och pyssla lite då och då istället för att jobba flera timmar i streck :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Julen var faktiskt jätte mysig med mycket folk och riktigt god mat. Man känner sig så smällfet dock efter dessa dagar med mat och godis. Passade även på att fota lite bilder på magen och andra bra bilder :)
Tänker inte skriva så mycket utan låter bilderna tala för sig själv :)
Slänger även upp en bild på overallen som vi fick av bebis pappas släkt.

Likes

Comments

Igår var det fullt upp med julhandla, slå in julklappar och städa. Sedan var jag och bebis pappa hos hans mamma och träffade en del av hans släkt. Bebis fick även en overall som jag ska fota och lägga upp imorgon! Bokstavligen älskar den!😍

Idag har jag mest tagit det lugnt, har besök av storebror och han ska sova över. Så vi ska kolla film snart och sedan sova!

Smakade även årets första julskinka idag 😍 så himla gott😍😍

Likes

Comments

Ända sen jag blev gravid så har jag typ blivit shoppingberoende. Beställer hem nått minst en gång i veckan, jag vet det är sjukt.. Men från och med idag så ska jag inte beställa något mer det här året 😉
(Läser mina föräldrar det här så kom ihåg att jag är 18)😚

Lite grejer till mig och självklart nånting till bebis😅
Såg dom och kunde verkligen inte låta bli, dom kommer hon kunna ha perfekt när hennes första vinter kommer!

Nu ska jag kolla på en film och dricka te sedan sova! Hoppas ni har haft en bra kväll allesammans 🙂

Likes

Comments

Den här veckan har verkligen varit kass..
Tjafs hit o dit, gravidhormoner som spökar och ont i kroppen.
Känner att just nu vill jag bara att min älskade flicka ska komma ut så man inte har ont i kroppen eller gravidhormoner!
Önskar att killar kunde ta över ens graviditet så kanske dom slutar gnälla över att vi gravida gnäller😂

Iallafall.. Idag ska jag försöka hinna med att göra naglar, kommer väl sluta med att jag bara gör ena handen som vanligt😂

Fick hem lite grejer som jag beställde! Tänkte visa det i ett annat inlägg som kommer upp lite senare ikväll! ☺️

Likes

Comments

Godmorgon!😃
Den senaste veckan har bebis hållt mig vaken till 4-5 på morgonen vilket har slutat med att jag sovit fram till 1-2 på dagarna 🙁
Men från o med imorgon tänkte jag försöka gå upp tidigt ändå så man får nånting gjort! 🙂

Idag är dagens planer att vara en "hemmafru" tänkte städa, tvätta osv 🙂 sedan träffa bebis pappa en stund för att diskutera hur vi ska lösa saker och hur vi ska göra/bo när bebis kommer.

Igår fick bebis hem nya skor och idag går vi in i vecka 32 (31+0). Längtar verkligen tills hon kommer nu, känner mig så stor och klumpig 🙁 hoppas tiden går fortare nu!

Likes

Comments

Jag blir seriöst så förbannad på varenda en som säger att "barn" inte kan skaffa barn, att man är för ung och bara för att man är ung inte kan ta hand om sitt barn.

Att vara förälder har ingen som helst åldersgräns! 15 åringar kan ta hand om ett barn minst lika bra som en 30 åring, visst en 15 åring kanske inte kan ge barnet allt den pekar på. Men knappast kan en 30 åring heller.

När folk fick veta att jag blev gravid och tänkte behålla det så fick jag höra att jag var omogen, självisk, oduglig som mamma, att jag inte visste hur det skulle vara att ta hand om någon, att socialen skulle ta henne ifrån mig. Nästan varenda en hade något negativt och säga bara för att jag är ung.

Jag blev gravid för att det var något jag och min partner ville! Visst vi visste inte att det skulle gå så fort, men man är knappast omogen, självisk och oduglig som mamma för att man väljer att behålla något som får en att växa upp och bli vuxen.
Och man missar inte sin ungdom eller förlorar sitt liv för att man får barn, livet börjar den dagen du blir förälder. Innan dess har man ingen aning om hur det är att verkligen bry sig om någon annan. Eller vad livet handlar om!

Så om du är en utav dom som tycker illa om unga mammor eller pappor, tänk efter en gång till innan du ens säger något. Tänk på hur du hade mått om någon sa så till dig om du var i samma sits! Tänk efter riktigt noga..


👋🏻

Likes

Comments

Jag tänkte börja blogga igen för att få ut känslor och tankar kring hur det är att vara 18 år och gravid.
Så för att ni ska lära känna mig lite bättre tänkte jag berätta lite om mig själv 😋

Jag är 18 år och bor i Haninge (Stockholm).
Jag blev gravid när jag var 17 år, med han jag trodde var mitt livs kärlek.
När jag fick veta att jag var gravid tvekade jag inte en enda sekund på att behålla henne tills jag berättade för alla andra. Dom flesta tyckte negativt om det och började ösa skit på mig. (Kan skriva mer detaljerat i ett annat inlägg)

Nu står jag här i vecka 31 (30+6) , singel och bor hemma hos mina föräldrar. Livet blev inte riktigt som jag hade planerat eller som jag ville. Men jag vet att jag kommer göra allt för min dotter ska må bra!

Nu vet ni lite om mig, hoppas ni fortsätter läsa min blogg i fortsättningen 🙂 ciao 👋🏻

Likes

Comments