Idag blev det julpynt hemma i lägenheten. Det är så mysigt med julgran när det är jul. Få se om man har varit snäll i år så man kan få några julklappar. I år ska jag och min underbara fästman fira jul själva för första gången och det ska bli underbart och bara få ta hand om varandra. I juldagarna ska vi fira lite jul med min fästmans föräldrar.

Önskar er en mysig vecka!

Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Denna bok Hjärnstark är en mycket intressant bok om hur viktigt det är att motionera hjärnan.
Jag läser en utbildning som heter Fritidsledarens nya utmaningar på Kristinehamns folkhögskola i Värmland. Om ni inte vet vad ni ska ge bort i julklapp så ge denna bok för denna bok är jätteintressant. Är ni utbildad fritidsledare så rekommenderar jag att ni ska söka denna utbildning- Fritidsledarens nya utmaningar. Utbildningen är på distans och halvfart och ett år lång så man kan jobba samtidigt som man läser utbildningen men inte jobba heltid för då blir det för jobbigt. Det är en mycket intressant utbildning.
Jag är utbildad fritidsledare men har inte jobbat som det utan jag tog examen 2009 i juni så denna utbildning är en fortsättningsutbildning.
Jag tar examen den 1/6-18.

Ha det så bra och ta hand om varandra!!

Kram

Likes

Comments

2004 i augusti dog min pappa i ALS bara 54 år samma år i november dog min kusin i aneurysm bara 23 år.

2009 dog min farfar fast av ålderdom.
2015 dog min morfar av ålderdom
2016 dog min farmor också av ålderdom
2017 dog min fästmans lillasyster av ett dåligt hjärta.

Jag har bara varit på tre begravningar.

Jag vill inte gå på mer begravningar, orkar inte det.

Likes

Comments

Den 16/10-17 åkte min fästman iväg till sina föräldrar för hans lillasyster låg på sjukhus efter att hon hade ramlat ihop och fått hjärtflimmer. Hon som föll ihop har också en stora syster som är läkare så hon gjorde hjärt och lungräddning och sen kom en officer och hjälpte till men ingenting hände. Ambulansen gjorde också hjärt och lungräddning men det tog 43 minuter innan hjärta pumpade. Hon fick hjärnskador eftersom det tog så lång tid. Stora systern hon som är läkare hon tycker detta är hennes fel eftersom hon inte kunde rädda sin lillasyster. Ja det är så tragiskt och fruktansvärt men man måste gå vidare fast det gör så ont. Hon dog den 17/10-17 på morgonen bara 29 år och hennes man är också 29 år och änkeman. Detta var en chock för oss alla. Min fästman och hans familj har tagit detta hårt och nu finns inte denna underbara och fina tjej mer. Nu har himlen fått en fin och snäll ängel. Vi saknar dig och önskar att du kunde komma tillbaka. Denna tjej som bara blev 29 år hade en pacemaker, hon fick en sån när hon var 19 år. Hon skulle ha fyllt 30 år 2018.

Likes

Comments

Hej alla där ute som läser detta!

Den 21/8-17 har jag och min fästman varit förlovade i två år. Vi är så kära i varandra. Igår körde vi till ett hotell i Siljansnäs. Detta hotell var så dåligt för det var så kallt på golvet och på hotellrummet det var bara dusch på rummet och toaletter i korridoren. Det kändes inte som ett hotell utan mer som ett vandrarhem. Vi var så besviken så vi avbokade den andra natten och så bokade min fästman ett annat hotell i Tällberg som heter Klockaregården. Ett jättefint hotellrum och ett mysigt hotell. Vi är så nöja med detta hotell. Ikväll ska vi gå till ett annat hotell och äta mat för detta hotell som vi bor i har bröllopsfest här. Så ikväll ska vi fira vår förlovning på First hotell Tällberg.

Ha det så bra! Kramisar!!!!

Likes

Comments

Tja!

Idag klockan 14:00 kom min älskade mamma till mig och min fästman, hon ska vara här i sex dagar och det ska bli så mysigt. Så dessa dagar får vi rå om varandra. Jag och min mamma bor långt ifrån varandra så vi träffas inte så ofta. Imorgon blir det loppis för det tycker vi båda om. I helgen ska eventuellt åka tåg och fota lite. Vi ska även gå på guidning i en fyr. Hoppas vädret är med oss.

Ha det så bra! Sov gott!!

Likes

Comments

På måndag den 14/8-17 ska jag till Kristinehamn. Jag ska börja en distansutbildning som heter Fritidsledarens nya utmaningar. Utbildningen är ett år och på halvfart. Det är två olika ämnen som vi ska läsa: psykisk ohälsa och fritidsledaren i skolan. Jag är utbildad fritidsledare och jag tog examen 2009 på Kristinehamns folkhögskola. Det är 16 stycken som ska läsa. Hoppas man kan få jobb sedan man tagit examen. Jag har varit arbetslös i nio år. Jag vill så gärna ha ett jobb och jag har kämpat med att söka hundratals jobb. Det har varit käppar i hjulet i nio år.

God natt! Sov så gott!

Vi hörs!!!!!

Likes

Comments

Fredag kväll!

Hej!

Idag på eftermiddagen åkte min fästman iväg till hans föräldrars sommarstuga som ligger utanför Ludvika. Han tog tåget men fick ta bussen från Borlänge till Ludvika. I Ludvika hämtade någon av föräldrarna honom. Han ska åka hem igen på söndag så han sover där bara två nätter. Jag tyckte det blev stressigt att åka dit över en helg och jag har inte råd att åka. Så nu får jag längta efter min älskling. Han älskar att vara där i familjens sommarstuga. Jag har varit där 2014 och 2015. Min fästman ska också vara borta några dagar igen i augusti genom hans jobb. I september ska han också bort genom jobbet.
Ja han är borta mycket.

Nu är det läggdags! Sov gott!

Vi hörs! Charmigasolen 🌞

Likes

Comments

Hejsan!

När jag hade min 40- års fest den 10:de juni 2017 fick jag en Mårbacka pelargon av min mormor.
Igår den 7/7-17 åkte min fästman iväg till Stockholm för att spela schack igen. Han ska spela i 10 dagar. Jag saknar honom så otroligt mycket men vi pratar med varandra i mobilen. När han ringde ikväll så använde vi Face-Time Video. Ibland spelar han två gånger på en dag och ibland blir det bara en gång per dag. Jag kommer aldrig att börja att spela schack för jag tycker det är så tråkigt. Min fästman vann igår förresten. Så jag gratulerade honom. Den 14/8-17 börjar jag en utbildning som heter Fritidsledarens nya utmaningar. Utbildningen är ett år men på halvfart på Kristinehamns folkhögskola, KPS. Man kommer att läsa om Psykisk ohälsa bland barn och ungdomar och Fritidsledaren i skolan. Några gånger ska jag åka till Kristinehamn. Jag tog examen 2009 som Fritidsledare på samma skola som jag ska gå och läsa denna utbildning. Tänk det är åtta år sedan jag tog examen där.

Tack för mig. Ha det så bra och var rädda om varandra!!

Likes

Comments

Hej!

1962 köpte min mormor och morfar denna buss för 500kr. Denna sommarbuss bodde de i många somrar. När min mamma blev vuxen så fick hon ärva denna buss så då fick vi också bo i den gamla bussen. Den här bussen är från 1946 och den har gått i stadstrafik. När min pappa hade dött i ALS så ville mamma göra sig av med vår sommarbuss så då fick hon hjälp att sälja till några män som samlar på gamla fordon. Det kom några män från Brattbytorpet i Jämtland och hämtade vår gamla sommarbuss som man har bott i många somrar. Min mormor skrev lite historik om den bussen och skickade med det med dessa män. Det är några år sedan den bussen blev hämtad. Min mamma fick också 500kr för sommarbussen. Idag den 1/7-17 fick jag se vår gamla buss igen i Brattbytorpet. Några tårar rann på min kind när jag såg den gamla bussen med platta däck. Jag blev rörd när jag såg den igen. Min fästman fick också se bussen för han hade inte sett den och han tyckte det var intressant och roligt. Tänk att jag fick se sommarbussen igen!!!!!

Var rädda om varandra! KRAM

Likes

Comments