Tja!

Idag på eftermiddagen skulle jag och fästmannen laga mat från Linas matkasse. Men när kokosmjölken skulle i så såg vi att den var stenhård. Sedan skulle jag pressa i vitlök så var den brun och grön och limen var också stenhård.

Så vi beställde från online pizza istället.

Det har varit mer råvaror som har varit dåliga.

Denna maträtt som vi skulle laga idag heter Panengcurry med kokosmjölk, kyckling och lime.

Nu är vi så besviken på Linas matkasse.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej!

Igår måndag så fick vi Linas matkasse. Vi fick tre olika maträtter. Idag gjorde vi Rostbiff med ugnsrostad småpotatis och dijonyoghurt. Såsen var inte god men det andra var jättegott. Imorgon blir det en ny maträtt. Det var roligt att laga ett nytt recept. Spännande maträtter. Jag och min fästman fick Linas matkasse i julklapp av min fästmans syster och hennes man och deras dotter.
Det är för fyra personer och tre olika rätter.

Ha det så bra!!

Likes

Comments

Hejsan!

Nu har jag köpt en ny kameraryggsäck och imorgon är det sista fotokursen på Medborgarskolan. Som ni vet älskar jag att fota. Ha det så bra! Var rädda om varandra!

Likes

Comments

Hej alla där ute!

Har varit på fotokurs nu ikväll. Vi fick visa några bilder som vi har fotat. Det var två bilder som jag tagit som fotoläraren sa att det var "toppenbilder". Det är alltid roligt att få beröm. Nästa vecka är det sista gången, då ska vi ut och fota. 📸 Ha det så bra!

Likes

Comments

​Hej alla! 

Jag har börjat på en fotokurs på Medborgarskolan, har gått nu fyra gånger. Det är blandade åldrar vilket är superroligt.. Men snart är kursen slut och det känns tråkigt. Men skulle jag inte ha gått denna kurs så har jag inte fått så fina bilder. Jag älskar att fota och skulle gärna vilja jobba som fotograf men det är svårt men min högsta önskan är att få fota hela tiden. Dessa två bilder är jag så s

Likes

Comments

Hej alla där ute! Hoppas ni mår bra!

Klockan 19:00 ikväll var jag och min fästman på Beethovens pianokonsert i Gävle Konserthus. Det var mycket folk men mest äldre personer. Pampig musik. 🎼🎻🎼

Trevlig helg! Kram på er!

Likes

Comments

Hej hoppas allt är bra med er! Jag mår bara bra.

Dessa bilder har jag tagit. Jag älskar att fotografera och jag fotar mest naturbilder.

Ha det så bra!

Likes

Comments

Hejsan!

Förra torsdagen den 16/3-17 började jag en fotokurs på Medborgarskolan. Vi är 12 stycken som går denna kurs. Det är blandade åldrar och alla vill lära sig allt om systemkameran. Imorgon är det dags igen. Jag älskar att fota så därför blev det denna kurs. Kursen kostade 1100kr för sex gånger. Fotoläraren har jobbat som frilansfotograf sedan 1984. 📸

Likes

Comments

Tja alla där ute i vintermörkret!
Ett gott nytt år!

Jag skriver inte så ofta i denna blogg.

I fredags åkte min fästman iväg och ska spela schack i fem dagar. Jag själv tog bilen och hälsade på min mamma. Min mamma och jag träffas inte så ofta eftersom jag och fästmannen bor i en annan stad och snart ska min mamma flytta till en annan stad så då blir det längre avstånd, så därför körde jag till mamma för att ha lite mys med henne. Imorgon ska vi köra till min mormor och baka knäckebröd med massor av frön. Sedan ska jag hjälpa mamma och packa saker tills hon ska flytta. Ikväll pratade jag med min fästman och jag saknar honom jättemycket och han saknar mig också. Både jag och min fästman sover dåligt när vi är ifrån varandra. Fick reda på att min fästman vann schackpartiet idag, så jag gratulerade honom. Min fästman kommer hem på fredag, åh vad jag längtar. Jag längtar efter hans mjuka kramar.
Vilken underbar och fantastisk fästman jag har. Han brukar pussa min panna lite då och då, det är kärlek det.

Ta hand om varandra! Kram

Likes

Comments

Hej alla där ute!

Den 11/1-16 började jag trafiklärarutbildningen i Borlänge. Den utbildningen är 1år och 6 månader lång. Vi var 20 stycken i olika åldrar och allting var frid och fröjd. Allting var roligt och jag trivdes bra. Månaderna gick och utbildningen blev bara sämre och sämre. En trafiklärare som vi hade tyckte om att trycka ner elever. Han tryckte ner mig och sa att jag var trögtänkt och att jag inte kunde något. Jag blev så ledsen grät hela vägen hem. Dagen efter kom jag till skolan igen men orkade inte var där hela dagen så jag åkte hem lite tidigare. Utbildningsläraren ringde till mig när jag hade åkt hem . Trafikläraren ringde hem till mig och mindes inte vad han hade sagt till mig. Jag sa att du sa stygga saker om mig. Han sa aldrig förlåt. Det var aldrig hans fel. Nästa dag när jag kom dit så var han där och han sa inte förlåt då heller, jag var mycket arg på honom och tyckte kursen var tråkig. Utbildningen är dålig strukturerad och de kan inte planera och de vill inte ta hand om problem, de vill bara sopa under mattan. De bryr sig inte om man mår dåligt,de kör över en. Vi var fyra elever som mådde dåligt och tyckte utbildningen var ursel. Så jag hoppade av trafiklärarutbildning efter fem månader. Nu mår jag bättre när jag slipper skolan. Nu är man arbetslös igen men jag söker olika jobb. Så nu hoppas jag att jag har turen. Nu är det min tur att få jobb.

Ha det så bra!

Likes

Comments