Hejsan!

När jag hade min 40- års fest den 10:de juni 2017 fick jag en Mårbacka pelargon av min mormor.
Igår den 7/7-17 åkte min fästman iväg till Stockholm för att spela schack igen. Han ska spela i 10 dagar. Jag saknar honom så otroligt mycket men vi pratar med varandra i mobilen. När han ringde ikväll så använde vi Face-Time Video. Ibland spelar han två gånger på en dag och ibland blir det bara en gång per dag. Jag kommer aldrig att börja att spela schack för jag tycker det är så tråkigt. Min fästman vann igår förresten. Så jag gratulerade honom. Den 14/8-17 börjar jag en utbildning som heter Fritidsledarens nya utmaningar. Utbildningen är ett år men på halvfart på Kristinehamns folkhögskola, KPS. Man kommer att läsa om Psykisk ohälsa bland barn och ungdomar och Fritidsledaren i skolan. Några gånger ska jag åka till Kristinehamn. Jag tog examen 2009 som Fritidsledare på samma skola som jag ska gå och läsa denna utbildning. Tänk det är åtta år sedan jag tog examen där.

Tack för mig. Ha det så bra och var rädda om varandra!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej!

1962 köpte min mormor och morfar denna buss för 500kr. Denna sommarbuss bodde de i många somrar. När min mamma blev vuxen så fick hon ärva denna buss så då fick vi också bo i den gamla bussen. Den här bussen är från 1946 och den har gått i stadstrafik. När min pappa hade dött i ALS så ville mamma göra sig av med vår sommarbuss så då fick hon hjälp att sälja till några män som samlar på gamla fordon. Det kom några män från Brattbytorpet i Jämtland och hämtade vår gamla sommarbuss som man har bott i många somrar. Min mormor skrev lite historik om den bussen och skickade med det med dessa män. Det är några år sedan den bussen blev hämtad. Min mamma fick också 500kr för sommarbussen. Idag den 1/7-17 fick jag se vår gamla buss igen i Brattbytorpet. Några tårar rann på min kind när jag såg den gamla bussen med platta däck. Jag blev rörd när jag såg den igen. Min fästman fick också se bussen för han hade inte sett den och han tyckte det var intressant och roligt. Tänk att jag fick se sommarbussen igen!!!!!

Var rädda om varandra! KRAM

Likes

Comments

Klockan 12:00 kom släkt och vänner och firade mig eftersom jag har fyllt 40 år den 6/6-17. Först var det mingel och sedan gick vi alla iväg och spelade minigolf. Det var 17 stycken som kom men jag hade bjudit 35 stycken. Min morbror vann på minigolfen och han fick en fruktkorg av mig och min fästman. Vi åt en smarrig smörgåstårta med räkor och tonfisk på. Det blev också en tipsrunda och då vann min kusin en burk Mor Emmas karameller ( hårda ) och en tuggummi påse. Vi åt även hallontårta. Fick många fina presenter och vackra blommor. Det blev en lyckad fest!!

Ha det så bra alla där ute!! Kram kram

Likes

Comments

Den 6/6-17 fyller jag 40 år, det är otroligt var tiden går fort. På lördag blir det fest med släkt och vänner. Min mamma och mormor kommer och hälsar på och ska fira mig. Det blir 18 stycken men jag hade bjudit 35 stycken. Alla flaggar för mig imorgon tisdag den 6/6. På lördag hoppas jag på 🌞 och att det blir varmt.

Var rädda om varandra där ute!!!!

Likes

Comments

Tja!

Idag på eftermiddagen skulle jag och fästmannen laga mat från Linas matkasse. Men när kokosmjölken skulle i så såg vi att den var stenhård. Sedan skulle jag pressa i vitlök så var den brun och grön och limen var också stenhård.

Så vi beställde från online pizza istället.

Det har varit mer råvaror som har varit dåliga.

Denna maträtt som vi skulle laga idag heter Panengcurry med kokosmjölk, kyckling och lime.

Nu är vi så besviken på Linas matkasse.

Likes

Comments

Hej!

Igår måndag så fick vi Linas matkasse. Vi fick tre olika maträtter. Idag gjorde vi Rostbiff med ugnsrostad småpotatis och dijonyoghurt. Såsen var inte god men det andra var jättegott. Imorgon blir det en ny maträtt. Det var roligt att laga ett nytt recept. Spännande maträtter. Jag och min fästman fick Linas matkasse i julklapp av min fästmans syster och hennes man och deras dotter.
Det är för fyra personer och tre olika rätter.

Ha det så bra!!

Likes

Comments

Hejsan!

Nu har jag köpt en ny kameraryggsäck och imorgon är det sista fotokursen på Medborgarskolan. Som ni vet älskar jag att fota. Ha det så bra! Var rädda om varandra!

Likes

Comments

Hej alla där ute!

Har varit på fotokurs nu ikväll. Vi fick visa några bilder som vi har fotat. Det var två bilder som jag tagit som fotoläraren sa att det var "toppenbilder". Det är alltid roligt att få beröm. Nästa vecka är det sista gången, då ska vi ut och fota. 📸 Ha det så bra!

Likes

Comments

​Hej alla! 

Jag har börjat på en fotokurs på Medborgarskolan, har gått nu fyra gånger. Det är blandade åldrar vilket är superroligt.. Men snart är kursen slut och det känns tråkigt. Men skulle jag inte ha gått denna kurs så har jag inte fått så fina bilder. Jag älskar att fota och skulle gärna vilja jobba som fotograf men det är svårt men min högsta önskan är att få fota hela tiden. Dessa två bilder är jag så s

Likes

Comments

Hej alla där ute! Hoppas ni mår bra!

Klockan 19:00 ikväll var jag och min fästman på Beethovens pianokonsert i Gävle Konserthus. Det var mycket folk men mest äldre personer. Pampig musik. 🎼🎻🎼

Trevlig helg! Kram på er!

Likes

Comments