Äntligen var vi då på väg till en mycket efterlängtad solresa till Kos, som våra grabbar har längtat & som vi har längtat efter att få vila från vardagens sysslor.

Grekland är nästan som vårt andra hem & framförallt Daniels då han har seglat här i två säsonger med sin vapendragare och tillika Kapten Sebastian , vi har även seglat här med jobbet 2 ggr innan, och vi blir aldrig tillräckligt mätta på den grekiska ö-världen!

Färgerna , Tzarsikin , Havet , Det grekiska folket , De solmogna tomaterna , Det krispiga vita, Det blå, Den varma väggen , Enkelheten i en taverna , Det halvgjorda , Plastkrukor med Pelargoner & Lukten av det antika.

Här har allt sin charm på sitt sätt.

Resan dit gick ganska bra förutom att jag alltid får skit av familjen när jag ska genom securityn, kanske befogat då Daniel blivit ertappad med bla en frisörssax på väg till Paris 😄✂

Tyvärr lyckades jag inte denna gång heller då det fanns oklara bananer och lite annat smått & gott i väskorna , som för övrigt de alltid låter mig packa konstigt nog ?

Sen går resan över förväntan & vi får för en gångs skull ett rum som är helt magiskt, en pool precis utanför altandörren & havet precis tätt inpå , det kan inte blir bättre nu eller ?

Då vi är framme ca 22:45 så är det nästan sängdags direkt för oss vuxna i allafall, jag kan nämligen inte sova en blund på flygplan då jag lider av restless legs, apjobbigt!

Vi packar upp våra väskor & sätter oss en stund vid poolen innan vi går & lägger oss.

Ca 01:30 vaknar jag av att jag fullkomligt rullar ut ur sängen , hela rummet känns precis som lustiga rummet på Gröna Lund det skakar , brummar, snurrar , i ögonvrån ser jag Daniel flyga ut till rummet där killarna (sover), lampan i taket flyger fram & tillbaka ,vi tittar ut & ser stora vågor i poolen, det tar inte många sekunder innan vi inser att det är en JORDBÄVNING!!!!

En helt overklig känsla och allt gick så otroligt snabbt.

Vi har tidigare varit med om ett litet skalv på Patmos & faktiskt ett i Billdal för ngt år sen men det här går inte att beskriva, dock är vi såklart väl medvetna om att det är vanligt med skalv.

Vi går snabbt ut & ställer oss utanför rummet & rekar av om andra hotellgäster märkt av ngt, vi ser ett gäng som kommer från havet som ligger oerhört nära & de säger att de kände av det mycket starkt.

Efter några minuter så bestömmer vi att vi ska gå upp mot receptionen , det var vi inte ensamma om, massa barnfamiljer går omkring med sina småbarn inlindade i täcken & vankar oroligt omkring,

Väl uppe i receptionen står en kille med en sjavig urtvättad security t-shirts han småflinar lite kaxigt och säger

-Ja det var en jordbävning, jag biter mig i tungan för att inte säga ngt dumt.

I receptionen börjar portiern söka på datorn om det har kommit upp ngn info, ganska snabbt säger han att det var ett skalv på 6,7 på Richterskalan & ca 33km bort 😱

UH detta känns inte bra!!!

Jag börjar få smått panik över situationen.

Vi sätter oss under öppen himmel på trappan utanför receptionen & försöker få tag i TUI, då vi inte får ngt gensvar & ett autosvar att de har stängt för dagen så börjar vi leta på svenska medier om det har kommit upp ngt.

Vi hittar inget så jag frågar Daniel - Ska vi tipsa GP ?

- Ja såklart!

Jag drar iväg ett mail & ett sms men jag vet inte om det kommer fram eftersom nätet är överbelastat då precis alla sitter och surfar efter information.

Stämningen ute är orolig, alla surrar, och det är nu rykten börjar florera, ett av de första ryktena var att detta "bara" var ett förskalv 😁

Nästan alla vattensprinklers i hotellområdet har gått igång så det sprutar vatten åt flera håll & kanter & från gatan utanför hör vi nu några ungdomar börja skrika TSUNAMI!

Nu börjar det här kännas fruktansvärt otäckt!!!!!

Jag säger till Oliver & Tristan att nu måste vi hålla ihop & grabbar dom hårt i händerna , Oliver pendlar mellan hopp & förtvivlan & säger

- Mamma jag vill dö i Sverige 😰

Vi försöker lunga eller rättare sagt Daniel lugnar jag är rätt hysterisk.

-Ingen kommer dö älskling ....

Jag & döden är ingen bra combo, jag är väl inte ensam om att vara grymt rädd för den, det har suttit i sen jag var liten då jag packade en väska som jag skulle ha med mig i graven om jag dog 💀

Daniel säger ofta att jag har Ingmar Bergman syndrom...

När alla hör ordet tsunami så börjar folk att springa runt planlöst och en full finsk kille kastar sig upp för trappan och skriker allt vad han kan att en Tsunami är på väg!

Vi har pratat innan och kommit fram till att det inte kan komma en tsunami här då vi inte ligger vid ett öppet hav, & att det hinner inte byggas upp så stora vågor men nu så blir alla skeptiska, hjärnan tänker inte klart.

Jag kan inte längre hålla tårarna tillbaka & frågar hotellpersonalen:

-Vad gör vi ?

-Kan det komma en Tsunamin?

-Ska vi gå upp på taket ?

- Kan ngn här ge lite INFORMATION ?

Vi nås endast av axelryckningar och we don't know - MANANA helt enkelt.

Den fulla finnen tas som tur var omhand , rött kort på honom ❌

Daniel & några andra pappor försöker lugna ner situarionen & efter ett tag sätter vi oss på trappan igen , vi känner av några efterskalv & väljer att stanna ute ett bra tag.

Många bär ut täcken & kuddar för att sova i solstolarna, vi funderar också på det men vid halv 4 övertalar Daniel mig att vi ska försöka sova på rummet, det krävdes en del övertalning för jag ville verkligen inte gå tillbaka, jag ville åka hem!

Vi trycker ihop oss alla fyra i dubbelsängen och ligger och håller om varandra hårt, jag ligger på helspänn och sover knappt en blund, en kvart som ni brukar höra mig älta på mystory ( hopplöst fast i snapchat , forever young 😄 )

Strax innan vi somnar får vi ett sms från Tui om vad som har hänt, men inget mer än vad vi redan sökt upp själva.

Mitt i en remsömn vaknar jag av ett sms från GP , jag kastar mig yrvaket upp & svarar på en del frågor , killarna sover men jag kan omöjligt gå och lägga mig , jag bestämmer mig för att leta reda på en kopp Java.

Vägen dit möter jag lite människor som jag börjar småprata med , alla är rätt omtumlade , jag träffar en kvinnna som bott i Japan , de hade varit inne och lagt sig under ett bord , vana från sina övningar de har hemma.

Klockan blir 11:00 och jag & Daniel går mot Tuis informationsmöte , jag har redan på känn att mötet inte kommer bli som vi förväntar oss...

Guiden inleder mötet med nya fräscha uppdaterade utflyktsmål & kartor!!!!!!!

Jag kan såklart inte hålla mig utan ställer mig raskt upp och frågar hyfsat arg,

- Men har ni på fullaste allvar inte tänkt att nämna gårdagens jordbävning & kolla om alla är ok ? Ni kan inte mena att vi ska inleda mötet med att sälja utflykter ?

-Nej vi hade inte tänkt prata om det , ni vet nog mer än vad vi vet ? Eh .....

Jag är så arg så jag kokar och jag måste lämna mötet så mitt sydländska temperament inte spårar ut fullständigt , när jag går hör jag en mamma fråga hur de ska ta sig hem ?

Resten av dagen spenderas på sociala medier, vi svarar på mail , sms , frågor från kompisar mm , ingen ro alls....men däremot mkt kärlek från alla hemma ❤

Framförallt från min första coola chef Mia Jifors , vi hade daglig kontakt & ibland var hon mer arg än vad jag var, den första som ringde var såklart min nuvarande chef Claes han såg kanske framför sig att han skulle rodda G16 framöver vem vet 😄

Vi sover dåligt & framförallt Oliver som reagerar på alla ljud, snabba rörelser och röster.

Lördagen flyter på & vi försöker så gott vi kan landa i att få ha semester.

Vi blandar upp allvaret med humor vilket vi är bra på & ger våra barn all den kärlek vi kan, klockan 20:00 kommer då ett rätt kraftig efterskalv & givetvis har vi oturen att Oliver befinner sig själv i restaurangen där ett flertal vuxna börjar rusa ut, vi är tillbaka på ruta 1 , Oliver vill hem & gråter förtivlat & säger Mamma & Pappa jag klarar inte mer ...

Jag vill aldrig mer åka utomlands ..

Nu rinner bägaren över för mig & vi går till receptionen för att få tag i ngn på Tui.

Vi träffar samma guide som höll i informationsmötet & vi får ett nummer till guideonline, vi kunde tyvärr inte få namn eller nummer till platschefen, han hade tydligen "hemlig identitet" under dessa dgr,eller jo vi fick hans förnamn efter att jag sett ut som matadoren i Ferdinand ....helt högröd i ansiktet 😡 ( absolut inte bra for blodtrycket alltså)

Vi får nummer till guideonline och får prata med en tjej där & de är förvånade över att vi inte fått mer info & säger att det självklart skulle informerats om detta osv, men sen så vänder hon på samtalet & blir otroligt otrevlig, de har faktiskt arbetat dag & natt i 2 dgr och hon säger att guiderna var rädda därför åkte de inte ut till hotellen.

Dag & natt med vad ? Appen ?

Alright, det här känns helt hopplöst, vi drar därifrån och försöker nu att lugna ner oss.

Följande dagar kommer vi av oss lite, barnen vill inte göra mer än att vara på området & vi sover alla i samma trånga säng & vi känner oss inte helt trygga, men vi gör så gott vi kan för att njuta av det fina hotellet & omgivningen.

Så TUI det var inte direkt -LET THE SUNSHINE IN ☀

Så vad hade den svikna familjen Wahlgren krävt ?

Jo, Tui det hade faktiskt varit ganska så enkelt i min värld , det kallas att visa lite medmänsklighet.

Tex så här:

- Hur mår alla ?

- Detta har hänt & såhär arbetar vi, Ud osv

- Vi finns här dessa tider, här är direktnummer vid frågor.

- Information om skalv, efterskalv.

- En lugnade hand.

- En platschef som kunde fått en skjuts i karriärren genom att bara visa sig & prata lite.

- MEDMÄNSKLIGHET!

Men nej ni körde Business as usual , money talks , men våra pengar går definitivt inte till er kassa framöver.

Extra förvånade var också hur snabbt ni skakade av er den feedbacken ni fick, de resenär som var på väg ned till Kos och som också var oroliga fick ändå information om att de inte fick missa Taxfree, nä tänk om försäljningen skulle gå ner lite en vecka, men ni skulle kanske tänkt lite mer långsiktigt ?

På Måndag kör jag BUSINESS AS USUAL på mitt sätt på jobbet, jag tar feedbacken från mina gäster på allvar & jag gör allt för att rätta till misstag, för misstag kan ju ske.


You´re only as good as the people you hire

Ray CrocDesign your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I morgon arbetar jag & Zanna kanske vårt sista arbetspass ihop, som team, dreamteam.

Efter i morgon kommer vi såklart att fortsätta att jobba som ett team men med ett lite längre avstånd, ca en kvarts promenad (sovit en kvart är ett av våra favorituttryck 😄).

Jag får ofta frågan vad som gjort att jag har stannat så länge på McDonald´s & det finns rätt många anledningar till det, men framförallt så är det lyckan att se hur andra människor utvecklas, samt hur de växer som ledare eller personer.

När jag träffade Zanna för första gången var hon inte direkt pratsam eller för den delen supertrevlig i kassan ( förlåt 😁) , men efter en tag så visade sig helt andra sidor, otroligt bra sidor.

Zanna gick från en köks/pf mästare till en SERVICEÖRN, för att sen ta steg för steg till att bli en av de duktigaste assistenterna i mannaminne.

Vi har under våra år tillsammans kompletterat varandra oerhört bra & jag har haft otroligt roligt på jobbet även under de dagar som inte varit helt enkla, vi har ett ord för dessa dagar men det får förbli internt....

Jag är även oerhört tacksam för det ansvar som du under åren har tagit & även hur du lyckas hålla mig ung genom att inviga mig i alla ungdomliga saker såsom snapchat m.m 😄

På Måndag är du restaurangchef på Kungsgatan 55 & jag önskar dig all framgång.

Du vet att hos mig kan du alltid finna en stöttande kollega & vän🌟

Tack för allt du har bidragit med på G16!


Kram Challe


Likes

Comments

Jag övar på att stanna upp & fånga in så mkt som möjligt, ni som känner mig vet ju hur svårt jag har att vara still & klara av att befinna mig i nuet som man ska vara såå duktig på nuförtiden, jaja man kan inte klara av allt.

Jag fångade i alla fall in hösten, färgerna & myset, mys deluxe.

Ordet deluxe är helt uttjatat nu lite som all-in var förra året, men det får hänga med lite till.

Hösten innebar i alla fall en hel del trevligheter & jag & Johanna fortsatte vår kulturella bana genom att dela med oss av kultureliten på Instagram, vi inväntar såklart inbjudningar till Cannes filmfestival bla, vi har en del kontakter dock kan jag inte avslöja dessa här & nu.

De som följer oss får med spänning se hur detta utvecklas.

Kultureliten var såklart på H.H på Scandinavium med , vi fick mersmak (igen) & planerar att gå på Ullevi iklädda i två krispiga vita fashion kråsskjortor.

Helst av allt önskar vi ju att THÅSTRÖM kunde ta sig i kragen & krossa Håkans publikrekord.

Apropå fashion ....

Daniel ÄLSKAR ju uttrycket fashion before function , ni som läst tidigare inlägg vet varför.

Nu har han ett nytt uttryck....

FASHION OVER SECURITY ....

Igår så var det ju som sagt julafton & jag gillar att fixa & mysa till det, så när uppdukningen av julbordet var klart så tyckte jag att ngt saknades så jag placerade en apa med ett levande ljus mitt bland sillburkarna & syltlöken, när jag gör det tänker jag ändå att det kanske inte är så bra , TÄNK OM ...

Tänk att Farfar Agnes röda icke flamsäkra stickade tröja höll på att brinna upp 😁

Som tur var hade jag extremt snabba reflexer så jag fick släckt tröjan.

Gissa om det tjatades om detta sen ...

Japp det är jag i ett nötskal.

Nu ska jag njuta av juldan i mrg blir det antagligen den största ruschen i mannaminne på jobbet 😄

Jo lite skryt jag har faktiskt varit duktig & sprungit den här dan , jag har nya mål med löpningen 2017 så jag måste fortsätta vara fokuserad, jag kommer dessutom få med mig Zanna i spåret framöver oerhört skoj!

Ha en underbar fortsättning på julen ❤

Adios / Challe

Varning för bildbombning .....Likes

Comments

Den alltid så efterlängtade underbara SOMMAREN som tyvärr alltid går på tok för fort, eller så är det våra tankar om hur den ska vara som gör att den bara visslar förbi.

Sommaren, 3 intensiva månader som handlar om hur vädret är eller kommer vara, det går liksom inte att sluta hänga upp sig på det ( B-VÄDER!)

Juni - skolavslutningsmånaden då syrenerna & lupinerna blommade ut alldeles för tidigt, lupinerna som är mina favoritblommor då de påminner mig så mycket om landet i Labbsand med Mormor & Morfar 💙

Juni -då värmen kikade fram men man inte riktigt förstod att det var sommar.

Juni- då jag för första gången hade min pappa med familj på middag, det var såklart oerhört omtumlande men roligt, vi är ganska lika i både utseendet & kanske lite till sättet, vem vet vi får fortsätta lära känna varandra.

Vi pratade en del minnen på den middagen & ett var mitt första "husdjur" det var en tjur som hette Oscar, det kanske förklarar en hel del varför jag knappt gillar några djur idag, men jag jobbar på det.

Juni- som alltid innebär midsommarafton, klädesholmens sill, fina vänner , blomsterkrans , massa mat & kanske även lite drama ( svenska hjärtan) för vem orkar egentligen med den helgen ? Visst det har sin charm på många sätt men den är inte min favorithögtid, det är såklart JULAFTON.

Juni- Daniel ( D) får för sig att vi ändå ska ha en båt trots våra "familjegräl" förra sommaren, denna gången blev det dock en mkt mer genomtänkt båt ( ingen Miami-Vice båt ) som till & med jag kan hantera, men det bästa av allt är att killarna nu är så stora så de vill sköta att lägga till, plocka fendrar m.m. Så oerhört skönt för mig då jag är jordens klantigaste, dock lyckades jag ändå göra årets praktvurpa detta året när jag följde med våra grannar ut, vips så låg jag med VIT & KORT jumpsuit på en algig,hal,grön jävla klippa & min höft var typ av ( att inte mina grannar skrattade ihjäl sig 😂 )

Juni- Avverkades en hel del konserter & jag & Zanna slog rekord i att jobba mkt nätter & ha extremt kul, dock inga sales-rekord men glada gäster & en grym megafon!

Juni -EM och visst det är kul att se vissa matcher men alla ???? Nästa Em ska jag hyra hus på IBIZA 🌴

Juli- I år hade jag en sen semester , den startade med Gothia Cup & ingen var stoltare än jag & Daniel när vår stora kille stod i mål, vi hoppas såklart på en karriär i Barcelona!

Juli- Semester i Miami & första gången killarna var i USA, de var som vanligt inte speciellt imponerade av vare sig stränderna, havet, miljön eller prylarna, det roligaste var såklart att fånga unika pokémons & slå halvt ihjäl varandra i poolen, däremot tyckte de att det var grymt spännande att åka buss varje dag , ja för det gjorde vi, jag ( INTE D ) älskar att åka kollektivt & kika på människor, det fanns en del udda figurer där om man säger så.

Vips (gud vad svårt det är att säga det ordet , jag säger visp det har säker att göra med att jag kommer från Lidköping ) så var det Augusti & jag vet knappt var jag har gjort av dagarna i detta B-VÄDER men jag kan konstatera att det inte gör ngt för det finns ju värre saker, mkt värre saker.

Jag är tacksam för allt jag får uppleva 💙

Adios

Ps. Vem vet vädret kanske vänder nu & det blir en indiansommar Ds.


Likes

Comments

Söndagen den 5:e Juni färdades jag tillbaka till 90-talet.

Tiden då jag gick på Schillerska gymnasiet & sommarens bästa höjdpunkt var kulturveckan.

Skillnaden nu mot då var att Håkan var på Ullevi & inte på ngn av alla hak vi hängde på då, Plankan, Maneten, Jazzhuset osv.

Det var även lite mer folk nu , rättare sagt 70´144 , stort, galet stort!

Jag & Johanna hade laddat länge & löjlat oss med kultureliten i flera veckor, outfiten inhandlades på beyond retro & vi gjorde faktiskt succé direkt 🎵.

Först tänkte vi att vi skulle börja kvällen på 7:ans ölhall, men Johanna blir så kissnödig av öl så vi drog till Avalon istället, där hamnade jag direkt i en obehaglig situation då jag bad ett par ta en bild på oss, damerna jag frågade höll på att flyga i taket.

Efter att vi skojat oss igenom ett eller två glas rosé kände vi att det var dags att bege sig till Ullevi, vi var lite nervösa över våra biljetter som hade strulat dagen innan men det gick som en dans.

Innan vi kom in hann vi även med att göra bort oss & tighta upp en korvgubbe 😄 eller rättare sagt Johanna ville ha chorizo men fick snällt finna sig i att nästan allt var slut.

Väl inne på Ullevi så var vi spända inför S.B riktigt bra förband alltså!

Vi var tveksamma på om det skulle bli fullsatt men tänk vad fel vi hade!

När väl Göteborgs kung kommer ut på scenen så fanns inget annat än HÅKAN, fram tills jag får ett sms av en vän.

"Du gillar väl Thåström ? Det ryktas att han ska upp på scenen idag"

Det här var ju för bra för att vara sant, men Johanna trodde verkligen inte han skulle dyka upp.

När Håkan dragit en del låtar så hör jag ngt i stil med HÖGHUS,LÅGHUS & DÅRHUS!

Jag säger till Johanna att nu kommer han, men hon hade ingen koll på Imperiets bästa låt , däremot hade hon oväntat grymt bra koll på ALLA Håkans texter & var på mig oavbrutet varför jag inte kunde alla.

Jag misstänkte direkt att hon hade övat i smyg.

Så där är han THÅSTRÖM 💙 och vi vrålar med i texten 🎶Bara om min äskade väntar🎶 jag kastar mig även upp på stolen & är på väg att göra en praktvurpa så typical me.

Resten av kvällen är MAGISK, Hurricane Gilbert med Daniel är så bra så vi har gåshud över hela kroppen & vi kan knappt hålla ögonen torra, efter konserten är jag helt fylld med KÄRLEK & matt, men jag tar mig samman & kastar mig ned till G16 för att jobba konserttimman, galet tänker ni , men det är sjukt kul att arbeta när det är högt tryck , det roligaste av allt var att gästerna var mer taggade än vi på att vi skulle få rekord.

Tack HÅKAN för att du är du & för den kärlek du sprider!

" ÄR DET HÄR ALLT SOM BLIR SÅ DÖR JAG"

Likes

Comments

Jag startade med minus på sömnkontot & hade grymt ont i huvudet, jag tjatade hål i huvudet på Daniel: Experten som sprungit 5 göteborgsvarv om vad han trodde om mer vatten ? mer resorb ? c-vitamin kanske ? mer banan ? detaljer om starten ? druvsocker i fickan ? när var det bäst med lunch?, vad skulle jag äta ? osv.

Tro mig han var grymt glad när jag gav mig av 😄.

Jag hade startgrupp 22 tid 15.39, jag trodde att jag var ute i extremt god tid men det jag hann med var att stå i "toa"kö 2ggr (1,30h) dricka vatten & äta två bananer, jag är riktigt trött på bananer nu.

När jag hade ställt mig i min startgrupp började vi tåga mot START, här kände jag mig fortfarande helt cool, det enda jag var stressad över var om mitt batteri i telefonen skulle hålla ( jag brukar ha lite problem med det 😜 )

Fram till start var det massa käcka övningar ungefär som Ronald Mcdonald gympan när man är på konvent med Donken, jag gick såklart all-in, man måste bjuda lite på sig själv.

När startskottet hade gått insåg jag att detta blir lååångt 😱.

Min allra första känsla var att jag skulle börja gråta men efter några hundra meter såg jag mina grannar Frida & Patrik som hejade på rejält, sen visste jag att Daniel & Oliver stod vid Plikta & när jag såg dom kände jag att det här fixar jag!

Strax innan "skräck"backen alla talar om stod en gammal barndomsvän: Pamela, hon har verkligen peppat på mig under hela min träningsperiod, tack för det du anar inte hur viktigt det är med positiva människor när man ska anta en sån här utmaning, ja för mig var det verkligen det med tanke på att jag knappt klarade att springa 3 km 2014.

Jag fick in ett grymt flow & bra tankar & jag hade inga problem med Säldammsbacken eller Älvsborgsbron , utsikten där var helt MAGISK, och det var ganska skönt att slippa alla som kedjerökte i Majorna för där var det stökigt förutom Ida-Lina som stod fräsch som en nyponros & hejade på ( tur att jag aldrig har varit en stökig rökare  😄 )

Väl på Hisingen & där tog det verkligen aldrig slut, jag trodde hela tiden att nu kommer Götaälvbron men den lät vänta länge, tack & lov så fanns det en hel del sköna band som lättade upp stämningen, vilka eldsjälar 💙.

På Hisingen pep min telefon till med frågan MÖR? Vad fasen nej jag var STARK!

Väl på bron kände jag mig lite smått trött & hade hyfsat ont i höften eller rumpan , men jag visste att om jag stannade så skulle det vara kört.

Jag fick syn på en kvinna med sjukt skön stil så jag började skoja med henne & vi gick helt bananas resten av bron, så typiskt mig.....

Direkt efter bron plingade det till igen & jag fick ett peppmess av Zanna, så välbehövligt, tack!

Väl i mina hemma kvarter, Nordstan, Avenyn,Vasa, Haga & Slottskogen var det nu inte långt kvar.

Hur jag löste resterande bit är oklart men på Övre Husargatan stod Sara Wallmark & hejade på , fasen vilken tur tack för det!

Vädret var i slutet duggande regn, men det vara bara skönt , när jag var inne i Slottskogen & tittade upp mot Ängårdsbron såg jag ett sjukhusteam som stod & gjorde Hjärt & Lugn räddning på en person, riktigt illa faktiskt , här kom jag av mig lite & det var första gången jag stannade & gick några meter.

Man får en tankeställare om hur viktigt det är att ha några mil i benen & kondis.

Fem mintuter senare var jag i mål, Daniel & Oliver sprang med & hejade sista biten , jag fick undvika att titta på dom för då skulle jag bryta ihop.

Inne på Slottskogsvallen körde jag slutspurten & min tid landande på 02.35:01, helt klart nöjd för att vara första gången & jag ska såklart slå det nästa år tillsammmans med D.

När jag kom hem fick jag en riktig dipp, jag mådde rejält illa, frös & var helt ur fas, men det räddades upp med cola, salta pommes & jordgubbar, min goa granne Maria var inne med en pava Prosecco men den får jag njuta av en annan dag.

Idag mår jag hyfsat ok, lite stiff gångstil bara 😄.

Tack alla ni som peppat på mig för att lösa ett halvt maraton & lyssnat på allt mitt tjat & undrat över alla mina hashtags #göteborgsvarvet och obligatoriska stopp, men detta har varit som en del av uppladdningen och man kan alltid trycka unfollow 😄 skönt att det finns val i livet eller hur!


Adios!


Likes

Comments

Ja men då kom tiden ikapp & i mrg är det Göteborgsvarvet.

Igår hämtade jag startbeviset & insåg snabbt att jag kommer ju defenetivt inte ligga bland de första tyvärr 😄

Jag har dessutom ont i min rygg då jag inte lyft tillräckligt med skrot & andra lite "påhittade" skavanker.

Många pratar om tiden på varvet men mitt största fokus är att ta mig runt genom att springa så mkt det går, vill ni veta vad min usla tid blev kan ni ju titta på det i den offentliga listan
😛

Det verkar som om det finns en till som tänker likadant: Glenn Hysén han springer för stadsmissionen jag får försöka hålla hans takt helt enkelt!

Jag vill även säga att det är oerhört kul med alla positiva pepp & råd, det ska bli extra kul att en kollega kommer springa i en Tommy tisha ( en kille med en stor dos humor )

Humor är viktigt!

Nu uppladd med jobb & sen fredagsmys utan prosecco det blir en resorb.

Adios!  • 977 Readers

Likes

Comments

Vi var rejält förberedda på att allt skulle vara stängt & hade tagit på oss promenadskorna för att gå riktigt långt.
Efter en liten bit insåg vi att det ändå fanns lite hopp, jag & Ulrica hittade massa små boutiqer där vi fyndade, vi kittade även upp Magnus med en konstnärssjal.

Vi promenerade över Sein, till Notre dame, Marais, Les halles osv.
Mitt sällskap har varit i Paris 17ggr så man kan känna sig helt safe.

Igår hade vi bara ett fikastopp, Magnus började redan efter en kvart påpeka just detta med fikan 😄.

När vi satt och njöt av våra bakelser strök det runt lite militär med k-pistar , det kändes en aningen kymigt, men för övrigt har det varit väldigt lungt på gatorna.

Kvällens middag var på en fin fiskrestaurang som låg nära vårt hotell, riktigt god mat & en efterrätt jag sent kommer glömma.

Nu får jag ligga lite lågt med bakelser & inse att det snart är Gbg-varvet , framöver i veckan får det bli ett pass för att se om jag håller.

Snart bär det av hemmåt, längtar rejält efter grabbarna Wahlgren nu
💙

Au revoir!  • 946 Readers

Likes

Comments

Glada i hågen äntrade vi loppisen.

Vi insåg efter några varv att detta kunde bli aningen dyrt!

Synd för jag hade gärna köpt en eller två LV koffertar & eames orginal stolar.

Vi insåg även att de möblerna vi såg resten av timman aldrig skulle passa i våra hus, stora bruna & gröna, guldiga pjäser, nej vi bestämde oss för att dra till
Champs-Elyseés i stället.

Här shoppades det till Trisse & Oliver på bl.a. Psg:s butik så killarna blir nog glada i mrg.

Vädret var inte på vår sida så vi laddade upp med fikastopp och kaffe emellanåt.

Det blev en hel del choklad ( pain au chocolate)
Magnus verkar kunna äta obegränsat med just fika
😄.

Idag ska vi eventuellt gå i ngt "tåg" då det är första Maj eller ha picnic , Magnus måste öva på att sitta på filt
🙊.


A bientôt!

  • 935 Readers

Likes

Comments

Nu gäller det att sortera, dagen har innefattat så otroligt mkt intryck och konst i alla dess former!
Morgonen började på Musée d'Orsey.

Det ligger vid den vänstra stranden av floden Seine i 7:e arrondissementet. Det är inrymt i en före detta järnvägsstation med namnet Gare d'Orsay.

Mina favorit konstnär är Monet 💕🎨.

Resten av dagen bestod av lunch på La palette, strosande på gallerier & middag i världsklass!

Restaurangen heter KGB: Kitchen galerie bis och maten var helt magisk!

Man fick välja mellan 6 eller 8 rätter jag valde 6 & det räckte mer än väl.
Nu gäller det att få lite sömn för i mrg är det loppis & min morbror har fått för sig att få mig sig massa oklara saker hem så som en Bollinger champange hink, en serveringsvagn & andra vintageprylar!

Jag & Ulrica är väldigt oroade över hur vi ska hinna med att shoppa kläder , i värsta fall får vi panikhandla på vår gata sista dan på Ysl & Hermes choklad affär.


Bonne Nuit
🌙

  • 928 Readers

Likes

Comments