Hej ☺

Äntligen tillbaka i Sverige och har kommit igång på jobbet. Fick fast anställning innan jag åkte på semester och det är jag glad för. Nu ska jag suga i mig så mycket kunskap det bara går här 😃
Jag arbetar på ett boende där personer som är så psykiskt sjuka att de ej klarar av vissa saker i vardagen själv, då finns jag som stöd i kontakt med myndigheter och liknande. Spännande och utvecklande.

I lördags när vi kom hem åkte jag och min älskade till söder för att äta frukost på greasy spoon. Herregud så gott det var. En blueberry pancake, två cappuccino och en avkokadosmörgås senare var jag SÅ mätt! Kommer definitivt besöka det stället igen, så gott 😊

Har du tips på något bra café i Stockholm? 😃

Likes

Comments

Lyckan!

Det är så fantastiskt skönt att vara tillbaka i stallet och till ridningen! 😃 mår så fantastiskt bra av att både träna men framför allt umgås med detta fantastiska djur. Esto är helt klart min favorit att rida dressyr på även om han ser spöken överallt och hoppar för minsta lilla! Varit på väg att flyga av några gånger när han blir livrädd i galoppen för något som inte finns på läktaren. Haha!

Nu längtar jag efter söndag, vill bara rida mer och mer ✨

Likes

Comments

Travel

Godmorgon ☺

Ännu en dag av lugn vilket är skönt. Idag är det en buddistisk dag och ingen alkohol serveras i landet samt det hörs böner lite då och då. Detta gör mig ingenting då mängden alkohol som intagits dessa två veckor är i princip noll. Vatten och framför allt bubbelvatten måste vara livets dryck (& kaffe såklart!) ☺
Förstår faktiskt inte folk som orkar pimpla alkohol i värmen.

Dricker du mycket alkohol när du är ute och reser?
😌

Likes

Comments

Travel, Health

Godmorgon 😘

Igår var det helt magiskt på stranden! Solen gömde sig bakom molnen men en vacker färg bildades på himlen. Det är en alldeles speciell känsla som infinner sig när solen är på väg ner. Ett lugn.

Idag blir det skugga hela dagen. Kommer hem som mitt vitaste jag men hellre de än att pressa, jag orkar verkligen inte det. Så skönt att inte bränt mig en endaste dag. 😃

Ser verkligen fram emot och komma hem till maten, tåls att upprepas. Känner tom att jag gått ner i vikt och det vill jag inte. Har min drömvikt nu som jag kämpat efter i så många år att jag tappat räkningen.
På lördag blir det i varje fall tacos till middag, ska bomba tallriken med grönt 😍

Och den BÄSTA nyheten är att min älskade bästa väns cancer inte spridit sig ❤ allt har de fått bort och i april blir hon världens bästa mamma. Heja 2017! #fightcancer

Likes

Comments

Travel

Älskar inredningen!

Mot all annan mat i detta land smakar detta himmelskt.

Hej :)

Vi fick detta hotell på rekommendation. Det skulle kosta lite mer än de vanliga restaurangerna på stan (finns ytterst få att välja på då det inte är så exploaterat här, vilket jag älskar), men så otroligt värt de kronorna extra. I våra mått mätta är det fortfarande billigt. Här kan dessutom lankeserna service vilket saknas på många andra ställen. Vår ena servitör ser ut som en ung Obama. Sen är hotellet så otroligt snyggt inrett. Ägarna av hotellet är en man från Sri Lanka och kvinnan kommer från Holland, de har verkligen lyckats. Åker jag tillbaka till Sri Lanka kan jag definitivt tänka mig att bo på detta hotell några nätter, helt klart värt det.

Deras efterrätter är också väldigt goda :D

Är du i närheten av Bentota, besök detta hotell. Via deras hemsida bokar du bord och får svar fort! Det är inte så många bord och i princip fullbokat varje kväll, vilket jag förstår.

Missa inte detta om du är i Sri Lanka, som sagt : )

Likes

Comments

Travel

Hej på er 🙃

Har det så bra här på Sri Lanka men det jag börjar saknar efter en vecka nu är hälsosam mat. Jag saknar känslan av att känna mig ren på insidan. Nu känner jag mig tung av ris och jag äter aldrig det hemma.

Jag och min älskling har bokat dejt på söder på lördag när vi kommer hem, så mysigt ❤

Likes

Comments

Travel

Ännu en dag i paradiset ♥️

Vaknade utvilad denna morgon (drömt mycket mardrömmar) vilket var en underbar känsla! Morgonrutinen är densamma, ta solstol, äta frukost och sedan lägga sig i skuggan med nästa bok som är, Kaninjägaren. Det är de bästa med semester för mig är att läsa skönlitterära böcker ☺️

Patrick min gamla chef bor här med sin kille och de rekommenderade oss ett hotell, både för design men framför allt för deras mat. Ikväll skall vi dit för tredje gången, det är den skär lycka att få äta deras mat då maten på Sri Lanka inte riktigt är något att hurra för. (Måltiderna har börjat växa i munnen nu).
Skall visa er lite bilder från hotellet 😃

Likes

Comments

Ligger i skuggan och njuter av en kopp kaffe!

Likes

Comments

Travel

Godmorgon ☺

Älskar utsikten över alla palmer. Igår var vi på en utflykt som sög musten ur mig. Vi besteg Sigiria som är ett berg på 200 meter. En historisk plats!

Idag är det skugga och bok som gäller, känner mig oroligt sliten för jag fick huvudvärk som inte gick över på sju timmar. Der var tufft. Ska återkomma med grymma bilder från berget 😃

Hört det är riktigt kallt i Sverige, ingen lust alls med kyla!

Likes

Comments

Travel

Hej :)

För några dagar sedan åkte vi till Yala som är en gigantisk nationalpark. Djuren går helt fritt och du skall ha tur om du får se dem. Det bor 25 leoparder i parken och det är inte säsong nu att se dem men vi lyckades se baken på en, alltid något ;)

Elefanter däremot var min stora dröm och se, i det fria. Jag blev faktiskt tårögd när elefanterna kom ut ur busken framför bilen. Det var en så mäktig känsla! Sen såg vi en rad andra djur, en örn som satt och blängde på oss!

Kan rekommendera en utflykt dit om du befinner dig på Sri Lanka! :D

Likes

Comments