Header

Hejsan kära ni. Hoppas ni fick en FIN midsommarafton. Idag visar kalendern både midsommardag och ledighet - tack! Detta har resulterat i en oproduktiv dag utöver det vanliga. Gått upp ur sängen för kaffe, lunch och middag, i stort sett. Kommer knappt ihåg senaste gången jag var såpass stillasittande som idag??? Men så får det vara också. Jag är ju sådan. På språng 95 procent av tiden. Resterande slutar upp i dagar som dessa. Små backsidor på ett annars fullspäckat schema.

Nu slår klockan kvart över tio och jag väntar just nu på mamma, som ska göra mig sällskap på kvällspromenad. Någon måtta får det väl vara på stillasittandet haha. Tänkte även svänga förbi Julius och co säga hej innan dom åker vidare för utgång. Midsommardagen är tydligen (?) en obligatorisk festdag, men jag känner inte för det. Och idag tänker jag (för en gångs skull) lyssna på min kropp.

Nä vet ni vad! Nu ska jag ta mamma i armkrok på en långrunda. Kram på er!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

GLAD MIDSOMMAR


SVENSK SOMMAR OCH MIDSOMMARAFTON. Finns det något finare? Firade in årets längsta dag med livets sällskap.

Dock började min dag inte särskilt fridfullt. Lyckades stänga av väckarklockan i heeelt vanlig ordning och kom därmed inte upp ur sängen förrän 11.30. På midsommarafton?! Skandal hörrni. Hade dessutom ett fullspäckat schema med ärenden, träning, handling, kransfix m.m. Allt inom sex timmar. Tog till "spela-död-reaktionen" (en faktisk psykologisk reaktion vid utsättning för stress) dvs satte mig rätt upp och ner och gjorde ingenting i cirka en kvart. Efter ett tag blev det dock fart på mig och jag hann med NÄSTAN allt på dagsschemat innan jag tog kransen på huvudet och åkte till Rebecca. Möttes av henne, Ida och ett glas bubbel. Vid 19 var gänget samlat hos GurraG för mat, lekar och dans.

Blev en fin midsommar på så många sätt. Omgiven av mina nära å kära samt fick krama om Wilma efter ännu ett år ifrån varandra. Efter 4 LÅNGA år i Inden är hon hemma (ett tag iallafall...). Jag är överLYCKLIG. Hoppas ni alla hade en lika fin midsommar som jag. Kram på er <3

Likes

Comments


Det blir ju inte finare än såhär. Igår kom Maria ner till Haverdal, vilket alltid är en officiell start på sommaren. Jagade solnedgången och blev sittandes ett par timmar vid småbåtshamnen i vårt Haverdal. Lyssnade på Håkan, spekulerade kring en eventuell Bråvallaresa och löste livsproblem - allt på vårt egna lilla sätt. Finns ingen jag är så bekväm med som Maria. Mig själv till hundra procent. Typ världens finaste vänskap. TACK alla högre makter för Haverdal, sommarkvällar och Maria. Livet ut❣️

Likes

Comments

Klockan slår 00:11 och jag kan inte riktigt placera alla tankar som cirkulerar. Idag har varit en konstig dag. Inte på så sätt att något utöver det vanliga hänt (förutom att jag lyckats spräcka min skräm IGEN men hörrni det är inget nytt allt i sin ordning klart;))), utan mer relaterat till mitt humör. Förmiddagen bestod av jobb och vid tretiden droppade jag in på gymmet. Sprang ett par ärenden och mötte mamma i stan. Ni vet, allt det där vardagliga, men fortfarande något tryck i bröstet. Åt middag med familjen och tog mig in till gänget i stan, där jag endast blev kvar i en timme. Min kväll slutade istället upp sittandes på min kulle klockan 23:07 med Birdy i öronen. Sorterade tankar och gick igenom de senaste fullspäckade veckorna. Har knappt haft tid att stanna upp och andas, och detta blev väl resultatet. Det var skönt, iallafall. Trycket har släppt en aning och imorgon ska jag träffa Maria. Sätta oss på Skallberget och lyssna på Håkan.

Ta hand om er <3


Likes

Comments


Bjöd hem tjejerna på småplock. Satt ute på altanen tills klockan slog halv ett och pratade om allt i livet. Jag rent ut sagt lever för sådana här kvällar. <3 <3 <3

Likes

Comments

Goooodeftermiddag bloggen!

Hoppas allt är fint med er. Har mått himla konstigt de senaste 48 timmarna. Illamående blandat med magkatarr och kallsvettningar. Börjar dock repa mig så smått och vill helst av allt må bra igen. För i vanlig ordning inser man inte hur härligt det är att vara frisk, förrän man faktiskt blir sjuk. Dagarna går i vilket fall i eeeett nu för tiden. Bloggen hinner knappt uppdateras och kamerarullen fylls med sommarminnen att kolla tillbaka på när vinterhalvåret kommer på besök.Vår miniweekend i huvudstaden kom till sitt slut och vid 13.55 satt jag och Rebecca på Bromma flygplats, redo att åka hem. Eller nja. Redo och redo. Kommer nog aldrig vara helt redo att lämna Stockholm. Älskar det mesta med den staden. Kom hem en timme senare och slängde mig i sängen. Blev dock ingen långvarig nap utan upp å hoppa igen för att fira Adrian och Stinas 21årsdag med fest och lekar. Livemusik, quiz och härliga människor. Allt under ett partytält och med graderna 20+ på termometern. Hade så HIMLA trevligt. Bilder utlovas <3

Likes

Comments


Vilken fantastiskt fin dag det blev. Min bästis tog studenten och jag var på plats i Sthlm för att fira. Med min andra bästis vid min sida, dessutom. Den kombon hörrni <3 Efter fönstershopping och brunch i solen återvände vi till Gottlanders. Maria öppnade den första champagnen och vän på vän trillade in. Plockmat serverades och tårfyllda tal hölls - studentmottagning i vanlig ordning. I LOVE IT!


När klockan slog halv tolv åkte vi in mot stan och trippade in på Caféet. Egentligen inte min favoritklubb i Stockholm, men efter lite strul med listor hit och dit hamnade vi där iallafall. Och SHIT vad kul jag hade! Träffade ett gäng vänner och dansade kooonstant till 03 då klubben stängde. Därefter traskade jag, Maria och Rebecca till Max. Nattamat i sitt esse. Picknickade vid en fontän och därefter tog en Uber oss hemåt. Ännu en gång: TACK Stockholm. På återseende!


Likes

Comments


Godeftermiddag gänget!

Imorse vaknade ett gäng trötta tjejer med tanke om att komma upp ur sängen redan 08.30 MEN gav rätt snabbt upp på den idéen och snoozade till 11. Haha vad rimligt;))) Blev serverad kaffe och croissant hos Gottlanders innan vi tog oss vidare in mot stan där en större brunch gällde. Vandrade mot Pom & Flora där vi bänkade oss och beställde in kaffe, acaibowls och rågbrödssmörgås. Säger eeen sak och det är bannemig att I'll be back för det var tio av tio. Fräscht, gott och för ett överkomligt pris. Tips!

Efter mycket suktande från min sida (pga shoppingförbud utfärdad åt mig själv av mig själv) och mer shopping från Rebeccas drog vi oss tillbaka till Maria där vi befinner oss just nu. Ikväll är det studentmottagning som gäller och det ska bli himla trevligt!

Talk to u later babes. XO


BRUNCH AT POM & FLORA


PS. Skulle publicerats igår...

Likes

Comments