Lenge siden sist!

Den siste uken har jeg trengt litt fri fra alt, jeg har styrt med bursdager, jobb, men mest av alt mine ting jeg må finne ut av selv. Det er ny uke, jeg er tilbake og det føles godt å logge meg inn her igjen. Dette er noe jeg gjør fordi jeg synes det er gøy, og jeg gjør det i mitt tempo. Endelig er det Desember og jeg er mer glad for det en noen gang. Jeg har mye og se frem til og har allerede kommet i julestemning, så denne måneden blir dødsbra! Den siste uken har det snødd og blitt kaldere i Oslo, og jeg håper det fortsetter sånn frem til jul, det hadde vært koselig♥

Håper dere får en fin tirsdagskveld!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Happy Thanksgiving dere!

Thanksgiving day er vel egentlig ikke en dag de fleste nordmenn ferier, men jeg synes det er en fin dag å tenke litt ekstra på hvor heldige vi er uansett. Da jeg bodde i USA feiret jeg denne dagen med masse god mat og familie rundt meg, og det var så hyggelig.


FAMILIE
Family first! Alltid. Jeg er så takknemlig for å ha en fantastisk familie rundt meg som jeg er så nærme og kan snakke med alt om. Mamma, pappa, lillesøster, farmor og bestefar. Og en helt fantastisk stefar og bonusbestefar.

VENNER

Gode venninner og venner. De som kjenner meg vet at jeg legger hundre prosent av meg selv i vennskap, stiller opp og virkelig bryr meg. Dette er ikke alltid gjensidig og jeg har opplevd å bli skuffet, lei meg og sjokkert over enkelte. Det var først etter videregående at jeg klarte å skille mellom dem som genuint bryr seg og dem som er venn med deg for deres egen fordel. Mamma sa en gang til meg at "du vil oppleve kjipe situasjoner hele livet, du vil bli skuffet over folk du trodde var venner", og det tror jeg på, men det føles bra sånn som det er nå.

JOBB

Jeg har to fantastiske jobber og gode kollegaer. Det skal man heller ikke ta som en selvfølge. Jeg har erfart at jeg kvier meg for å dra på jobb, og det er ikke særlig kult. Det siste året har jeg fått flere jobbtilbud, noen har jeg takket pent nei til, og jeg trives der jeg er nå.


MULIGHETEN TIL Å REISE OG OPPLEVE

Weekendturer til utlandet, besøk hos venninner som studerer utenfor Oslo og hytteturer. Med familie og venner. Mye nytt å se og mange nye inntrykk. Jeg vil reise, oppleve og se mer! Jeg har tenkt på noen turer for neste år, og jeg håper det blir gjennomført. Jeg føler meg heldig.

ÅRSTIDER

Ja, det er surt og kaldt ute! Og sommer er desidert min favorittårstid, men hallo, så heldig vi er som lever i et land med flere årstider! Det er vakkert. Fargerik høst. Kakao, peis, ski og aking om vinteren. Å kjenne solen varme i ansiktet på våren, og kjenne at sommeren er på vei etter en lang vinter. Og selvfølgelig sommer; reising, sene kvelder, bading, grilling, båtturer.

Klem

Likes

Comments

Etter en litt for lang pause fra trening og to måneder med litt for mye kos, har jeg nå bestemt meg for å skjerpe inn på både trening og kosthold. Så i dag stod jeg opp en time tidligere og gjorde noen styrkeøvelser hjemme. Jeg har startet på ikke bare én, men to 30 days challenges, som jeg SKAL gjennomføre. Jeg starter kun med hjemmerening først, for alt hjelper! Det fikk jeg virkelig erfare tidigere i år da jeg gikk ned 12 kg uten å trene. Målet denne gangen er vel egentlig ikke å gå ned i vekt, men å stramme opp litt her og der og få noe antydning til muskler.

Likes

Comments

God kveld!
Da jeg var i Bergen gikk jeg forbi en butikk jeg aldri har hørt om før. "Days like this" heter den, mulig det er jeg som ikke har fulgt med? Jeg gikk innom, og et par nye bukser ble i hvert fall med meg hjem i denne søte, rosa posen. Anbefaler en tur innom butikken, den finnes i Oslo også!

​Nå har jeg akkurat kommet hjem etter en lang dag på jobb. Planen i kveld er klesvask og rydding. Kjedelig, men nødvendig. Så tenker jeg å ta en tidlig kveld, for denne uken er hektisk og jeg ligger litt etter. Håper alle har en fin kveld♥​ Klem

Likes

Comments

God mandag dere!

Helgen bare fløy forbi for min del. Lørdag var det klart for årets første julebord. Denne gangen på Losby gods med Follestad. Fine lokale med julepynt overalt, god stemning, og så mye god mat! Som vi koste oss. Noen av oss avsluttet kvelden på Taket på Steen og Strøm, der var det nemlig en dj fra 1 OAK New York som spilte, så det var en dødsbra kveld. Var ikke hjemme før veldig sent, så gårsdagen ble tilbragt hos Caroline med film og så mye kos vi fikk med oss fra butikken som mulig. Deilig Søndag!

Håper alle har hatt en fin start på uken! Jeg kommer sterkere tilbake i morgen, natta<3

Likes

Comments

More pictures from yesterday.

Da jeg våknet i dag var ikke formen veldig bra, så dagen har gått til å sove lenge og slappe av, samt et cafébesøk med Caroline. Skal legge meg tidlig i kveld, så ble jeg forhåpentligvis bedre til i morgen og helgen. Håper dere har en fin kveld<3

Likes

Comments

God onsdagskveld til dere!

Etter jobb i dag, møtte jeg søte Andrea en tur i Bogstadveien for å titte litt i butikker, før vi dro videre til en liten girlsnight på Follestad. Nyheter i butikk, musikk, goodiebags, sushi og noe godt i glasset. Koselig! Nå skal jeg sette på litt musikk og fortsette der jeg slapp i går kveld med ommøbleringen på rommet, før jeg tar turen til Caroline for en sleepover.

♥ Charlotte

Likes

Comments

Hvite roser og hvit snø. Da jeg våknet i dag tittet jeg ut av vinduet for å sjekke været, og synet som møtte meg var hvite trær og snø som dalte ned fra himmelen. Koselig! Passet fint med hvite blomster i stuen, fyring i peisen og en kopp te. Vinteren er på vei og jeg gleder meg for første gang♥

Håper alle får en fin kveld! Tirsdagsklem♥

Likes

Comments

Åh, for en fantastisk langhelg jeg har hatt i Bergen! Jeg var hjemme sent i går, og hoppet vel egentlig rett i sengs med ansiktsmaske, musikk på høyttalerene og tente lys. Deilig med litt me-time! Jeg tenkte jeg skulle vise dere litt bilder fra Bergen tatt på farten med telefonen. Jeg elsker Bergen, og kunne gjerne tenkt meg å studere der. Til neste år kanskje?

​Håper alle får en fin start på uken♥​ Klem

Likes

Comments

Topp - DAY

Bukse - Vero Moda

Jakke - KayCee

Sko -SixtySeven

Veske - Stella McCartney

Likes

Comments