God mandagskveld♥

Lørdag kveld tok jentene og jeg turen til TAKET på Steen&Strøm, der Erik og Kriss hadde afterparty etter konserten deres. Det var bra musikk og dødsbra stemning. I går var jeg noe redusert, så jeg og Caroline bestemte oss for å tilbringe søndagen i sengen med takeaway pizza og masse digg. En komplett helg.

I dag startet jeg uken med fri, en tur innom The Juicery med Caroline , og i skrivende stund har jeg Telma på besøk, som sover over. Deilig fridag før en veldig hektisk uke.

♥ Charlotte

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Hei dere♥

Jeg visste aldri helt hva jeg så for meg da jeg opprettet denne bloggen, men én ting var jeg sikker på; jeg skulle dele akkurat det jeg ville. Hverdag, klær, skjønnhet, og kanskje noe personlig. Dette er det sistenevnte.

I slutten av mars var jeg ute og feiret bursdagen min med familien, vi var på kunstutstilling og dro på Theatercaféen. Senere så jeg på bildene tatt fra denne dagen og på dagen bestemte jeg meg for å legge om kostholdet. Ikke noe drastisk selvfølgelig, men småting, som har mye å si. Etter bare to måneder hadde jeg gått ned 12 kilo.

Søtsaker. Jeg bestemte meg for å slutte med alt av søtsaker. Jeg fortalte meg selv at jeg ikke likte det, og etterhvert ble det sånn. Søtsuget forsvant, og de gangene jeg skeiet ut, holdt det lille jeg hadde kjøpt i massevis.

Magre pålegg. Jeg kuttet ut alt av ost og smør. Lite sauser og rømme. Det ble mye salami og leverpostei fra Go' og mager, skinke og makrell i tomat.

♥Vann. Jeg kuttet ut kaffe, juice og melk. Drakk masse vann og funsaft. Alkohol og lettbrus kun i helgene.

Bevegelse. Småting har mye å si. Jeg gikk av trikken to stopp tidligere og gikk den lille turen hjem. Gikk til jobb, gikk til venninner og fikk presset inn noen fine kveldsturer i Frognerparken.

Når det er sagt hadde jeg selvfølgelig dager der jeg skeiet ut. Jeg hadde selvfølgelig ost og rømme i tacoen hver eneste fredag. Litt godteri noen helger. ALT med måte.

Jeg er ikke den tynne i gjengen. jeg har fortsatt hofter, lår, rumpe og pupper, men jeg triiiives♥

Likes

Comments

// hansker fra Echo

Dere fikk en liten sneakpeak på disse i går allerede, men se på disse fine hanskene! De er SÅ meg. Jeg elsker kombinasjonen sort, med sort pels, og jeg har allerede peket meg ut en vinterjakke i samme stil. Det gjør liksom det lille ekstra. og føles så elegant på.

Charlotte

Likes

Comments

Jakke og bukse fra Vero Moda // sko fra billi bi // veske fra Hermès


♥ Charlotte

Likes

Comments

God morgen!
I går etter jobb dro jeg for å møte Hannah for å catche opp litt over litt sushi. Det ble sent og var veldig hyggelig å se snuppa igjen.

// breakfast in bed

Nå løper jeg på jobb. Ha en fin dag alle♥ Vi snakkes senere!

Likes

Comments

Åå for et fantastisk vær! Det er så deilig å kjenne at solen varmer i ansiktet igjen, etter alt for mye regn den siste tiden. Ettersom både mamma og jeg pleier å ha fri på mandager, prøver vi å sette av dagen til hverandre og finne på noe hyggelig. Så vi bestemte oss for å ta på oss det nærmeste vi har av turklær, ta t-banen opp til Frognerseteren i dag for å så gå ned igjen, en superfin tur med nydelig utsikt og natur. Endte opp i Bogstadveien og gikk litt i butikker, før vi trasket hjemover. En nydelig dag i solen!

Ha en fin mandagskveld

Likes

Comments

Hei!

Etter en sen morgen fikk jeg dratt meg ut av sengen for å møte Caroline for en søndagsmiddag på Lille Asia. På søndager har de buffet med nydelig sushi og asiatiske retter. Stemningen er god med kul musikk og fint interiør. Anbefaler å ta turen dit! I kveld sover Caroline over, og vi skal se en film og kose oss.

Håper alle har hatt en fin helg

Likes

Comments

Bluse // ByTiMo

Likes

Comments

Brr, bare jeg som synes det begynner å bli kaldt ute? Sommer er og forblir min favorittårstid. Allikevel må jeg si at høsten kanskje er den koseligste årstiden. Det er tid for kino, kakao, peiskos og ikke minst alle de fine fargene ute.

Bilder fra tur i Frognerparken med fineste Caroline! Nå løper jeg på jobb, også tar jeg turen ut i kveld! Ha en fin lørdag

Likes

Comments