Header

EVERYDAY LIFE

LET'S DO THIS!!

Søndager for meg er rimelig hellig, det er det nok flere av dere som har fått med dere.. Denne søndagen blir derimot langt ifra hva jeg vanligvis bedriver dagen med. Butikken må fikses - og jeg kjenner det faktisk går overraskende bra å stå opp tidlig og gå på jobb - på en søndag av alle ting. Jeg har gjort klart hjemmespa til i kveld - så da har jeg noe å virkelig se frem til! Dessuten kjenner jeg en stor motivasjon og drivkraft med tanke på jobb, da Paris ikke er langt unna! Nå er jeg nok i full sving allerede på jobb, men håper dere har en fantastisk søndag videre ♥

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

EVERYDAY LIFE

Hei og god fredag, fine dere! I går ble det hele 13 timer på jobb, og må si jeg kjenner det godt på kroppen i dag. Men såå spennende med ny butikk - gleder meg latterlig mye til åpning neste uke!! Mye arbeid nå fremover, men blir absolutt verdt det om en ukes tid. Da skal det feires, hah!

Når jeg var på ferie i Spania ble det faktisk ikke så mye nye innkjøp på meg, men denne lekre skinnjakken måtte jeg faktisk bare ha. Den er nydelig i fargen, litt sånn gammelrosa, og veldig kul! Den passer fint til en søt kjole, eller til jeans og en skjorte. Passer i grunn til det meste jeg har av antrekk, og jeg føler fargen gir et lite boost. Så kul! Håper dere får en strålende fredag videre!

Likes

Comments

TRAVEL

SOON ✈ PARIS

Nå som det er travle dager med mye jobb, er det virkelig helt fantastisk å ha noe å se frem til. Jeg reiser som mange sikkert har fått med seg, til Paris neste måned. Jeg skal på skikkelig jentetur med min fine bestis Kristina, og jeg kan ikke vente! Jeg har aldri vært der før, så jeg tror det gjør noe ekstra med hele nedtellingen og spenningen før avreise. Gleder meg til nydelige kafeer langs sidegatene, shopping, piknik ved Eiffeltårnet, makroner og bedre middager på kule restauranter. Det blir tidenes weekend-tur, det er jeg helt sikker på. Kom gjerne med noen tips, om dere har noe jeg/vi burde sjekke ut!

Likes

Comments

Mandagen banker litt ekstra hardt på døren i dag, men jeg kjenner jeg er klar for å ta fatt på uken som står foran meg. Denne uken blir hektisk, så det er viktig å få nok søvn, inn med gode rutiner og gjennomført planlegging. Når jeg har så mye som skal gjøres på en uke, er det lett for at ting går litt i surr - så planlegging er nok hovedfokus de neste dagene. Mandag, ny dag, ny uke og ny start! Nå skal jeg endelig komme igang igjen etter ferien. Det starter med en uthvilt kropp og en deilig frokost. Håper helgen har behandlet dere bra! Let`s kick some ass!

HA EN NYDELIG MANDAG, VAKRE ♥

Likes

Comments

EVERYDAY LIFE, PERSONLIG

Zzunday

Hei og god søndag, fine dere! Vi er kommet godt i gang med august allerede, og jeg er litt sein med denne månedens spalte. Jeg har hatt litt tekniske problemer, men nå er ny data på vei. I mellomtiden låner jeg samboeren sin, og jeg er ikke helt fortrolig med den enda, hah. Ikke får jeg lagt til alle bildene mine heller, så kjenner det skal bli godt å komme i gang med mine normale rutiner her inne når den nye kommer i posten! Men over til denne månedens spalte!

1. Komme i gang med gode rutiner på bloggen. Nå har det vært litt sommerferie og tekniske problemer i veien den siste tiden.. Men nå er jeg rimelig klar til å komme i gang igjen! Jeg er full av motivasjon, og håper det fortsetter sånn i lange tider fremover!

2. Jobbe masse! Jeg begynner i "ny" jobb om ikke mange dagene, og det er mye som skal gjøres før den tid. Vi åpner en ren Skechers-butikk, og jeg gleder meg så latterlig mye til å sette den opp. Inventar, sko og lager. Alt skal på plass. Spennende prosess - men også tidkrevende. Dette blir gøy!

3. Spise mer sunt! Etter ferien kjenner jeg at kroppen virkelig har godt av bedre rutiner på matfronten, og det skal gjøre susen med litt sunnere og friskere mat. Og ikke alt det tunge som pizza, pasta og ikke minst donuts, hah! Kroppen har godt av en forandring nå altså!

4. Jeg hadde gode trenings-rutiner før jeg dro på ferie, og satser på at jeg skal komme tilbake igjen til disse nå om ikke mange dagene. Jeg kjenner kroppen er tung, og det er hodet også. Fysisk aktivitet får jeg absolutt på jobb, men det er ikke nok til at jeg føler meg frisk og rask på samme måten. Gode motivasjons tips taes imot med åpne armer, hah!

5. Bruke masse tid med de jeg er glad i. Har allerede feiret dobbelt bursdag for mamma og mannen hennes, og det var utrolig koselig. I sommer har jeg fått besøkt familien altfor lite, så nå skal det virkelig bli bedre! Familien er det viktigste i livet, så man må bruke tid på den også.

6. Gå til innkjøp av flere planter hjemme. Jeg synes selv det er ganske tomt i leiligheten til tider, og føler det er noe som mangler. Nå har det endelig godt opp for meg at det er planter som mangler. Det er ingen i hjemmet her som har så veldig grønne fingre at det gjør noe, men vi får prøve litt likevel! Det gir et lite friskt pust i rommet altså.

7. Planlegge turen til Paris enda mer. Det er ikke lenge til avreise til Paris (september), og jeg kan virkelig ikke vente. Det er så mye jeg/vi vil se, så det er viktig for oss å legge opp dagene godt, og få mest mulig ut av tiden når vi først er i den vakre byen. Herregud som jeg gleder meg!

8. Lese flere bøker. I sommerferien har jeg lest en god del bøker, og jeg må si jeg har elsket det! Derfor skal det lastes ned flere bøker på lesebrettet mitt, og jeg skal kose meg med gode tekster på kveldene. Et lite avbrekk i en ellers så hektisk hverdag.

9. Få inn bedre søvnrutiner. Etter ferien har jeg ikke litt kontroll på noe føler jeg. Hverken tid eller dager er i kontroll, hah! Dessuten har jeg ikke sovet noe godt i ferien grunnet varme, og føler søvnen er helt på tur. Så bedre søvnrutiner skal innføres. Ingen vits i å legge seg seint, for å stå opp igjen tidlig. Da henter man seg jo aldri inn igjen...

10. Feire 7 år med kjæresten! Det er nemlig i dag, søndag. Tenk at jeg har vært sammen med den kjekke og morsomme gutten i 7 år?! Må ærlig innrømme at jeg ikke helt forstår hvor tiden har blitt av, men jeg gleder meg veldig til de neste 7!

Likes

Comments

EVERYDAY LIFE, OUTFIT, TRAVEL

COFFEE ON THE GO

Jeg er i grunn ikke typen som finner ting på salg, men denne søte kjolen fant jeg på salg til bare 75,-, og tenkte den kunne få være med meg på ferie. Jeg så for meg at den kom til å være en sånn kjole jeg slang på meg på vei til stranden, men det var det faktisk altfor varmt til, så den ble heller flittig brukt til shopping og sightseeing i Valencia. En liten kupp der, rett og slett. Og den nydelige fargen da! Jeg har alltid likt røde lepper, eller små røde tilbehør, men nå har jeg virkelig fått sansen for plagg i rødt også!

Likes

Comments

Nouw Magazine

TRAVEL

ROADTRIIIIP

VAKRE VALENCIA

Er det en ting jeg er glad for nå som jeg er tilbake i regnfulle Bergen, så er det alle bildene og minnene jeg sitter igjen med fra ferien. Spania var virkelig fantastisk, selv om det ble lite søvn på grunn av den utrolig klamme og varme luften.. Uansett bedre enn Bergen da, hah! Vi var litt lei av strand og basseng en dag, så vi bestemte oss for å ta en dagstur fra Alicante til Valencia, og det er noe av det lureste vi har gjort! Utrolig lekker by, og ikke minst kjekt å oppleve et nytt sted. Dit vil jeg gjerne tilbake!

HA EN NYDELIG TORSDAG, VAKRE!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

PERSONLIG, TRAVEL

BEAUTIFUL ..

Noen dager var det utrolig deilig å gjøre noe helt annet enn å være på stranden.. Vi tilbragte en dag i vakre TerraNatura, samtidig som vi dro innom badelandet de har i parken. Etter et par timer med vandring blant fine og eksotiske dyr, var de deilig å kjøle ned både hodet og kroppen litt! Jeg må si at det ikke er så mye som imponerer meg i en dyrepark lengre, med tanke på at jeg var på safari i fjor, hah! Koste meg gjorde jeg uansett, og det er utrolig kjekt å ta bilder av de vakre dyrene. Det går jeg ikke lei uansett hvor jeg måtte befinne meg..

Må helt ærlig si at uglene var høydepunktet for meg i denne parken - for noen nydelige dyr!! Jeg har alltid elsket ugler, og forbinder ugler i dag med Pappa.. Betyr rett og slett utrolig mye å se disse vakre skapningene, så det var en utrolig fin opplevelse! ♥

HA EN NYDELIG SØNDAG!!

Likes

Comments

This top is definitely one of my favorites this summer ..

LAST MONDAY IN PARADISE .. ☀

Jeg synes det er mye hyggeligere å pynte seg på ferie, enn hjemme - rart med det. Blir liksom noe helt annet når man er et annet sted, på en måte. Vi er kanskje flere som føler det på den måten? Uansett.. Denne toppen er et av mine seneste innkjøp, og jeg må si jeg elsker den! Den har ALT jeg ønsker i et plagg. Den er hvit, komfortabel, har blonder og volanger. Digger den! Jeg har også kjøpt det samme designet i sort, men i kjole. Latterlig fin den også! Nå skal vi ut for å spise, og kose oss. Dette har vært en utrolig gøy, men lang dag. Gjort litt mer aktiviteter enn de andre dagene, hah!

Likes

Comments

EVERYDAY LIFE, TRAVEL

♥ ♥ ♥

En søndag hjemme er jaggu meg ikke så langt fra en søndag i Spania på ferie. Hjemme er søndagene skikkelig hviledag, hvor jeg planlegger og gjør meg klar til uken som kommer. Søndagene er rett og slett hellige, og det blir ikke så mye annerledes her heller. Avslapping ved bassenget, men gjerne uten den samme strukturen for uken som kommer. Det eneste jeg vet er at jeg skal til Valencia på tirsdag på roadtrip, samt en tur innom et Escape House de nærmeste dagene. Så blir det hjemreise på torsdag. Da bærer det rett hjem til jobb og hektiske dager, men jeg gleder meg faktisk litt til det også! Rart med de rutinene altså - liker de mer enn jeg tror til tider, hah! Håper dere har en nydelig søndag, fine dere ♥

Likes

Comments

Cold drinks, card games, slippers and sunscreen .. ♥

Det er ikke mye nytt å fortelle om ferien her nede i vakre Santa Pola, av den enkle grunn at dagene er ganske så like. Vi står opp, spiser frokost og drar på stranden eller ved bassenget. Jeg synes helt ærlig at bassenget er det diggeste til tider, da jeg blir litt lei den sanden som ender opp over alt, hah! Stranden er definitivt finest, men noen ganger frister det litt enklere alternativet mest. Vi har litt flere planer fremover de neste dagene, så da blir det litt mer variasjon. Gleder meg til alt som kommer!

Likes

Comments

Nå har vi snart tilbragt en uke i herlige Santa Pola, og jeg er langt i fra mettet. Godt jeg skal være her i over 1 uke til! Sol, varme, palmer, sand mellom tærne - det er virkelig en ferie for meg. Vi spiser god mat og koser oss skikkelig. Blir hardt å komme tilbake til hverdagen igjen, selv om det står mye spennende på planen der også! Nå skal det spises litt før jeg skal freshe meg opp for kvelden. Koselig å pynte seg litt ekstra når man er på ferie!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

COMFY & CUTE

Når jeg er på ferie steder hvor temperaturene kan være rimelig høye til tider, er det viktig for meg at jeg har antrekk og plagg som jeg selv føler er luftige og komfortable å gå med. Denne kjolen er definitivt et sånt plagg. Den kan slenges over bikinien på morgenen, eller ha den som en lett og luftig kjole når man skal ut for å nyte en bedre middag. Denne kommer nok til å bli brukt rimelig mye. Så fin, og så komfortabel - veldig glad for at jeg kjøpte den på Zara før jeg dro! ♥

HA EN NYDELIG SØNDAG, HVOR ENN DU MÅTTE BEFINNE DEG!

Likes

Comments

THIS VIEW

Da har vi allerede rukket å tilbringe 2 dager i dette fine paradiset, og jeg må si jeg virkelig nyter disse feriedagene. Heldigvis skal vi være her i 12 dager til, noe jeg virkelig ser frem til. Her snakker vi late dager ved stranden, god mat og drikke, god stemning og oppladede batterier. Akkurat det jeg trengte nå! Nå skal jeg stelle meg for kvelden, skylle ut alt saltvannet og sanden, før vi skal ut for å nyte en bedre middag. Håper alt står bra til med dere alle ♥

Likes

Comments

MOVIES AND CANDY

Siden dette er første frihelgen min på noe som føles som en liten evighet, skal den også nytes. I går hadde vi en koselig kveld med kompiser, i dag blir det kino og kos med mamma og søstrene, mens vi i morgen skal kose oss med venner og fotballkamp. Denne helgen blir med andre ord en rimelig koselig og sosial helg - og det er akkurat det jeg har behov for nå. Håper dere har en strålende lørdag videre, fine dere!

ENJOY THE WEEKEND!

Likes

Comments

Kl. 16 i dag kunne jeg endelig synke skuldrene og tenke at nå er endelig ferien i gang! Nå venter det 3 uker med ferie, og jeg må si at kropp og hode er rimelig klar for disse ukene. Det skal virkelig nytes, og endelig har jeg tid og energi til å hente meg inn igjen, både sosialt, men også her inne. Jeg elsker jo å blogge, så jeg er rimelig klar for å komme med mye bra innhold fremover. Håper alle har en strålende juli så langt, om det så er med ferie eller jobb!

Likes

Comments

WELCOME JULY

Da er vi allerede i gang med juli, og det er tid for månedens spalte. Jeg må si at denne måneden har jeg gledet meg til lenge, da det endelig betyr sommerferie for min del. Dessuten skal jeg en del andre fine ting også - så denne sommermåneden skal virkelig nytes. Forresten, hvor ble juni av egentlig? Den måneden gikk SÅ fort. Viktig å bare nyte dagene litt ekstra denne måneden, rett og slett.

1. FERIE. Jeg reiser til Spania i 2 uker denne måneden, og jeg lengter så latterlig mye etter varme og ikke minst sol. Strand og basseng med en god bok og en kald øl. Yes please!

2. Ta sommervasken på hele leiligheten før vi drar. Så deilig å komme hjem igjen til en leilighet som er ren og pen!

3. Komme tilbake til mine gode rutiner på blogg, jobb og sosiale sammenkomster. I det siste har jeg vært dårlig med søvnrutiner og det som måtte være, og da har all energien min gått til jobb. Jeg skal virkelig prøve å snu dette, og gjøre juli til en effektiv og bra måned!

4. Bli flinkere til å spise frokost. Både sunne og mettende! Jeg blir fort matlei, så jeg må være litt mer kreativ på kjøkkenet - spesielt når det kommer til frokosten. Rart hvor lite mat frister om morgenen til tider, hah!

5. SHOPPESTOPP! Altså, i det siste har det gått altfor mye penger på klær, og jeg kjenner at det er på tide å kutte ned på forbruket. Fra og med i dag skal jeg prøve meg på en real shoppestopp. Jeg må ha noen få enkle ting til ferien, men utenom det skal jeg ikke unne meg noe som helst! Håper jeg klarer det, hah!

6. Hyttetur med gode venner! Dette blir nå til helgen - og jeg gleder meg sånn. Bare komme seg vekk litt, grille og spille spill. Gjør godt for både kropp og hodet det!

7. Pakke pakke pakke. Jeg må alltid begynne å pakke i litt god tid, da det alltid er noe som dukker opp sånn litt etter litt når jeg holder på. Jeg skal også skrive skikkelige lister, sånn at jeg har kontroll på alt, hah!

8. Laste ned nye og flere bøker til Kindle'n min. Jeg digger at jeg har lesebrett, for da slipper jeg å ha med meg mange tunge bøker i kofferten! Såå digg. Om du har noen bøker du anbefaler, så skrik ut.

9. Spise middag hos mormor og morfar før jeg drar på ferie. Kan ikke være en hel måned uten de to menneskene der.

10. Slappe av. Når jeg har ferie, så skal jeg virkelig nyte dagene. Jeg skal unne meg skikkelig fri, og jeg kjenner at hodet trenger det. Bloggen min nok oppdatert selvom, men bare om jeg føler jeg har noe å komme med. Ferie skal ikke være noe stress - bare kos ♥

Likes

Comments

S O O N ✈

Dagene går så fort, og det har dessverre gått utover bloggen - noe jeg ikke liker. Heldigvis tror jeg at jeg skal klare å komme tilbake til vanlige rutiner nå! Sommeren står snart på tur, og det er så sinnsykt etterlengtet. Jeg reiser på ferie om litt under 3 uker, og jeg teller seriøst ned dager. Snart blir det sol og varme - og det er akkurat det jeg trenger for tiden. Tror det skal bli godt med litt fri, både for kropp og sjel, hah! Spania - jeg kan ikke vente!

Likes

Comments

ACDC .. ♥

Er det en ting jeg har litt dilla på for tiden, så er det t-shirts med kule prints på. Om det er mønster, logoer eller tekster, det er ikke såå nøye - men jeg må si at jeg liker disse med bandlogoer på ekstra godt. Har lett etter en med Metallica på, men ikke funnet helt den jeg vil kjøpe enda. Da jeg så denne på Cubus, måtte jeg bare ha den. Litt impuls, men det er som oftest det jeg ender opp med å like best, hah! Nå er det dags for senvakt, før jeg skal rett hjem i seng. I natt skal jeg opp halv 5 for å reise til Østlandet en liten tur, i forbindelse med jobb. Satser på at jeg klarer å holde meg våken resten av dagen, hah!

HA EN NYDELIG START PÅ UKEN, FINE DERE!

Likes

Comments

FRIDAY TREAT

Jeg gikk en liten kjapp tur innom BikBok, da jeg så det var salg i butikken. Jeg finner i grunn aldri noe på salg, og fant ikke så mye i dag heller. Men en nydelig blondekjole (som jeg skal ha over bikinien), en rød lett sommerkjole og denne fine bh'en ble med meg hjem. Tidligere har jeg ikke syntes noe særlig om disse bhene, og tenkte at det ikke var noe for meg. Men denne lekre saken, til den nette sum av 49,- måtte jeg nesten bare ta med meg. Og den var overraskende fin på! Veldig behagelig også. Den kan fint brukes under lette skjorter, den gir litt ekstra til et antrekk også, så lenge det ikke blir for avslørende, hah! Håper dere har en nydelig fredag, fine dere

Likes

Comments

"Skal du ikke bruke utdanningen din til noe? Er det ikke da bortkastede penger og tid?"

Dette er spørsmål jeg kan få fra mennesker rundt meg, men også fra meg selv. Jeg vet ikke hva jeg skal svare heller. Helt ærlig vet jeg ikke hva jeg vil med utdanningen min, om det er riktig valg, eller hva jeg ønsker videre fra nå. Alt jeg vet er at jeg trives der jeg er, og at jeg ikke kjenner på at en stor forandring er det rette for meg akkurat nå. Jeg synes helt ærlig det er latterlig vanskelig å skulle finne ut hvor jeg vil her i verden, og jeg sliter med tanker som at jeg må skjerpe meg snart. At jeg begynner å bli gammel. Må få styr på livet - you name it. Samtidig er jeg bare 25, og jeg må kunne nyte hvordan ting er, akkurat her og nå. Det er vanskelig, men så lenge jeg trives med hvordan ting er i dag - så er det vell det som teller. Samtidig håper jeg at jeg en dag våkner opp, og er helt klar på hva jeg ønsker i livet.

Likes

Comments

Makroner ..

En deilig kopp kaffe - gjerne Cappuccino eller Caffe Latte ..

Den nye vesken min ..

Kirsebærtrær ..

Frosne druer ..

Rosa blonder ..

Fylte avokado ..

Bagels på en søndag ..

Hei og god onsdag, fine dere! Formen min er dessverre rimelig dårlig i disse dager, og forkjølelsen sitter godt i kroppen. Jeg har ikke tid til å bli syk, så jeg satser på at denne fridagen kan kurere kroppen. Jeg er rett og slett for travel for å slappe av mer enn i dag, hah! Satser på at kroppen snart samarbeider med hodet, og at jeg føler meg mye bedre i morgen. Håper dere har en strålende dag, fine dere ♥

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

M A C A R O N S

Nå har jeg vært et døgn i Oslo, og jeg må si dette har gjort godt for sjelen! Endelig fikk jeg se verdens beste Kristina igjen, og jeg har fått gjort og sett mye av Oslo allerede. I går var vi på en skikkelig jentetur, med shopping, fiksing av bryn og masse god mat. Og apropos mat - har dere vært på Albert Bistro noen gang?

Her snakker vi deilig lunsj, og et hav av mulighet når det kommer til hva du kan spise. Jeg spiste en latterlig digg omelett med gravert laks, deilige makroner, ferskpresset juice og en digg cappuccino. Det var rett og slett en herlig opplevelse! Vi fikk både drikke og mat gratis - da vi kunne benytte oss av konseptet Bloggers Corner - så kult!! Her skal jeg absolutt ta turen igjen. Kanskje allerede neste uke! ♥

Likes

Comments

Noen dager kjenner jeg at jeg er så latterlig lei fargene på veggene her hjemme, og tankene farer over ulike og kule farger vi kunne ha gjort med de ulike veggene. En skikkelig kul og digg farge på en av veggene i stuen hadde virkelig gjort seg. Og når man først begynner å dagdrømme, da kommer det mange andre tanker inn.. Someday ♥

Nå skal jeg pakke ferdig kofferten, da jeg vender snuten mot Oslo i morgen. Jeg er klar for å besøke Kristina denne helgen, og jeg gleder meg helt latterlig mye!! Denne helgen blir tidenes, det er bare sikkert og visst ♥

Likes

Comments

Ambassadør/sponset sko

Juni er allerede godt i gang, og jeg kan ikke vente til jeg drar på ferie 19. juli. Da skal jeg virkelig bare nyte late dager, og kose meg masse sammen med fine mennesker. Jeg har allerede begynt så smått å tenke på pakkeliste, og innså plutselig at det ene paret med sandaler jeg alltid sverger til om sommeren, var begynt å bli rimelig slitt. Ikke så rart når jeg har bodd i de til tider - så da var det bare å skaffe seg et nytt par. Disse er rimelig lik Birkenstock, men jeg må ærlig si at jeg liker disse bedre på foten, og prisen er omtrent halvparten - digg!

Disse kan jeg bruke hele sommeren, både til selve reisen, til shorts, skjørt og sommerlige og lette kjoler. Med andre ord, et par forskjellige farger i sånne som dette, så trenger man ikke stort annet med seg på ferie. De er så deilig å bare hoppe i om morgenen og tusle ned til stranden også. Jeg har et par hvite fra før, og de føler jeg ofte blir finest til sommerkjolene, mens jeg bruker disse sorte til stranden og shopping. Det perfekte og ultimate paret sandaler, med andre ord. Hos Mani finner du nå et stort utvalg av fine sandaler, for enhver pris og smak. Ta en titt på nettsiden deres , så kanskje du finner dine nye sommerfavoritter også ♥

Likes

Comments

N A S H V I L L E

Jeg er nok litt sent ute med denne serien, men jeg begynte på den for bare noen dager siden, og elsker den allerede! Den er spennende, inneholder drama, intriger, kjærlighet og musikk. Synes de første episodene var så som så, men den vokste fort på meg, og nå digger jeg den! Serien handler om Ryana Jaymes, en profilert og stor countryartist. Dessverre for henne begynner hennes glansdager å skli ut og hun tvinges til å samarbeide med Juliette Barnes, som er det friske nye pustet i artistverdenen. Deres ulikheter skaper snart konflikter mellom dem, og det vil by på problemer etter problemer. Det blir intriger, konkurranse om å være best, kjærlighet som blomstrer, og kjærlighet som svinner hen. Dette er en skikkelig jenteserie, spør du meg! ♥

Likes

Comments

MMM ... P O P S I C L E

Siden vi nærmer oss sommeren med stormskritt, tenkte jeg å dele denne oppskriften med dere på nytt. Jeg synes helt ærlig denne isen er latterlig god, så den kan i grunn ikke deles for mange ganger. Kanskje det ikke er alle som har fått den med seg tidligere heller, så da passer det kanskje fint med noe som frister?!

DU TRENGER:
En neve bringebær
En halv banan
3-4 ss gresk yoghurt
En slant med melk/kokosmelk

SLIK GJØR DU:
Bland alle ingrediensene sammen i en blender, og hell over i is-former. VOILA!

Likes

Comments

FINDING SOME INSPO

Er det en ting jeg elsker å gjøre på søndager, så er det å bla rundt på Pinterest etter inspirasjon og inputs for innlegg, antrekk og hverdagslige ting. Det er et hav av fine bilder som florerer der inne, og jeg kan sitte i timesvis å snoke rundt.. Så mange fine bilder, så mye inspirasjon og jeg slapper virkelig av. En deilig ting å gjøre på en søndag! Søndager er tross alt hellige for meg, hihi!

Likes

Comments

S U N D A Y M O O D

Noen dager kjenner jeg at det er latterlig godt å sove litt ekstra lenge, og bruke lang tid på å komme i gang. Dette var absolutt en slik morgen, og det er helt i orden. Jeg har fått sovet lenge og hentet meg greit inn på manglende søvn. Likevel er det deilig med en kopp kaffe for å starte morgenen. Nå skal jeg prøve å komme i gang med litt rengjøring i hjemmet, og gjøre klart til den nye uken som kommer!

Likes

Comments

WELCOM J U N E

Nå nærmer sommeren seg med stormskritt, og jeg må bare si at jeg har gledet meg til denne måneden SÅ lenge. Mye gøy som står på agendaen, og jeg ser frem til en helg borte og andre hyggelige sosiale sammenkomster! Denne måneden tror jeg blir latterlig bra, og jeg håper været virkelig blir litt mer sommerlig også. Alt blir bedre med litt sol, hihi!

1. Rydde ut av garderoben og sortere den. Samboeren skal få litt mer plass i garderoben, så da må jeg ta i et tak, kaste/gi vekk det jeg ikke lenger bruker, og sortere tunge og varme klær i boden eller lengst bak i garderoben. Litt orden hadde virkelig gjort seg!

2. Finne den perfekte sommerkjolen. Jeg leter og leter, men har enda ikke funnet en som jeg virkelig vil ha. Jeg føler for noe med blomster, tyll eller blonder.

3. Dra til Oslo for tidenes helg! Jeg drar til Oslo for første gang på mange mange år, og jeg gleder meg latterlig mye. Jeg skal feire fantastiske og gode Kristina sin bursdag - og jeg kan rett og slett ikke vente. Når det det bare 6 dager igjen, og jeg er SÅ klar ♥

4. Dagstur til Oslo - på Nouw-event. Jeg har ikke hatt anledning tidligere, så jeg er superglad for at jeg fikk ordnet meg fri denne dagen. Endelig får jeg hilse på mange av de skjønne menneskene her inne!

5. Planlegge grillfest sammen med gode venner, eller en hyttetur. Det er så viktig å finne på ting med de man er glad i, i en ellers hektisk hverdag. Dette skal jeg absolutt få tid til i løpet av Juni.

6. Jeg bør begynne å pakke og planlegge litt til Spania i slutten av denne måneden. I juli vender jeg nesen mot varmere strøk! Kan ikke vente med å våkne opp til den fine utsikten og spise frokost ute på verandaen.

7. Jeg har så smått begynt å trene igjen, og håper virkelig jeg klarer å opprettholde motivasjonen fra nå av. Jeg vil gjerne komme i litt bedre form, og føle meg litt mer fresh - rett og slett. Dessuten tror jeg at det er godt for søvnen også!

8. Gå til innkjøp av flere e-bøker til Kindle'n min. Jeg kjøpte en bok nylig, og leste den ut på null komma niks. Og siden jeg skal fly hele 4 ganger i juni, så er det absolutt et must for meg å ha noe å lese på! Kom gjerne med boktips - jeg liker det meste!

9. Slutte å kjøpe mat på jobb hver eneste dag, og heller ha en struktur på matlaging hjemme. Jeg kan fint kjøpe inn mat, for så å lage det klart til flere dager om gangen. Jeg må bare gidde, og det er ikke nødvendig å bruke så mye penger på mat hver eneste dag.

10. Blogge blogge blogge. Endelig kjenner jeg at motivasjonen er på vei tilbake, og godt er det. Humøret og kroppen har vært litt tung i det siste, men nå føler jeg meg mye bedre, og er klar for å gi litt ekstra her inne også.

Likes

Comments

sponset produkt

KLØVER & HJERTE

Jeg er ikke typen som går med overdådige smykker og ringer, men jeg er utrolig glad i enkle og tidløse detaljer. Er det et merke jeg synes lager akkurat den type smykker og annet tilbehør som jeg liker, så er det Jane Kønig. Smykkene er elegante, tidløse og enkle å kombinere. Jane Kønig er et dansk merke som har designet smykker siden sent på 80-tallet, og Jane Kønig viser gang på gang sin eleganse i de ulike designene sine. Alle smykkene er også håndlagde, noe jeg synes gjør hvert smykke litt ekstra spesielt! Mitt seneste tilskudd til familien er dette lekre lovetag-hjertet og kløveret. Jeg elsker kombinasjonen!

Jeg er også så heldig at jeg får dele dette fine smykket ut til en av dere, og med tanke på at det er mange som nå er ferdig med studietiden, så er det jo perfekt å ønske seg - eller å gi det vekk til noen som fortjener en ekstra oppmuntring og en liten studentgave! Du kan se flere alternativer på nettsiden deres!

For å vinne et smykke, gjør du som følgende:

- Følg Jane Kønig og Charlotte Tunes på instagram
- Tag venner på det seneste bildet i feeden min!

Likes

Comments

EVERYDAY SNAPSHOTS

Er det en ting jeg elsker med denne tiden på året, så er det å se fine kirsebærtrer blomstrer for fullt. Det er virkelig nydelig å se på, og jeg har bestemt meg for at den dagen jeg får meg hus og hage, da skal jeg har disse fine trærne i hagen - det er bare sikkert og visst. Tenk så fin naturen rundt oss faktisk er, og spesielt på denne tiden for min del!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

SOMETHING EXTRA

Er det en ting jeg har merket den siste tiden, så er det hvor utrolig enkle og ensformige veskene mine er. De er helt enkle i fargen, forholdsvis sort. Jeg kjente at det var på tide med noe tilbehør som gir meg litt mer farge til antrekket, og da jeg så denne vesken på Mango, bestemte jeg meg fort for at denne måtte jeg ha. Den gir virkelig det lille ekstra til de ellers så ofte enkle antrekkene mine. Love it!

Ellers håper jeg dere har en superfin tirsdag så langt. Jeg er ikke helt i form om dagen, men jeg får bare prøve å slappe av og komme meg tilbake til rutinene mine som jeg liker så godt. Det er rart med det, men hverdagene er ganske fine med alle gjøremålene som står på listen ♥

Likes

Comments

C'EST LA VIE

Er det en ting jeg har tenkt på i lang tid, så er det hva min neste tatovering skal være. Jeg har en i nakken fra før, og kjenner at det er på tide med noe nytt blekk på kroppen. Det er nok mange som synes det ikke er fint og helt unødvendig å merke kroppens sin med, og det er helt greit. Vi er alle forskjellige, og godt er det!

Jeg har 2 tatoveringer i tankene, og det er et ordtak jeg liker veldig godt, og en liten ugle. Uglen skal være enkel, da den representerer Pappa, og meg på et vis. Han var en enkel mann på sine måter, og sånn er jeg også. Dessuten ligger det en fin historie bak selve uglen. Kvelden før jeg fikk den triste nyheten om pappa's dødsfall, så jeg en ugle på en meters avstand. Den bare stirret meg rett inn i øynene, i noe som føltes som en evighet. Det var helt magisk, og jeg gren litt der jeg stod. Rett og slett av glede. Den flydde plutselig lengre vekk, og kom i møte med en annen ugle. Den dag i dag er jeg helt sikker på at det var pappa som viste at han nå var sammen med farmor igjen ♥

Likes

Comments

FROOOZEN

Hei og god fredag, fine! Denne uken har bare gått så latterlig fort - tror det har noe med fridagen i går å gjøre. Uken blir jo helt merkelig med en gang det er en fridag inni bildet, hah! Jeg klager absolutt ikke. I dag er det senvakt på agendaen for min del, før jeg har tidligvakt i morgen. Etter jobb bærer det rett hjem for spillkveld og hygge med fine mennesker. Perfekt helg så langt!

Er det en ting jeg kjenner jeg craver litt for tiden, så er det disse gode frosne druene mine. Jeg får aldri snakket nok om det, hah! Jeg skal rett på butikken etterpå for å kjøpe inn frosne druer til i kveld, og kose meg maks. Litt kos må jeg ha, selvom det er arbeidshelg. Så da unner jeg meg det jeg har lyst på. Heldigvis er det druer, og ikke smågodt.. ♥

Likes

Comments

INNEHOLDER SPONSET SKO

Coat - Zara
Shirt - Mango
Jeans - BikBok
Shoes - Mani/Vagabond

PINK TUESDAY

Dette antrekket består av mange favoritter i klesskapet, og jeg må si jeg digger kombinasjonen. Kåpen er nok et av mine aller beste kjøp - jeg kommer aldri til å bli lei av den. Skjorten og buksen er rimelig nye, men jeg elsker at de har det lille ekstra jeg liker. Ripped jeans og skjorte med volanger - altså - det blir liksom ikke mer meg, føler jeg. Skoene har jeg skrevet om tidligere, og de er så latterlig kule samtidig som de er komfortable. LOVE IT!

Likes

Comments

MESSY BUN & VOLANGER

Da var helgen over allerede.. Det er rart med det - det føles ut som om søndagen er den dagen som går raskest av alle i løpet av uken. Heldigvis gjorde jeg det beste ut av den, og kjenner jeg er klar for å ta fatt på resten av denne mandagen. Jeg er på jobb til i kveld, men det gjør meg absolutt ingenting. Jeg trenger penger til Paris-turen, og jeg er i grunn en person som kjeder meg lett om jeg har mye fri - det går bare ikke, hah!

HA EN NYDELIG START PÅ UKEN, DERE!

Likes

Comments

SLEEP UNTIL YOU'RE HUNGRY, THEN EAT UNTIL YOU'RE SLEEPY

Da jeg våknet opp i morges, og så solen stråle inn vinduet, ble jeg fylt meg litt ekstra energi og glede. Så deilig! I dag skal jeg prøve å ha en skikkelig produktiv fredag. Forhåpentligvis får jeg unnagjort alt jeg ønsker, men jeg kjenner at akkurat nå vil jeg heller sitte på terrassen og nyte solen. Jeg får ta noen timer i solen senere!

Frokosten i dag derimot, den er det ikke så mye å si om, annet enn MUMS! Bagels er noe av det beste jeg får, spesielt på en søndag. Så godt, lettvint og du kan ha et hav av ulike pålegg til. Her ble det mye variasjon altså. Jeg er veldig glad i friske smaker til frokosten, men i dag tror jeg faktisk den med sjokoladepålegg og banan var det beste - det er tross alt søndag! ❥

Likes

Comments

W E E K E N D

Helgen er endelig her, og jeg har fri i dag også. Det er så deilig med en skikkelig lat lørdagsmorgen - noe av det beste jeg vet! Denne lørdagen skal virkelig nytes, og jeg skal prøve å være flittig med bildetaking og planlegging for bloggen. Det er deilig med noen fridager hvor jeg kan fokusere på å forbedre saker og ting her inne.

HÅPER DERE HAR EN NYDELIG LØRDAG ❥

Likes

Comments

RED RED RED

Hei og god torsdag fine dere! Håper dere alle hadde en strålende nasjonaldag - det hadde absolutt jeg. Solen strålte som aldri før her i Bergen i går, og vi kunne ikke fått en finere dag. Den startet med god frokost hos fine venner, før det deretter bar til byn for å treffe mamma noen timer. Plutselig møtte vi på masse kompiser, og ble en liten gjeng sittende å nyte solen nede på Bryggen. Samboeren og jeg endte opp med en spontan middag på Egon, da jeg plutselig ble super hangry, hah! Etter middagen var spist, gikk vi hjem for å slappe av resten av kvelden. Jeg elsker å gå med bunad, men det er også rimelig deilig å ta den av etter så mange timer..

Nå skal jeg straks på senvakt, iført et nytt innskudd i garderoben. Denne genseren måtte jeg bare ha da jeg så den på Mango. Jeg har fått litt dilla på rødt i det siste, og volanger har jeg hatt dilla på en liten evighet nå. Får bare ikke nok! Håper dere har en strålende torsdag ♥

Likes

Comments

HIPP HIPP HURRA

Endelig var den store dagen her, og hverdagsantrekket er byttet ut til fordel for den nydelige bunaden min. Jeg blir alltid litt ekstra stolt når jeg får bære noe så fint, samt at det er min fine mormor som har laget den til meg. Det betyr såå mye! Jeg ville bare innom her for å ønske dere alle en riktig fin 17. Mai videre!

Likes

Comments