Header

PERSONLIG

Mørket sniker innpå, og kroppen blir tung..

Tankene drar meg alltid tilbake, tilbake til det tunge og såre. Det vonde og vanskelige.. Sorgen tar overhånd, uansett hvor hardt jeg står i mot. Jeg sover ikke godt, og tankene svirrer. Spørsmålene står ubesvarte. "Hvor er du?". "Har du det bedre nå?"

Savnet etter de jeg har mistet, tar mye av energien nå som mørket faller tyngre. Tankene forsvinner ofte over til Pappa. Det er så mye jeg vil fortelle, det er så mye jeg vil vise. Denne årstiden er en av de vakreste, men også den aller aller tyngste.. Jeg prøver å holde meg våken, kjenne på det gode. Sorgen kommer, og øynene vil bare lukkes. En dag håper jeg ikke høsten er så tung. En vakker dag..

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

EVERYDAY LIFE, TRAVEL

Lunch at Cafe Flore in Paris .. Miss that place!

I går hadde jeg en utrolig fin lørdag. Jeg hadde fri, og tilbragte formiddagen med mormor, mamma og søstrene. Deretter traff jeg flere i familien, og vi spiste en bedre lunsj sammen. Etter lunsjen traff jeg en venninne/kollega for en liten drink og kos før vi skulle møte resten av kollegaene våre for et hyggelig og morsomt show. Etter showet dro vi på Olivia for et bedre måltid. Det ble en deilig pizza og en god cosmopolitan for min del - helt perfekt lørdag. Jeg lot meg selv sove ut i dag, og våknet uthvilt og klar for å gripe dagen kl 10. Denne søndagen har gått til planlegging av uken som kommer, og masse episoder av Chicago P.D rullene på skjermen. Åå, søndager altså!

Likes

Comments

EVERYDAY LIFE, TRAVEL

Er man i Paris, så er jo Eiffel-tårnet et must å besøke. Jeg orket helt ærlig ikke å stå i kø for å komme opp i det, rett og slett fordi jeg har høydeskrekk i tillegg. For meg holdt det å se det fra bakken. For et magisk syn! Jeg har alltid tenk at det sikkert er fint og flott, men det var så latterlig kult å stå nedenfor å se. Det var rett og slett en utrolig fin opplevelse. Hadde kledd meg litt Paris-inspirert for anledningen også, hah! Tror jeg begynner å få sansen for disse søte skjerfene i halsen. Heldigvis har jeg kjøpt med meg noen ulike varianter hjem! Nå skal det slappes av resten av kvelden. Det skal bli godt, det ♥

Likes

Comments

Denne dressen har lagt en liten stund i skapet, og jeg har ikke følt jeg har funnet den riktige anledningen til å bruke den. Jakken har jeg brukt mye til enkle jeans, mens buksen har jeg latt ligge. Endelig følte jeg for å bruke den, og jeg falt enda mer for den etter lufteturen. Den er litt spesiell med materialet, men jeg liker det litt spesielt jeg, hah! Min samboer synes det ser ut som en pysjamas, men det får heller bare være :-) Dressen kan kombineres med enkle hvite sneakers, heels eller boots. Digger den! Nå gjenstår det bare å finne en i en litt mer nøytral farge. Denne jenten har nemlig fått en liten kjærlighet for dresser!

Suit - Zara / Bag - Old / Shoes - Vagabond (Mani)

Likes

Comments

I N S P I R E D

Her er noen av antrekkene fra den fantastiske Paris-turen! Kan ikke forstå hvor fort tiden har gått, egentlig. Jeg kjenner jeg savner Paris noe sinnsykt allerede - så at jeg skal tilbake, det er bare helt sikkert. På turen fant jeg en liten ny motivasjon og masse inspirasjon når det kom til antrekk og den fronten. Jeg følte at jeg turde litt mer, og jeg fikk kule antrekk ut av det. Jeg må rett og slett ikke bry meg så mye om alle andre, og kjøre mitt eget løp. Gå med det jeg selv ønsker, rett og slett!

Likes

Comments

EVERYDAY LIFE, OUTFIT

I sommer kjøpte jeg en sort kjole som jeg har blitt så uendelig glad i. Da jeg så den i blå også, måtte jeg bare gå til innkjøp av den også. Noen plagg kan man fint ha i flere farger, spesielt når man liker det så godt. Med et par fine heels i velur og en klassisk veske, så er denne kjolen det perfekte antrekket til en bedre middag, eller et fint besøk. Jeg synes også den er superkul med noen enkle og kule sneakers. Elsker plagg som kan styles opp og ned, akkurat som man selv ønsker det. Savner Paris så latterlig mye når jeg ser disse bildene. Vakre vakre byen!

Kjole - HM / Sko - Mani / Veske - Gucci / Armbånd - Celine

Likes

Comments

Jeg skal være den første til å innrømme at jeg har hatt det så ekstremt kjekt på tur, at det var rimelig hardt å komme tilbake på jobb. Jeg er utrolig glad i jobben min, men herregud, det er faktisk ingenting som slår de dagene i Paris altså. Tenk at jeg bare har kjent Kristina i 2 år? Jeg kan ikke forstår hvor fort tiden har gått, samtidig som jeg føler jeg har kjent henne hele livet. Gode samtaler og stor respekt for hverandre - det er et ekte vennskap det. Gleder meg allerede til neste tur - hvor enn det måtte bli! Nå skal jeg lade batteriene litt, før det braker løs med en hektisk dag i morgen. Nå er det fullt fokus - ferien er over for denne gang .. ♥

Likes

Comments

Er det en ting jeg elsker med denne byen, så er det all arkitekturen. Uansett hvor jeg vender meg, så er det noe vakkert å hvile øynene på. Det er så utrolig mange fine inntrykk å ta innover seg! Det er noe av det beste jeg vet med å besøke nye steder, det å bare gå rundt uten mål og mening. Vi har sett så mye fint, og spesielt lørdagen, da vi bare bestemte oss for å gå litt rundt og bare se. Det ble rett og slett til tidenes dag - ikke så mye annet å si enn det. Fine gater, fantastisk restaurant på kvelden.. Lørdagen kan jeg gjerne oppleve flere ganger!

Likes

Comments

OUTFIT

STARTING TO LOOK LIKE FALL

Overdel - Cubus / Skjørt - Nelly / Shoes - Vagabond / Solbriller - Celine / Veske - Gucci

Dette skjørtet gikk jeg til innkjøp av før Paris, rett og slett fordi jeg synes det gir litt Paris-vibber, og jeg må si jeg elsker det. Det er utrolig komfortabelt, og passer til enhver anledning. Sammen med noen sorte klassiske sko, en litt mer fargerik overdel, synes jeg skjørtet kom godt frem også! Nå er jeg hjemme igjen, og jeg må si jeg savner Paris og Kristina allerede. For et reisefølge, og for en tur. Denne skal jeg leve lenge på - det er bare sikkert og visst. Jeg skal prøve å få laget en liten guide etterhvert. Må ærlig innrømme at jeg ikke er den beste på å holde kontroll på hvor vi har vært og sånt, men litt vil jeg anbefale videre også!

Likes

Comments

with a view ..

I går hadde vi i grunn lagt litt planer fra før av, men bestemte oss heller for å bare ta det som vi ville, og fant ut underveis hva vi ønsket å gjøre. Det første vi bestemte oss for, var å gå til innkjøp av teppe og baguetter, for så å ta metroen til Eiffel-tårnet. Det ble rett og slett tidenes piknik med en nydelig utsikt. Det er lenge siden jeg har slappet så av som jeg gjorde under den lunsjen. Koste oss med god mat, makroner og samtaler. En helt perfekt start på dagen, med andre ord. Anbefaler alle å gjøre det samme om dere er i Paris! Synd vi skal vende hjem igjen i kveld.. Vil ikke!

Likes

Comments