Header

EVERYDAY LIFE, ANBEFALING

PAJAMAS ALL DAY .. ZzzZ

Er det en ting jeg elsker med søndager, så er det å kose meg med noen episoder av en serie jeg liker. Den nyeste serien som har blitt snurret på skjermen her hjemme, er Blindspot. Den er utrolig spennende, og jeg må si jeg digget den fra første stund. Blindspot handler om en kvinne som blir funnet på Times Square i New York. Hun husker ingenting, vet ikke hvem hun er eller hvordan hun havnet der, og hele kroppen hennes er dekket av tatoveringer. FBI tar på seg saken om å finne ut hvem hun er, men oppdager etterhvert at tatoveringene inneholder spor til flere kriminalsaker. Denne serien har alt! Spenningen, kjærlighet, drama og intriger. Det skjer noe hele tiden, og det dukker opp utrolig hendelser og personer, den ene større enn den andre. Anbefales virkelig! Jeg så den første sesongen på Viaplay!

Likes

Comments

EVERYDAY LIFE, SHOES

Sponset

HAPPINESS IS ... NEW SHOES

Jeg ble litt forundret da jeg så ut vinduet i morges. Det snør i Bergen, og det eneste jeg ønsker meg nå, er sol og varmere dager. Jeg er så klar for våren nå, atte hjelpes! Siden været ikke vil gi meg vårfølelsen, så er det noe annet som klarer det. Nemlig nyhetene som strømmer inn til de ulike Mani-butikkene. Er det et merke jeg synes allerede har vist seg fra en veldig bra side, så er det Vagabond. Dette er et merke jeg har hatt som en av favorittene mine i lang lang tid, og det vil nok ikke endre seg med det første heller ..

Disse fine beige er nemlig fra Vagabond , og jeg er så glad i de allerede. De har en litt tykkere såle, så det føles mer komfortabelt. Jeg synes fargen er utrolig lekker, og gleder meg til å bruke disse til litt brunere legger og hvite sommerkjoler. Samtidig kan jeg bruke de til skinnbukse og en strikkegenser nå som det er litt kjøligere. Været stopper ikke meg fra å ta disse i bruk altså. Jeg tenker at til sommerkjoler vil jeg ha silkebånd på skoene fremfor de originale lissene, det er jo så utrolig fint! Stikk innom din nærmeste Mani-butikk du også (eller bestill på nettsiden ), så finner du kanskje et nytt og vårlig favorittpar du også! Ha en strålende lørdag videre, fine dere ♥

Likes

Comments

EVERYDAY LIFE

Ambassadør

Her har jeg på meg disse skoene! (disse er ikke sponset)

Hei og god fredag, dere! På onsdag fikk jeg den gledelige nyheten om at jeg er en av SkoMani sine nye ambassadører. Det innebærer at det kommer til å bli enda mer sko og antrekk her inne, noe jeg gleder meg stort til. Selv har jeg jobbet innad i Mani i mange år, og jeg er så takknemlig for denne muligheten utenom den daglige jobben jeg gjør. Dette blir spennende, og jeg ser utrolig mye frem til samarbeidet. Ta dere en titt på Mani sine nettsider , så kan dere finne deres egne favoritter for våren. Butikkene bugner over av friske nyheter! Ha en strålende helg videre, fine dere. Endelig er helgen her igjen!

Likes

Comments

EVERYDAY LIFE, OUTFIT

PICUTRES FOR PINTEREST

PARIS ♥ FASHION

Etter at jeg booket tur til Paris med Kristina, har jeg snoket rundt på Pinterest og WeHeartIt for å finne inspirasjon til både antrekk, men også til steder vi vil ta bilder. Det er jo så utrolig mange fine steder i Paris, så jeg vil få med meg mest mulig av de, hah! Her kommer en liten collage med antrekk jeg elsker for tiden! Ha en nydelig dag fredag videre, fine!

Likes

Comments

EVERYDAY LIFE, FOOD & DRINKS

GOOD TIMES HAPPEN OVER COFFEE AND CROISSANTS

Hei fine dere, og god torsdag! Snart er det jaggu meg helg igjen.. Siden helgen nærmet seg, var jeg rimelig sugen på noe godt i morges, så da ble det deilige croissant. Rett og slett fordi jeg fortjener det,! Å nyte en kopp kaffe og litt deilig bakst til frokost gjør meg absolutt ingenting. En myk start på dagen er ganske så fint altså! I dag er det hovedsakelig jobb som står på planen min, men jeg skal også få tatt litt bilder for jobben når jeg kommer hjem. Elsker de gangene jeg kan få være litt mer kreativ i jobben også. Dette blir en bra torsdag, og det håper jeg dere har også ♥

HA EN NYDELIG DAG VIDERE!

Likes

Comments


Siden jeg er rimelig ny på denne plattformen, tenkte jeg det kunne være greit å skrive ned noen små fakta om meg. En annerledes og litt mer morsom måte å bli kjent med meg på!


1. Jeg er født 27.01.92, og har med andre ord ganske nylig blitt 25 år. Hurra - halvveis til 50!

2. Jeg har 5 yngre søsken. 4 søstre og 1 bror. De bor alle litt spredd i landet, da vi har ulik far eller mor.

3. Jeg har en samboer som jeg har vært sammen med siden jeg var 18. Til sommeren feirer vi 7 år!

4. Jeg er utrolig følsom. Jeg griner veldig lett, enten av glede eller tristhet. Noen ganger er det ganske så slitsomt!

5. Jeg elsker musikk. Og jeg hører på det meste av musikk også. Hadde ikke klart meg uten altså!

6. Jeg er utrolig morgengretten. End of story..

7. Jeg har en stor kjærlighet for sko og klær. Ikke bare bare å jobbe i skobutikk kan du si!

8. Jeg ser på alt av serien som omtrent ingen andre ser på. Home&Away, Geordie Shore..

9. Jeg har omtrent aldri BH eller sokker på meg hjemme. Liker det ikke, hah!

10. Jeg er i grunn en ganske sosial person, men jeg er avhengig av å ha litt tid for meg selv. Den tiden er hellig for meg, og jeg trives veldig godt i eget selskap.

Likes

Comments

YUMMY IN MY TUMMY

Siden jeg selv synes dette bananbrødet ble så smaktfullt og ikke minst vellykket, velger jeg å dele det på nytt siden jeg har byttet plattform. Flest mulig bør rett og slett få denne oppskriften med seg, hah! Jeg er veldig glad i å bake, men da må det være noe som ikke er så altfor komplisert. Jeg er tross alt ikke en mester på kjøkkenet..

DETTE TRENGER DU:
2 egg
2 dl sukker
2 middels store bananer
50 g smør
1 dl melk
1 liten klype kardemomme
2,5 dl hvetemel
2 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker

SLIK GJØR DU:

Start med å piske egg og sukker til eggedosis. Smelt deretter smøret og bland inn melken. Skrell og mos bananen med en stavmikser eller med en gaffel. Ha bananen og smør-melken sammen med eggedosisen. Så sikter du sammen alt det tørre og rør inn i deigen. Hell deigen i en brødform (1 liter) som er smurt eller sprayet med formfett og som har bakepapir i bunnen. Stek kaken nederst i ovnen ved 180°C i ca 1 time. Sjekk med kakenål om den er ferdig - skal ikke henge deig igjen på kakenålen. Avkjøl kaken en stund i formen før du løsner den fra formen med en skarp knip. Snu kaken ut av formen og fjern så bakepapiret. Enjoy!

Likes

Comments

KAFFE ..

PLAGG MED DET LILLE EKSTRA ..

DONUTS ..

MINE 3 SØTE KAKTUSER ..

Å OPPDAGE GOD SUSHI NÅR MAN ER PÅ REISE ..

UNIK ARKITEKTUR ..

Likes

Comments

NEW MONDAY, NEW WEEK, NEW GOALS

Hei og god mandag fine dere! Da var det klart for ny uke, og jeg har heldigvis hatt en bedre natts søvn - noe som har vært ganske etterlengtet. Matlysten er endelig tilbake til normalen, så i dag var det virkelig godt å stå på kjøkkenet. Hater følelsen av å ikke vite hva jeg vil ha.. I dag var jeg derimot ganske sikker. Speltlomper med deilig fyll!

I dag fylte jeg speltlompene med kalkun, hvitost, spinat, tomat og litt pepper på toppen. Det er så enkel å lage, og det smaker utrolig friskt og godt. Jeg blir mett, og jeg føler meg ikke tung etterpå. Anbefales virkelig i en ellers så hektisk hverdag. Mat som går fort å lage, synes jeg ofte er enda bedre enn mat jeg har brukt lang tid på, hah!

HA EN NYDELIG MANDAG!

Likes

Comments

WHEN YOU OWN YOUR BREATH, NOBODY CAN STEAL YOUR PEACE

For en tid tilbake gjorde jeg Yoga opptil flere ganger i uken, og jeg må si jeg savner den rutinen veldig. Jeg har falt skikkelig av lasset, og det merkes på kroppen og ikke minst hodet. Nå har jeg endelig kommet litt i gang igjen - og gleder meg veldig til det har blitt en fin rutine. Jeg kan gjerne ta Yoga om morgenen, eller så tar jeg det når jeg kommer hjem fra jobb. Ikke alltid like lett å stå tidlig opp om morgenen, hah! Jeg anbefaler å sjekke ut videoene til Adriene på Youtube. Der er det mye inspirasjon å hente og fine øvelser du kan gjøre. Ha en nydelig søndag videre!

Likes

Comments

A SUNDAY WELL SPENT BRINGS A WEEK OF CONTENT

Tenk at helgen snart går mot slutten.. Tiden går så altfor fort (spesielt i helgene, hah)! Denne søndagen skal absolutt nytes, og jeg startet dagen med en kaffekopp (eller 3) i sengen - en skikkelig lat start på dagen med andre ord. Søndager er til for å kose seg litt ekstra i mine øyne. Nå skal det koses enda litt mer, da det er skikkelig ski-søndag i hjemmet her.. Er det noe jeg virkelig koser meg med, så er det ski på TV. Det er jo så gøy! Håper dere får en strålende søndag videre, fine dere. Takk for at dere titter innom her og for alle hyggelige kommentarer. Det varmer ♥

Likes

Comments


GEORDIE SHORE

CONOR MCGREGOR

HOTDOGS-BRØD MED NUGATTI

SLANKEKRIGEN - gjerne mens jeg spiser smågodt ..

HOME & AWAY

UNGKAREN - og da mener jeg alt som eksisterer av det programmet

OSTEPOP - spises med gaffel

CANDYCRUSH

Fortell meg gjerne om dine guilty pleasures! Jeg elsker å høre hva andre liker å gjøre som kanskje ikke alle andre synes er helt innafor, hah! I dag er jeg på jobb, men etter jobb skal jeg på besøk til en venninne. Det blir kos! God mat og godt selskap, helt perfekt på en lørdag ♥

HA EN NYDELIG HELG VIDERE!

Likes

Comments


Hei og god fredag, fine dere! I helgene får jeg ofte lyst på noe godt, og gjerne noe som smaker usunt. Det ender ofte opp med at jeg har ansiktet ned i godteposen, hah! For noen dager siden lagde jeg litt hjemmelaget is, og det smakte faktisk utrolig godt og friskt, samtidig som jeg følte søtsuget forsvant. Nå vet jeg at det tydeligvis ikke alltid er sjokolade jeg trenger å ty til. Disse er superenkle å lage, og du kan nyte de med god samvittighet!


DU TRENGER:
En neve bringebær
En halv banan
3-4 ss gresk yoghurt
En slant med melk/kokosmelk

SLIK GJØR DU:
Bland alle ingrediensene sammen i en blender, og hell over i is-former. VOILA!

Likes

Comments

PIMP UP YOUR BAG

Er det noe jeg har innsett, så er det at variasjonen på veskene mine er minimal. De er i grunn sorte alle sammen, foruten noen få i farge. De er ganske like i fasong, gjerne bare størrelsen på veskene som er den største forskjellen. For at veskene ikke skal komme innunder kategorien "kjedelig" etter en stund, så har jeg funnet ut at jeg like så godt kan pimpe de litt opp. Det er enkelt, og koster meg ikke mange kaloriene å utføre. Ved hjelp av et fint sjal så kan jeg enkelt endre looken på denne klassiske vesken til litt mer rocka og edgy. Love it! Jeg har to slike sjal av denne varianten, bare forskjellige farger - elsker de allerede. De kan knytes i halsen, rundt hodet, på vesken eller som belte på buksen. Variasjon på et og samme plagg - midt i blinken!

 • 716 lesere

Likes

Comments

a little dreaming never hurt nobody ..

Jeg er ikke av typen som handler store og dyre materialistiske ting, men det stopper meg ikke fra å drømme. Og med litt sparing vil det kanskje kunne dukke opp noe senere i livet som jeg virkelig kan unne meg. Med litt drømming, sparing og lengsel, vil følelsen etter endt handel bli enda bedre. Kanskje jeg en dag sitter med en celine belt bag - det hadde ikke gjort noe det. Det tror jeg må være det som står øverst på ønskelisten altså! Hadde jeg hatt mye penger til overs, ja da hadde jeg jaggu meg reist mer også. Opplevelser med mennesker man er glad i må være noe av det fineste og lureste jeg kunne brukt pengene mine på. I'm a dreamer .. ♥

 • 791 lesere

Likes

Comments

ROCKET FRIES

Som en liten bursdagsgave til meg selv, unnet jeg med denne latterlig kule t-skjorten fra Ganni. De har så mange kule t-skjorter, og jeg elsker de ulike printsene. Jeg går ofte med jeans på jobb, så da er det kjekt med en overdel som gir litt ekstra av seg. Denne har blitt en stor favoritt allerede. Jeg fikk også Space Shake t-skjorten av snilleste Kristina til bursdagen. Den er sykt kul til et skinnskjørt eller skinnbukse! Blir jo rene samlingen til slutt, hah!

Likes

Comments


Jeg er nok ikke den eneste som har kjent på nervøsiteten rundt å ta en celleprøve. Jeg har flere venninner som har tatt den, men jeg har likevel utsatt det flere måneder. Jeg har hatt en indre stemme som har nektet for at jeg trenger å ta den. At jeg er jo helt fin uansett. Men så gjorde jeg som mange andre før meg, jeg leste om Thea Steen. Jeg leste tekstene hennes, ordene hennes. Det gjorde inntrykk, og det var inntrykk som ble værende. Jeg har i dag gått utenfor komfortsonen. Jeg har vært hos legen for celleprøve, og jeg har startet på HPV- vaksinen. Dette kunne jeg gjort for lenge siden, men jeg er endelig i gang. Ikke vær bekymret eller nervøs - det er over på et blunk. Dette redder liv, og det kan redde ditt liv. Ikke bli en del av den triste statistikken. Sjekk deg ♥

Likes

Comments

PICTURES FROM PINTEREST

FASHION MOODBOARD

Er det en ting jeg elsker å gjøre når jeg trenger litt ekstra motivasjon og ikke minst inspirasjon, så er det å scrolle gjennom et hav av lekre bilder på Pinterest. Både Pinterest og WeHeartIt er sider jeg elsker å titte innom i hverdagen. Det gir meg mye glede, og jeg fylles ofte med en ny giv. Siden dette blir en lat søndag for min del, bruker jeg mye tid på slike ting som dette. Det er avslappende og jeg koser meg virkelig. Dessuten er det fint med et inspirasjons-boozt før uken!

HA EN NYDELIG SØNDAG VIDERE!

 • 934 lesere

Likes

Comments


DON'T EVER LET ANYONE DULL YOUR SPARKLE


Hei og god fredag fine! Allerede banker helgen på døren, og jeg må si det er ganske etterlengtet. Først skal jeg på senvakt, før vi får besøk av noen venner på spillkveld. Det blir kjekt! Jeg skal virkelig bli flinkere på å arrangere slike kvelder. Det er jo så gøy!


I går innså jeg at jeg hadde tatt på meg et helsort antrekk, og måtte riste litt på hodet av meg selv. Jeg er faktisk utrolig kjedelig i fargene til tider, atte hjelpes. Men med et par kule og iøynefallende hansker, blir alt så mye bedre. Disse er så latterlig kule, og de gjør så mye til mine ellers så kjedelige antrekk. Dessuten er det utrolig kaldt ute, så de er både nødvendige, men kule samtidig. Det kan jeg like altså! Og dere? Ha en strålende start på helgen ♥

Likes

Comments


FEBRUAR → DU ER SÅ VELKOMMEN

Tenk at vi allerede er en uke inn i februar.. Kulden har virkelig begynt å merkes her i Bergen om dagene, men været i seg selv er helt fantastisk. Solen skinner, og det er lite skyer på himmelen. Kulden får jeg heller bare leve med. Det er jo mulighet for å pakke seg inn med lag på lag, noe jeg selv synes er utrolig kult! Over til poenger med innlegget.. Her er 10 ting jeg ønsker å gjøre innen februar er over!


1. Gå til legen for å ta celleprøve og HPV-vaksine. Dette er kanskje ikke en info jeg trenger å dele sånn sett, men jeg synes det er såpass viktig. #sjekkdeg

2. Finne masse fine og inspirerende kontoer jeg kan følge på Instagram. Og da gjerne med tanke på Paris-turen som kommer etter sommeren. Er så mange steder jeg ønsker å se når jeg før er der!

3. Være strukturert og planlegge godt når det kommer til bloggen. Jeg har mine perioder hvor jeg selv føler det er ganske bra, så kan jeg falle litt mer av. Det vil jeg ikke ha noe av! Ta mer antrekksbilder skal jeg også gjøre. Der har jeg ikke vært så veldig flink i det siste.. Oups!

4. Lage mer mat fra bunnen av. I går lagde jeg en stor porsjon fylte horn som jeg har liggende i fryseren, og de ble faktisk utrolig gode om jeg får si det selv. Så nå skal jeg være flinkere til å faktisk eksperimentere på kjøkkenet denne måneden.

5. Ha spillkveld/tapas med gode venner. Finnes ikke mye som slår det altså! Viktig å være litt sosial i en ellers hektisk hverdag også.

6. Jeg må finne motivasjon og rutiner på å komme i gang med trening. Jeg kjenner energien er helt på bånn, så nå er det på tide å ta tak. Gleder meg faktisk litt!

7. Feire morsdag og valentines. Jeg er ikke den som er veldig opptatt av dette med Valentines, men siden jeg og samboeren har vært sammen 6,5 år dagen før, så pleier vi å kose oss litt ekstra de to dagene. Koselig tradisjon, synes jeg!

8. Ta en skikkelig opprydding på badet. Det er helt kaos i skuffene mine, og nå er jeg rimelig lei av å aldri vite hvor noe er, hah! Sortering må bare skje..

 • 941 lesere

Likes

Comments

FLARED JEANS - COOL & COMFY

The perfect everyday outfit ..

Jeg har ikke et hav av ulike bukser i skapet mitt, rett og slett fordi jeg sjeldent finner noen jeg synes er både fine og komfortable på. Evig dilemma det der! Likevel har jeg funnet meg en favoritt, og det er denne sorte med vide ben. Den er kul, enkel å kombinere og ikke minst behagelig. Vide bukser kan kombineres til så mangt, men jeg har blitt stor fan av en mer casual look. En enkel t-skjorte eller en collage genser med sneakers – det tror jeg er favoritten for øyeblikket. Disse buksene bruker jeg ofte når jeg skal reise også, rett og slett fordi jeg kan føle meg litt kul samtidig som jeg har det komfortabelt på turen. Man kommer langt med noen gode basics!

 • 930 lesere

Likes

Comments


WHITE SNEAKERS IS A MUST-HAVE FOR SPRING ..

These shoes are made for walking ..

Butikken jeg jobber i bugner over av vårvarer for tiden, og jeg blir fristet hver eneste dag jeg er på jobb. For noen dager siden kom det inn flere kartonger med vårvarer fra Vagabond, og disse lekre hvite sneakersene var i den ene boksen. Jeg tok de på, og ble solgt fra første stund. De er latterlig kule, lette å kombinere og behagelige på føttene. De har rett og slett alt jeg ønsker i et par sko. Gleder meg til å bruke de til kjoler og bare legger, skinnbukse og en chunky genser og til skinnjakke, jeans og en enkel t-skjorte. Disse skoene kom også inn i blå med semsket skinn, så det er fare for at det blir enda et par med meg hjem om ikke lenge, hah!

 • 937 lesere

Likes

Comments

JANE KØNIG


​Jeg er ikke den typen som går med altfor mye smykker og tilbehør, men smykkene til Jane Kønig synes jeg er så fine. De er minimalistiske og klassiske, noe som gjør at jeg kan bruke de til ethvert antrekk jeg har i garderoben. Dette fikk jeg av mamma, og jeg elsker det! Det er utrolig skjønt, og jeg liker at det er i en rosaforgylt sølvfarge. Dette skal brukes mye fremover. Liker det søte hjertet, og at det har bokstaven min. Fin kombinasjon ♥ Nå er det straks ski på TV, dette blir rett og slett en rolig søndag. Trenger å hente litt energi til uken som kommer!

HA EN NYDELIG SØNDAG VIDERE!

 • 930 lesere

Likes

Comments


GREEN INTERIOR FAVORITE

Må si jeg fikk litt sjokk da jeg så ut vinduet i dag, for her i Bergen snør det nemlig! Jeg var ikke akkurat helt forberedt på det. Jeg vil ha vår og sol, ikke kulde, isete veier og snø, hah. I går kom det også inn masse fine nyheter på jobb, så jeg er mer enn nok klar for varmere dager..

Forrige helg hadde jeg bursdag, og en av de fine gavene jeg fikk var denne latterlig kule vasen med litt grønt oppi (jeg vet ikke hva det heter, hah!) av mamma. Vasen er i en fasong som gjør den litt mer unik og spesiell, noe jeg digger. Så nå har jeg fått meg en ny liten favoritt på stuebordet. Det grønne gjør også at hele stuen føles litt mer lun og fin. Blomster og planter kan virkelig gjøre en stor forskjell altså!

HA EN FIN ONSDAG VIDERE!

 • 929 lesere

Likes

Comments


"Ja, men skal du stå her hele livet du da? Gidder du virkelig det?"


Hva da gidder? For det første, så er jeg snart ferdig med en utdanning - det vet ikke du. For det andre, jeg trives i jobben min. Jeg trives med å selge sko. Jeg trives med kollegaene mine. Jeg har det fint! Å skulle se ned på oss som jobber i butikk, det er faktisk ikke greit. Hadde det ikke jobbet mennesker bak kassen på Rimi, i en klesbutikk eller skobutikk, hvor skulle du da fått maten din fra? Hvor skulle du fått klærne og skoene dine fra? Skulle du ha handlet alt på nett da eller? Det tviler jeg på at noen hadde orket.. Et samfunn bygges ikke opp av bare de med "toppjobber". Et samfunn bygges opp av et hav av ulike næringer og bransjer - vi trenger alle ledd! Alle ledd er en egen og nødvendig ressurs, og utgjør en forskjell.

Jeg er faktisk utdannet pedagog, men jeg føler meg likevel mer vell med å starte en fulltidsstilling i en butikk enn i en barnehage. Nettopp fordi jeg ser på meg selv som en god selger, men også viktigheten av trivsel i form av kunder og ytelse av service. Man trenger ikke å være uten utdanning eller å ha lave ambisjoner, fordi man velger service fremfor olje, for å sette et eksempel. Synes det er leit at andre mennesker har fordommer og en negativ holdning mot folk som velger å jobbe i butikk. Heldigvis er slike mennesker i et stort mindretall - men det kan gjøre vondt uansett.

Likes

Comments

· CELEBRATING WITH FRIENDS & FAMILY ·

FLOWERS AND BALLOONS

God lørdag! Gårsdagen var en fantastisk dag, og jeg er i grunn i lykkerus enda. Det var en perfekt dag, og jeg har kost med masse. Feiringen er langt fra over, og i dag venter jeg besøk av fine venninner og i morgen er det besøk av familien. Denne helgen blir nok en av de fineste på veldig veldig lenge. Snart er det klart for alpint på tv, før jeg må sette i gang med kakebaking. Gleder meg til i kveld altså. Hurra for å fylle 25!

 • 924 lesere

Likes

Comments

birthday girl· TODAY I’M THE BIRTHDAY GIRL ·

birthday girl

Hei og god fredag, fine dere! I dag er det ikke hvilken som helst fredag her i hus, jeg fyller nemlig hele 25 år! I formiddag hentet jeg fine Kristina på Flesland, og jeg var så heldig at jeg både fikk heliumballonger, blomster og gave. For en fantastisk snill venninne jeg har – heldig er jeg. Nå skal vi kose oss med sushi og håndballkamp. Heia Norge! 

 • 929 lesere

Likes

Comments

side2, kritikk· DU ER BRA NOK SOM DU ER ·

Dette med kroppspress er gjerne et tema som har vært luftet både en og ti ganger før, men det er luftet og debattert så altfor lite. Heldigvis finnes det bloggere med en stemme og en påvirkning som er mye større enn min, som velger å ta denne kampen. Ta et oppgjør med sine kollegaer og ikke minst mediene rundt oss. Kristin viser nok en gang at nok er nok, og jeg kunne ikke vært mer enig. I går lot jeg meg virkelig provoseres da Side2 skrev en artikkel hvor det var snakk om at små brystvorter er den nye trenden. Altså, har det virkelig gått så langt at man ikke har annet å skrive om, enn slikt søppel? Jeg kan ikke helt forstå hva Side2 (og andre medier/blogger for den saks skyld) tenker med når de velger å publisere slike artikler og «nyheter».. Fremming av usunne verdier og holdninger er noe jeg virkelig ikke kan fordra.

Om noen måneder kommer det vell en ny artikkel hvor det er frontet at store brystvorter er in og trendy. Med andre ord, man er aldri god nok slik man er. Hvorfor kan man ikke fronte det naturlige og ekte, fremfor det uekte og unaturlige? Vi er jo alle gode nok i den kroppen vi er tildelt, så hvorfor ikke fronte det?! Jeg blir så uendelig lei meg, og oppgitt. Heldigvis finnes det slike personer/bloggere som Kristin som kjemper en kamp mot dette latterlige presset. Hvorfor ikke flere bloggere gjør som Kristin, det er et godt spørsmål.. Men, jeg skal kjempe jeg også, med den (lille) stemmen og makten jeg har. Jeg er så uendelig glad for at jeg straks fyller 25, og ikke er en jente i tenårene. Media, dere må se til å åpne øynene. NOK ER NOK.

 • 930 lesere

Likes

Comments

antrekk, se frem til

Mye fint å se frem til i året som kommer ↑

Hei og god tirsdag! Jeg drømte om turen til Paris i natt, og det var virkelig deilig. Det hadde vært fint å komme seg litt bort nå, samtidig som jeg liker å ha noe å virkelig glede meg til fremover. Det står litt forskjellige ting på planen i året som kommer, men det er hovedsakelig 3 ting jeg virkelig gleder meg til i 2017.

Paris jentetur, se frem til

1. Ingen tvil om at jeg gleder meg til Paris med bestis Kristina. Tenker på det dag inn og dag ut. Paris er et sted jeg har ønsket å dra til i mange år, så at det nå skal bli en realitet er helt fantastisk gøy!

2. Dra til Spania med samboer og gode venner. Jeg lengter etter sol og varme, og i juli setter vi nesen mot varmere stunder, sammen med to vennepar. Da blir det utflukter, strand og masse god mat – det blir helt fantastisk!

3. Finne drømmejobben. Jeg er på leting, men jeg tror kanskje jeg har funnet en perfekt jobb for meg. Vi får se hva tiden bringer – uansett vil det komme noe min vei på denne fronten også, det er jeg sikker på. 2017 skal tross alt bli mitt år! 

4. Feire bursdagen min! Jeg fyller 25 allerede nå på fredag, og jeg kan ikke vente. Kristina kommer fra Oslo for å være her hele helgen – samt at det blir feiring av bursdag både med venner og familie denne helgen. Jeg gleder meg veldig! Det er ikke ofte jeg har gledet meg så mye til å feire bursdagen min, hah!

5. Arrangere flere jentekvelder og sosiale sammenkomster. Jeg skal bli flinkere til å invitere folk – rett og slett fordi det er så utrolig hyggelig med slike dager/kvelder. Om det så bare er lunsj, middag eller hva det enn måtte være. Ser virkelig frem til det! 

 • 927 lesere

Likes

Comments

produktiv mandagPRODUKTIV START PÅ UKEN – GODT GRUNNLAG FOR HELGEN

I går kveld satt jeg å planlagte mål og ønsker for denne fridagen, rett og slett fordi de andre dagene denne uken vil bli rimelig mer hektisk. Jeg har fått satt på maskiner med klær, ryddet og fikset hele soverommet og garderoben (skal straks på Ikea for å kjøpe noe oppbevaringsbokser – hurra) og ryddet på kjøkkenet. Nå gjenstår det organisering i skuffene på badet, og så blir det levering av flere poser med klær og sko til Fretex. Så deilig å få unnagjort så mye! Da kan jeg virkelig nyte resten av uken, uten at det er noe som ligger i bakhodet og gnager, hah! En skikkelig produktiv dag – akkurat det jeg trengte.

 • 928 lesere

Likes

Comments