Today's to do list:

Hente bøker

1 time matte

Lunsj + home and away

Lese kap 1 i språk og argumentasjon

1 time nettbutikk

Middag

Yoga

30 min matte

Lese kap 2 i språk og argumentasjon

Jeg hadde en supergod lunsj i dag. Bakte brød på mandag, og det smaker helt nydelig, det er spelt brødet til Maria Skappel og du finner oppskrift her. Dagene går ganske i ett for tiden, og jeg nyter det til tross for at det er litt stress. I går hadde jeg skole fra 08.15-20.40 med kun 3 timer pause i løpet av dagen, så det ble en lang dag. I dag har dagen som du kan se over hovedsakelig blitt brukt til skole, har mye å jobbe med og det å ta to "studier" på likt er mye, men det skal gå.

Akkurat nå gleder jeg meg mest til yoga om ett par timer og til å strikke videre på genseren min i kveld med en episode Friends i bakgrunnen, skal bli godt. Det er godt å begynne å komme i gang med rutiner, og jeg merker at om dette året skal gå så er jeg nødt til å være streng mot meg selv. Jeg er nødt til å lese mye, og jeg er nødt til å både spise og sove nok, det er nok absolutt de to sistnevnte som har vært vanskelig til nå. Det har vært mye dårlig mat, men det kommer seg absolutt.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Akkurat nå:
Holder på å bake brød og koke opp tomatsuppe. Det er vel omtrent 10 minutter til det er ferdig, og det skal bli så godt. Er så sinnsykt sulten så gleder meg veldig! Jeg baker speltbrødet til Maria Skappel, og er veldig spent på resultatet, håper det smaker godt, haha.

Ukens opptur:
Har hatt ei så fin uke, og den har virkelig gått over alle forventninger! Så, det er nok ukens opptur. Har hatt ei fin fadderuke, og det har absolutt ikke vært like skummelt å komme i gang som jeg fryktet, haha.

Ukens nedtur:
Det må vel være at jeg har utsatt alt liitt for mye. Har kjemi i morgen og har fortsatt ikke bøker. Det har liksom ikke helt vært prioritert den siste uka, til tross for at det burde vært det, haha.

Ukens prosjekt:
Har jobbet med en logo i hver pause jeg har hatt den siste uka, og i går ble den ferdig etter rimelig mange timers arbeid. Det er godt å være ferdig, og i tillegg være fornøyd med resultatet. Jeg liker å dulle med slike ting, men det er ei stund siden jeg har jobbet i programmene så det var mye som måtte læres på nytt.

Ukens innlegg:
Blue wall and red lips er ukens mest leste innlegg, og jeg er veldig fornøyd med de bildene. Liker så godt blåfargen på veggen der!

Ukens bilde:
Dette bildet er så veldig typisk meg og Madelen, tror det er få bilder av oss hvor vi ikke ler.

Likes

Comments

Første skole uke er over, fadderuken er over og mattekurset er over. Og, det er veldig herlig. Jeg er utrolig sliten, men uka har virkelig vært helt super til tross for både lite søvn og mye dårlig mat. Faddergruppen min var veldig grei, og jeg har hatt det så gøy med de denne uka! Men nå gleder jeg meg til rutiner, skikkelig mat og mer enn 5 timer søvn i døgnet. Gleder meg til og med til å komme skikkelig i gang med skole. Vi hadde en forelesning på fredag, og skal ha en ny tidlig i morgen. Dagen i dag har gått til å jobbe en del, spise masse chips, i tillegg til at jeg har ryddet og vasket rommet med friends i bakgrunnen. Har tatt så og si null bilder denne uka så det får bli bilder fra når mamma og Madelen var her forrige helg. De eneste bildene jeg har tatt er ett par selfies hvor jeg sitter og gråter av latter, med andre ord ikke superpene.

Fineste Madelen

Likes

Comments

Jeg er ikke veldig glad i pizza, men jeg falt for "minipizza" i ett barneselskap på barneskolen fordi da kunne jeg velge helt selv hva jeg ville ha på. Jeg er verken veldig glad i pizzasaus fordi jeg ofte synes det blir for sterkt, er heller ikke særlig glad i hverken skinke eller kylling på pizzaen, og jeg liker ikke tykk bunn. Jeg er med andre ord ikke den letteste å spise pizza med. Speltlompepizza er i alle fall blitt en stor favoritt, kan fylle den med akkurat hva jeg vil og bunnen er supertynn. Jeg spiser heller ikke hvete, så da er dette ett godt alternativ til bunn. Kristine var på besøk i forrige uke, og vi ender alltid opp med å lage noe digg til lunsj - så da ble dette resultatet:

♥ Stek speltlompene i ovnen i ca 5 minutter slik at de blir litt sprø.

♥ Fyll med akkurat det du vil ha på, jeg hadde pesto, litt pastasaus, fetaost, tomat, avokado og ost.

♥ Stek så pizzaen til osten har smeltet, ca 10 minutter.

  • Food

Likes

Comments

God morgen ♥

Jeg er egentlig på vei ut dørene, begynner om 20 minutter, men tenkte å titte innom en liten tur. Denne uka har gått i ett og den ene timen jeg hadde hjemme midt på dagen i går sluknet jeg helt og det var så herlig. Det har vært ei fin uke da, og det har gått mye bedre enn fryktet, haha. Vel, nå må jeg løpe, vi snakkes!

Genser: Monki - Bukse: Pull and Bear - Sko: Birkenstock

Likes

Comments

Akkurat nå:
Sitter klar for å gå på skolen en time for tidlig. Stod opp rundt 07.00, brukte en time på frokost før jeg stelte meg. Egentlig en ganske behagelig morgen med lite stress, noe jeg tror var ganske nødvendig for jeg er passe nervøs. haha.

Ukens opptur:
Jeg hadde ei så fin uke hjemme, pakket siste rest, var en del med Kristine, Ingrid Marie og Helene i tillegg til litt familie. Det er også veldig herlig å føle at jeg kommer i gang med noe, og jeg tror jeg kommer til å trives her. Så til tross for at jeg gruer meg helt enormt, så tror jeg det kommer til å bli bra!

Ukens prosjekt:
Jeg har prøvd å strikke en romper, den er ikke ferdig, noe den skulle vært og nå ligger den nedpakket i skapet mitt. Jeg har egentlig bare surret veldig når jeg har lest oppskriften, gjort alle feil som er mulig å gjøre, og ja, resultatet ble vel at jeg gav litt opp. Smekken på ett barneplagg er smekken oppe, ikke smekken som i buksesmekken fant jeg fort ut, eller egentlig fant jeg det ut litt for sent.

Ukens bilde:
Liker så godt fargene her, og jeg gleder meg til å vise dere resten av bildene! De kommer enten i kveld, eller i morgen.

Ukens innlegg:
Spre kjærlighet, ikke hat er ukens desidert mest leste innlegg, og også det jeg selv er mest fornøyd med.

Ukens tanke:
Valg, valg, valg. Klarer helt ærlig ikke helt å bestemme meg, har to hjertesaker som er veldig viktige for meg så det er jo absolutt de jeg ser mest på, men så er det så mye annet som skal taes med i betraktning. Tror jeg har bestemt meg, og heldigvis har jeg noen uker på meg.

Likes

Comments

Siste dag før skolestart, og herregud som jeg gruer meg. Har lest gjennom hele siden til UiB sikkert 20 ganger bare i dag, åpnet matteboka for ingen grunn ørten ganger og har lagt klart alt jeg trenger til i morgen. Er så lite klar, men det skal vel gå. Mamma og Madelen kom i ett-tiden i dag så dagen har blitt brukt med de. Vi var på VilVite senteret i ett par timer før vi dro for å spise på Fridays. Nå har jeg akkurat satt meg på rommet, er så mett at jeg er kvalm og skal begynne å jobbe litt med logo før jeg legger meg tidlig. Vi snakkes i morgen!

Skjorte: Vintage - Bukse: Weekday - Veske: Vintage - Sko: Din Sko

Likes

Comments

Jeg klarte akkurat å lage en perfekt størrelse porsjon havregrøt - og det er ganske godt. Jeg var også akkurat på trening og magemusklene svir godt allerede. Dagen i dag har ellers gått til lite fornuftig, jeg så 4 episoder home and away når jeg våknet, brukte sikkert 2 timer på å stå opp, føles egentlig veldig som en søndag. Skulle egentlig bruke dagen på å jobbe - så tror egentlig jeg bør begynne litt med det nå. Skal lage en logo og ei nettside, er egentlig ei stund siden jeg har jobba noe særlig med design, så det skal bli gøy! I morgen kommer mamma og Madelen en tur, og jeg gleder meg. Har bodd her i to dager og får allerede besøk, haha. Men, det blir koselig.

Bildet under er fra når jeg og Ingrid Marie var på Totalen for ett par dager siden. Det var superkoselig, og kaffeen var veldig god. Så, om du skal på totalen. så er deres kald brygget kaffe veldig god.

Likes

Comments

Hei, og god onsdag!

Denne dagen har vært så fin og jeg har fått så mye gjort. Dagen begynte med kaffedate med Ingrid Marie og så møtte vi Kristine i byen og gikk å dullet rundt ei stund. Fikk kjøpt litt nødvendigheter før jeg og Kristine dro hjem for å lage speltlompe pizza, og det er så godt! Videre har jeg betalt semesteravgift og meldt meg opp til emner på universitetet. Deilig å ha litt kontroll! Nå skal vi snart på middagsbesøk til pappa for å spise verdens beste spaghetti og gå ut for å ta litt bilder, må jo utnytte sjansen nå når jeg er hjemme og folk gidder, haha.

Jeg og Ingrid Marie tok også antrekksbilder fremfor denne søte, blå veggen i byen i dag og de kommer ut i løpet av neste uke de også. Elsker denne genseren, den er så søt!

Likes

Comments

Jeg blir så sint, og så utrolig lei meg. Jeg hørte sangen til Sophie Elise - var ikke veldig fan, men det er heller ikke særlig min musikksmak - og det har heller ingenting med saken å gjøre lenger. Synes det er så synd. Jeg så også musikkvideoen samme dag som den kom ut, og må innrømme at jeg så den, og tenkte lite på den etterpå. Helt til i går. Det tok av på facebook og jeg så denne videoen av hennes venninne. Er vi virkelig ikke kommet lenger? Jeg blir så skuffet. Ett menneske er ett menneske, og hvilken farge en har på huden burde ikke ha noe mer å si enn hvilken farge dongeribuksa mi er. At rasisme er ett så stort problem at man ikke kan ha åpne kommentarfelt i en musikkvideo hvor en mørk mann spiller mot ei hvit jente, det skremmer meg egentlig.

Det skremmer meg at vi er så stygge med hverandre og at noen kan si så grusomme ting. At noen kan ønske mennesker så vondt er ekkelt å tenke på. Jeg trodde vi hadde kommet lenger, men der tok jeg visst veldig feil. I denne tiden hvor feminisme er så viktig, og kvinnenes kamp blir tatt opp hele tiden. Se hvor hardt vi har jobbet og hvor langt vi har kommet. Du kan også se på for eksempel homofile, lesbiske, bifile og så videre - se hvor langt de har kommet i sin kamp og hvor mange rettigheter de har fått. De fargede har også kjempet i mange, mange år og vært gjennom mange år med undertrykkelse, burde ikke de også snart bli kvitt denne undertrykkelsen. Mennesker er mennesker, uansett hvor de er fra, hvilken hudfarge de er, kjønn og legning.

Ta deg tid til å se denne videoen, og spre kjærlighet, ikke hat. ♥

Likes

Comments

Instagram@charlottestoft