Nye venner
Jeg har blitt kjent med en del folk etter jeg kom hit, og jeg trives veldig godt. Helt ærlig trodde jeg at den første uka ville bli veldig klein og at jeg ikke kom til å ha noen å snakke med, men det har egentlig ikke vært et særlig stort problem. Føler jeg har vært her myye mer enn en uke!

Litt sommerfølelse
Sørlandet byr absolutt på litt mer sommer enn Vestlandet, til tross for at det ikke er veldig mye å skryte over. Det har i alle fall vært sol noen av dagene, inkludert i dag så jeg er storfornøyd! Sommeren er definitivt min favoritt årstid.

Mange nye, fine bilder
Fikk en meldig av Kristine på facebook i går hvor det stod "Ser du har funnet deg venner som du kan ta bilder med". Og, det har jeg, og jeg har masse kjekke bilder allerede - noe som vil bli gøy både å legge ut her og å se tilbake på når året er ferdig. Endelig noen som er like glad i meg til å dokumentere alt, og gjerne enda mer også! Haha.

En supergrei romkamerat
Dette var jeg mildt sagt livredd for før jeg reiste. Jeg var veldig redd for å komme på rom med noen jeg ikke kom overens med, eller ikke hadde noe å snakke om med, men det er heller helt motsatt. Vi kommer veldig godt overens, og har som oftest alltid en hel del å snakke om, noe som er veldig koselig!

En stor craving på sjokoladenøtter
Dette kan bli et ganske stort problem for lommeboka, men fyfader så godt det er. Jeg har kjøpt to halve bokser med kun sjokoladenøtter etter at jeg kom hit, og det er ikke akkurat billig. Fra nå av blir det kun cashewnøtter i pose for det er en god del billigere og det er forsåvidt ganske godt det også.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Nå er jeg framme på folkehøgskolen, og har fått pakket ut alt og rommet er ferdig pynta. Jeg har forsåvidt vært her i noen dager nå, men rommet ble ikke ferdig før etter en tur på IKEA i går. Og, nå vil jeg si at jeg begynner å bli ganske så fornøyd. Jeg trives veldig godt her til nå, og tror absolutt det kommer til å bli ett fint år.

Likes

Comments

Ukens høydepunkt:
Denne uka har vært full av masse gøy, og flere høydepunkt. Men, ukens høydepunkt må nok bli tapaskvelden på torsdag. Det var veldig godt å samle alle før jeg flytter. Et annet høydepunkt må være kvelden i går, da arrangerte Kristine ett slags "surprise party" for meg. Jeg hadde en super kveld til tross for at det ble litt for få timer søvn i natt. Herlighet jeg er heldig! Ett siste høydepunkt må vel være at jeg faktisk flytter i dag. Jeg gleder meg!

Ukens tanke:
Jeg har stresset mye i forhold til flyttingen, og det er vel det hele uka har handlet om. Jeg både gleder meg og gruer meg, så ja, ukens tanke blir vel flyttingen generelt. Det har ikke vært en spesiell ting jeg har tenkt spesielt på denne uka.

Ukens låt:
Jeg hørte på en skikkelig gladlåt når jeg var i dusjen tidligere, men jeg hadde bare på ei tilfeldig liste jeg aldri har hørt før, så, jeg vet verken artist eller navn på sangen. Men, om jeg finner den igjen skal jeg absolutt dele den!

Ukens treningsøkt:
Vel, dette har vært ei elendig treningsuke og jeg har faktisk kun hatt ei økt. Trening har ikke vært prioritert denne uka, men den økta jeg hadde i går var god. Jeg og Leiah hadde styrke på lår og rumpe og litt løping, før vi avsluttet med en liten skogstur. Jeg er enormt gangsperr i dag, og kan så vidt sitte på knærne, haha.

Ukens mål:
Forrige ukes mål var å komme i gang med å fullføre pakkingen, noe jeg har klart og nå er det pakket i bilen og jeg er på vei til folkehøgskolen. Det har vært enormt mye pakking, rydding og vasking av klær denne uka, men fytti så herlig det er å være ferdig. Jeg har helt sikkert glemt ett par ting, men det får jeg eventuelt hente etterhvert. Uka som kommer har jeg egentlig ingen spesielle mål. Jeg har jo egentlig lite peiling på hva som kommer til å skje den kommende uka, så jeg tar det som det kommer.

Likes

Comments

God lørdag!
Nå er siste rest pakket og jeg er klar for å pakke alt ut i bilen, endelig. Denne uken har virkelig gått i ett, men det har vært ei så herlig uke fullt av masse gøy. Men, mer om uken kommer i uken som gikk i morgen. Tapaskvelden på torsdag ble også veldig vellykket og jeg koste meg helt enormt. Jeg er virkelig heldig som har disse jentene. Vi spiste masse god mat og bare koste oss egentlig. I dag står det ganske lite på planen og det er herlig! Jeg bør nok absolutt rydde litt på rommet mitt før jeg reiser da, så det tror jeg at jeg skal sette i gang med nå. Ellers kommer Kristine en tur i kveld og det gleder jeg meg masse til!

Likes

Comments

Denne kvelden her har jeg sett fram til lenge. I dag er det nemlig duket for tapaskveld med mine 3 bestevenninner, og jeg gleder meg så mye! Spanske kjøttboller, kyllingpinner, vårruller, pastasalat, foccacia og litt til står på menyen. Tror denne kvelden blir helt super og det kommer mer bilder i morgen. Nå skal jeg lage litt mer mat og skifte klær før jentene kommer.

Likes

Comments

Nå er jeg endelig i gang med pakkingen! Jeg føler jeg er en smule sent ute, menmen, nå er jeg i alle fall i gang. Jeg skal forsåvidt ikke ha med meg allverdens heller, jeg har trossalt kun ett halvt soverom, så jeg må innrømme at jeg stresser nada. I dag har jeg handlet inn siste rest, eller jeg har 7-8 ting igjen på handlelista og det skal jeg ut å handle øyeblikk og resten av dagen har jeg pakket. Synes egentlig jeg har vært ganske flink og har kommet godt i gang.

Det er rart å tenke på at jeg flytter allerede på søndag, tror ikke helt det har gått opp for meg og det er nok også grunnen til at jeg har utsatt denne pakkingen så lenge. Jeg har helt fullt program fram til jeg flytter med besøk til venninner og familie og jeg tror denne uka kommer til å bli helt fantastisk. Kjenner jeg gruer meg til å flytte fra alle disse fine, men jeg gleder meg til å bli kjent med nye folk og gjøre noe helt annet, det skal bli herlig. Vel, nå er det tilbake til pakkingen igjen før jeg skal ut på en liten handletur til. Vi snakkes i morgen, og da kommer det sannsynligvis en video!

Likes

Comments

​God morgen!
Nå sitter jeg i senga og skal endelig begynne å redigere litt film. Jeg har utsatt det i flere dager nå, ettersom at vi har 90 minutter med klipp fra torsdag og det frister enoormt lite å begynne. Så, derfor har jeg kommet fram til at jeg begynner med filmen fra fjellturen i går for der har jeg ikke like mange klipp. Det var forresten en superfin tur til tross for at det var både glatt og bratt. Tror jeg hadde sikker 10 fall på vei ned så til slutt satt jeg nærmest på rumpa og krøyp. Kan også legge til at jeg er tidenes mest klumsete i tillegg til at jeg er enormt pysete, så jeg vet ikke om jeg er den optimale å gå på fjelltur med, haha. Men, det ble nå en fin dag likevel og her har dere ett par bilder. Det var ikke så lett å ta bilder eller filme for om jeg skal være helt ærlig hadde jeg nok med å holde meg på beina.

Likes

Comments

Ukens høydepunkt:
Helt ærlig vet jeg ikke hvor jeg skal begynne. Denne uken har vært helt fantastisk og jeg har gjort såå mye gøy! Men, jeg tror den beste dagen må ha vært torsdag og siden jeg ikke klarer å velge en ting i løpet av den dagen som er høydepunktet for uka så får hele dagen bli det. Hele dagen ble tilbragt med Kristine og vi hadde så mye på planen at vi ikke en gang rakk over alt. Vi startet dagen med noe som skulle være en intervalløkt, men som heller ble gåing og litt jogging i skogen på grunn av at begge var så gangsperr. Videre var vi nedom byen en tur og det var forresten utrolig fint vær denne dagen så der kjøpte vi is før vi kjørte hjem for å stelle oss og så kjørte vi til Karmøy. På Karmøy tok vi bilder til dykkebutikken i tillegg til at vi var en tur innom sommerdrillskolen for at jeg skulle få si hadet til drilljentene mine før jeg reiser. Så, avsluttet vi dagen med en tur på Etnemarknaden. Jeg har filmet hele denne dagen så det kommer når jeg får satt meg ned for å redigere den.

Ukens tanke:
Backpacking. Jeg har fått for meg at jeg kan vente ett år til med studiene, eller eventuelt ta ett årsstudium på nett mens jeg jobber og reiser. Dette opptar virkelig alt av tanker for tiden og jeg har tenkt så mye på det at jeg har begynt å sette opp budsjett. Haha, vi får nå se, foreløpig er det bare drømmer.

Ukens låt:
Jeg aner virkelig ikke. Denne uken fant jeg en drøss treningslister jeg hatet og det er det jeg har hørt av musikk så og si. Hørte litt på musikk i bilen til og fra Etne, men det var hovedsakelig toppliste musikk så ja, det er nok ikke en spesiell ukens låt denne uka.

Ukens treningsøkt:
Kan meddele at intervallene i dag var kjekkere enn forventet, men jeg har hatt kjekkere økter denne uka, haha. Jeg tror den kjekkeste og desidert tyngste er tabata økten jeg og Kristine hadde på onsdag. Jeg foretrekker absolutt styrketrening over kondisjonstrening.

Ukens mål:
Vel, forrige ukes handlet mye om bloggen, og det å blogge bedre. Det vil jeg absolutt si at jeg ikke har klart, men jeg har jobbet mye med bloggen og planlagt mye så det er en del spennende i vente framover. Blant annet en hel drøss av oppskrifter og 3-4 filmer som vil komme de neste ukene. Målet for denne uken må være å komme i gang og ikke minst fullføre pakkingen til folkehøgskolen. Herlighet, det er ei uke til jeg flytter! Synes det er helt sykt å tenke på, og jeg har mye jobb og enormt mye pakking framfor meg. Jeg har ingen peiling på hva jeg skal ta med, men har i alle fall begynt på ei lita pakkeliste så jeg får ta det der i fra.

Ukens antrekk:

Likes

Comments

Hei!
I dag har jeg hatt en skikkelig rolig lørdag som har bestått av å få unnagjort litt bilderedigering og en hel del youtubetitting, da hovedsakelig sistnevnte. Jeg har fått helt dilla på å se på backpacking vlogs, og reiselysten har nok aldri vært større. De siste dagene har jeg nærmest satt opp budsjett på hvordan jeg kan få til en 6 måneders backpacking, noe jeg har enormt lyst til å gjøre i løpet av de neste årene. Jeg har virkelig for mange drømmer, men jeg elsker det.

Her har dere dagens antrekk, og denne buksa dere, den må være blant det mest komfortable jeg eier. Jeg kan ikke fordra stramme klær og stive dongeribukser, så denne her passer meg midt i blinken. Men, nå skal den snart byttes ut med en treningstights for her står nemlig intervaller på planen og fytti som jeg gruer meg. Jeg er egentlig ikke særlig glad i å løpe, men jeg klarer fint lite med denne skuldera om dagen i tillegg til at jeg skal gå en 5 timers fjelltur i morgen så en hard styrkeøkt passer nok ikke særlig bra i dag.

sko - din sko bukse - pull and bear genser, jakke - gina tricot

Likes

Comments