Hei!
Nå er vi akkurat kommet til Larvik hvor det er NM i drill denne helga. Siste NM for min del og jeg er rimelig nervøs, men, så lenge jeg husker det så skal det nok gå fint. Dagen i dag har blitt tilbragt i buss hvor tiden har gått til vitser fra Helene, nynning på introen til Solsidan og leking av hel ape. Med andre ord, en innholdsrik dag. Nå er vi ganske klare for kinamat og er rimelig sultne.

Oppdaterer mer i løpet i helga, ha ei super helg!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Tårene triller nedover kinnene. Angsten slår tilbake, nok en gang. Jeg er redd. Redd for å være alene, men samtidig så redd for menneskene. Redd for smerten, men samtidig så redd for å bli begrenset. Redd for å gjøre feil, men samtidig så redd for å ikke prøve. Redd for å sove, men samtidig så redd for å være konstant sliten. Redd for hva alle tenker. Redd for døden. Redd for å mislykkes. Redd for framtiden. Redd for livet.
Men, mest av alt er jeg redd for å alltid være redd.


Likes

Comments

Nå har vi omsider smakt rabarbra iskremen og den ble veldig god! Det var heller ikke særlig vanskelig å lage, men det tar jo ett par timer før isen er ferdig så det å begynne på den sent på kvelden er ikke akkurat veldig lurt. Men, om du er glad i rabarbra så vil jeg absolutt anbefale denne - den er heller ikke vanskelig å lage!

♥ 600 gram finhakket rabarbra

♥ 3 dl sukker

♥ 3 dl vann

♥ 6 stk eggeplomme

♥ 1 liter kremfløte

Ha sukker og vann i en kjele og kok opp til konsistensen er som en tynn sirup. Ha så i rabarbraen og kok opp på nytt. Kjøl så ned rabarbra sirupen - ha den gjerne over i en skål og sett skålen i kaldt vann mens du rører. Sil så rabarbra sirupen gjennom ett dørslag og skvis ut så mye saft som du får til og pisk dette sammen med kremfløten og eggeplommene. Frys det så enten i frysen i en gammel isboks på 2 liter (eventuelt ei bolle) og rør jevnlig for at isen ikke skal krystallisere seg. Isen bruker i alle fall 4-5 timer på å fryse ordentlig.

Likes

Comments

Tekoppen i hånda, varm havregrøt med brunost på og rolig, lav musikk i bakgrunnen. For en herlig morgen! Jeg har vært våken i noen timer, bare ligget i senga og bladd meg gjennom litt blogger og slappet av. Planen for den neste timen er å se litt serie før jeg skal en liten tur til Helene for tredje dag på rad, har vel nesten vært der like mye som hjemme i det siste, haha! Men, i dag skal vi i alle fall få smakt på isen endelig, for det rakk vi nemlig ikke i går. Vi snakkes senere ♥

Likes

Comments

Akkurat nå: Nå er jeg akkurat ferdig på jobb og skal øyeblikk til Helene for å teste ut rabarbraisen og prøve oss litt videre på å lage egen strikkeoppskrift på en genser. Jeg er også en dag for sein med dette innlegget for jeg hadde glemt ut at det var søndag i går, dagene går litt i surr.

Ukens opptur: Dette har vært ei fin, og veldig sosial uke. Det har vært ei uke med mye latter og gode venner. Jeg tror faktisk ikke jeg har hatt en dag hvor jeg bare har vært hjemme, jeg har enten vært på trening eller på besøk hos noen hver dag. Utrolig herlig!

Ukens bilde: Godeste Madelen ♥

Ukens tanke: Takknemlighet og hvor mye man tar for gitt. At alt plutselig kan bli tatt fra oss og at hverdagslige ting og selvfølger plutselig ikke er selvfølger lenger. Jeg og Helene hadde en ganske lang samtale om dette i går og jeg har ikke klart helt å legge det fra meg. Og, mange av disse tankene er vel ting jeg har kjent på det siste året - spesielt etter at jeg var i Afrika.

Ukens sang: Crazy Bird - Wild Child. Denne sangen har virkelig gått på repeat denne uka og jeg liker den så godt!

Ukens nedtur: Prioritering er til tider en svakhet. Rommet mitt må ryddes og jeg har fortsatt litt jeg ikke har pakket ut etter folkehøgskolen så jeg burde virkelig snart fått gjort det. Men, det er jo ikke akkurat det mest spennende å rydde så da er det kanskje litt for lett å utsette - og det har jeg gjort i noen uker nå.

Ukens antrekk: Har vel bare lagt ut ett antrekk denne uka, så jeg har forsåvidt ikke så mange alternativer. Og, jeg har vært og sneket i Madelen sitt klesskap denne uka også - nemlig lånt skjorta og jeg synes den er så fin og så enormt behagelig!

Likes

Comments

Hei, og god søndag!
Blomstølenturen ble ingenting av på grunn av været, men vi har gått en litt mindre tur. Det var ei helt elendig merka løype så hvor vi egentlig gikk har jeg ingen anelse om, haha! Men, det ble en fin tur og opp en liten topp i alle fall. Nå skal vi i selskap før vi skal til Helene for å prøve oss på en ny rabarbara oppskrift. Krysser fingrene for at resultatet blir litt bedre denne gangen - noe jeg forsåvidt er ganske sikker på at det blir. Så kanskje det blir en oppskrift denne gangen!

Likes

Comments

Denne dagen har virkelig gått i ett - og jeg tror ikke jeg overdriver om jeg sier at jeg maks har vært hjemme en time tilsammen i dag. Dagen begynte med jobb, og det som skulle være 2 timer endte fort opp til å bli over 5. Men, jeg har lært mye i dag da, så det er jo en stor fordel til neste gang jeg skal på jobb. Etter dette dro jeg rett til byen hvor jeg møtte mamma og Madelen for å spise litt. Det er byfest her denne helga så det var masse som skjedde og veldig mye folk, utrolig koselig!


Nå har jeg endelig vært og kjøpt meg turbukse og det var lettere sagt enn gjort. Jeg hadde egentlig funnet ei jeg ville ha, men etter å ha vært innom alle sportsbutikkene i hele byen uten å finne den så måtte jeg finne ei annen. Planen for kvelden er først grilling hos Kristine før en liten joggetur før vi avslutter med en jentekveld. Gleder meg! Vi snakkes i morgen!

Likes

Comments

Søtpotet er nok desidert noe av det beste jeg vet, men det å lage fries av søtpotet er ikke særlig enkelt. Men, endelig har jeg funnet ett triks som funker. Jeg og Ingrid Marie hadde avtalt lunsjdate i dag og da ble dette lunsjen i tillegg til litt smørbukk til dessert. Oppskriften finner dere under.

♥ 1 søtpotet

♥ 1 ss maizena

♥ Rapsolje

♥ Kydder og urter

Skjær søtpoteten i staver (du velger selv om du vil skrelle den eller ikke - vi droppet det), og legg den i en plastikkpose. Ta oppi 1 spiseskje med maizena og rist godt så det fordeler seg på alle søtpotetbitene før du tar olje og krydder i. Vi hadde urtesalt, salt og basilikum på, og det ble veldig godt! Stek deretter i omtrent 25 minutter på 225 grader varmluft hvor du har ovnen på gløtt de siste 5 minuttene. Pass på at ingen av søtpotet friesene ligger oppå hverandre.

Likes

Comments

Bukse: Weekday - Skjorte: KappAhl - Sko: sixtyseven

Likes

Comments

Endelig nytt design. Det ble ikke de største forandringene, men de hjalp i alle fall litt syntes jeg! Fortsatt ganske lyst og hvitt, i tillegg til oversiktelig - som er det viktigste. Eneste jeg har igjen som jeg vil endre på er avstanden mellom blogginnleggene for de er litt tette syntes jeg, men jeg husker ikke helt hvordan jeg gjør det enda. Men, det finner jeg vel utav. Vi snakkes senere!

Likes

Comments