Første skole uke er over, fadderuken er over og mattekurset er over. Og, det er veldig herlig. Jeg er utrolig sliten, men uka har virkelig vært helt super til tross for både lite søvn og mye dårlig mat. Faddergruppen min var veldig grei, og jeg har hatt det så gøy med de denne uka! Men nå gleder jeg meg til rutiner, skikkelig mat og mer enn 5 timer søvn i døgnet. Gleder meg til og med til å komme skikkelig i gang med skole. Vi hadde en forelesning på fredag, og skal ha en ny tidlig i morgen. Dagen i dag har gått til å jobbe en del, spise masse chips, i tillegg til at jeg har ryddet og vasket rommet med friends i bakgrunnen. Har tatt så og si null bilder denne uka så det får bli bilder fra når mamma og Madelen var her forrige helg. De eneste bildene jeg har tatt er ett par selfies hvor jeg sitter og gråter av latter, med andre ord ikke superpene.

Fineste Madelen

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Jeg er ikke veldig glad i pizza, men jeg falt for "minipizza" i ett barneselskap på barneskolen fordi da kunne jeg velge helt selv hva jeg ville ha på. Jeg er verken veldig glad i pizzasaus fordi jeg ofte synes det blir for sterkt, er heller ikke særlig glad i hverken skinke eller kylling på pizzaen, og jeg liker ikke tykk bunn. Jeg er med andre ord ikke den letteste å spise pizza med. Speltlompepizza er i alle fall blitt en stor favoritt, kan fylle den med akkurat hva jeg vil og bunnen er supertynn. Jeg spiser heller ikke hvete, så da er dette ett godt alternativ til bunn. Kristine var på besøk i forrige uke, og vi ender alltid opp med å lage noe digg til lunsj - så da ble dette resultatet:

♥ Stek speltlompene i ovnen i ca 5 minutter slik at de blir litt sprø.

♥ Fyll med akkurat det du vil ha på, jeg hadde pesto, litt pastasaus, fetaost, tomat, avokado og ost.

♥ Stek så pizzaen til osten har smeltet, ca 10 minutter.

  • Food

Likes

Comments

God morgen ♥

Jeg er egentlig på vei ut dørene, begynner om 20 minutter, men tenkte å titte innom en liten tur. Denne uka har gått i ett og den ene timen jeg hadde hjemme midt på dagen i går sluknet jeg helt og det var så herlig. Det har vært ei fin uke da, og det har gått mye bedre enn fryktet, haha. Vel, nå må jeg løpe, vi snakkes!

Genser: Monki - Bukse: Pull and Bear - Sko: Birkenstock

Likes

Comments

Akkurat nå:
Sitter klar for å gå på skolen en time for tidlig. Stod opp rundt 07.00, brukte en time på frokost før jeg stelte meg. Egentlig en ganske behagelig morgen med lite stress, noe jeg tror var ganske nødvendig for jeg er passe nervøs. haha.

Ukens opptur:
Jeg hadde ei så fin uke hjemme, pakket siste rest, var en del med Kristine, Ingrid Marie og Helene i tillegg til litt familie. Det er også veldig herlig å føle at jeg kommer i gang med noe, og jeg tror jeg kommer til å trives her. Så til tross for at jeg gruer meg helt enormt, så tror jeg det kommer til å bli bra!

Ukens prosjekt:
Jeg har prøvd å strikke en romper, den er ikke ferdig, noe den skulle vært og nå ligger den nedpakket i skapet mitt. Jeg har egentlig bare surret veldig når jeg har lest oppskriften, gjort alle feil som er mulig å gjøre, og ja, resultatet ble vel at jeg gav litt opp. Smekken på ett barneplagg er smekken oppe, ikke smekken som i buksesmekken fant jeg fort ut, eller egentlig fant jeg det ut litt for sent.

Ukens bilde:
Liker så godt fargene her, og jeg gleder meg til å vise dere resten av bildene! De kommer enten i kveld, eller i morgen.

Ukens innlegg:
Spre kjærlighet, ikke hat er ukens desidert mest leste innlegg, og også det jeg selv er mest fornøyd med.

Ukens tanke:
Valg, valg, valg. Klarer helt ærlig ikke helt å bestemme meg, har to hjertesaker som er veldig viktige for meg så det er jo absolutt de jeg ser mest på, men så er det så mye annet som skal taes med i betraktning. Tror jeg har bestemt meg, og heldigvis har jeg noen uker på meg.

Likes

Comments

Siste dag før skolestart, og herregud som jeg gruer meg. Har lest gjennom hele siden til UiB sikkert 20 ganger bare i dag, åpnet matteboka for ingen grunn ørten ganger og har lagt klart alt jeg trenger til i morgen. Er så lite klar, men det skal vel gå. Mamma og Madelen kom i ett-tiden i dag så dagen har blitt brukt med de. Vi var på VilVite senteret i ett par timer før vi dro for å spise på Fridays. Nå har jeg akkurat satt meg på rommet, er så mett at jeg er kvalm og skal begynne å jobbe litt med logo før jeg legger meg tidlig. Vi snakkes i morgen!

Skjorte: Vintage - Bukse: Weekday - Veske: Vintage - Sko: Din Sko

Likes

Comments

Jeg klarte akkurat å lage en perfekt størrelse porsjon havregrøt - og det er ganske godt. Jeg var også akkurat på trening og magemusklene svir godt allerede. Dagen i dag har ellers gått til lite fornuftig, jeg så 4 episoder home and away når jeg våknet, brukte sikkert 2 timer på å stå opp, føles egentlig veldig som en søndag. Skulle egentlig bruke dagen på å jobbe - så tror egentlig jeg bør begynne litt med det nå. Skal lage en logo og ei nettside, er egentlig ei stund siden jeg har jobba noe særlig med design, så det skal bli gøy! I morgen kommer mamma og Madelen en tur, og jeg gleder meg. Har bodd her i to dager og får allerede besøk, haha. Men, det blir koselig.

Bildet under er fra når jeg og Ingrid Marie var på Totalen for ett par dager siden. Det var superkoselig, og kaffeen var veldig god. Så, om du skal på totalen. så er deres kald brygget kaffe veldig god.

Likes

Comments

Hei, og god onsdag!

Denne dagen har vært så fin og jeg har fått så mye gjort. Dagen begynte med kaffedate med Ingrid Marie og så møtte vi Kristine i byen og gikk å dullet rundt ei stund. Fikk kjøpt litt nødvendigheter før jeg og Kristine dro hjem for å lage speltlompe pizza, og det er så godt! Videre har jeg betalt semesteravgift og meldt meg opp til emner på universitetet. Deilig å ha litt kontroll! Nå skal vi snart på middagsbesøk til pappa for å spise verdens beste spaghetti og gå ut for å ta litt bilder, må jo utnytte sjansen nå når jeg er hjemme og folk gidder, haha.

Jeg og Ingrid Marie tok også antrekksbilder fremfor denne søte, blå veggen i byen i dag og de kommer ut i løpet av neste uke de også. Elsker denne genseren, den er så søt!

Likes

Comments

Jeg blir så sint, og så utrolig lei meg. Jeg hørte sangen til Sophie Elise - var ikke veldig fan, men det er heller ikke særlig min musikksmak - og det har heller ingenting med saken å gjøre lenger. Synes det er så synd. Jeg så også musikkvideoen samme dag som den kom ut, og må innrømme at jeg så den, og tenkte lite på den etterpå. Helt til i går. Det tok av på facebook og jeg så denne videoen av hennes venninne. Er vi virkelig ikke kommet lenger? Jeg blir så skuffet. Ett menneske er ett menneske, og hvilken farge en har på huden burde ikke ha noe mer å si enn hvilken farge dongeribuksa mi er. At rasisme er ett så stort problem at man ikke kan ha åpne kommentarfelt i en musikkvideo hvor en mørk mann spiller mot ei hvit jente, det skremmer meg egentlig.

Det skremmer meg at vi er så stygge med hverandre og at noen kan si så grusomme ting. At noen kan ønske mennesker så vondt er ekkelt å tenke på. Jeg trodde vi hadde kommet lenger, men der tok jeg visst veldig feil. I denne tiden hvor feminisme er så viktig, og kvinnenes kamp blir tatt opp hele tiden. Se hvor hardt vi har jobbet og hvor langt vi har kommet. Du kan også se på for eksempel homofile, lesbiske, bifile og så videre - se hvor langt de har kommet i sin kamp og hvor mange rettigheter de har fått. De fargede har også kjempet i mange, mange år og vært gjennom mange år med undertrykkelse, burde ikke de også snart bli kvitt denne undertrykkelsen. Mennesker er mennesker, uansett hvor de er fra, hvilken hudfarge de er, kjønn og legning.

Ta deg tid til å se denne videoen, og spre kjærlighet, ikke hat. ♥

Likes

Comments

Akkurat nå:
Har akkurat spist en supergod pastasalat, det kommer oppskrift på den etterhvert. Kristine er på besøk og nå skal vi ta litt valg-tester, og jeg skal begynne på nytt strikkeprosjekt.

Ukens opptur:
Det er vel at jeg endelig har fått nøkkel til leiligheten, og har hatt ei fin uke i Bergen. Maria har vært med med og malt, vasket og gjort det klart til å flytte inn. I tillegg har Kristine endelig kommet hjem fra ferie, og det er såå godt å ha henne hjemme igjen!

Ukens prosjekt:
Flytting og oppussing. Vi har malt og innredet, og resultatet begynner å bli bra, det bare er litt tomt foreløpig. Gleder meg til å få inn siste rest, jeg elsker å dulle med innredning. Har vært lite håndarbeid denne uken, men det kommer mer denne uka.

Ukens bilde:

Ukens innlegg:
I dag har jeg: er ukens mest leste innlegg, og absolutt det jeg var mest fornøyd med. Følte meg smålig teit når jeg satt og smålo av meg selv på bussen, haha.

Ukens antrekk:
Såå fornøyd med ny genser, har nærmest bodd i den den siste uka.

Likes

Comments

God morgen!
Jeg våknet tidlig i dag, klokka 06.00 og da var jeg helt uthvilt. Så etter det har jeg egentlig bare ligget og duppet litt av innimellom helt til 08.30, og det har vært så herlig! Første natt i ny leilighet og ny seng var absolutt vellykket og nå gleder jeg meg til å lage litt havregrøt til frokost. Jeg ordnet rommet så og si ferdig i går, det er litt ting som skal hjem igjen på søndag og jeg trenger ei bokhylle, men ellers er alt klart og det ble egentlig ganske så bra her inne. Skal ta litt bilder når alt er ferdig.

Jeg og Maria gikk ut for å spise i går fordi vi hadde gått forbi ett skilt hvor det stod at de hadde dagens suppe for 79 kroner. Stedet var enormt kult lagt opp, og jeg bestilte ei supergod tomatsuppe. De ligger rett nedenfor leiligheten min, så det er for såvidt litt skummelt, haha. Neida, noe av det jeg gleder meg mest til er å lage min egen mat. Men, om du er i Bergen en gang og har lyst å gå innom så kan jeg absolutt anbefale stedet, det heter Daily pot. Maten var god, og du fikk den med en gang i tillegg til at det var ganske billig, jeg kommer absolutt til å gå her igjen!

Fineste Maria ♥

Likes

Comments