Header

God dag


Nå Ligger jeg med full feber og føler meg ikke helt i form. Skjønner ikke hvordan det er mulig, jeg er da aldri syk. Jeg har ikke ro i kroppen så selvfølgelig - selvom jeg er syk, føler jeg for å måtte ta meg til noe tidsfordriv så idag har jeg satt sammen en Makeup look med inspirasjon fra høstfarger og fregner. Jeg elsker fregner og syntes det er så fint. Jeg har litt fregner men mine kommer ikke helt frem dessverre. Jeg tok derfor tiltaket ved å lage en enkel look. Jeg tegner på fregner med bryns farge i bruntoner med en kost. Fregnene jeg lagde i dag var ikke av den mest naturlige sorten men det var bare for å fremheve de mest mulig på bildet.
nå skal jeg lage meg mat, helt sikkert noe veggis. og ta det med ro. Jeg må bli frisk til I morgen da jeg har en del ting på tapeten.
Ha en fin kveld
-

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

God kveld


lysene er slukket og det eneste jeg tillater meg idag er en stille aften. Ja tenk. I fjord var det full rull på selveste halloween helgen slik som det har vært omtrent hvert eneste år, men ikke i år. I år har jeg valg† å rett og slett droppe ut fra festlighetene. Isteden ligger jeg nå i sengen, jeg unner meg heller en god krim. Boken - Huset ved innsjøen av Kate Morton gjør meg hektet. Jeg klarer ikke å legge den fra meg et sekund. Jeg har aldri vært en lesehest men jeg skal faktisk gi meg selv en god skryt for at jeg de siste 2 månedene har fullført 3 bøker. Det er stort for en som er så ukonsentrert og urolig. Hadde jeg vært like flink å lese når jeg gikk på skolen hadde jeg kommet ut med bedre resultater.


men -

I morgen kveld reiser jeg til Sandefjord. Jeg skal besøke min tante som bor der. Hun har anbefalt meg en akupunktur som jeg har begynt å gå til så jeg har atter en time på mandag. Jeg er en av de som er stresset uten at jeg selv er klar over det så dette blir nå min tredje time. Jeg må si at det faktisk funker. Første gangen jeg gjorde det er nå snart 6 uker siden. Jeg følte meg helt utslått flere dager etterpå, men etterhvert har jeg begynt å merket store forbedringer, så jeg holder meg positiv.


Dagens Makeup:

-


Jeg har blitt hektet på lilla. En farge jeg ikke har vært så veldig begeistret for men jeg må si at jeg begynner å bli komfortabel med det å prøve ut nye farger enn de klassiske jordfargene. Gleder meg til jeg får kommet enda mer i gang med å bruke de nye palettene mine.


- Nyt kvelden Videre -

Likes

Comments

Jeg er tilbake på Nouw og skal nå investere mer tid og energi på å blogge. Jeg måtte lage ny da jeg har byttet tilbake til mitt gamle etternavn. Jeg har vært forlovet men da forlovelsen ble brutt byttet jeg navn tilbake, så sånn kan det gå. Uansett så skal jeg nå fokusere på Makeup og blogg men min fulle konsentrasjon. Full Rull, Full Fokus. Har noen godsaker i vente så jeg gleder meg! 


Ha en strålende kveld Videre -


Likes

Comments