Jeg har haft en dejlig juleferie. Den har stået på massere (lidt for mange, måske) julefrokoster. 


Min juleferie startede med en julefrokost hvor vi fik brugt meste af dagen på at gå rundt i Aalborg og inde på Budolfi's julemarked hvor vi sluttede af på en Irish Pub og fik os nogle Irish Coffee, inden vi skulle tilbage til lejligheden og gøre os klar til julefrokosten om aftenen. 


Juledagen startede far og jeg klokken 6:00 med at løbe ned til fjorden (kun små 5 km) derned. Og badede i 1,5 time i det kolde vand og noget af tiden på at sidde inde i saunaen. Der var en masse andre morgenfriske typer. Så i traditonens tro fik vi os lige en 'Enkelt' morgenshot i saunaen. Vildt hyggeligt! Resten af dagen gik med at slappe af inden vi gik hen til min moster og onkel, som holde juleaften. Der blev serveret både and fra grillen og flæskesteg. Jeg var i himmelen! Det var en af de aftenener hvor stemningen var så god, alle var glade og jeg var ved at tisse i bukserne op til flere gange, af grin! 


Håber i har nydt juledagene ligeså meget som jeg! 


Billede 1 + 2: ByMarlene Birger skjorte jeg havde på juleaften. 

Billede 3: Min cigaret etui og glas champagne fra aftenens julefrokost 

Billede 4: Mig i badekåben fra juleaftensmorgen

Billede 5 + 6: Julemarkede, Aalborg 


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments


Jeg har en lille lækker rabatkode klar til jer!

LLA Copenhagen laver de her lækre accessories, som kortholdere, IPhone Covers, tasker osv.

De laves i virkelig god kvalitetlæder og kommer i de flotteste farver! Jeg har selv købt kortholderen i rød, men overvejer også lige at skulle ind og købe mig det grønne. De er så vildt fede!

Min personlige rabatkode er: CharlotteP

Og vil give jer 10% på jeres køb derinde LLACopenhagen.dk

Så hvis i stadig mangler at købe en julegave eller måske bare forkæle jer selv lidt er det bestemt et kig værd!


- Charlotte

Likes

Comments

Det er virkelig ved at være lidt tid siden at jeg lavede mit første opslag og har seriøst haft skriverblokering ligesiden. Men det var fordi jeg vidste, at det næste opslag jeg ville ligge ud ville vise hvilken retning jeg gerne ville have bloggen til at vise og pga. dette medførte min overtænkning til bloggen. Men også fordi jeg har det lidt svært med at ligge noget ud offentligt, at give noget af mig selv, som jeg ikke ved om folk vil have/læse. Men here we go. Jeg kan jo ikke inspirere eller fortælle uden at skrive noget. Giver mening, ik'?


STAY TUNED!


Likes

Comments

Hej med jer! Jeg hedder Charlotte Rægaard og jeg er 24 år gammel.

Lidt om mig, er at jeg er en glad (med et snært af stædighed og temperament) men dog mest glad og rigtgig humoristisk pige. Jeg kommer fra Nordjylland, dog boet i København de sidste to år, men jeg er lige flyttet tilbage til Nordjylland for en stund, men har i sigte at skulle flyttet tilbage til dejlige livlige København igen indenfor den nærmeste fremtid. Jeg har mange bekendtskaber og venner i København, så der bliver rejst frem og tilbage fra Nordjylland og til København. Så her på bloggen kommer der indlæg fra fra begge områder. Best of both worlds

Jeg har arbejdet indenfor mode de sidste 4 år, som salgsassistent, floor manager og senest Store Assistent Manager i en større dansk tøjkæde. Jeg er work-aholic og karrirere kvinde til de ypperste.

Jeg har leget meget med idéen om hvad min blog skal handle om, men jeg er kommet frem til, at jeg ikke vil sætte min blog i en boks, så det kommer til at blive alt imellem mode, mad, musik, kunst, historie, personlige meninger og tanker.

Jeg glæder mig rigtig meget til at komme rigtigt igang og håber rigtigt meget på at i vil følge min blog og følge med! I er også meget velkomne til at skrive til mig om idéer, spørgsmål osv.

// C. Rægaard

Likes

Comments

Instagram@raegaaard