Hej med jer! Jeg hedder Charlotte Rægaard og jeg er 24 år gammel.

Lidt om mig, er at jeg er en glad (med et snært af stædighed og temperament) men dog mest glad og rigtgig humoristisk pige. Jeg kommer fra Nordjylland, dog boet i København de sidste to år, men jeg er lige flyttet tilbage til Nordjylland for en stund, men har i sigte at skulle flyttet tilbage til dejlige livlige København igen indenfor den nærmeste fremtid. Jeg har mange bekendtskaber og venner i København, så der bliver rejst frem og tilbage fra Nordjylland og til København. Så her på bloggen kommer der indlæg fra fra begge områder. Best of both worlds

Jeg har arbejdet indenfor mode de sidste 4 år, som salgsassistent, floor manager og senest Store Assistent Manager i en større dansk tøjkæde. Jeg er work-aholic og karrirere kvinde til de ypperste.

Jeg har leget meget med idéen om hvad min blog skal handle om, men jeg er kommet frem til, at jeg ikke vil sætte min blog i en boks, så det kommer til at blive alt imellem mode, mad, musik, kunst, historie, personlige meninger og tanker.

Jeg glæder mig rigtig meget til at komme rigtigt igang og håber rigtigt meget på at i vil følge min blog og følge med! I er også meget velkomne til at skrive til mig om idéer, spørgsmål osv.

// C. Rægaard

Likes

Comments