Header

Hej hej!

Nu har jag bott i Skottland typ 10 dagar. So far so good. 😁

Idag, onsdag, och alla andra onsdagar kommer jag vara ledig, vilket är väldigt skönt. Kroppen och sinnet behöver vila och jag kan tycka att det är jätteskönt att ha en ledig dag mitt i veckan istället för att ha långhelg där man hinner bli uttråkad. Det ger rum till saker man "måste" göra - typ handla mat...

Helgen spenderade jag i sängen för jag har varit och är förkyld. Det är på bättringsvägen dock. Tack o lov! 😄

Dundee som stad är väldigt vackert. Det är som en insjö/ å som går in på lite olika ställen längs kusten där jag bor och på (den suddiga mobil-)bilden nedan kan man se utsikten jag har varje gång jag går till bussen.Lediga dagar kan man blogga, planera & läsa böcker om kroppspositivism. Jag förbeställde boken längst till höger "Body Positive Power" skriven av Megan Jayne Crabbe som är en ganska känd kroppspositiv person. Hon har bland annat ett instagramkonto som heter "Bodyposipanda" där hon lägger upp fina bilder och meningsfulla texter.


Hoppas du har en bra dag! ❤

Rock n roll,

Charlotte

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej !

Jag heter Charlotte Pettersson, är 20 år, kommer från en mini-stad i Sverige. I januari 2017 flyttade jag till England för att jobba som au pair vilket jag gjort nu i åtta månader och har trivts väldigt bra med det. Jag har bott med en familj som består av en ensamstående mor & 2 tvillingar (pojke, flicka, 13 år) så jag har mest varit taxi och kock för barnen.

Just nu väntar jag på att de sista dagarna här i familjen ska gå, för på lördag (om 5 dagar!!!) ska jag hoppa på tåget mot Skottland där jag ska bo och studera i, iallafall 1 år framöver, men förhoppningsvis längre än så också. Jag ska börja ett förberedelse-år på Scottish School of Contemporary Dance.

Att tacka ja till denna kurs och ta detta beslutet, känns som det största beslutet jag tagit hittills i mitt liv. Nu känns det som att jag flyttar hemifrån på riktigt och inte bara ska "vara borta några månader för att sedan komma tillbaka" vilket känns helt sjuk men bra.

Det bor en man, 70-ish, här i närheten och jag har nog träffat honom max 5 gånger. Trots detta, kom han hit häromdagen för att ge mig en lycka till-nallebjörn. Hur gulligt!? Det gjorde min dag, mer kärlek till världen, så här är en bild på den lille nallen.

Det var allt för idag


Likes

Comments