Header

Endelig har vi fått kontaktplasten som vi har pratet om helt siden vi flyttet inn. Vi hadde lyst på svart kjøkkenbenk, så vi bestilte svart marmor kontaktplast i fra lindasdekorogdesign.no og vi ble super fornøyd med resultatet. Jeg ble helt sjokkert over hvor fint det ble, det føles som at vi har fått et helt nytt kjøkken, nesten i hvert fall. Nå ble ikke kjøkkenet helt hvit, for det syns jeg var litt kjedelig, men jeg elsker den nye kjøkkenbenken jeg har nå. Den gir meg lyst til å lage mat og drive på kjøkkenet, så dette var en utrolig flott forandringer i kjeller leiligheten vi har. Legger med før og etter bilder, så dere kan se forandringen dere også.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

I dag møtte jeg venninna mi, Eline, nede i byen. Det var super koselig å se henne igjen, siden jeg ikke har sett henne siden vi gikk på skolen sammen hjemme i Solør. Så vi hadde mye å prate om og det var kjempe hyggelig å møte henne igjen. Vi hadde ikke avtalt noe å gjøre. siden det er så mye man kan gjøre i Oslo. Men vi endte opp med å møtes på Jernbanetorget også gikk vi bare oppover Karl Johan´s gate. Siden det begynte å regne, så fant vi ut at vi skulle sette oss ned et sted, så vi endte opp på JOE & THE JUICE hvor vi bestilte en powershake hver. Vi ble sittende der en stund, siden vi hadde så mye å prate om.

Etter å ha sittet der i nesten to timer, så fikk jeg være med opp for å se hvordan hun hadde fått. Så vi tok trikken til Grünerløkka så jeg fikk se kollektivet som hun bor, hvor jeg fikk møte to av de hun bor sammen med. Kjempe fint sted som hun hadde flyttet til, og de hun bodde med virket veldig hyggelige (i hvert fall de jeg hilste på da). Senere gikk vi inn på rommet hennes og ble sittende der og prate, samtidig som vi så på litt forskjellige TV programmer. Vi så blant annet et nytt program som har begynt på TV3 denne uka som heter Vekterne. Det er faktisk litt spennende og følge med på det programmet. Ikke minst og tenke på at de situasjonene vi har fulgt til nå skjer rundt der jeg oppholder eller går/kjører forbi opp til flere ganger i uken. Men det var ikke det eneste vi så på. Vi så også på Skal vi danse og begynte på en episode med Saving hope bare for å se hvordan det programmet var. Det var det vi gjorde, til jeg skulle hjem å lage middag til samboeren min. Vi skulle egentlig ha taco, men han hadde kjøpt feil krydder. Han hadde kjøpt dip mix istedenfor taco krydder. Så da prøver vi på nytt igjen med ordentlig taco krydder i morgen. Everyday is a taco day! Siden jeg glemte å ta bilde sammen med Eline i dag, så legger jeg til et bilde som hun har tatt selv.

Likes

Comments

På søndag når vi kom hjem fra hjemstedet mitt, så fikk jeg melding av sjefen og lurte på om det gikk fint at jeg begynte litt tidligere enn planlagt. Så allerede i dag var jeg innom jobben et par timer bare for å se hva slags oppgaver jeg skal igjennom i løpet av dagen. Så i dag ble det utrolig mye informasjon på veldig kort tid, men det går fint. Slev om dette var nytt for meg, så gruet jeg meg ikke i det hele tatt til denne dagen. Jeg ser så frem til å komme ordentlig i gang, og tror jeg kommer til å trives ekstremt godt i denne jobben. I dag fikk jeg lov til prøve meg litt frem og lære meg å kjenne de varene vi har butikken. Gleder meg allerede til fredag, når opplæringen begynner og jeg skal igjennom en ordentlig vakt.


Likes

Comments

I går så kom mamma på besøk, og jeg var ekstremt spent på å se henne igjen. Ikke fordi det var lenge siden jeg hadde sett henne, men det var første gangen jeg skulle se henne etter operasjonen. Jeg gruet meg helt sykt til dagen hun skulle operere, og fikk nesten ikke sove dagen før det skulle skje. Det ble ikke noe bedre når jeg ba henne ringe meg etter operasjonen, og jeg aldri hørte noe fra henne før sent på kvelden. Jeg pratet med henne dagen før, og da sa hun at hun ikke kom til å ringe før i 12 - 13 tiden, men når klokka nærmet seg fem og jeg fortsatt ikke hadde hørt noe fra henne, så ble jeg ekstremt redd for henne. Det eneste som gikk igjennom hodet mitt var at operasjonen ikke hadde gått bra, så jeg sendte melding til pappa og spurte om han var på sykehuset sammen med henne. Han skrev tilbake at det var han ikke og at han heller ikke hadde hørt noe fra henne. Tankene mine ble ikke akkurat noe bedre, men pappa ringte sykehuset. Så rundt klokka ni på kvelden ringte mamma, og jeg tror aldri jeg har blitt SÅ glad for å se navnet hennes på mobilen og ikke minst høre stemmen hennes. Så jeg var veldig spent når hun kom hit i går, og jeg kunne se veldig tydelig på henne at hun hadde gått ned flere kilo siden sist jeg så henne. Det var veldig tydelig bakfra og hvordan klærne satt på henne nå i forhold til før. I går så var vi hos bestemor og bestefar på middag og siden magesekken hennes er så liten som en fyrstikkeske nesten, så spiser hun lite og sakte. Men hun må også mikse maten sin med en stavmikser, så det ser ut som babymat. I tillegg så må hun mose all mat hun skal spise og hun skal ikke spise frø, korn eller noe som e som er skarpt for magen hennes.
Prøvde å ta bilde av meg og mamma sammen, men hun er ikke så glad i å bli tatt bilder av så måtte ta et snikbilde av meg og henne.


Likes

Comments

Tenkte jeg skulle fortelle dere litt om middagen vi fikk hos Kine og Rune i går, som jeg skrev så hadde vi fått lov til å være med på å bestemme hva vi skulle ha til middag. Så vi skulle egentlig få servert hjemmelaget fiskegrateng. Legg merke til at jeg skriver egentlig, for en time eller to før vi hadde tenkt å reise. Da ringer Kine samboeren min og forteller at de hadde glemt å ta opp fisk til gratengen, så de lurte på om det var greit at de bare bestilte pizza. Ja svarer jo selvfølgelig Kim, og her satt jeg i sofaen og hadde gledet meg til fiskegrateng hele dagen. Så kan vel ikke gjøre noe annet enn å innrømme at jeg ble litt skuffet, når det gikk fra å få servert fisk, men det endte med pizza. Fiskegrateng er en av mine livretter, så ja jeg ble litt skuffet over en kjøpe pizza. Men det smakte godt, selvom det ikke ble det jeg hadde gledet meg til hele dagen.


Likes

Comments

Nå tror dere sikkert jeg har vært ute på byen og drukket, og ligger fyllesyk i senga. Men da kan jeg bare informere dere om at det har jeg ikke, jeg har bare vært med på spillejobb. Som dere skjønner så ble det sent i natt, og vi stod ikke opp før rundt klokken 14:00 i dag. Når man er våken så lenge, så blir kroppen helt ødelagt dagen etterpå. Så derfor er det veldig greit at vi er bedt bort på middag i dag, selvom de egentlig hadde glemt oss da. På veien hjem i natt så minnet vi dem på det, så da blir hjemmelaget fiskegrateng. Det er like digg å komme på middag til Kine og Rune, for de lager så sykt god mat. Pluss at vi alltid får lov til å være med og bestemme hva det skal være til middag. Slenger med noen bilder fra gårsdagen/natten.


Likes

Comments

I dag skal samboeren min på spillejobb, og jeg har lovet han at jeg skal være med. Han spiller sammen med faren sin og søsteren sin, de kaller seg for Kimaroj. Gjerne følg siden dem på Facebook. De skal spille i Sander i dag, i en bursdag, men poenget mitt her er at vi kommer til å komme hjem sent på på natten. For om jeg ikke husker helt feil, så begynner de klokken 21:00, og skal spille i 4 timer og 30 minutter. De er ikke ferdig med å spille før ca. halv 2, også skal de begynne å pakke ned og inn i bilen. I tillegg så tar det nesten 1 time og 15 min å kjøre hjem. Så vi kommer til å være hjemme ved 3 - halv fire tiden. Heldigvis for samboeren min, så har han fri fra jobben i morgen så han får sovet ut litt. Det fortjener han nå etter en hel uke med mye jobbing.

PS! De har blitt noen år eldre enn de er på dette bildet, men jeg hadde ikke noe bilde av de alle sammen på scenen.

Likes

Comments

Tenkte å fortelle dere litt om den nye jobben som jeg skal begynne på i midten av oktober. Ser sykt frem til å begynne og jobbe, og ikke minst å komme meg ut av huset, få døgnrytmen på plass. Men over til hvor jeg egentlig skal jobbe. Jeg har fått jobb på Baker Hansen på Adamstuen, i Oslo. Så de har meldt meg på et baristakurs, som skal være den 19. oktober. Ser frem til å komme i gang, klarer nesten ikke å vente fordi jeg gleder meg så sykt. Føler også dette kan være en jobb for meg, siden her har man noe å gjøre hele tiden. Vaske, rydde, ta kunder, smøre rundstykker, fylle på i hyllene når det begynner å bli tomt for brød, rundstykker eller kaker, og dette blir så bra. Men nå er det snart natta her, skal se ferdig en episode av Mot i brøstet, så er det dusjen og senga her.

Likes

Comments

I dag stod jeg opp rimelig sent egentlig, døgnrytmen er ikke akkurat helt på plass når jeg bare går hjemme nesten 24/7. Så jeg begynte å spise frokost rundt klokka 14:00, mens jeg så på H20. Fått helt dilla på det programmet, begynte på sesong 1 i starten av forrige uke og er allerede på fjerde og siste sesong. Husker programmet fra da jeg var liten, og måtte alltid se på det når jeg kom hjem fra skolen. Merker at jeg har vokst siden sist jeg så på det, er ikke akkurat like gøy som det var før. Men av en eller annen grunn så klarer jeg ikke å slutte og se på det heller.

Mens jeg spiste frokost så fikk jeg en melding av Posten, så når samboeren min kom hjem så gikk vi sammen på butikken slik at jeg kunne hente pakken. Jeg hadde bestilt svarte Nike sko som jeg skal bruke når jeg skal begynne på en jobb i løpet av oktober. Forrige uke så fikk jeg samme skoene bare i hvite, og de bestilte jeg egentlig kun fordi jeg har ønsket meg hvite Nike sko en stund nå. Så i bursdag gave så ønsket jeg meg penger av tanter og onkler så jeg kunne kjøpe meg begge fargene. Slenger med noen bilder av turen vår til butikken og av skoene under innlegget.

Likes

Comments