Skal ikke legges skjul på at bloggingen har uteblitt de siste månedene, og at jeg virkelig ønsker å komme tilbake. Ett sted hvor jeg kan dele tankene mine, meningene mine og alt annet som frister å dele ellers i hverdagen. Men grunnet mitt lange fravær har jeg tenkt til å gi dere en liten recap av hva som har skjedd siden sist!

... farget håret mørkt. Ja dere hørte meg. Blondie har gått brownie og nærmere naturlig farge enn jeg har vært på flere år. Startet bleking i starten av 2013, og gått tilbake nå. Og ord kan ikke beskrive hvor deilig det er å være mørk igjen. Var super usikker der jeg satt, og hadde fått fargen i håret, men angrer ikke ett sekund nå.

... kjøpt min første plante. Haha, for ett viktig sammendrag. Men dønn. Har enda ikke drept denne planten, og den har vært ett fint accessosiar til rommet mitt i flere måneder. Den har til og med fått navnet Oddish, etter pokemonfiguren som er kliss lik hehe. Litt mye Pokemon Go, kanskje?

... friår. Yes u heard me. Eller friår kan det kanskje ikke kalles. Jeg jobber 85% hver uke, så kall det heller ett jobbeår, det høres hvert fall litt bedre ut enn friår. Haha.

... bestilt lipkit. Ja, jeg falt i fella jeg også. Måtte bare klikke hjem to lipkits her for typ to uker siden tror jeg det er. De har enda ikke meldt sin ankomst i posten, men etter USPS sin tracking er pakken min på ett postkontor i Norge, mer enn det vet jeg ikke haha. Håper det dukker opp snart. Dere skal selvfølgelig få se hvordan fargene er. Jeg har forresten bestilt Koko K og Mary Jo K. Så det blir veldig veldig spennende å se hvordan de passer meg og om de er like bra som alle skal ha det til!

​... har vært på den fineste ferien. ​2 uker i solfylte California med familien. Enough said. Trenger egentlig ikke si mye rundt dette, bare at det var helt magisk. Selv om jeg ikke tror lommeboka var enig hehe. 


Nå er det snart trening for min del. Jeg driver fortsatt med håndball ja, og trives veldig veldig godt med det. Har ikke tenkt til å gi meg med det første. Men først er det middag og litt planlegging i almankken min før jeg pakker bagen og drar avgårde for kvelden. Håper dere har en fin fin tirsdag!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments