Header

​​​​​

Nå sitter jeg her i stua med frokost på fanget, julepysjen på og øynene festet til Greys Anatomi! Planen min var å sove lenge, og kose meg idag! Dette blei det ikke noe av, ikke det at halv 10 er seint, men hadde vært deilig å få sovet skikkelig ut på en fri dag altså. Blir nok ett innlegg til senere, skal prøve å få til et før jeg kanskje reiser ut. Har tenkt å reise på nissekro på studenthuset så imorra lover jeg at det skal komme noen bilder! 

Nå får jeg spise ferdig og kose meg i pysj så lenge jeg kan! <3 ​

Likes

Comments

​God kveld!

Jeg har prøvd så mange ganger å starte en blogg. Problemet har alltid vært å skulle skrive noe hver dag. Syntes det er kjipt at eg alltid må lage en ny en på grunn av mine late uvaner!!

Poenget mitt nå er vel at jeg skal prøve så godt jeg kan å skrive noe hver dag! Selv om det ikke blir så mye skal jeg i alle fall skrive noe :) Håper jeg hvertfall..

I dag har jeg ikke hatt så veldig mye annet enn husarbeid å gjøre, føler det er så veldig lite å finne på når man har juleferie å alle vennen dine har en jobb. Og jeg har vel egentlig ikke helt ferie enda jeg heller, har en eksamen igjen til uka.. Men sååå har jeg ferie!! Føler at det er ferie nå også da, siden den eksamen skal gjøres hjemme.. blir som å skrive en blogg nesten jo! Bare litt mer fakta relatert selvfølgelig!

Dette innlegget blir veldig kjedelig, ingen bilder eller noe, men jeg skal få til det også etterhvert! Nå går resten av kvelden til dagens episode av Jul i svingen, før jeg returnerer til mitt Harry Potter maraton! Kun fått sett 1-eren idag. Men jeg merker at det blir mye film og serie kikking nå som jeg er ferdig med undervisning! Skal prøve å trappe litt ned og heller få litt fart på livet hvis jeg skal ha noe spennende å blogge om! :)

Håper alle har en fin desember kveld videre, så blogger jeg litt mer i morgen :))

Likes

Comments