Header

Jeg har lenge hatt lyst på et tipitelt på barnerommet, men jeg har ikke klart å bestemme meg for om jeg skulle lage det selv eller om jeg skulle kjøpe ett. Jeg hadde egentlig falt helt for tipiteltet til Numero 74, og hadde bestemt meg for at jeg skulle kjøpe det, men så kom jeg over noen mønstre til telt på nettet, og teltene så jo nesten helt lik ut som de som kan kjøpes for over 1000 kroner. Jeg fikk altså litt inspirasjon fra disse flinke mammaene og bestemte meg for at jeg skulle sy et selv.

Jeg laget mitt eget mønster for å få teltet i den størrelsen jeg selv ønsket, og siden jeg ikke er så veldig flink å sy så kjøpte jeg et billig stoff på Stoff og Stil for å testsy, og så får jeg heller kjøpe et litt finere stoff om jeg vil endre på fargen eller gjøre noen forbedringer seinere. IKEA har forresten også en del billige stoff i metervare som er fin å bruke til tipitelt! Til teltstenger brukte jeg fire kosteskaft fra Rusta, og for å binde de sammen brukte jeg makrametråd som jeg hadde fra før.

Resultatet ble overraskende bra, og billig ble det også. Ungene elsket det og har allerede brukt mye tid på å leke i og med det.

Dette trenger du for å lage ditt eget tipitelt:

Ca. 4 meter stoff: 315kr

4 kosteskaft: 100kr (25kr stk)

Tråd: 79kr

Ha en fin dag videre :)

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Her går dagene stort sett i bære på Vilde. Hun er blitt veldig forkjølet, og alt er bare nei, nei, nei.. Ikke vil hun spise, sove eller leke. Det eneste som er godt nok er å bli båret rundt.

Noen bilder av Vildemoren fra forrige helg. Så kjekt å ta litt "planlagte" bilder også, som kan brukes i albumet (som jeg ennå ikke har begynte på).

Likes

Comments

I dag fikk jeg en kjempehyggelig melding på instagram. Jeg skal få være med å representere Wendelborgdesign. Dette er en nettbutikk som fører de vakreste plakater, de har blant annet noen helt nydelige fødselsplakater som jeg har forelsket meg helt i! Og nå gleder jeg meg virkelig til å få den første pakken i posten.

Likes

Comments

I dag har Vegard vært hos tannlegen, og han var kjempeflink! Tannlegebesøket gikk egentlig veldig raskt, så vi fikk god tid til å kose oss sammen før vi trengte å hente Vilde i barnehagen. Før vi reiste hjem var vi innom butikken og kjøpte oss noe deilig til lunjs, og når vi kom hjem satt vi på en film, og bare koste oss vi to.

Det er så kjekt å få tid alene med bare Vegard av og til, han har alltid så mye på hjertet han vil fortelle og snakke om. Vi har alltid lange samtaler om alt og ingenting når vi er sammen alene (les: Vegard snakker så mye at jeg bare får kommet inn med et ja, mhm, stilig, eller sier du det, innimellom).

En av samtalene i dag:

Vegard: Jeg lurer på hvordan noen dør?

Jeg: Det er finnes mange måter å dø på.

Vegard: Ja, noen ganger faller vi og så dør vi.

Jeg: Ja, eller så kan hjertet stoppe å virke.

Vegard: Ja, men liksom noen bare flyr opp til himmelen, og noen vil bare begraver seg selv.


Ha en fin ettermiddag!

Likes

Comments

For ikke så lenge siden fikk Vilde ennå et fint strikkeplagg fra tante Silje, og jeg må bare legge ut den fantastiske nancykoften hun fikk. Det er ingen hemmelighet at jeg elsker hjemmestrikk, det er noe av det fineste jeg vet om, og så praktisk da! Her hjemme blir hjemmestrikkede plagg brukt daglig av begge ungene. Vegard har alltid en strikkegenser med seg i sekken på skolen, mens Vilde bruker det spesielt mye til "kjøreklær" i bilen.

Jeg har en del strikkeprosjekter på pinnene, som jeg helt ærlig tror at jeg aldri kommer til å bli ferdig med, jeg eier nemlig ikke tålmodighet, og dette kombinert med at det hele tiden dukker opp nye ideer i hodet mitt, gjør at jeg har litt for mange prosjekter på gang på samme tid. Heldigvis har vi mange flinke strikker i familien, og strikkeplagg-garderoben til ungene blir til stadighet fylt opp av fantastiske plagg.

Jeg setter så utrolig stor pris på alt det fine ungene får!
Strikk i brukHa en fin kveld!


Likes

Comments

Jeg elsker å gi nytt liv til gamle ting, og det kan gjøres så lett med bare litt maling. Denne gangen var det BRIO vognen til Vilde som fikk seg et malingstrøk (eller tre). Selv om den ble veldig fin til slutt, er jeg ikke helt fornøyd med alle detaljene. Jeg fant nemlig ikke verktøyet som jeg trengte for å skru av hjulene, og dermed fikk jeg ikke malt de akkurat slik jeg ville. Men når det er sakt, så er det ganske typisk meg.. alle ideene som dukker opp i hodet mitt skal helst gjennomføres med en gang, selv om jeg ikke har alt utstyret jeg trenger for å kunne gjøre det, hehe. Det viktigste er likevel at Vilde ble fornøyd, og så passet den så godt inn på rommet hennes nå som den hadde fått nye farger. Hjulene får jeg heller male ferdig når jeg har irritert meg lenge nok over der, og jeg finner verktøyet.Ha en fin dag!

Likes

Comments

I dag har vi hatt en fantastisk dag. Vi tok med oss Vilde på akvariet for første gang, og hun storkoste seg! Det var så morsomt å se på hvordan hun levde seg inn sjøløveshowet, hun satt, og til tider stod på fanget mitt, og lo og klappet og var helt med.

Det var så herlig vår vær i Bergen i dag, så etter å sett på alle fiskene og dyrene på akvariet, tok vi oss en liten tur i Nordnes parken for å nyte været.


Ble helt forelsket i bildene av André og Vilde, de er så fine sammen <3

Likes

Comments

Så var plutselig februar over, den siste måneden har bare rast forbi. Jeg har hatt mye skole, oppgaver og innleveringer, som har tatt en del tid. Ettermiddagene har stort sett gått til middag, litt lek, lekser med Vegard, før det er tid for kvelds og legging av ungene.

Men noe gøy har vi hatt og, vi har for eksempel feiret fineste Malene sin 23 års dag. I tillegg har jeg vært på utviklingsamtale med Vegard, og han fikk bare positive tilbakemeldinger, og det er ikke mye som varmer et mammahjerte mer enn å få høre fra andre at barnet ditt både er snill og god med både små og store, flink på skolen og ikke minst har mange venner.

Jeg vant i tillegg to konkurranser på instagram denne måneden, en fra carmell.no og en fra stylechilde.no. Fra Carmell vant jeg et gavekort på 500kr, som jeg brukte på noen herlige nyheter. Premien fra Stylechilde har jeg ikke fått ennå, men det skulle være et av plaggene jeg hadde satt som favoritt plagg i collagen til høyre. Collagen til venstre er den jeg vant med på carmell.no sin komkurranse.Her er min februar oppsummert gjennom instagram:

1. Fikk pakke fra Zara. Vilde mangler virkelig gensere i riktig størrelse om dagen, så den pakken var helt nødvendig, hehe. 2. Fikk også pakke fra minikids.no med herlige Miss Astrid fra Mrs. Mighetto. 3. Bygget faktisk et klesstativ til Vilde, helt uten hjelp (eller André kjøpte lektene til meg da). Med skruer og materiale kostet det faktisk ikke mer enn 120kr! 4. TB til da Vilde bare var noen dager gammel, ønsker meg sånn en liten baby til, eller kanskje aller mest å bli tante. 5. Klossene fra Sebra var en av tingene jeg valgte å bestille med gavekortet fra Carmell. Vegard er så snill og god med Vildemoren, og hun elsker når han leker med hun, søskenkjærlighet! 6. Vilde fikk seg også en ny bukse, som jeg bare måtte ha! Elsker den buksen. Fant og frem de gammle conversene til Vegard som kommer til å passe Vilde når det blir litt mildere og tørrere ute. 7. Vildemoren elsker å leke på rommet sitt, og det kaninsettet fra Stylechilde er jo bare helt herlig. 8. Mitt mest likte bilde på instagram noen gang! Og det skjønner jeg godt, de fargene passer så fint sammen. Favoritt outfit! 9. Ennå mer lek på Vilderommet (fineste rommet i huset).


Ha en fin kveld!

Likes

Comments

I dag er Vilde i barnehagen, mens jeg er hjemme å gjør skolearbeid. Jeg hadde så lyst å bare ha hun hjemme i dag i og med at det egentlig er vinterferie, men med to unger og skole hver dag så må jeg bruke den tiden jeg har til oppgaver, innleveringer og forberedelser til undervisningen. Vegard er så heldig at han har fått bli med mormoren og bestefaren på hytten, det er så deilig, for jeg vet at han koser seg i hel og jeg slipper jeg å ha dårlig samvittighet for han.

Selv om Vilde er i barnehagen liker jeg å kle på hun klær som ser skikkelig ut og samtidig er behagelige å gå med. I dag har hun derfor på seg jakke, genser, shorts og strømpebukse fra Zara, body fra Newbie, sokker fra Kokacharm og hjemmestrikket pannebånd. Og ikke minst favoritt skoene fra KAVAT.Likes

Comments

Hei!

For ikke lenge siden lanserte Monolo "make a wish", eller monolo-ønskelisten, der de trekker en heldig vinner hver måned som får oppfylt et av ønskene sine. For å delta må du lage en collage av favoritt produktene fra nettbutikken deres, dele den på instagram og tagge #monolo_ønskeliste og @monolo.no.

Dette er en konkurranse som er midt i blinken for meg, jeg slapper skikkelig av når jeg kan sitte å lage collager av helt nydelig barneinteriør, det gir meg så mye inspirasjon og så er det jo selvfølgelig ekstra kjekt at jeg faktisk har mulighet til å vinne et av favoritt produktene mine!

Monolo.no fører nemlig noen av de fineste merkene jeg vet om, blant annet Stickstay, Hagelens, NoFred og Mase Living.. Med så mye fint, var det langt fra enkelt å bare velge noen få produkter, ønsker meg jo alt, hehe. Så nå krysser jeg hele meg, for at jeg blir den heldige vinneren.

Her er min første ønskeliste hos Monolo:


Rosa ballong wallstickers, stickstay - 599kr. Forest friends wallstickers, stickstay - 599kr. Stjerne knagger, hagelens - 189kr per/stk. Dukkevogn, Ooh Noo - 1199kr. Mouse stol eik, NoFred - 1699kr. Mouse stol hvit, NoFred - 1599kr. Tipitelt, Kids Consept - 1199kr.

Stolene Vilde har på rommet sitt er fra da mammaen min hadde barnehage for mange år siden, de har fått seg et par malingsstrøk, men de begynner å bli ganske "lealøse", så noen nye føler jeg snart er på sin plass. Wallstickers er alltid kjekt for å gjøre rommet mer lekent. Dessuten er kvaliteten på wallstickers fra stickstay helt super. Vilde er også veldig opptatt av dyr for tiden så det hadde vært helt perfekt med forest friends wallstickers. Dukkevogn har hun altså, men den fra Ooh Noo er jo bare såå fin, hehe. Knaggene hadde vært perfekt til et prosjekt jeg har planlagt, og hvem vil vell ikke ha et tipitelt!.


Ha en fin kveld!

Likes

Comments