Bigger closet, smaller wallet, Inspiration

För några dagar sedan var dagen med stort D här - Jag fyllde 25 år! Jag och mina föräldrar tog vårat pick och pack och åkte upp till Dalarna och Tällberg för ett par dagars spa och avkoppling, vilket var helt fantastiskt! Nåväl av mina föräldrar fick jag denna ljusstake från Klong. Modellen är säkerligen känt hos många - Gloria och jag har den i mässing och stora modellen. Jag kan veeerkligen rekommendera denna skönhet och ni kan hitta den här om ni också blir sugna på en!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Bigger closet, smaller wallet, Inspiration

Idag kom denna godingen hem på posten! Jag har länge funderat på att köpa en enkel och smidig kamera som tar bra bilder och kan spela in videos i HD. Jag äger en systemkamera och Gopro och jag skulle ljuga om jag påstod att dem används ofta. Oftast blir det att man tar bilder och videos med iPhonen, men nu ska det bli ändring på det. Jag har inte hunnit prova den nya kameran än då den ligger på laddning - så detta kommer bli intressant om det blir en flipp eller en flopp! #nytt #sony

Likes

Comments

Rubbish

September har pågått nu i fyra dagar och jag vet att denna månad och hösten har mycket roligheter att ge. Oftast kan jag ha en fruktansvärt dålig inställning till hösten och känner att inget är roligt och bara mörker. Om två veckor fyller jag 25, TJUGOFEM!!!! För 10 år sedan trodde jag att när jag skulle vara 25 skulle jag stå med villa, man, hus och barn - när det är i självafallet raka motsatsen. Har min etta på 39kvm, jobbar som marknadsförare, funderar på att ensam skaffa hund och har bestämt mig att de här 5 åren till 30 ska bli mina bästa år i livet! Och med facit i hand, så de Charlotte 15 år trodde om hur livet skulle vara 10 år senare, i 25 års ålder i realtid, är ändå RIKTIGT J'VLA BRA!

Likes

Comments

Inspiration, Bigger closet, smaller wallet

Alla äger vi säkert dem - med andra ord bra betyg på dessa jeansshorts. Jag köpte mina första (till vänster) för kanske 6-7 årsedan, då köpte jag dem på Myrorna och dem var i jeans så fick klippa till ett par shorts. Slitningar och allt gjorde jag enkelt med ett rakblad och fortfarande dessa x antal år senare är dem mina favoriter! Så var tvungen att detta år köpa även ett par svart/gråa, dock denna gång slitna, klippta och klara. Ni kan hitta dem här äger ni inte ett par, då är det dags!

Likes

Comments

Rubbish

Heeeeej. Har snart varit hemma i en vecka från London resan, och vilken sjudundrande bra vecka det har varit! Jag kommer slänga upp lite kollage här senare från resan - där höjdpunkten helt klart var att få se min stora kvinnliga crush Adele på ett fullsatt Wembley. Mäktigt var bara förnamnet!

Likes

Comments

Inspiration, Rubbish

​Jag tror jag håller på att bli dum i huvudet eller något. Har på senaste tid haft guldfisk minne och glömt bort allt möjligt. Exempel på det är att jag hade glömt att jag hade köpt konsertbiljetter dagen innan och förstod inte vad den summan hade dragits ifrån för företag, så jag fick PANIK och ringde och spärrade mitt kort. Kom dock på typ 5 minuter senare efter att "Javisst fan, nu minns jag" och då var skadan redan skedd. 
Vi åker till London nästa vecka, och paniken jag hade att inse att jag inte skulle hinna få ett nytt kort till resan, men banken var snabba och redan nu ikväll när jag kom hem ifrån jobbet låg ett nytt kort innanför dörren. TACKAR!

Så har med detta börjat skriva listor PÅ VERKLIGEN ALLT och post-it lappar. Såhär kan vi inte ha det! Lite lansering på det här och sen tar jag och avnjuter en veckas semester i London! 

Likes

Comments

Rubbish

Det känns lite märkligt att nu är det Juni, vart har det senaste halvåret tagit vägen? Snart åker jag till London, en resa som jag har sucktat efter sedan höstas och nu är det bara några veckor(!!!) kvar.

Det var inte den varmaste dagen igår som det var förra veckan, men vad gör det när solen ligger på gott och man fick spendera en AW med sin bästa vän sedan barnsben samt sin extra familj. Hoppas ni också fick njuta av solen med något gott att dricka och äta!

Likes

Comments