Rubbish

Heeeeej. Har snart varit hemma i en vecka från London resan, och vilken sjudundrande bra vecka det har varit! Jag kommer slänga upp lite kollage här senare från resan - där höjdpunkten helt klart var att få se min stora kvinnliga crush Adele på ett fullsatt Wembley. Mäktigt var bara förnamnet!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Inspiration, Rubbish

​Jag tror jag håller på att bli dum i huvudet eller något. Har på senaste tid haft guldfisk minne och glömt bort allt möjligt. Exempel på det är att jag hade glömt att jag hade köpt konsertbiljetter dagen innan och förstod inte vad den summan hade dragits ifrån för företag, så jag fick PANIK och ringde och spärrade mitt kort. Kom dock på typ 5 minuter senare efter att "Javisst fan, nu minns jag" och då var skadan redan skedd. 
Vi åker till London nästa vecka, och paniken jag hade att inse att jag inte skulle hinna få ett nytt kort till resan, men banken var snabba och redan nu ikväll när jag kom hem ifrån jobbet låg ett nytt kort innanför dörren. TACKAR!

Så har med detta börjat skriva listor PÅ VERKLIGEN ALLT och post-it lappar. Såhär kan vi inte ha det! Lite lansering på det här och sen tar jag och avnjuter en veckas semester i London! 

Likes

Comments

Rubbish

Det känns lite märkligt att nu är det Juni, vart har det senaste halvåret tagit vägen? Snart åker jag till London, en resa som jag har sucktat efter sedan höstas och nu är det bara några veckor(!!!) kvar.

Det var inte den varmaste dagen igår som det var förra veckan, men vad gör det när solen ligger på gott och man fick spendera en AW med sin bästa vän sedan barnsben samt sin extra familj. Hoppas ni också fick njuta av solen med något gott att dricka och äta!

Likes

Comments

Rubbish

Jag avslutade precis ett samtal med god vän och blev påmind om hur vårat 2016 slutade. Vi båda var oerhört missnöjda vart vi stod, hur livet varade och intalade oss själva "att nu fan blir 2017 vårat år!" Jag kan inte avgöra här och nu om hela 2017 kommer förbli i toppar hela tiden, men hittills har varje dag bara gått i en kurva rakt uppåt. Jag trodde aldrig att jag skulle säga att jag är oerhört nöjd vart jag befinner mig i livet just nu, 2017, 24år och kvar i den staden jag har i princip bott i hela mitt liv. Men det är jag, mycket nöjd. Även oerhört nöjd att min vän har precis gått in i detta rus som jag har befunnit mig sedan 2017 startade. Som jag klyschigt har sagt många gånger detta år, men allt händer verkligen av en anledning. Just det orden har jag blivit inpräntad i huvudet sista halvåret av 2016 av en kär person och nu är jag själv där.

Men, som pessimist som man är, väntar jag bara på helspänd att dalen ska komma snart också. För sådant här flyt och lyckorus kan jag inte minnas sist jag hade.

Likes

Comments

Inspiration, Rubbish

Mitt år har gått i en sprudlande fart och jag insåg igår att det var ett år sedan Prince gick bort, men även ett år sedan jag och mina syskon åkte till New York och hade "the time of our lives." Denna staden hade min kärlek vid första ögonkastet och är med marginal etta på listan som favorit stad!

Likes

Comments

Bigger closet, smaller wallet, Inspiration

Huuuuuur fina är inte dessa? Jag har alltid varit en Adidas tönt när det gäller sneakers, men när jag såg dessa så kunde jag inte låta bli att beställa hem och direkt blev dessa mina favoriter och bytte ut mina Stan Smith till dessa skönheter. Perfekt nu efter jag har fått lite vår vittring som förhoppningsvis ligger i sig ett tag till!

Ni hittar skorna /här/

Likes

Comments

Hej!
Nu tog jag mitt pick och pack och bytte till denna bloggportal. Varför? Det kan finnas många normer och anledningar till varför man gör det - för mig är det så enkelt som att genom mitt arbete som marknadsförare så har jag hamnat på många bloggar om dagarna och dem flesta är från just Nouw, så jag tänkte även jag testa på denna bloggportal. Via detta kanske också mitt intresse för att skriva förhoppningsvis blir just ett intresse igen.


Hoppas ni tycker detta ska bli liiiite intressant i varje fall som en annan tycker.


Likes

Comments

Rubbish

Idag var första gången jag fick vara med om en stor lansering av en efterlängtad produkt på jobbet. Så kul att se en bomb släppas och hur den faktiskt tar emot av konsumenten. Så ett erkännande från min sida - det var svårt att fokusera ibland på arbetet. Vi hade lanserat en ny produkt och nått 100k följare på Instagram på en och samma dag, och detta fick mig just ur balans stundtals. En fin lunch bjöds av chefen dessutom för denna super fredag! 

Nu är det helg, och jag ska ta vara på tiden så mycket som möjligt. Imorgon blir det dop för kusinbarn och föräldrarna ska hjälpa till lite med min lägenhet och på söndag ska vi ÄNTLIGEN boka resa! Wiiii!!


Ha D Gott. Charlotte

Likes

Comments