Header

Är inget stort fan av kyla, snarare avskyr. Men åkandes i en bil nere i Småland så kan man inte motstå att knäppa en och annan bild när det är soluppgång och frosten ligger fint på träden.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tjena babes. Jag kan erkänna det, jag är KASS på att blogga just nu. Men saker och ting har sin förklaring. Som jag skrev i det förra inlägget är jag i en period då jag är oerhört trött 24/7. Min kropp har totalt gett upp att jag får migrän oftare än någonsin och har noll energi. Jag hoppas att det enbart är hösten, som brukar få ned mig varje år i en "deppfas". Inte att jag blir deppig, men trött och orklös. MEN jag kom på att om jag ändrar designen totalt på bloggen kanske jag tycker det blir roligare igen och trotsar höstspöket. Jag är nog inte i närheten av klar, men tycker det blev ändå helt okej emot tidigare. Vad tycker ni? KRAM

Likes

Comments

1. Kappa Här 2. Topp Här 3. Byxor Här

1. Kappa Här 2. Topp Här 3. Ribbad topp Här

Har NOLL inspiration just nu när det gäller att klä mig på morgonen. Jag tror jag har dragit på mig den typiska "höst tröttheten" då jag är svintrött på kvällarna och när jag vaknar på morgonen så lägger ingen större ansträngning på mitt utseende. Supertråkigt när man annars tycker det är kul. Hoppas all shein tittande denna afton gjorde sitt. KRAM

Likes

Comments

Varför känner jag mig ond men samtidigt med en skön känsla? Varför känner man skadeglädje mot någon som en gång har gjort en oerhört illa när det inte går bra för den personen på olika plan? Borde man inte annars vara glad för en person att det går bra för den och tvärtom när det går sämre känna ledsamhet? Jag brukar göra det, men denna gång är det en annan känsla. Känns klyschigt att säga karma hit och karma dit, men vet inte vad jag ska annars kalla detta. Kanske kommer karman slå in på mig nu istället som känner karma för den andra osv osv osv, som ett hamsterhjul som aldrig kommer stanna i rullning.

Likes

Comments

Jag skulle ljuga om jag är helt pigg och allert efter ett par dagar i Vegas. Det var inget vilt levande, men 9 timmars tidsskillnad känns. Men med lite jobbdagar i ryggen så ska detta ordna sig.
-
Jag var då iväg till Las Vegas med jobbet för jobb på en barnmässa. Och som ni ser blev det inte bara mässa. Hann med shoppingrundor och det jag ville hinna med allra mest - att få se en NHL match på plats. Vi hade kanske inte dem bästa platserna men stämningen och allt runt omkring gjorde det så värt det. Kan varmt rekommendera ALLA att någon gång få uppleva en hockeymatch borta i Nordamerika. Och självklart att strosa runt i Vegas överlag!

Likes

Comments

Förra sommaren (2016) hängde jag på Way Out West i Göteborg. Jag dansa runt med mina favoritskor från Vagabond, det enda negativa var att det var årets regn helg och mina skor blev tok förstörda och sedan dess har jag letat efter ett par nya favoriter. Nu ÄNTLIGEN har jag hittat på dem! Modellen heter Olivia och kommer även dessa ifrån Vagabond, jag köpte dem på Scorett men finns även att hitta här. ALLA borde ha ett par svarta klassiska spetsiga stövletter i sin garderob!

Likes

Comments

För några dagar sedan var dagen med stort D här - Jag fyllde 25 år! Jag och mina föräldrar tog vårat pick och pack och åkte upp till Dalarna och Tällberg för ett par dagars spa och avkoppling, vilket var helt fantastiskt! Nåväl av mina föräldrar fick jag denna ljusstake från Klong. Modellen är säkerligen känt hos många - Gloria och jag har den i mässing och stora modellen. Jag kan veeerkligen rekommendera denna skönhet och ni kan hitta den här om ni också blir sugna på en!

Likes

Comments