Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Jeg har så mange drømmer. Så mye jeg har lyst til å oppnå, men jeg er ikke tøff nok. Det blir bare med tanken. Jeg hater å gå ut av komfortsonen. Liker best å være der jeg føler meg trygg. Hvordan skal jeg da klare å utvikle meg som person? Hvis jeg ikke skal våge å gå i de ukomfortable situasjonene.  Jeg må jo utfordre meg litt. Det er ikke alltid jeg har en god nok konkret på hva jeg skal gjøre heller - der har jeg ett problem.

Jeg drømmer jo blant annet om å skrive bok, bli Coach og jeg har lyst til å hoppe i fallskjerm. Jeg har lyst til å reise til Australia og Paris. Det er liksom så mye jeg har lyst til. Skal det aldri bli virkelig? Hva må egentlig til? Jeg føler at livet mitt til nå har vært basert på uventede handlinger som har dukket opp underveis i livet. Ingenting av det har vært planlagt overhode, men så må man jo bare gjøre det beste ut av det der og da. Det gjelder jo med oss alle. Alle møter oppturer og nedturer her i livet, Man må bare prøve å gjøre det beste ut av det. 

Jeg tror jeg må bli flinkere til å følge hjertet. Stå på, og gjøre det jeg brenner for. Men så dukker opp ett nytt problem opp igien - og det er at jeg kan endre tankesettet ganske fort. Finne nye interesser og andre ting jeg ønsker å satse på. Dette kan skje ganske fort. I det ene øyeblikket vil jeg jobbe med mennesker, og hjelpe dem. Tenker da på det å være Coach. I det andre øyeblikket så finner jeg på noe annet som virker spennende.  Satse på fotografering for eksempel. Også går det en stund så endrer den meninga seg helt totalt. Da kan jeg ha funnet noe annet igjen som virker kjempespennende, og som jeg vil finne mer ut av. Det er liksom ikke faste ting jeg klarer å ha fokus på. Jeg er mer en person som ønsker å variere, og gjøre forskjellige ting. 

Nå skal jeg uansett konsentrere meg om en ting jeg alltid har drømt om - nemlig det å bli mamma. Nå er det svangerskapet og guttungen som venter som er i full fokus. Endelig blir i hvert fall EN av mine drømmer til realitet.

Charlotte 

Likes

Comments

Det er så rart å tenke på. Jeg er allerede halvveis i svangerskapet. Tiden flyr så utrolig fort. Synes ikke det er lenge siden jeg fant ut at jeg var gravid, og satt hos legen og var 7 uker på vei.  Nå er jeg 20 uker og 1 dag på vei. Jeg var halvveis i går. På fredag var jeg på ultralyd igjen, og alt stod bra til med lillegutt. Han hadde vokst siden sist gang. Dessverre ble det dårlig med ultralydbilder, for han lå med ryggen til og med ansiktet innover. Men det går helt fint. Jeg fikk jo ultralydbilder første gangen jeg var på ultralyd. Det beste er at alt er bra med lillegutt. Det er det viktigste for meg.

Jeg og mamma var og hentet klær, bilsete og litt diverse som jeg fikk av ei dame vi kjenner tidligere på kvelden i dag. Vi fikk sortert alle klærne jeg nå har fått tak i. Har funnet ut at jeg alt har masse klær, og ikke trenger så mye mer.  Det er mer andre ting jeg mangler og trenger. Jeg trenger såper, salver osv fra apoteket, håndkler, bleier og ammebh og innlegg. Mye er på plass, men det er jo en del som gjenstår også. Jeg merker at hormonene er på plass. Når jeg drev og hengte opp barneklær i sta, så begynte jeg å grine. Gleder meg så utrolig masse til å bli mamma. Det er noe jeg virkelig ser frem til.

Charlotte 

 

Likes

CommentsI dag måtte jeg bare komme meg ut i det fine høstværet og få tatt noen bilder. Det ble da noen bra bilder! Det var en fin tur i sola. Tror jeg var ute i 1 1/2 time. Sola varmet godt. Jeg gikk en tur opp på Bjøralt gård og så på lamaene også, men jeg kom visst midt i spisinga. Jeg gikk ikke nærme dem. Er så redd for å bli spyttet på. Var godt å komme seg ut på foto tur igjen. Børste av støvet på kameraet. 

Høsten er en vakker årstid! 

Charlotte 

Likes

Comments

I samarbeid med viphuset.no får du nå -20% hvis du handler hos dem og bruker rabattkoden: che10

Anbefaler alle å besøke viphuset sin hjemmeside. De har så utrolig mye fint! 

Du finner nettsiden til viphuset HER

Charlotte 

Kode for å importere bloggen min til Nouw: 6686092506

Likes

Comments

Jeg er så heldig å ha fått muligheten til å ha en giveaway på instagram profilen min. Har du instagram? Tenkte jeg skulle gi mine lesere muligheten til å delta også! I samarbeid med viphuset.no har jeg fått lov til å dele ut dette flotte etasjefatet med strass.  Jeg synes det er helt nydelig, og synes slike etasjefat er kjempefint! 

Du finner konkurransen på min instagramkonto @frkhagen92

Charlotte 

Likes

Comments


1.  Fredagens middag. Biff og fløtegratinerte poteter med brokkoli og sopp. 
2. Min nye favoritt på leppene. Lip Plumping balm fra nu skin.
3. Sofakos med tv og te 


1. Epoch baobab body butter fra nu skin. Den er så fantastisk god å bruke på hele kroppen, og den lukter så utrolig godt i tillegg. 
2. Eplekake som jeg lagde. Den ble utrolig god.
3. Høstblad


1. Fårikål! Jeg bare elsker fårikål! Kunne ha spist fårikål hver dag om jeg hadde hatt mulighet
2 Bilder fra jeg var på ultralyd. Skal på ultralyd førstkommende torsdag igjen. (19.10) Gleder meg kjempemasse ♥
3. En blekksprut bamseleke til nurket mitt som ei har laget. 

Følg meg gjerne på instagram @frkhagen92

Charlotte 

 

Likes

Comments

For en fin og rolig fredagskveld jeg har hatt alene. Jeg har spist god mat, og bare kost meg masse med tv titting og avslapning. En typisk fredag - med andre ord. Ulempen med å lage så god mat er at jeg blir så fort mett, men da har man rester til senere. Eller så har jeg drevet og strikket litt også. Akkurat nå strikker jeg en altfor stor sokk. Er ikke helt fornøyd, for jeg tror jeg tar opp maskene på sidene feil når jeg driver med hælen. Det blir nemlig noen hull som jeg da må tette med nål og trå. Og det skal jo ikke være nødvendig.  Heldigvis skal jeg til farmor i morgen, så hun kan gi meg ett kurs. Jeg får bare strikke en liten sokk mens jeg sitter der, så hun får vist meg det. Jeg skal nemlig knekke den koden med å strikke sokker med hæl nå. Det har jeg bestemt meg for.  Jeg spiste faktisk dessert i kveld også. Sjokoladepudding. Det er ikke ofte jeg kjøper dessert til å ha etter maten, men det går an en gang iblant.

Nå skal jeg se ferdig senkveld med Thomas og Harald, så tror jeg at jeg skal legge meg etter det. Merker jeg er sliten og trøtt. 

Charlotte 

Likes

Comments

Hvordan har du det for tiden?
Takk som spør :) Jeg har det veldig fint. Formen er veldig bra om dagen, og det er utrolig godt når jeg ikke har noen plager under svangerskapet. Eneste jeg sliter med for tiden er å få sove. Sover ikke noe særlig verken om natta eller om dagen, og det blir litt slitsomt i lengden. Men men. Da får jeg trent litt på det å ha lite søvn også. Psyken sliter jeg heller ikke med lenger. Jeg har jo tidligere slitt psykisk, og gikk jo på antidepressiva. Det sluttet jeg med når jeg ble gravid, og det går overraskende bra uten. 

Har du noen typiske symptomer på å være gravid?
I starten av svangerskapet slet jeg mye med kvalme. Da klarte jeg kun å få i meg frukt og kjeks. Nå kan jeg spise middag også, og det er godt.  Har også slitet litt med bekkenet, men det har gått over.  Så jeg har vel hatt noen typiske symptomer ja. Jeg prøver å gå noen turer i uka, så jeg får bevegd meg litt, for tenker det er veldig viktig frem mot fødsel. 

Har du handlet inn noe til ungen som kommer?
Ja, jeg har handlet inn en del allerede. Jeg har vel nesten alt av utstyr på plass nå, men det er jo fortsatt mye som mangler. Det jeg har skaffet til nå er sprinkelseng, madrass, dyner og sengetøy, stellebord, vogn, vippestol, uro til å feste på senga, bæresele, dailybed, babynest og flaskekoker. Jeg har også fått tak i litt klær, men der er det mye som mangler ennå. Har også en del kluter, gulpekluter, noen få par sko og litt småtteri.  Synes jeg har fått tak i veldig mye til å være så tidlig i svangerskapet. Men jeg tenker jo hvor fortere, jo bedre er det. 

Har du bil?
Nei, det har jeg dessverre ikke. Jeg har førerkortet, men ikke bil. Skulle veldig gjerne ønske jeg hadde bil, da jeg bor på Kalvsjø. En plass som er litt "øde" til, og hvor avstandene er litt store. Men det er helt klart noe jeg sparer til, og håper å få råd til etter hvert. 

Brukte du prevansjon når du ble gravid? 
Her burde jeg skamme meg veldig. Prevensjon har jeg vært veldig slapp til å bruke ganske lenge, og det er noe jeg absolutt må bli flinkere til. Det er noe jeg vil starte med igjen når barnet har kommet. 

Hvordan har du tenkt til å løse det å ha barn sånn rent økonomisk? 
Jeg skal søke det jeg kan søke på gjennom NAV, og tenker det at det da blir veldig viktig å planlegge handlingen bedre. Sette opp handleliste, og handle en gang i uka. Det er noe jeg startet med så vidt for en liten stund siden, og det er egentlig veldig smart å gjøre. Man sparer masse penger på det, for da slipper man disse småturene hele tiden.

Charlotte 

 

Likes

Comments

I dag våknet jeg opp til regn, og det var kaldt på stua. Måtte få fyr i ovnen, og finne meg en kopp te her.  Har enda ikke fått helt varmen i meg, men det begynner å hjelpe på nå. Måtte til og med finne fram Kari Traa ullsokkene mine. Jeg fryser alltid på føttene. Må nok strikke meg ett par sokker snart. Har egentlig nok prosjekter å lage nå. Driver og strikker noen julegaver, og litt diverse. Morsomt med hjemmelagde julegaver. 

Skal etter hvert ut i regnet også. Må en rask tur på butikken. Er ikke helt klar for det enda, men heldigvis har jeg ingen store planer i dag. Kun være hjemme og ta det med ro. Jeg sitter alltid med noe i hendene mine. Broderer litt også iblant. Prøver å bli ferdig med en duk jeg begynte på for mange år siden hos farmor. Har også tenkt til å brodere pakke julekalender til barnet mitt også. Det har jeg hatt når jeg var liten. Synd at ting blir borte hele tiden. Må bli flinkere til å ta vare på ting.  Tror mye ble borte da det var en del mus på loftet hos mamma for lenge siden. Da ble mye kastet. Jeg skylder på det jeg! 

Hvordan er været hos deg? Hva gjør du i dag?

Charlotte 

Likes

Comments