I 9 klasse følte jeg meg skikkelig kul når jeg begynte å røyke. Jeg ble mobbet, og prøvde å tøffe meg og endre meg som person. Jeg ville at mobberne skulle like meg. Uansett hva jeg prøvde, så hjalp jo ikke det.

Jeg begynte å smugrøyke, og jeg har vært litt av og på. Nå de siste årene har det vært fast. Jeg håper at jeg klarer å slutte å røyke en gang i 2017. Det er målet.  Tenk så mye penger jeg vil spare.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Jeg får ikke sagt dette nok. Hvor viktig det er å tørre å være seg selv. Jeg synes så synd på alle ungdommer som vokser opp i dagens samfunn, fordi folk forventer så fryktelig mye av dem. Det skal være gode karakterer på skolen, kroppen skal se bra ut, og sminka må ligge på riktig plass. Ikke for mye, og ikke for lite. Perfekte bryn og gjerne velstelte negler. Gjerne med litt neglelakk på.

Og jeg tror dette såkalte ”kroppspresset” vil fortsette. Fordi folk vil forvente mer av deg, enten det er på skolen, blant vennegjengen, på skolen eller blant familien. Jeg tror dessverre presset vil øke etter hvert som ting vil utvikle seg med tiden.

Det jeg ønsker å få frem i dette innlegget er at jeg håper hver og en av dere vil tørre å være seg selv. Ikke sammenlign deg med andre, men sammenligne deg med deg selv, og hva du ønsker med livet ditt. Vær den du er, og vær stolt av det. Det er du som bestemmer over ditt eget liv, og ingen andre. Gjør det som føles riktig for deg å gi blaffen i hva andre mener. Du bestemmer selv om du ønsker å sminke deg eller ikke. Du bestemmer selv hvor mye du ønsker å trene. Det er din kropp. Det er opp til deg om du ønsker å gjøre noe med den, eller ikke. Du blir hva du spiser. Alt er dine valg, og ingen andres.

Jeg har nå klart å være meg selv fullt og helt fra jeg så å si begynte å puste, og det har jeg tenkt til å fortsette med. Så får det være opptil hver enkelt om de ønsker å like meg for den jeg er, eller ikke. Jeg er den jeg er, og det får jeg dessverre ikke gjort noe med. Jeg er meg, og du er deg. Ta vare på deg selv!

Likes

Comments

Det er så herlig her i Oslo. Jeg kom hit til Oslo i går, og jeg og en kamerat gikk på Aker Brygge for å ta oss en softis og en kaffe. Vi satte oss på brygga og åt isen, før vi gikk bort på Wayne´s Coffee og drakk kaffe. Sola skinte i hele går, så vi bestemte oss for å reise å ta ett bad. Når vi hadde spist is, gikk vi derfor til bilen og kjørte ut til Ingerstrand og badet litt lenger inn, for vi orket ikke ligge på en strand med folk oppå hverandre. Temperaturen var rett og slett helt N Y D E L I G! Vi svømte og tullet i vannet en god stund, og så la vi oss i sola og solte oss tørre. Senere ble det avslapning før det ble leggetid.

Idag våknet jeg av at han kom på kaffe på senga. Kan virkelig ikke huske sist gang jeg fikk det. Han er virkelig en gentleman,og jeg trenger ikke løfte en finger. Snakk om å bli skjemt bort. Det er altfor lenge siden jeg har truffet en slik person som gjør rett og slett alt for meg.. Skikkelig bortskjemt, er jeg.

I morgen skal vi inn til byen for å treffe ei venninne som har med ei annen venninne. 

Herlig med late dager, sol og sommer!

Likes

Comments

Nå tror jeg at jeg tar meg en liten pause i fra mannfolk altså! Jeg er så drittlei av å møte på drittsekker hele tiden som bare er ute etter å utnytte meg fordi jeg har lappen og kan kjøre bil. På mandag måtte jeg rett og slett "dumpe" han jeg drev med. Jeg orket rett og slett ikke mer. Hver eneste helg jeg har vært hos han nå, så har det blitt drikking og festing - gjerne i ett døgn. Det er jeg som har måttet kjøre han rundt, hente kompisene hans og laget mat til dem.

Jeg har også nettopp vært syk. Slet med hovne mandler, men jeg var fast bestemt på at jeg skulle reise. Han sa nemlig at i helgen skulle han ta det pent, drikke lite og vi skulle bruke tid på å bli bedre kjent. Men så skjer det stikk motsatte. Jeg orket ikke drikke så mye siden formen var dårlig. Jeg fant ut natt til lørdag at jeg skulle reise hjem til han å sove, fordi formen var elendig, men at han kunne ringe når han ville bli hentet. Jeg dro for å sove og fikk sove KUN 2 timer. Da ringte han og spurte meg om jeg nemlig kunne kjøre kompisen opp til han, for han ville så gjerne ta seg en tur. Det var den søvnen! Hva med og heller ta litt hensyn å la meg sove litt lenger?? Resten av helgen bestod av å sove og ligge på sofaen å se på tv og filmer. Åhh så koselig.. Og det var jeg som lagde mat til oss, fordi han ikke gidder å gjøre en dritt....

På mandag bestemte jeg meg derfor å reise hjem før han kom hjem fra jobb.. Jeg sendte melding at jeg var borte før han kom hjem, og fortalte hvor husnøkkelen var.... jeg er SÅ glad for å ha endelig blitt kvitt han...

Likes

Comments

Hei, og riktig god tirsdag! Her har jeg både spist frokost og fått på meg klær. Snart går turen til Gran, og jeg har store planer om å kjøpe meg en soft is. Har ennå ikke spist det i år, så synes det er på tide. Is er jo kjempegodt! Elsker is! Jeg er på jakt etter ny leilighet om dagen. Siden sist jeg blogget har jeg nemlig flyttet til ett bokollektiv. Jeg kaller det for ett rottereir.. Trives IKKE i det hele tatt.. Jeg bor med utlendinger, og i helgen som var kom det noen menn.. 2 stk. De bråker skikkelig hele tiden. Det er skikkelig plagsomt. Og det er mus på kjøkkenet, så hver gang jeg skal kaste noe under vasken ser jeg en mus kryper der.. Ikke særlig koselig.  Huseieren gidder ikke gjøre noe heller, da huset skal rives fordi det kommer ny riksvei. Fysj a meg.. jeg hater virkelig de firbeinte dyra.. Altså mus... 

Eller så er jeg litt forelsket i en mann på 36 for tiden .Vi har det kjempefint sammen, og håper at det kan bli oss to. Det får tiden vise. Jeg orker ikke stresse.  Skal til han på torsdag, og være der på søndag. Det gleder jeg meg kjempemasse til. 

Likes

Comments

Denne helgen har jeg tilbragt i Oslo på hotell helt alene. Jeg trengte å komme meg bort litt. Slappe av. Legge bort bekymringer for en liten stund.

Jeg har storkost meg i hele helga. Sovet alt for masse, spist mat og godt rundt i Oslos gater. Jeg hadde også ett kort besøk av en kompis på fredag. Vi bare skravlet og gikk en liten tur opp Karl Johan.

Det beste med å være på hotell er hotellfrokosten. Jeg bare DIGGER det! Jeg spiser meg alltid stappmett, og jeg spiser alltid eggehakk, røkt laks og gjerne litt tomatbønner. Det er ett must. Gjerne en brødskive med noe pålegg på også.

Jeg har storkost meg i helga ♡

Likes

Comments

Jeg fikk beskjeden på onsdag som var. Beskjeden var at jeg måtte være ute av leiligheten før 1 juni. Manglende betaling som er grunnen. Det er min egen skyld alt sammen, men allikevel er jeg litt pissed på NAV som ikke klarer å gi meg nok penger - både for å leve og betale husleie. Jeg er en smule små stresset, for jeg aner ikke helt hva jeg skal gjøre. Det frister ikke med en ny runde med NAV igjen. Jeg er ikke klar for å ringe saksbehandleren min og si jeg har blitt kasta ut. Jeg bare orker ikke DEN kampen igjen. NAV tror dem er der for å hjelpe, men det de egentlig gjør er å gjøre folk syke. Jeg merker det ihvertfall veldig godt om dagen. Spyr nesten bare ved å tenke på NAV.

Hva skjer nå? Jeg er litt stresset, men samtidig ikke. Jeg føler meg egentlig veldig rolig, men jeg har ikke helt bestemt meg.. Jeg har pratet med flere, og fått tilbud om å bo hos dem enn så lenge, jeg har også vurdert å selge alt jeg eier og har drite i alt og alle og bare flytte til Bergen, Trondheim eller ja.. Bare langt unna vekk fra alle.. Jeg kommer ihvertfall til å begynne å pakke ned sakene mine i morgen. Hvor ferden går vet jeg ikke, men det jeg vet er at jeg må finne ut av det ganske kjapt. Egentlig så vil jeg bare sove.... Og ikke gjøre noe annet...


Likes

Comments

​Det føles så godt og endelig få en ny bekreftelse på at jeg er god nok som jeg er. At jeg er ei flink jente, og står på for det jeg brenner for.  I dag møtte jeg bestefar og "bestemor" , og jeg fortalte om noe som kanskje skal skje i nærmeste fremtid. Jeg har ikke så veldig lyst til å fortelle hva det er enda, men de ble glad for det jeg nevnte. Uansett hva dem hadde sagt, så hadde jeg nok gjort det allikevel.  Jeg kan si det dreier seg om jobb og at jeg kanskje skal flytte.  Det er ikke ofte man får ett slikt tilbud jeg har fått. Jeg har faktisk fått 2 jobbtilbud, som jeg håper passer med det jeg ønsker meg.  Begge jobbene virker allikevel veldig spennende, og jeg håper at jeg får startet med å jobbe med begge deler, for det er 2 jobber som virkelig interesserer meg. Den jeg kan røpe er at den ene jobben handler om salg, og den andre jobben handler om markedsføring på nett.  Og disse feltene synes jeg er kjempespennende. Jeg har jo faktisk vurdert å ta markedsføring på høyskolen etter at jeg har fått generell studiekompetanse.  Akkurat nå er jeg jo i NAV systemet, og ett mål jeg har er jo å komme ut av NAV. Jeg håper selvfølgelig at disse 2 jobbene kan gjøre at jeg etterhvert kommer meg ut av NAV. At jeg kan begynne å stå på mine egne bein, så jeg kan jobbe og klare meg økonomisk uten hjelp. Jeg er avhengig av fast lønn på begge, og litt usikker på hvordan lønnen er iforhold til den jobben som handler om markedsføring på nett. 

Uansett, jeg håper virkelig dette går den riktige veien for meg. Da hadde jeg blitt SÅ glad! Jeg krysser alle fingre og tær! 

Likes

Comments

Våknet opp til denne nydelige soloppgangen i dag tidlig! Det er så herlig! Elsker fargene på himmelen. Jeg elsker synet av himmelen dekket av forskjellige farger. Det er så utrolig vakkert å se på. Og det er så utrolig morsomt å se fargene forandrer seg. Det er rett og slett helt fantastisk!

Ønsker alle en riktig god morgen ?

Charlotte 

Likes

Comments

Riktig god morgen til deg!

Nå måtte jeg bare stå opp. Jeg har vært våken siden 07.00, og har ligget i senga og lest i blader og løst litt kryssord. Følte meg litt som ei gammel kjerring der jeg lå. Med brillene på tuppen av nesa i bladet. Nå sitter jeg og drikker kaffe og radioen er på. Jeg hører på morgenklubben med Loven og co. Akkurat nå i skrivende stund er det Michael Jackson sang som spilles.

Nå er det fredag og helgen nærmer seg med stormskritt. I dag blir det å slappe av og rydde litt her hjemme. I morgen får jeg nemlig av ekskjæresten min, Tom, og sønnen hans, Simen. Gleder meg kjempemasse til de kommer på besøk. Det er en stund siden Tom var her nå, og enda lenger er det siden jeg har sett Simen. Jeg er så utrolig takknemlig for å ha Tom i livet mitt etter at det ble slutt mellom oss. Vi er utrolig gode venner. Når det gjelder Tom, så møttes vi for litt over 2 år siden når jeg bodde på Hadeland. Det slet jeg veldig psykisk. Jeg flyttet inn til han i Hedmarken, og vi var sammen i ett år. Og jeg bodde ett år alene der.

Med god hjelp fra han kom jeg meg sakte, men sikkert opp på beina igjen. Derfor er jeg utrolig glad for at vi fortsatt er så gode venner. Han er en venn jeg kan fortelle alt til, og slike venner har jeg ikke mange av. Derfor setter jeg utrolig pris på vennskapet vi har.

Nå skal jeg nyte kaffen, lese litt blogger og bare ta det med ro. Håper ikke mange av dere stresser mye før jul. Ta det heller med ro og nyt tiden med familie og venner.

Charlotte

Likes

Comments