Header

Har du något smeknamn? : Ja det har jag och jag kallas Lottie av ungefär alla jag känner förutom min familj som säger mitt fullständiga namn.

Vad gör du om du inte kan sova? : Jag stressar ihjäl mig innerligt, så jag har inte några speciella tips!

Guiltypleasures? : Att onlineshoppa vilket inkluderar att lägga i saker i varukorgen men jag köper dom inte för jag har aldrig råd..

Är du hellre inomhus eller utomhus? : Det beror helt på vilket mood jag är i just då, idag är jag nog en inomhus person. Vill kolla på film och dricka varm choklad och bara myysa.

Youtube eller bloggar? : Youtube alla dagar i veckan, ironiskt va? Therese Lindgren är min inspiration i livet och jag tycker att det är mer roligt att kolla på saker jag tycker är roligt istället för att läsa om det.

Om du fick vara vilken ålder som helst just nu, vilken skulle du välja? : Jag skulle vilja vara 20 år och ha en pojkvän.

Katt eller hundmänniska? : Hundmänniska alla dagar i veckan, när jag var liten äälskade jag katter men när min familj beslutade sig för att vara hundvakt då och då till den finaste hunden i världen ångrade jag mig direkt! Hundar är verkligen underbara.

Hur många bästa vänner kan man ha enligt dig? : Jag tror att det är från person till person men jag har 2.

Favoritgodis? : Allt! Men jag äter nog mer choklad än något annat.

Thebalm eller Anastasia Beverly Hills? : Anastasia är mer lyxigt men Thebalm är mer min stil på förpackningar och deras läppstift är to die for, herreguud.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag vet, jag vet.

Alla har dom här dagarna i sitt liv och jag förstår verkligen hur dåligt och hur nere man kan må utav dom.

Så här kommer mina bästa tips för att förvandla din dåliga dag mot en mycket bättre och positivare.


Skrota den ledsna spellistan på din Spotify, det kan vara skönt i stunden när folk sjunger om dina känslor i det exakta ögonblicket men tro det eller ej, det kan få dig att må sämre än innan.

Börja istället att skriva dagbok, innan du börjar tvivla på det jag säger så HEAR ME OUT GIRL.

Det kan faktiskt vara bra att få skriva ner sina känslor, tyngden försvinner från dina axlar, bort från ditt proppfyllda huvud. Du kan få pusta ut.

Det kan även hjälpa dig att förstå dig själv lite mer om du redan är såpass förvirrad.


Greppa dina hörlurar och gå ut, innan du kliver ut igenom dörren så make sure att göra den grymmaste spellistan på länge. Om man tar mig som exempel så HATAR jag verkligen att vara ute och gå utan musik. Med musik kan jag drömma mig bort, skapa scenarios i mitt huvud vilket gör promenaden mycket roligare!

Egentligen är det bara att göra något du tycker är roligt.

Kanske det är inredning, bakning, kläder, sminkningar, citat? Logga då in på weheartit.com och bli inspirerad för där hittar du allt, ALLT.

Hitta en vän (online eller nära dig) som kanske går igenom samma sak som du.

Om du inte finner dessa tips hjälpsamma kan det också hjälpa med att bara prata med någon du har tillit för som t.ex. din bästa kompis, din pojkvän eller någon i din familj.

Det kan bli lätt hänt att man sitter för sig själv och övertänker sina problem vilket aldrig är bra.
Likes

Comments

Godkväll!

Med 8 grader ute känner jag absolut ingen julkänsla alls, trots att det är den 20 December!

Jag frös inte ett dugg ens när jag gick ut för att hämta något jag hade glömt i mammas bil, klockan var då ungefär halv 10.

Jag blir så sjukt irriterad på folk som gillar vädret som utspelar sig just nu och ingen verkar få in att det är VI som har "åstakommit" detta pga klimatförändringarna.

Det här är vad vi får, detta är vad vi förtjänar.

Efter allt ont vi har gjort våran jord, utsläppen som kväver den långsamt men säkert.

Köttindustri, kärnkraftverk, vårat bilanvändande är de största bovarna i detta.

Jag tror att det var igår, jag satt hemma i soffan och kollade på avslutningen av Musikhjälpen (vilket jag äälskar).

Gina Dirawi sa något så himla klokt som jag tog in och det var något liknande som att: 'vi äger inte våran planet, vi är gäster på den. Vi har inte rätten över att bestämma över naturen och våra djur.'

Jag tyckte det var så bra sagt utav henne!

Jag vet att det finns vissa som känner likadant som jag och jag VET att det händer saker i nuet att folk kommer börja ta sitt ansvar nu över vårat klimat men det är långt ifrån alla.

Om vi ska kunna rädda våran planets framtid måste vi alla gå ihop, ingen ska kunna förlita sig på en annan utan detta inkluderar ALLA.


Likes

Comments