I fjord tok vi over huset til mine besteforeldre . Her har jeg vært hele barndommen, og det føles egentlig litt rart å pusse det opp til mitt egent..

•••••

Jeg har derfor valgt og ta vare på en del av minnen i dette huset, ved og gi det nytt liv. Så mange av gjenstandene vil dukke opp igjen i ny drakt. Jeg er så fornøgd med det foreløpig resultate. Her er noen bilder under prossesen så langt.

Bak strietapeten var der rupanel! Så konkluderte i at det var like greit å male.

Jeg valgte og beise ene veggen. Selv om det kanskje blir litt hyttefeeling er det jammen meg koslig . En lun og fin farge.

Kalkvegg er så utrolig flott! Gjett om jeg gleder meg til å henge opp bilder som kan pryde veggene!

Nå gjenstår bare småtterier som maling av vinduskarmer, dører og div møbler som skal beises. Og ikke minst listing av både tak og gulv. Det jeg gleder meg mest til er interiørbiten. Har allerede så smått fått begynt, det er så spennende! Gjenbruk og kunst all the way.


Hva synes du, blir det bra?

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Mine ambisjoner for de kommende 30 dagene er ganske enkelt å øke leserantallet. Ta mange inspirerende og kosligebilder som lyser opp dagen til andre. Vise leserene mine litt av min hverdag, og kanskje klare og få frem litt humor innimellom? Hvem veit?

30days, we are one ! #nouw30daychallenge

Sjekk konkurransen ​HER

Likes

Comments

Har stemplet meg selv som crazycatlady for lenge siden. Så no worry, jeg veit, jeg veit..

Likes

Comments

The master bedroom is soon done! Blåfargen heter deco blue og er kombinert med bomullshvit. Interiøret består av en pallegavl, gamle eple og potet kasser. Pyntet opp med kunst fra Eve Lis Eikrem og Hell Arken. Så en god blande av arvegods og gjenbruk.

Likes

Comments

Når himmelen et rosa, tyder det på at det blir fint vær imorgen. Eller var det omvent?

Likes

Comments