OUTFIT

Er visst litt sent ute med disse here fishnet strømpebuksene, men sånn får det nå være. Jeg måtte jo prøve jeg og.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

NEW IN, MOTE & SKJØNNHET

Nå som jeg har en alt for stor samling med Nike Air Max Thea's var det på tide å kjøpe noe som ser litt penere ut. Jeg elsker jo for så vidt joggesko, og det er egentlig det eneste jeg går i... Men det er deilig å føle seg litt ordentlig en gang i blant. Så lakksko it is.

Edit: Trekker tilbake at det er deilig å føle seg ordentlig... Jeg er blitt handicapet av gnagsår.

Likes

Comments

HVERDAG
FRUKT DYPPET I SJOKOLADE

Jeg er desperat etter sukker... Litt for ofte. Siden jeg er født med dette problemet har jeg fikset meg en fin tankegang på veien om at frukt som er sunt og sjokolade som er det motsatte vil gå i null. Smart? De siste dagene har det gått i vannmelon som jeg aldri spiser utenfor sesongen. Og når jeg smaker det igjen nå klarer jeg virkelig ikke vente på sommer. Jeg begynner snart å telle dager...

Likes

Comments

HVERDAG

Jeg syns ukene går så sinnsykt fort for tiden. Helgen er allerede over, det er mandag igjen og jeg sitter hjemme å ser på serier mens jeg spiser pannekaker. Jeg burde helt sikkert ha gjort noe mer fornuftig, men det orker jeg ikke akkurat nå. Snakkes.

Likes

Comments

NEW IN

Nytt kamera i hus. Olympus Pen-F. Det er så fiiiiint

Likes

Comments

30daychallenge, HVERDAG

''21. februar 1967 flagget hele landet. Selvfølgelig gjorde de det. Jeg hadde jo fått en datter''.

I dag blir mammaen min hele 50 år!! Pappa, lillebroren min, bestemor og jeg sto opp klokken 0600 for å stelle i stand med bursdagsfrokost. Det er jo viktig å bli gjort stas på selvom man må tidlig på jobb. Bestemor forteller alltid om hvordan alle Norges flagg var heist opp når mamma kom til verden. For det var jo ingen tvil om at alle flagget for henne. Etter tidenes tidligste frokost hev jeg meg i sengen igjen og sov noen timer ekstra. Resten av dagen regner jeg med vil bestå av god mat, vaksinering av hund og hygge. Variasjon er viktig.

VERDENS BESTE MAMMA

Likes

Comments

30daychallenge, HVERDAG

Shit for en dritt-søndag. Det er to dager siden vinterferien min startet. Det er syv dager til jeg skal tilbake på skolen. Jeg kjeder ræva av meg og merker at dette er en sånn dag som ødelegger meg. Jeg har i tillegg funnet ut at blomstene jeg ga mamma til morsdag lukter råtten fisk. Og vi er tomme for sjokolademelk.

I går ble jeg ferdig med serien 11.62.23 og sitter igjen uten noen verdens ting å gjøre. Jeg er desperat etter serieforslag for å få tiden til å gå. Jeg foretrekker typiske jente-søppel-gossip-serier, MEN tar det jeg får.

Ps. jeg har sett det aller meste... :/
Ps 2. Serien må finnes på tv2sumo, netflix, viaplay, hbo eller Hulu. Jeg er møkk lei pop-up vinduer og FreeTV.
Ps 3. Gjerne serier med mer enn en sesong, ellers blir jeg så deprimert når jeg er ferdig.

Likes

Comments

  • Facebook
  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw