Header

REISE

Charlotte og Charlotte på tur. Koser oss i Spania.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

MOTE & SKJØNNHET, NEW IN

Her om dagen var pappa og jeg på vår daglige båttur. Det var så innmari varmt på hytta, så vi kjørte innom Fredrikstad for å forlenge turen. Vi gikk innom Ferner Jacobsen - og la meg si det sånn - jeg hadde aldri trodd jeg skulle skaffe meg en Harley-oransje genser. Jeg er veldig lite oransje, men tenkte på den andre siden at det fremhever brunfargen min (viktig)... Pappa er derimot oppslukt i midtlivskrisen sin som innebærer motorsykler (Harley) og syns jeg absolutt måtte ha denne. Greit nok, den er jo egentlig dritkul.

Genser fra Holzweiler

Likes

Comments

HVERDAG

:( :( :( I dag reiser jeg hjem fra hytta, mens resten av fammen blir igjen. Jeg må hjem for å jobbe, fylle vipper (viktig prioritering), pakke også reiser jeg til Spania i morgen. Det er jo for så vidt ingenting å klage på. Jeg kommer hjem igjen 1. august - Hvor sykt er det ikke at det snart er august??? Jeg skjønner ikke hvordan juni er over og hvert fall ikke juli? Det er helt teit, for jeg føler ikke jeg har rukket å nyte det nok... Heldigvis er det bare et år til neste gang ;pPpp

Snakkes i Spania

Likes

Comments

HVERDAG

Åå, det er så deilig å være på hytta. Jeg bare, ah, sjela mi. Neida. Jo, men Hvaler er faktisk det stedet i verden jeg elsker mest. Nå har jeg vært her hver eneste sommer i 21 år og jeg er liksom ikke i nærheten av å bli lei. Uansett hvor lite som skjer her. Hver eneste morgen kjører pappa og jeg morgentur med båten rundt øya og innom bakeriet for å kjøpe milkshake til frokost. Hver ettermiddag går jeg på svaberget med hundene og blir like redd hver gang Ida hiver seg ut i vannet som den delfinen hun tror hun er. På kvelden sitter vi ute under varmelampene og jeg trøkker nesa inn i macen. Sånn som nå.

Likes

Comments

MOTE & SKJØNNHET

I stad prøvde jeg å komme på hvor lenge jeg har satt på negler. For det begynner å bli noen år. Det har seg sånn av et av mine kroppskomplekser er neglene mine. Eller kanskje det blir feil å si? De er uansett så myke og stusselige at det aldri blir noe ut av dem. Og jeg takler ikke hendene mine uten lange negler. Herregud for et unødvendig kompleks. Uansett, nå er jeg fin.

Dette bildet syns jeg var kjempe gøy... haha

Likes

Comments

HVERDAG

I går var vi i Fredrikstad for litt shopping. Det trengte jeg virkelig med tanke på at jeg akkurat har vært på bursdagshopping med mamma, bestilt en stor pakke fra Nelly.com OG reiser til Barcelona om en uke... Høhø.
Neida, men det er ikke mye å gjøre her. Og det ville vært helt unaturlig om vi skulle sittet inne å se på TV når det er dårlig vær. Uansett, det var koselig og deilig med et lite avbrekk fra måkeskrikingen. Og jeg kjøpteeeee - ingenting.

Og til slutt... Dybdeeffekt, I love u.

Likes

Comments

Instagram@charlottebiseth