View tracker
View tracker

CHARLOTTE, HVERDAG

Da starter eksamenstresset igjen. I morgen får jeg utdelt min tredje eksamen for dette semesteret. Om en måned har jeg den fjerde og siste før det er juleferie. Can't wait. Snakkes.

Likes

Comments

MOTE & SKJØNNHET, ANBEFALLINGER


Jeg tenkte jeg skulle vise dere mine topp 5 favoritter i sminkepungen for tiden. Jeg kjøper stadig vekk nye sminkeprodukter og nå som jeg har vært i USA har det blitt en del ekstra. Uansett så er det en ting som er veldig viktig for meg - pris. Enten skal produktet være rimelig, eller så skal det virkelig være verdt pengene.
KICKS TRANSLUCENT LOOSE POWDER

Kicks sitt eget sminkemerke blir bare bedre og bedre etter min mening. Dette settingpudderet er for det første veldig drøyt i bruk, noe som vi alle liker. Det gir en mattende effekt uten at man ser uttørket ut og sminken holder hele dagen. Nylig fant jeg den første ulempen ved pudderet, som i og for seg gjelder mange andre settingpuddere også - ikke stå forran et kamera med blitz. Hvertfall ikke på fest, i et mørkt rom. Haha, uansett, her veier det positive opp for det negative. Prisen er 149kr.

Forresten så har Kicks 25% på all sminke fra deres eget merke nå!!! Så om dere ønsker billig, bra og pigmenterte produkter - LØP.

E.L.F. SHIMMERING FACIAL WHIP

E.L.F. overrasker meg altså. For det første er jo sminken deres utrolig billig, men jeg har erfart at dette går på bekostning av produktet. Denne gangen er ikke det tilfellet. Denne krem-rougen er utrolig. Den er super pigmentert og veldig drøy i bruk. Produktet legger seg naturlig på huden og du får en perfekt sommerglød-solbrent-fresh-rødmende-look. I tillegg lukter den godt. Jeg har fargen 1201 - Pink Lemonade og helt ærlig så lukter den ganske så ''pink lemonade''.
På e.l.f. sin egen hjemmeside selger de denne for ÉN DOLLAR (her). Det betyr ca 8 NOK. Det er jo sinnsykt. Jeg vet også at de selger e.l.f. produkter på Vita Exclusive, men da til en littt ''dyrere'' penge (30-50kr).

CLINIQUE CHUBBY STICK SCULPTING CONTOUR

Dette er ett av mine nyeste innkjøp som jeg har forelsket meg i. Clinique sin chubby stick er en tjukk penn med krem konturering. Jeg har fargen 01 curvy contour som er den mørkeste fargen. Denne pennen gjør konturering super enkelt. Det er lett å justere fargen ved blending og den smelter fint inn i huden. Fargen gir en ''sunkissed'' look, noe hvertfall jeg liker godt. Jeg har kjøpt min chubby stick på Kicks for 250kr, noe den absolutt er verdt!

Jeg vil også anbefale Kicks cream blush som er kosten jeg bruker til alle krem-produkter. Både contour, rouge og highlight. Mye bedre enn beauty blender - etter min mening hehe. Den gjør det veldig lett å legge perfekt mengde produkt og duse det ut.

SMASHBOX PHOTO FINISH PRIMER OIL

Dette er åpenbart egentlig en primer oil. Jeg bruker den derimot til noe helt annet, men elsker den likevel. Jeg pleier som regel å legge denne i mellom øyenbrynene og oppover i pannen, ved tinningen og på kinnbenene. Dette gjør jeg for å gå litt ekstra glød under sminken jeg igjen legger over. Når jeg skal sette concealer med beauty blender pleier jeg å ta noen dråper av denne på svampen før jeg trykker det på huden.
For mitt bruk er denne oljen helt perfekt. Jeg har sett mange skjønnhets-instagrammere bruke ulike oljer i kombinasjon med sminke, så der tok jeg inspirasjonen fra. Uansett så elsker jeg i utgangspunktet oljer og denne er ganske så duftfri i tillegg, noe jeg syns er positivt.
Smashbox produkter får man blant annet kjøpt på Kicks. Denne oljen koster 320kr og er verdt det til de grader!!!!

URBAN DECAY NAKED ILLUMINATED TRIO

Etter jeg hadde tatt bildene til dette innlegget stusset jeg litt over å ha tatt med dette produktet. Jeg har sett flere sminke-youtubere som har skrytt masse av dette palettet, derfor kjøpte jeg det. Til og med mannen på Sephora som solgte det til meg utbrøt ''OMG, this is so wonderful. I love it''. Så jaja tenkte jeg og dro kortet. For meg funker ikke dette i det hele tatt. Alt av pigmenter forsvinner og om jeg er heldig får jeg et stusselig lag med glitter på huden. Dette har nok mye med min ekstremt dehydrerte hud å gjøre, for den spiser det meste av sminke - derfor jobber jeg på saken.
Jeg tenker å komme med et oppfølgnings innlegg senere når huden min er bedre og jeg får testet produktet på rettferdig vis.
Uansett, paletten passet fint inn i bildene, det var vel derfor jeg hev det med. Og det er jo det viktigste, hehe :PPPP

Hvilke produkter er dine favoritter i sminkepungen?

Likes

Comments

OUTFIT

Hei på dere. Da har jeg samlet meg etter en alt for behagelig ferie. Hverdagen kom brått på da flyet mitt landet fem timer etter eksamen hadde startet. Heldigvis varte eksamen over en uke og gruppen min og jeg fikk levert en super oppgave (håper vi). Åpenbart tok det meg noen uker å venne meg til både kulden, døgnet og alt annet, så derfor kom ikke dette blogginnlegget før nå. MEN det er hyggelig å være tilbake

TODAY I'M WEARING

Jakke - Nelly.com (utsolgt)
Genser - HM
Skjorte - Zara

Likes

Comments

NEW IN

Look at dizzzz!!!
Jeg får en eller annen super smart tanke om at jeg trenger ny telefon hver gang en iPhone blir lansert. Derfor kjøpte jeg meg en ny iPhone. Nå skal det sies at jeg har spart hele to tusen kroner på å kjøpe den i USA, så jeg er tilgitt (av meg selv...)

Jeg kjøpte iPhone 7 plus i matt sort og elsker den. Til å starte med var planen å kjøpe den gagatsvarte, men etter å ha sett på den ble valget ganske lett. Den gagatsvarte får ekstremt lett fettmerker og riper, og hvis jeg først skulle valgt den vil jeg jo ikke brukt deksel. Halooo.

Så hvis du tenker for deg selv - oh kanskje jeg også skal kjøpe meg iPhone7?! Det er ikke verdt det, sånn egentlig. Kameraet er ikke så mye å skryte av, jeg ser hvertfall ikke noe forskjell fra 6s. Hjemknappen er ny, det er jo fancy - nothing more. Skjermen har bedre farger eller noe sånt? Syns jeg leste det et sted, har ikke lagt merke til det da. Også best av alt, lenger batteritid. Always. Hvis du har powerbank. Neida, joda.
Sist men ikke minst, fargene på selve telefonen er nye. To nye svart-farger, den hvite (eller sølv) er nå enda hvitere også gull og rosa da...

Så ja. Charlotte heter jeg. OL-gull i å være selvmotsigende.

Likes

Comments

OUTFIT

​Topp - Zara
Shorts - Zara
Veske - CarlaJade

Likes

Comments

MOTE & SKJØNNHET

Se så vippefin jeg har blitt. Igjen...

Innimellom må jeg faktisk kalle meg selv en idiot. Jeg har hatt vippeextensions titalls av ganger tidligere og ''angrer'' like mye - alltid. Det har seg sånn at mine naturlige vipper ikke er så glad i at jeg smasher ting på dem. Det er selvfølgelig ikke unormalt at vippene faller av og blir kortere, men mine er kanskje litt ekstra ekstreme der. I tillegg reagerer jeg på de aller fleste vippelim. Øynene mine hovner opp, ordentlig, så det ser ut som jeg har vært i slåsskamp. Før planla jeg alltid når jeg skulle sette på vipper, fordi jeg visste at etter to dager var øyelokkene mine gigantiske. Innimellom satt jeg de til og med på rett før helgen så jeg skulle se klin gæren ut når jeg var på byen. Er det mulig?!

Uansett - nå har jeg gjort det igjen og jeg er super fornøyd. Jeg gikk til Daniela på Beauty House Sentrum og betalte 1200kr. Jeg ba om mye vipper, fordi jeg er typen som ikke vil ha naturlige vipper når jeg først setter på falske... Haha. Jeg fikk hvertfall akkurat det jeg ba om og jeg håper for guds skyld at mine naturlige vipper lar meg holde på med dette en god stund denne gangen.

Bildene er tatt etter jeg har hatt på vippene ca 9 dager.

Likes

Comments

  • Facebook
  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw