30daychallenge, HVERDAG

''21. februar 1967 flagget hele landet. Selvfølgelig gjorde de det. Jeg hadde jo fått en datter''.

I dag blir mammaen min hele 50 år!! Pappa, lillebroren min, bestemor og jeg sto opp klokken 0600 for å stelle i stand med bursdagsfrokost. Det er jo viktig å bli gjort stas på selvom man må tidlig på jobb. Bestemor forteller alltid om hvordan alle Norges flagg var heist opp når mamma kom til verden. For det var jo ingen tvil om at alle flagget for henne. Etter tidenes tidligste frokost hev jeg meg i sengen igjen og sov noen timer ekstra. Resten av dagen regner jeg med vil bestå av god mat, vaksinering av hund og hygge. Variasjon er viktig.

VERDENS BESTE MAMMA

Likes

Comments

30daychallenge, HVERDAG

Shit for en dritt-søndag. Det er to dager siden vinterferien min startet. Det er syv dager til jeg skal tilbake på skolen. Jeg kjeder ræva av meg og merker at dette er en sånn dag som ødelegger meg. Jeg har i tillegg funnet ut at blomstene jeg ga mamma til morsdag lukter råtten fisk. Og vi er tomme for sjokolademelk.

I går ble jeg ferdig med serien 11.62.23 og sitter igjen uten noen verdens ting å gjøre. Jeg er desperat etter serieforslag for å få tiden til å gå. Jeg foretrekker typiske jente-søppel-gossip-serier, MEN tar det jeg får.

Ps. jeg har sett det aller meste... :/
Ps 2. Serien må finnes på tv2sumo, netflix, viaplay, hbo eller Hulu. Jeg er møkk lei pop-up vinduer og FreeTV.
Ps 3. Gjerne serier med mer enn en sesong, ellers blir jeg så deprimert når jeg er ferdig.

Likes

Comments

30daychallenge, HVERDAG

Herreguuurimalla for et vær i det har vært i dag. For å være helt ærlig har jeg ventet på sommeren siden den tok farvel i fjor, men jeg kan jo ikke klage når solen steker som den har gjort i dag. Hedda, Ida og jeg tok oss en tur i finværet med kameraet på slep. Hundene var for så vidt mer opptatt av å gjøre alt annet enn å ha photoshoot, men vi koste oss.

Likes

Comments

30daychallenge, HVERDAG

De siste dagene har vært... stressende. Forrige fredag fikk jeg utlevert semesterets første eksamen og nå er jeg endelig ferdig. Faget jeg har vært oppslukt i den siste uken heter Studiokurs 2.1 og går i hovedsak ut på digitale tegne- og redigeringsprogrammer. Så datanerd som jeg er kunne jeg disse programmene fra før - og takk gud for det. Men jeg er fortsatt et nervevrak etter jeg leverte i går kveld. Jeg har veldig lett for å tenke ''Dette gikk alt for bra, hva har jeg gjort feil?''. Så tiden får vise om jeg består eller ikke...

Eksamen er i hvert fall årsaken til mitt fravær, så nå blir det bedre tider. Men først - jobb... Snakkes!

Likes

Comments

Denne genseren fant jeg i haugen av klær som jeg har på rommet til broren min. Jeg tok den på og tenkte ''hm, denne kan jeg jo faktisk få bruk for igjen''.

SÅ gikk jeg ut,
tok bilder,
gikk inn igjen,
så meg i speilet,
følte meg jævlig sHtØgG -
Hade genser.

Likes

Comments

30daychallenge, HVERDAG

I dag er det som kjent morsdag. Og det betyr selvfølgelig at alle våre fantastiske mødre skal få litt ekstra oppmerksomhet. Mammaen min går for øyeblikket rundt å tørker støv fordi hun har valgt å invitere til familieselskap for å få ENDA litt mer oppmerksomhet. Jeg er ikke overrasket. Men hun fortjener det.

Du er best mammaen min!!!!!! Grattis

I LOVE U

Likes

Comments

Man skal ikke undervurdere hunder med 10 cm korte ben.

Likes

Comments

  • Facebook
  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw