NEW IN

Look at dizzzz!!!
Jeg får en eller annen super smart tanke om at jeg trenger ny telefon hver gang en iPhone blir lansert. Derfor kjøpte jeg meg en ny iPhone. Nå skal det sies at jeg har spart hele to tusen kroner på å kjøpe den i USA, så jeg er tilgitt (av meg selv...)

Jeg kjøpte iPhone 7 plus i matt sort og elsker den. Til å starte med var planen å kjøpe den gagatsvarte, men etter å ha sett på den ble valget ganske lett. Den gagatsvarte får ekstremt lett fettmerker og riper, og hvis jeg først skulle valgt den vil jeg jo ikke brukt deksel. Halooo.

Så hvis du tenker for deg selv - oh kanskje jeg også skal kjøpe meg iPhone7?! Det er ikke verdt det, sånn egentlig. Kameraet er ikke så mye å skryte av, jeg ser hvertfall ikke noe forskjell fra 6s. Hjemknappen er ny, det er jo fancy - nothing more. Skjermen har bedre farger eller noe sånt? Syns jeg leste det et sted, har ikke lagt merke til det da. Også best av alt, lenger batteritid. Always. Hvis du har powerbank. Neida, joda.
Sist men ikke minst, fargene på selve telefonen er nye. To nye svart-farger, den hvite (eller sølv) er nå enda hvitere også gull og rosa da...

Så ja. Charlotte heter jeg. OL-gull i å være selvmotsigende.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

OUTFIT

​Topp - Zara
Shorts - Zara
Veske - CarlaJade

Likes

Comments

MOTE & SKJØNNHET

Se så vippefin jeg har blitt. Igjen...

Innimellom må jeg faktisk kalle meg selv en idiot. Jeg har hatt vippeextensions titalls av ganger tidligere og ''angrer'' like mye - alltid. Det har seg sånn at mine naturlige vipper ikke er så glad i at jeg smasher ting på dem. Det er selvfølgelig ikke unormalt at vippene faller av og blir kortere, men mine er kanskje litt ekstra ekstreme der. I tillegg reagerer jeg på de aller fleste vippelim. Øynene mine hovner opp, ordentlig, så det ser ut som jeg har vært i slåsskamp. Før planla jeg alltid når jeg skulle sette på vipper, fordi jeg visste at etter to dager var øyelokkene mine gigantiske. Innimellom satt jeg de til og med på rett før helgen så jeg skulle se klin gæren ut når jeg var på byen. Er det mulig?!

Uansett - nå har jeg gjort det igjen og jeg er super fornøyd. Jeg gikk til Daniela på Beauty House Sentrum og betalte 1200kr. Jeg ba om mye vipper, fordi jeg er typen som ikke vil ha naturlige vipper når jeg først setter på falske... Haha. Jeg fikk hvertfall akkurat det jeg ba om og jeg håper for guds skyld at mine naturlige vipper lar meg holde på med dette en god stund denne gangen.

Bildene er tatt etter jeg har hatt på vippene ca 9 dager.

Likes

Comments

REISE

​Lokal tid: 15.54
Norsk tid: 21.54

Å det er sååå deilig å være i varmen. Kroppen min er i total feriemodus og jeg har ikke peiling på hvilken dag det er. Apropos - jeg skulle egentlig fortelle dere om Orlando-turen vi hadde i går, men så kom jeg på at det ikke var i går. Eller dagen før der. Men det spiller ingen rolle, en eller annen dag var vi hvertfall på shopping i Orlando.

Snille Herman er verdens mest tålmodige på shopping, så vi var innom tre shoppingsentre og en outlet. Og for de som har vært i statene tidligere, så vet dere at sentrene ikke akkurat på størrelse med det vi har i Norge. Etter å ha gått rundt i noen timer uten å ha kjøpt noe som helst kom kroppen min inn i panikkmodus, som førte til at jeg dro med meg alt jeg fant. Fornøyd pike.

Likes

Comments

REISE

Lokal tid: 14.08
Norge: 20.08

Joda, dere leste riktig ;)) Jeg er i Florida, mer presist - Daytona Beach. Det er så fint, koselig og varmt her. Foreløpig har vi shoppet non-stop siden flyet landet, så brunfargen har ikke inntatt plassen sin enda. Det kommer nok, og jeg skal selvfølgelig fortelle dere enda mer litt senere! Først må jeg spise.

Likes

Comments

CHARLOTTE

❤ Deler av spørsmålene er stjålet fra Daniel Miller

1. Hva er din hobby? Jeg elsker å drive med masse rart. Å løpe er kanskje min største hobby, også liker jeg å ta bilder. Jeg er også veldig glad i å redigere alt og ingenting i Photoshop, Illustrator og Indesign. OGSÅ har jeg ridd i 14 år, det vil jeg vel og regne som en hobby, hehe...

2. Hvor lang tid bruker du på badet? Shit, det kommer ann på dagen. Om jeg skal på skolen bruker jeg kanskje 15 min på sminke, hår, pusse tenner og det der. Jeg dusjer vanligvis om kvelden siden jeg hater å ha hastverk, men i helgene kan jeg gjerne bruke 3 timer om jeg har tid.

3. Hvilken app bruker du mest? Snapchat tror jeg. Og Facebook. Eller kanskje Instagram (@charlottebisethh)

4. Hvor går neste reise til? USA. Om nøyaktig 20 dager er jeg på plass i Florida!!!!!!

5. Hvordan er forholdet ditt til familien din? Det er veldig bra. De er vel like irriterende som alle andre til tider, men det går bra siden de forer meg.

6. Hva gjør du helst en lørdagskveld? Helt ærlig - Jeg elsker å være hjemme alene. Den beste følelsen er etter jeg har ryddet huset og setter meg ned i stuen med maccen og et eller annet søppel-program på tven. Også liker jeg å være med vennene mine da. Innimellom.

7. Iphone eller samsung? Iphone. Eller apple generelt.

8. Er det noe du savner? Jeg savner å ri. Jeg savner hestene mine. Jeg har drevet med dette i 15 år og måtte for et drøyt år siden ''slutte'' av personlige grunner i tillegg til skole. Å drive med hest er den mest befriende følelsen i verden og om jeg hadde hatt muligheten kunne jeg bodd i stallen, men nå er det en gang sånn at jeg har valgt å fokusere på skole. Og dessverre var det sånn at om jeg i det hele tatt skulle klare å komme meg gjennom videregående måtte noe settes til side. Jeg kommer selvfølgelig sterkere tilbake med både helse og hest!

9. Hvor reiser du helst? Syden eller storbyferie? Vanskelig, hva med en storby som har varme, strand OG søte sidegater med unike restauranter? Jeg liker storby på grunn av shoppingen, men syden på grunn av stemningen og avslapningen. Men hvis jeg velge blir det nok syden, der blir jeg brunest.

10. Angrer du på noe? Jeg angrer vel som alle andre på visse ting, men så er jeg også ganske flink til å fortrenge ting, haha. I det siste har jeg for eksempel brukt alt for mye penger og shoppet unødvendig - det angrer jeg på. Men det tar ikke mer enn et par minutter etter jeg har betalt og gått ut av butikken før jeg har glemt både summen og hva jeg kjøpte. Altså...

Likes

Comments

ANBEFALLINGER

Når mamma og jeg dro til Hellas kan man mildt sagt si at vi gikk litt amok på taxfreen. Jeg kjøpte mange fine The Body Shop produkter og tenkte å anbefale noen av de videre til dere.

Huden min er ganske så normal, men litt tør til tider - føler jeg selv. Det beste jeg vet er kremer med fukt og alt som gjør at huden ikke ser matt ut. Disse tre produktene fra The Body Shop har blitt klare favoritter hos meg. Prisene er overkommelige og absolutt verdt hver krone.

OILS OF LIFE INTENSELY REVITALISING GEL CREAM. Jeg bruker denne som en slags dagkrem før sminken. Dette er en lett gelekrem som ikke føles fet på huden. Den trekker fort inn og gir deg super myk hud - helt på ekte. I tillegg lukter den super godt. Denne er også perfekt å bruke på dager man ikke har på sminke. Enten om man tar et par bronzing-dråper for litt farge eller bare vil ha super fresh hud.
Kremen er nok så drøy i bruk, men om man er som meg og aldri får nok blir den selvfølgelig fortere tom.

Pris 398kr.

OILS OF LIFE INTENSELY REVITALISING SLEEPING CREAM. Dette er en nattkrem jeg tar på etter sminken er av og ansiktet vasket. Personlig er jeg litt dårlig på nattkremer fordi jeg ikke liker følelsen av krem på huden når jeg skal legge meg i sengen. Det som da er så perfekt med denne er at den trekker fort inn og resultatet morgningen etter er helt fantastisk. Huden blir silkemyk og føles ordentlig fresh i tillegg til at den gir masse næring og fuktighet. Dette er et produkt for alle hudtyper og i og med at det er ganske drøy i bruk varer den lenge.

Pris 439kr.

DROPS OF YOUTH - YOUTH CONCENTRATE. Dette er et helt supert produkt med frisk lukt og deilig konsistens. Med ca 5 dråper får du smøret inn ansiktet godt og du får en umiddelbar fukt følelse. Youth Concentrate kan du bruke morgen som kveld, eller når som helst for å friske opp huden. The Body Shop beskriver selv at produktet skal glatte ut fine linjer* og bidra til at porene ser mindre ut* over tid, selv har jeg ikke akkurat opplevd det, men nå er det ikke jeg rynkete enda at det gjør noe. Jeg anbefaler uansett produktet fordi det gir huden så mye fukt og næring i tillegg til en super myk overflate!

​Har dere prøvd noen av produktene?

Likes

Comments

  • Facebook
  • Instagram
  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Blogkeen
  • Følg meg på Nouw