• Facebook
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Ikke i det hele tatt. Diett er så absolutt ikke fett.

Nå har jeg skrudd opp Kjartan Lauritzen - Fredag, for nå er det faktisk fredag. I morgen blir det full jubel og hæla i taket for da skal det kjøres opp med konsert og litt mer en minimalt med alkohol. Gleder meg til å innta sommeren i godt selskap med gode venner og noe godt i glasset. Det er ingenting som er bedre enn Bergen fest stappet med godbiter dagen lang. Det blir alt fra Kjartan Lauritzen, John Olav Nilsen & Nordsjøen, Sushi X Kobe og mange flere. Skulle gjerne fått med meg Karpe Diem i dag også, men det er ikke alltid man rekker alt.

-

Back to headline. Jeg har kokkelert litt idag, noe jeg egentlig gjør så ofte jeg kan. Det er ingenting som en dag fylt med sund god mat. Dagens enkel retter ble en lett havregrøt med Mandelmelk samt litt mørk sjokolade med kastanjenøtter. Hva kan jeg si, lov å unne seg litt sjokolade - Ikke sant?Til middag ble det en hjemmelaget tomatsuppe med søtpotet, spinat og en kikert mos med Avokado. Luv it!
Nå har jeg fått besøk av kjære Malin venninnen min så nå skal vi bare slappe helt av resten av kveldingen.Ha en fin kveld videre - ♥


Likes

Comments

God kveld -

Prøver meg for første gang på Nouw.com og jeg er for øyeblikket veldig positiv. Tidligere har jeg blogget litt frem og tilbake på blogg.no men det kan fort bli rotete og det tar tid å lære seg blogg designe så nå ville jeg prøve noe nytt. For øyeblikket er jeg meget fornøyd med Nouw. Det er lett å bruke og man kommer fort i gang. Gleder meg til å blogge masse fremover.

Antrekket er fra Zara. Føler meg litt som en polkagris men igjen, utrolig behagelig sommerkjole.

-

det har vært et lite snev av sol i Bergen idag men likevel har jeg ikke fått utnyttet det til det fulleste. Det går ikke lange stunden før skyene inntreffer - regnet er tilbake. Nå skal jeg prøve å sove, selvom jeg vet at det blir vanskelig. Sover ekstremt dårlig om nettene. Kanskje det er fordi det er så lenge lyst, Don't know -Ha en fin kveld. ♥

Likes

Comments