Header

Idag var det senior pie day, vilket innebär att alla kan köpa "en paj" för en dollar och paja en senior i ansiktet. Tror ni inte att jag blev pajat extremt jäkla mycket, alla ville paja mig. Vet inte riktigt vad det ska betyda, haha! Detta hände under lunchen och alla seniors som hade blivit "pajad" stannade kvar, och då eskalerade det snabbt, vi slängde grädde på varandra. I 37 graders värme smälte det rätt snabbt och la sig som en klibbig hinna. Alla tjejer försökte sedan få bort allt, men det gick seriöst inte. Mitt hår var som cotton candy, så jäkla vidrigt, och det började lukta gammal mjölk. Så jag åkte hem för att dusch och sedan kom jag tillbaka till skolan för track träning i 37 graders värme, jag dog nästan!

Likes

Comments

Mycket har hänt under veckan, och det har varit underbart rolig. Hela förra veckan varit spirit week, vi hade olika tävlingar varje dag, Samt olika teman. Jag gick all in på tisdagen då det var 80-tals tema! I lördags var det prom! Hade hur kul som helst och allt var så fint fixat men tyvärr börjar kvällen lite struligt. Men det orkar jag inte gå in på nu! Och lika förvånad bara jag som alla andra.... När jag vann PROM QUEEN! Nu är jag taggad för min nästa prom för en skola i Arizona!

Likes

Comments

Har du 80-tals tema? Det gjorde jag, så i tisdags gick jag all in under spirit week och klädde ut mig så gott jag kunde till 80-tals tema! Vad tycks? Jag tyckte jag gjorde helt ok ändå! Freshman's klädde ut sig till femtiotal, Sophmores till 70-tal, Juniors till 90-tal och som sagt seniors till 80-tal

Likes

Comments

​Long time no see... Kan tyvärr inte påstå att jag varit speciellt busy och därför inte kunnat blogg. But here i'm, och rätt mycket har faktiskt hunnit hända på två veckor. PROM! Eller nä inte själva prom för det är på lördag. Men frågat till prom har jag blivit, inte bara en gång utan två!(?) 

Blev nämligen frågat till min skolas prom av min första kompis jag fick här i förenta staterna. Vi var påväg till skolbussen efter lunch för att åka på ett track meet. Trodde inte han skulle fråga mig, men glad och överraskad blev jag! Tyckte även att The sign var riktigt clever, tog mig dock två dagar innan jag fattade det. Vågade inte fråga först för då hade de väll tyckt att jag var för mycket blondin, haha.

Mitt andra promposal hände i torsdags efter att jag hade varit ute och paddlat kajak med mina Vföräldrar. När vi började närma oss bryggan när vi var färdiga så stod min kompis från Mohave high school i Arizona och frågad mig till deras prom. Absolut inget jag hade förväntat mig och jag blev minst sagt surprised här med!

Likes

Comments

Glad påska alla, hoppas ni fick en trevlig påsk helg med mycket godis! Själv satt jag i en bil under påsk afton men i söndags målade vi åtminstone ägg. Men istället för att måla äggen som jag är van vid så dyed the eggs instead. Rätt krånglig och kladdigt, men väldigt kul! Insåg nu att jag inte tog någon bild på slutresultaten, men jag gjorde bland annat en svensk flagga på ett av mina ägg!

Likes

Comments

Andra dagen under spring break spenderades på förmiddagen på Standford university för doktor besök. Sen under eftermiddagen åkte vi in till San Francisco för att se Golden Great Bridge, och besök vid Fishermans wharf. Har varit där förut men det kändes lika roligt att se allt igen! Vi avslutade kvällen med middag och creps vid pier 39 och med utsikt över the bridge, sjölejon och Alcatraz!

Likes

Comments

Under dag ett under Spring Break i California tillbringade vi en heldag på the amusement park Six flags! Det erbjöd inte vara på sjukt bra väder, även awesome attraktioner, ett zoo och ett marin land! Dagen blev mycket lyckad, filmade även till vloggen, förhoppningsvis kommer videon upp i veckan innan helgen!

Likes

Comments

Blev en snabb visit i Panaca över helgen innan vi skulle åka till California. Så jag har spenderat mycket tid sittandes i en bil de senaste tre dagarna. Påväg upp stannade vi i Vegas för att lämna en Box till ett konstverk som kallas Life cube. Den stora "lådan" vår vem som helst måla på, så måna konstnärer kommer dit, det hade dock inte riktigt börjat när vi var där. Sedan kommer den fyllas med mindre boxes. I varje box kunde man lägga ned ett litet brev där man kunde skriva ned wishes, dreams or goals. Nästa vecka kommer de bränna ner allting och alla drömmar kommer åka upp till universum och gå i uppfyllelse!

I Panaca tog vi det mest lugnt. Under lördag eftermiddag åkte vi till en närliggande state park. Det var as coolt, gick runt, klättrade och gick i tunnlar gjorda av väldigt gamla ler-berg som en gång i tiden var en sjö!

Likes

Comments