Header

Contains affiliate links

Black week startar idag och jag har redan fyndat. Har spanat in denna päls ett par veckor men bestämde mig för att hålla ut till black friday. Idag var det 25% rabatt så jag vågade inte vänta längre, mitt första men förmodligen inte sista kap för den här veckan. Finns HÄR i svart och andra färger.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I fredags lagade Adam lite lätt tapas som vi åt till IDOL. Igår var vi på stan en sväng och sen tog vi en middag på Cazanova, skönt att ha en lugn lördag för en gångs skull och vakna pigg på söndagen. Idag har jag förberett så mycket som möjligt inför farmors födelsedag imorgon. En låda med massa gott eftersom att hon inte önskar sig något och nu är bottnarna till favorittårtan i ugnen.

Likes

Comments

Ett lite sent godmorgon kanske, men jag har inte tagit mig upp ur sängen än. Igår var jag och Amanda ute och åt tapasmiddag på Baron. Det utan tvekan bästa stället i stan. Mätta och belåtna åkte vi hem och tog ett par glas vin innan vi åkte till Verket. Därför är jag lite seg idag.

Likes

Comments

Igår fick ja höra av en kollega att Prestige körde en superkampanj: Handla för minst 10 000 kr och få 50% rabatt. Eftersom att Adam skulle köpa en ny rock nu inför hösten åkte vi dit och han hittade en, så då blev min uppgift att plocka med lite extra saker för att komma upp i rätt summa. Inga problem för mig. En ny liten plånbok som jag faktiskt har varit på jakt efter ett bra tag från Marc Jacobs och en väska från Rebacca Minkoff som jag fick syn på och fastnade för direkt fick följa med mig hem.

Likes

Comments

Contains affiliate links

V A R J E vår och höst stöter jag på ett problem: jag har ingen jacka som passar dessa mellanårstider. Har suttit och kikat runt lite och det är så, så, såå svårt. Det enda stället som inte gjorde mig helt besviken var Boozt. Vill ha en jacka som man bara kan slänga på sig när som helst till vardag. Dom längst till höger är mina favoriter.

Likes

Comments

Helgen som var spenderade vi i England. Det blev en snabbvisit eftersom jag hade mycket på jobbet. Vi kom dit på fredag natt och åkte hem på söndag morgon, så det var minst sagt en intensiv lördag men sightseeing i Cambridge och fotbollsmatch i Leicester. Min första Premier League - match, och inte sista tror jag.

Likes

Comments

Några semesterbilder tagna för ett par veckor sedan på Mallorca. I dagens regnrusk saknar jag sol och värme lite extra. Tröstar mig med att kolla på resor inför vintern..

Likes

Comments

Jag har bytt taklampa i hallen. Eller jag trodde att jag kunde byta, så jag började plocka ner den gamla igår, det slutade med att jag fick bort plafonden och resten hängde kvar. Tur att jag har en pappa som kan allt, så han kom och fixade det åt mig. Visst är den nya lampan fin?! Jag älskar den. Bilderna är orättvisa, för det regnar ute idag så det är väldigt dåligt ljus i hallen. Men nu är den på plats, det är fint och jag är nöjd. Återigen TACK Louise för att du övertalade mig att köpa denna billiga loppislampa som jag av någon anledning var så osäker över.

Visst älskar man väl min fina detalj bakom blomman? En basketboll, i en kruka.......

Saknar en tavla eller något sånt på väggen rakt fram när man kommer in, men hallen har ju trots allt sett ut såhär, så det är okej. Men först nu, två år senare har jag börjat få tillbaka inredningssug och fix efter vår renovering OCH vet lite bättre vad jag vill ha.

Likes

Comments

Min sista semestervecka och för första gången på min semester så har jag haft två latdagar och oj vad skönt! Igår plockade jag och städade hela dagen med mina nya favoriter JLC i bakgrunden och nu har jag spenderat hela förmiddagen i soffan med ett glas kaffe och såklart, JLC som sällskap. Skrattar ihjäl mig åt dom tre ibland alltså.

Likes

Comments