Header

Några semesterbilder tagna för ett par veckor sedan på Mallorca. I dagens regnrusk saknar jag sol och värme lite extra. Tröstar mig med att kolla på resor inför vintern..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har bytt taklampa i hallen. Eller jag trodde att jag kunde byta, så jag började plocka ner den gamla igår, det slutade med att jag fick bort plafonden och resten hängde kvar. Tur att jag har en pappa som kan allt, så han kom och fixade det åt mig. Visst är den nya lampan fin?! Jag älskar den. Bilderna är orättvisa, för det regnar ute idag så det är väldigt dåligt ljus i hallen. Men nu är den på plats, det är fint och jag är nöjd. Återigen TACK Louise för att du övertalade mig att köpa denna billiga loppislampa som jag av någon anledning var så osäker över.

Visst älskar man väl min fina detalj bakom blomman? En basketboll, i en kruka.......

Saknar en tavla eller något sånt på väggen rakt fram när man kommer in, men hallen har ju trots allt sett ut såhär, så det är okej. Men först nu, två år senare har jag börjat få tillbaka inredningssug och fix efter vår renovering OCH vet lite bättre vad jag vill ha.

Likes

Comments

Min sista semestervecka och för första gången på min semester så har jag haft två latdagar och oj vad skönt! Igår plockade jag och städade hela dagen med mina nya favoriter JLC i bakgrunden och nu har jag spenderat hela förmiddagen i soffan med ett glas kaffe och såklart, JLC som sällskap. Skrattar ihjäl mig åt dom tre ibland alltså.

Likes

Comments

ÄNTLIGEN har vi bokat en resa. Så jag jobbar två veckor efter min semester sen åker jag och Atte iväg en vecka. Vi åker till Mallorca, Alcudia. Vi var där för ett par år sen och jag gillade det faktiskt. Så, så, såååå taggad!

//Bilderna är från Ving, där vi bokade resan.

Likes

Comments

En vecka av semestern har gått. Som bilderna visar har det ätits mycket gott, som sig bör under semester. I helgen har jag och Adam varit på kusten och hälsat på hans föräldrar. Vi kom dit och fick avnjuta en solnedgång med grill och kubb på fredagen sen regnade det resten av helgen. Så shopping och lunch i Strömstad hamn fick det bli. Mysig helg.

Likes

Comments

Igår körde vi en favorit i repris - pizza och ett glas vin på Nonna Grassa som fredagsmiddag. Idag har jag jobbat hela dagen, men nu är det bara en dag kvar, sen är det semester! Ligger i sängen och slappar lite nu, men ska snart pallra mig upp och fixa mig lite, Amanda kommer hit på ett glas vin sen. Mysigt!

Likes

Comments

Adam väckte mig 05.45 imorse, han hade försovit sig, missat tåget och behövde låna min bil. Försökte somna om i över en timme, gav upp och gick till soffan där jag inte heller kunde somna, så jag gick upp och och gjorde en iskaffe och öppnade två paket som kom igår. Av allt jag beställd var det ynka fyra saker som föll mig i smaken och förmodligen kommer att behållas. Nu har jag precis vräkt i mig korv med bröd och är proppmätt. Inte ett helt genomtänkt beslut när jag börjar jobba om 30 minuter kanske, och helst vill ligga i soffan och smälta maten.

Likes

Comments

Solen skiner och himlen är alldeles blå. Det suger att åka iväg och jobba nu, men tröstar mig med att det är fyra dagar kvar till semester. Har precis hällt i mig en iskaffe som är min favorit på morgonen just nu och snart kommer Patrik och hämtar upp mig. Fyra dagar och 30 arbetstimmar kvar.

Såhär kan måltiderna se ut när jag börjar jobba vid 11. Färdigpåsarna med iskaffe är så, så, sååå goda men alldeles för onyttiga att häva i sig varje morgon, så jag blandar själv numer. Kaffe, massa is, mjölk och socker. Enkelt.

Likes

Comments

Började min tisdag med en promenad. Har varit så otroligt morgontrött på senaste tiden så det var ett tag sen jag var ute. Men det var skönt, vädret är underbart och det tar emot att jag ska åka mot jobbet snart. Just nu sitter jag i soffan och väljer mellan att laga lunch och beställa kläder, finns fortfarande en del intressant på rean..

Men nu t
ill något annat som upptar mina tankar så fort jag är inne i vardagsrummet. Jag funderar lite över vad jag ska göra med detta loppisfynd. Är väldigt nöjd med som whiskeybord. Men ska jag ha en lampa bakom och en blomma istället för lyktan på bordet? Eller en stor växt bakom och ingen lykta utan brickan som ligger på soffan istället? Behöver nog hitta rätt golvlampa och köpa hem en växt och prova mig fram lite.

Likes

Comments