Header

Klickade hem ett par guldiga sneakers från Kurt Geiger för ett tag sedan, det är något med dom som känns snyggt, vet inte vad egentligen. Ett typiskt exempel på något som är fulsnyggt. Dom vita från Michael Kors fick jag av Adam i julklapp. Tur att vi åker utomlands snart så jag får användning för dom.

Likes

Comments

Vaknade tidigt imorse så har redan hunnit med en hel del idag - Promenad till solariet, köpte med mysfrulle på vägen hem, slängt i en tvätt och nu ligger jag i sängen och slappar igen. Härligt att vara ledig utan planer.

Likes

Comments

Förra veckan när det var cyber monday passade jag på att klicka hem ett set med myskläder som jag spanat in ett tag. Hade inga större förhoppningar på det , men det är utan tvekan dom skönaste plagg jag har haft på mig.

Klicka HÄR för att komma till setet.

Likes

Comments

1. Middag med Adam i fredags på vårt absoluta favoritställe Baron.
2.Var även ute och käkade med Louise i lördags på Cazanova, supermysigt.

1. Beställde hem ett paket från Boozt förra veckan, ska som vanligt skicka tillbaka mer än hälften och velar mellan att behålla och skicka tillbaka ett par skor, blir tokig..!
2. Adventsmys i tisdags eftersom att vi var lite för bako i söndags och jag jobbade.

Likes

Comments

ÄNTLIGEN har vi en resa bokad och något att se fram emot och längta efter. I Februari åker vi två veckor till Gran Canaria, eller rättare sagt, jag åker två veckor och Adam åker en. Det ska bli superhärligt, tror att vi båda behöver det.

Likes

Comments

Slutade 13 igår och tvättade, rensade skåp, lådor och garderob fram till 21. Idag är jag ledig och har varit igång hela dagen så när jag kom hem efter storhandling tyckte jag att jag förtjänade en kanelbulle och Sex and the city i sängen. Imorgon ska jag jobba igen och på kvällen kommer mamma hit och äter tacos innan vi ska på bio, mys!

Likes

Comments

I förrgår gjorde jag ett konto på Bookbeat, första två veckorna är gratis sen kostar det 169kr/månad. Jag har redan lyssnat klart på en bok och har nio i kö. Så där har jag redan tjänat in några månader. Tror att vi kommer trivas bra tillsammans, jag och Bookbeat. 

Igår tog jag mig ut på en promenad med en bok i lurarna och det kommer definitivt bli fler.

Likes

Comments

Köpte mig ett par lårhöga stövlar i början på hösten, var tyvärr inte alls nöjd med klacken på dom så när jag ramlade över ett par på Nellys rea med endast min storlek kvar kunde jag inte hålla mig utan klickade hem dom direkt. Sitter som en smäck och mycket skönare att gå i.

Dom jag köpte tog slut på en gång, men såg att dom fått in liknande ett par här och ett par här.

Likes

Comments

Sen sist jag kikade in här har jag ätit god mat (såklart, mat är livet) umgåtts med vänner och familj och varit i Göteborg. Sen har jag varit i Prag också men det får nog ett eget inlägg. 

Likes

Comments