Header

Adams farmor fyllde 80 år i lördags, det firades med brunch på Plaza. Jag och Adam gick loss på efterrätterna som man ser på bilden.

Efter lördagens utekväll följde Patrik med hit för lite mat och spel. Jag gick och la mig tidigare är killarna och möttes av det här imorse, haha.

Idag följde jag med mamma och pappa till stugan för korvgrillning, och vilket väder det var! Låg ute i solen och bara kollade upp i himlen efter maten. En perfekt bakis-söndag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Klickade hem ett par guldiga sneakers från Kurt Geiger för ett tag sedan, det är något med dom som känns snyggt, vet inte vad egentligen. Ett typiskt exempel på något som är fulsnyggt. Dom vita från Michael Kors fick jag av Adam i julklapp. Tur att vi åker utomlands snart så jag får användning för dom.

Likes

Comments

Vaknade tidigt imorse så har redan hunnit med en hel del idag - Promenad till solariet, köpte med mysfrulle på vägen hem, slängt i en tvätt och nu ligger jag i sängen och slappar igen. Härligt att vara ledig utan planer.

Likes

Comments

Förra veckan när det var cyber monday passade jag på att klicka hem ett set med myskläder som jag spanat in ett tag. Hade inga större förhoppningar på det , men det är utan tvekan dom skönaste plagg jag har haft på mig.

Klicka HÄR för att komma till setet.

Likes

Comments

1. Middag med Adam i fredags på vårt absoluta favoritställe Baron.
2.Var även ute och käkade med Louise i lördags på Cazanova, supermysigt.

1. Beställde hem ett paket från Boozt förra veckan, ska som vanligt skicka tillbaka mer än hälften och velar mellan att behålla och skicka tillbaka ett par skor, blir tokig..!
2. Adventsmys i tisdags eftersom att vi var lite för bako i söndags och jag jobbade.

Likes

Comments

Slutade 13 igår och tvättade, rensade skåp, lådor och garderob fram till 21. Idag är jag ledig och har varit igång hela dagen så när jag kom hem efter storhandling tyckte jag att jag förtjänade en kanelbulle och Sex and the city i sängen. Imorgon ska jag jobba igen och på kvällen kommer mamma hit och äter tacos innan vi ska på bio, mys!

Likes

Comments

I förrgår gjorde jag ett konto på Bookbeat, första två veckorna är gratis sen kostar det 169kr/månad. Jag har redan lyssnat klart på en bok och har nio i kö. Så där har jag redan tjänat in några månader. Tror att vi kommer trivas bra tillsammans, jag och Bookbeat. 

Igår tog jag mig ut på en promenad med en bok i lurarna och det kommer definitivt bli fler.

Likes

Comments