Header

Sminkad och redo att åka till jobbet. Mår lite konstigt idag så har legat i sängen och lyssnat på lyxfällan-pod och kollat på programmet hela morgonen. Är lite för snål för att stanna hemma så ska ta mig ett par värktabletter och en Celsius så ska jag nog orka det här korta jobb-passet innan jag åker hem och vilar ikväll igen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Var iväg och köpte kryddor förut. Hoppas verkligen att jag ska lyckas hålla dom vid liv, känns så mysigt att ha en egen odling hemma.

Likes

Comments

Idag fixade Adam iordning en bakisbrunch som heter duga. Det var precis vad vi behövde. Resten av dagen har jag legat i sängen och kollat på film, också precis vad jag behövde.

Likes

Comments

Vårt middagsbord har förändrats till mitt sminkbord. Älskar att sitta här och fixa mig och kolla på serie samtidigt. Vi får nog skaffa en större lägenhet så det finns plats för ett sminkbord till mig, hehe...

Likes

Comments

I fredags kom mamma hit för middag och rosé i solen på balkongen. Senare på kvällen gick jag bort till Adam och hans kompisar och hängde med dom en stund innan vi åkte in till stan och mötte upp Amanda. Igår var vi rätt sega så vi slappade under dagen och på kvällen åkte vi hem till mamma och tog ett glas och grillade i solnedgången, en alldeles perfekt lördag.

Likes

Comments

Igår åkte vill till Värmskog för att äta räksmörgås. Folk åker långvägar för dessa smörgåsar, det vet jag inte om jag skulle göra men för oss som bor lagom nära en det mysigt att åka dit en sväng. Superskönt väder igår och ingen kö heller, perfekt!

Tydligen gör dom smörgåsar på 25 000 kg räkor/år.

Likes

Comments

Våra tapaskvällar är nog ta mig tusan det bästa jag vet. Jag kommer med idéer på olika rätter och Adam lagar dom - perfekt uppdelning! Den här gången gjorde vi friterad broccoli, pimientos, patas bravas, räkor i chili och vitlök, bruschetta och en ost/skink-bricka. M U M S !

Likes

Comments

Contains affiliate links

Nelly kör 30% på en hel del träningskläder och det behöver man ju alltid.
Alla kläder finns HÄR mina favoriter länkar jag under bilderna nedanför. Löp och köp, hehehe..

Svart jacka HÄR // Rosa linne HÄR // Vit t-shirt HÄR

Tights från Nike HÄR // Tights från Adidas HÄR (Har liknande som jag är s u p e r n ö j d med)// Byxor från Casall HÄR

Likes

Comments

Spenderade hela lördagen i sommarstugan med mina föräldrar, lite väl kallt och tråkigt väder men himla mysigt med en lugn lördag tillsammans med familjen. I söndags vaknade jag pigg och kilade iväg till affären och köpte mysfrukost till mig och Atte. Slappade under dagen och på eftermiddagen åkte vi hem till hans föräldrar på middag. En riktig familjehelg, precis vad jag behövde.

Likes

Comments

Vi skulle lära farmor att spela chicago. Här sitter hon helt oberörd(eller kanske ovetande) över en av dom bästa pokerhänder man kan ha. Nybörjartur.

Fick med matlådor med påskmat hem. Bad om att bara få det kalla, det absolut godaste på påskbordet enligt mig.

Likes

Comments