Header

Alla tävlingar är tävlade och dags att börja köra in ett par nya skridskor för de andra gick sönder... Den här veckan har jag bara tagit det lugnt hittills. Det är provvecka och lite mindre träning så det är som en time out vecka för mig (så skönt!!). Jag tycker själv att jag behöver en sån här vecka precis just nu. Förra veckan var riktigt stressig med skola och träning inför veckoslutets tävlingar och dessutom söndriga skridskor (!!!) som man bara fick hoppas på att höll ihop ända tills tävlingarna var över.

Har varit på 3 tävlingar denna höst och resultaten är alltså två brons och ett silver, vilket jag är nöjd med. Med tanke på hur mycket jag har jobbat för det! På våren fortsätter tävlingarna direkt i Januari efter jullovet!

Var ner till Helsingfors förra veckoslutet och köpte skridskor och sedan åkte vi och shoppade lite färdigt inför julen. Ganska mysigt att åka buss ner till Helsingfors på natten! Det har alltså hänt ganska mycket på den senaste tiden(haha)!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Här har de nog inte skett något på en tid. Men tänkte berätta lite om min vardag så kanske ni förstår att det här kanske inte riktigt är det första jag gör och det hör heller inte till mina prioriteringar. Bloggen är till för min fritid som jag inte har (haha). Men bloggen är i varje fall ett sätt för mig att komma bort från all stress och tänka på något helt annat och läsa andras bloggar också.

Min vardag ser väldigt hektisk ut och tränar 20+ timmar i veckan som sagt. Men kan ju ta ett exempel så ni förstår vad jag menar med hektisk. Till exempel ser mina torsdagar ut enligt följande: Väckning 5:15 tiden och iväg på 2 timmar träning + uppvärmning 30 min. Sedan skola direkt efteråt till 15:30 och efter det 2 timmar träning + uppvärmning igen och först efter det finns det något som heter hem. Hem, duscha, äta och läxor. Är hemma ungefär 19-20 tiden och då har jag alltså tränat 5 timmar och har inte så mycket energi kvar. Och läxorna blir gjorda i princip på natten och sen går det runt som en ond cirkel med för lite sömn och väldigt mycket träning. Det här innebär ju förstås att jag inte har så mycket fritid och när jag har det så umgås jag med min pojkvän (förstås).

Hela dagarna skall planeras in i minsta detalj, det är nästan som ett minut schema. eftersom hela familjen skall vara på olika ställen vid samma tidpunkt och om någon försover sig så fungerar det som dominobrickor så hela dagen är lite sen. När man sedan har någon dag ledig eller nått sånt så lägger jag nog den tiden på att återhämta mig själv och att lugna ner mig och stressen annars slutar nog detta dåligt. Men hittills har det fungerat helt okej och så länge orken och viljan finns så går det! Men på sistone har det nog inte hänt så mycket. Första snön kom men for lika snabbt fast det ändå kom ungefär 15-20 cm snö. Annars har jag nog tränat och fått äran att sköta en hund en liten stund. Nu är det tävlings vecka och har tävlingar på söndag (5.11) .

Likes

Comments

På några tävlingar finns det alltid fotografer på plats som tar mycket mycket bilder på allihop, härlit! Men efter tävlingarna vill man ju ha dem direkt haha men nu har de äntligen kommit!! Alla bilder är ju förstås inte lyckade men det finns alltid några som blir helt okej! Här är någon lyckad bild! (Bilderna är tagna av Sami Lehtinen)

Likes

Comments

Det efterlängtade höstlovet är äntligen här! Har hunnit med ganska mycket, bland annat har jag varit på säsongens första tävlingar som gick riktigt bra! Har hunnit både träna mycket och vila mycket. Men nu är man tillbaka i verkligheten efter tävlingar och nu skall det tränas som aldrig förr när motivationen är på topp, nu skall programmet trimmas inför nästa tävlingar om tre veckor! Haha inget vidare lugnt höstlov för min del men skönt att få ta paus från skolan iallafall!

Är en pigg och målmedveten tjej från Finland vid namn Charlotta! Går andra året på gymnasium och är hjälptränare. Tränar själv konståkning drygt 20 timmar i veckan. Kombinerar skola, träning, pojkvän och vänner så jag hinner med allt och kan njuta av livet till 100%

Likes

Comments