Ja nu är de bara två veckor kvar till gymnasiet. Och ja man börjar ju bli nervös. Tänk att ja ska börja gymnasiet..
vet bara i början på detta året va de helt omöjligt att ja skulle ens komma in på den linje jag ville men nu står jag här och har kommit in på den linje jag vill. Är så sjukt glad. Från att ha sträck i nästan alla ämnen har jag iallafall godkänt i dom ämnena man behövde vara godkänd i.
Skolan har ju aldrig riktigt funkat för mig. Har aldrig hängt med på lektionerna för jag kan verkligen inte koncentrera mig. Flyger iväg i mina egna tankar. Och har inte riktigt fått hjälp i skolan, inte den hjälpen som jag behöver. Så de har ju slutat i att jag har skolkat tyvärr. Men jag blir ju så arg av att sitta på en lektion där jag inte fattar något och inte kan koncentrera mig pga alla ljud, alla händelser som alla andra gör, alla tankar som dyker upp ja typ allt. Och när man inte fattar vad läraren säger men man försöker verkligen förstå men de går inte.
Så har lite ångest att jag inte ska hänga med i skolan som de har alltid varit. För jag vill verkligen att dem här tre åren ska bli bästa skolåren..
och jag ska samtidigt gå på PTSD behandling så de kan bli lite jobbigt men jag ska klara detta. De är bara att kämpa på som alltid.

Förhoppningsvis blir de bra i slut ändan💞

Jag ger mig inte💞
Kram💞

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hahah känner mig som barn på nytt när man kommer till en lekplats😅💞
Jag och Amanda va iväg en sväng för nån dag sen alltså min bonus syster.
Och då drog vi till lekplatsen. Men de känns att man börjar på att bli gammal eller ja ni fattar😂
Men roligt va de😂😅❤️

Idag så har de inte hänt så mycket. De blev mest promenad och sova. Men så blir de i bland vilket kan va rätt skönt.
Bara de inte blir stressigt då går de inte alls.
Men ska sova nu💖
Godnatt på er💖
Kram💞

Likes

Comments

Godmorgon
Idag blev de en tidig promenad redan 06:06 va jag uppe och ute. Så nu ligger ja här i sängen och väntar på dem andra ska vakna för då ska ja gå upp o käka lite frukost.
Idag vet ja inte riktigt va jag ska göra. De blir nog en till promenad till kvällen. Har som mål varje dag att gå en mil. Så ska börja med på morgonen att gå 5km och resten på kvällen. Få in en rutin vilket inte skadar. Och sen mår man så mycket bättre efteråt.

Men nu ska jag ta och sova en liten stund.
Kram💞

Likes

Comments

Jag har inget att säga om denna dag för de har inte hänt ett skit. Har inte haft orken till något. Har knappt vart uppe ifrån sängen. Har inte orkat gå upp o äta Vilket är jätte viktigt så man får energi o sånt skit. Men de gick verkligen inte idag.
Får hoppas att de är en bättre dag imorgon❤️
Hatar att känna den där tomheten att man inte orkar göra något utom att sova.
Önska att man bara kunde slippa den där jävla depression nån gång😴
Men men får ta nya tag imorgon o hoppas på de bättre.
Ta hand om er💞

Kram💞

Likes

Comments

Livet är så jäkla orättvist. Önska att de va jag istället för dig. Jag vill bara att du skulle må bra och finnas där med mig. Vi skulle uppleva allt tillsammans. Jag trodde aldrig att sjukdomarna skulle vinna över dig. Men jag är glad att du slipper att lida. Men du är min kämpe. Min förebild❤️

Min dröm va att du skulle få va med mig när jag började gymnasiet, tog studenten, får körkort, övningsköra tillsammans, uppleva en massa saker, gå o ta en fika, prata om allt och att du skulle få upp leva mina barn i framtiden.
Men jag fick en del minnen under dessa 15 åren i mitt liv med min egna härliga mamma. Önskade att du hade fått stanna med oss längre och att vi kunde uppleva saker tillsammans, mer saker❤️
De ända jag har kvar av dig är bilder o minnen men de inte illa de men jag vill ha dig här💖 Men jag vet att jag aldrig får tillbaka dig utan jag får leva vidare men jag vet att du är där vid min sida❤️

Jag kan inte fatta att de har gått så långt ifrån när du gick bort. De är ca 1,7år nästan. Och jag kommer alltid att sakna dig och tänka på dig.
Hoppas att du har de bra där du är❤️
Älskar dig mamma!!!!
Vila i frid❤️
En extra tung dag!

Likes

Comments

Idag blev de en dag på Visingsö. Vi cyklade rätt så mycket och stannade och badade vid en strand vid näs tror ja de heter, lite osäker.
Men de har varit en så mysig dag.
Och ja som vanlig av nån konstig anledning så brände jag näsan vilket jag gör varenda gång jag ska sola😅💖
De kanske är för att ja är så enveten och inte smörjer in mig när ja ska sola😅😉

Får se va som händer i morgon. De blir nog att dra hem tror ja. Men de har varit en skön o trevlig helg❤️
Ni får ha en fantastisk kväll👌🏻💖

//Charlotta

Likes

Comments

Har äntligen börjat och sommar jobba lite smått. Två dagar vilket ja är jävligt stolt över. Att ja ens har orkat. Skulle ha sommar jobbat hela veckan men de är bra att börja nån stans ju😉❤️

Kan inte tänka att skolan börjar snart o jag ska börja gymnasiet vilket är sjukt. Är så glad att ja ens kom in på den linje jag ville.

Men nu ska ja bara ta de lugnt och fixa lite saker💖

//Charlotta

Likes

Comments

Hej!

Då har jag skapat en ny blogg efter ca 5års bloggande på bloggo kände jag för något nytt så här är jag ;) Denna blogg kommer va liknade då jag kommer dela med mig av min vardag. Dela med mig av hur de är att förlora en förälder men också min psykiska ohälsa. Min resa till att må bättre kan man säga. Men vill också dela med mig av mitt fotointresse såklart.

Men jag är en rätt positiv tjej eller envis annars så skulle ja nog inte stå här efter allt som jag har gått igenom. Jag lider av stress-panikångest, PTSD och depression vilket är jävligt tufft. Man får verkligen kämpa varje dag för att komma upp. Man får kämpa på<3

Mina intressen är att umgås med familjen, vänner, ut och dra ett strög med epan, ta bilder och resa skulle ja nog säga. Sen finns hundintresset kvar lite sen tidigare de är bara att man inte har ork till de just nu. Men jag har tränat lydnad, spår, rallydnad, freestyle, agility och sen ställt ut hundar med. Men hoppas på att ja kan dra igång med agilityn igen för de är riktigt roligt.

Men de är jag.

Kramar

Charlotta


Likes

Comments