Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej!

Idag som ni löser så var de skolfoto och jag hatar de rätt mö. De finns bättre saker. Sen så fick jag något konstigt ryck och började kladda på hela tavlan i klassrummet vilket va skit roligt när dem andra i klassen kom in. Dem fattade inte riktigt vem den där britta va som skrev på varenda tavla i skolan.

Men de var roligt och se dem andras minner. Men sån är jag när jag får tråkigt. Jag kunde varken tänka eller sitta stil. Jag pillade på allt jag såg i de där klassrummet. Och körde fram o tillbaka i klassrummet vilket var skit sköj ju!

Imorgon väntas ett stort möte med lärare. behandlare. läkare ja de mesta av alla som jag har kontakt med. Och då ska vi lösa skolan förhoppningsvis. Visst de funkar i skolan men jag behöver något mer än bara de tyvärr. Jag är ett krävande barn känner jag ibland. Dem ska se hur de blir om jag får boende stöd och stöd i skolan. Jag har en sjukt bra lärare som är med mig varje lektion och ordnar allt. Utan henne hade jag nog aldrig klarat de tror jag.

Sen har min medicin hjälpt mig så mycket. Jag orkar mer, har knappt nån ångest med dock så sover jag inte så bra. Men de hoppas jag att dem kan hjälpa mig med på läkarbesöket nästa vecka.

Sen funderar jag på att tatuera mig. Så vi får se hur de blir med de.

Men de var allt för mig!

Ha de så bra

Likes

Comments

​Tänkta snacka om en viktig sak som jag kan nog säga att alla tjejer är med om eller killar. Men nu kan jag bara snacka om min situation som tjej.

Varje dag får jag snaps ifrån killar som ber om nudes /nakenbilder och då blockar jag dem. Händer varje dag. Jag får kommentarer om hur jag ser ut och vad dem vill göra med mig. Dem säger att dem ska dyka upp när som helst när jag minst anar de. I somras var den värsta tiden då de var en kille som va på mig med en massa kommentarer. Tänker inte ta upp vad han sa eller gjorde för de känner jag inte att jag orkar med.  Men jag fattar inte vad killar tänker med. De spelar ingen roll hur man ser ut de ända dem vill ja ni förstår ju själva. Jag kan verkligen inte lita på killar. 

Man ska verkligen va försiktig när man får ifrån okända personer på sociala medier för man vet aldrig vad dem kan göra eller förstöra. 

Ha alltid med er någon när ni träffar någon för första gången man vet aldrig vem den personen är. Dem påstår vara någon annan och sen när man träffar dem så kan de va en gammal gubbe eller något annat.

Så va försiktiga där ute!!

Kramar

Charlotta

Likes

Comments

Jag vet inte längre vad som är rätt o fel. Jag orkar fan inte bry mig. Jag vill klara allt men känner att de är bara motgångar. Känner mig som en idiot. Jag pallar inte de mer. Vill va som alla andra.
Vill att folk ska se mig som den jag är.
Jag tror om mamma hade funnits så hade hon inte vart något vidare glad på mig efter allt jag har gjort. Jag vill verkligen inte svika henne. Jag lovade henne att aldrig dricka eller något sånt men va har hänt. Har typ gjort allt känns de som allt fel man kan göra. Vill verkligen att hon ska se på mig och vara stolt över mig.
Jag önskade att hon var här hos mig och jag kunde krama om henne för jag behöver henne just nu hos mig.
Känner mig som rena idioten. Alla kommer tro andra saker om mig saker som inte stämmer om mig.
Varför är de så jävla lätt och hamna i de dåliga när de finns bra saker?

Kan man inte bara göra bra beslut men nej de kan man aldrig göra.

Likes

Comments

Likes

Comments

Nu har ja vart ute i skogen och kört motorsåg vilket är skit roligt. Finns fan inget bättre än de. Har verkligen valt rätt linje känner jag. Man får lära sig så sjukt mycket 🌲 De roligaste är nog motorsågs kursen än så länge

Likes

Comments