Sorry för uteblivna blogginlägg igår. Är riktigt orutinerad på detta mina vänner. Igår åt jag middag hos Adams pappa med Adam och hans syster vilket var supermysigt! Efter det åkte jag och Adam och köpte kladdkaka och glass och spenderade resterande av kvällen framför modern family hos hans mamma i Täby - drömkväll. Vi har försökt bli lite nyttigare på sistone men det går sådär. Jobbiga med mig är att jag verkligen är allt eller inget. Kan typ inte köpa 5 godisbitar utan antingen äter jag ingenting eller så köper vi snacks för 400:- haha.

Hursomhelst är det fredag idag! Jobbar ju inte för tillfället, pga hp, så då känns fredagar inte lika efterlängtat som det brukar göra haha :( När man har slitit en hel vecka är det så jävla skönt att komma hem på fredagen och veta att man har hela helgen framför sig. Nu flyter dagarna mest ihop med varandra vilket är lite trist. Men jag ska inte klaga! Om någon timme kommer Ellen, Jennifer & Julia hem till mig för ett klassiskt fredagsmys. Tänkte att vi ska gå och köpa sushi, tända lite ljus och kolla på en riktig feel-good film! Är också sugen på att baka något då det var så längesen. Är ganska open minded men bara det innehåller choklad hehe

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Drog till gymmet efter mina effektiva hp studier </3 Riktigt dåligt pass för hade sån sjuk träningsvärk från igår då jag gjorde min gymdebut efter 3 veckors förkylning. Tycker alltid det är så svårt att komma tillbaka efter att man varit sjuk och hunnit bli bekväm osv xP Efter gymsi svängde jag förbi Sushi Ling Ling (på Odengatan) och hämtade upp min gourmemiddag som jag avnjöt i sängen framför modern family med Adams gostofflisar på. Fint avslut på denna dag!

Likes

Comments

Gued la nyss sjukaste ordern på Nelly.se - längtar tills jag får hem allt! Mestadels är tänkt inför Bali men sen råkade ju lite annat nödvändigt slinka med också hehe. Har verkligen fööör lätt för att gå lite loco när det kommer till onlineshopping. Känns så himla lätt och smidigt

Här är lite av det jag beställde, tror byxdressen kommer vara supersnygg när man har fått lite färg

Likes

Comments

Alltså fyyyyy vad tråkigt och ångestladdat det är att plugga till HP. Mestadels för att det känns så flummigt och mycket, lite halvsvårt att veta vart man ska börja. Matte är ju verkligen inte min starka sida så känns som att jag måste lära in 3 mattekurser på 2 veckor. Inte kuel. Sånt här som gör att det känns såååå värt att satsa i gymnasiet. Nu ska jag springa ner till coopis och köpa lohilo glass för att bli på lite bättre humör lol

Likes

Comments

Välkomna mina vänner! Efter en rad misslyckade bloggförsök och en paus på 6 år har jag bestämt mig för att ta upp bloggandet igen! Superkulis hihi ellerhur?! Tillfredställer Paulina också efter hennes tjatande. Tyckte det var passande med tanke på att jag och min pojkisvänis Adam drar till Bali & Singapore med min mammas familia om 2 månader. Tanken är att vi ska leva life, äta god mat och givetvis bli bruna hehe. Så där garanterar jag hög kvalitét på uppdateringen! 


Slutade jobba förra veckan för att intensivplugga till HP och träna inför resan haha. Gud vad det är lätt att hitta på roligare saker att göra. Har iallafall tagit tag i träningen och tränar nu på fitness 24/7 på Regeringsgatan. Himla skönt och framförallt nära eftersom jag bor på Odengatan med mami.

Bjutiful bild på mig från en backpack resa i Asien jag gjorde för några månader sen. Här var vi på Filippinerna om jag minns rätt!

Likes

Comments