Header
Godmorgon sköna! Vaknade för ett par timmar sedan och har bara legat i sängen och lyssnat på lugn musik och skrollat bloggar. Har egentlien inga nya bilder att bjuda på för tillfället så jag pusslade ihop ett collage från mina tumblr bilder. Ingen avslappnad söndag har jag i programmet. Jag skall borsta igenom mitt rufs av hår och slänga i mig en kaffe. Så blir det jobb igen. Bloggar mer sen :)

Ha det bäst xx

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

CommentsGood kväll bloggen! Länge sedan sist, vilket jag skäms över så fruktansvärt mycket... En massa har hunnit hända under en alltför kort tidsperiod och det har bara tagit kol på alla krafterna, mentalt. Frustrationen som följt har jag försökt bli av med på gymmet fast jag dock borde vila. Förkylningen som slog in för cirka en vecka sedan har ännu heller inte lättat. Vet inte riktigt hur jag borde vara för tillfället. Får väl hoppas på att allt detta blåser över. Lite stormvind vid horisonten är välkommet.

Bortsett från gupporna i vägen har jag försökt konsentrera mig på vardagen, vilket har lyckats helt okej. Shoppande hjälpte helt klar. Klapade in på BikBok med mina tjejer ett par dagar sedan och konstaterade att "näj nu har jag en sådan känsla att om jag hittar någonting sött så får det åka hem med mig ikväll". Detta hände ju förståss. Hittade en vit lurvtröja och en urgullig blommig topp. Sneak Peak åvan :)

(Måste skärpa mig med blogandet i fortsättningen)

Godnatt från mig xx

Likes

Comments


Godmorgon bloggen! En så fruktansvärt skön lördag det varit. Vaknade av mig själv vid nio och har stökat omkring i huset med radion på 25 och kaffekopp i handen. Upptäckte dessutom att min "lack-of-blue-jeans-situation" officielt är under kontroll, haha! 

Fredagen till ära drog vi med bästi till Tiirikkala, ett ganska så nytt café i Åbo. MYSIGT VÄRRE. Rekommenderas varmt. Inredningen och stämningen var något jag blev förtjust i genast vi gick in genom dörren. Lokalen är Arteks gamla och allting där är så nätt :) Hoppas verkligen på att café kulturen skulle börja blomstra riktigt på riktigt även i Åbo. Det verkar som att vi är på ganska så bra väg för att uppnå det i Finland men hänger dock efter hela resten av Europa, typ. Nu skall det pynjas färdigt här och så blir det att dra i väg till jobbet. Vet inte varför men jag känner mig superduper ivrig för det.

Ha det bäst :)

Likes

Comments
 

Hej bloggen! Jaja det var väl måndag igen. För att göra hela faderullan även stökigare så har snuvan tagit över min kropp. Känner mig sådär lite borta jämt och så är det ju smått pinsamt att bli så anfådd i trapporna! haha! Fick ganska så långt hela veckan planerad idag ( ja min kalender ser ut som en packe pennor exploderat i den) Skolfotbollen kör igång nu i torsdag och jag ser definitivt fram emot det. För att ha spelat bollsporter sedan God knows when, så känns det lustigt att inte ha sprungit efter en boll på månader...

Enivejs. Efter skolan tog jag en sväng via stan. Norpade upp en kaffe från jobbet och växlade ett par ord med schacket där. Dallade iväg mot Sirius Café för att hälsa på min saknade Lara och medan jag gick så bara njöt jag av höstvädret. Hur lustigt det än kanske låter så älskar jag hösten. Den har sin egna stämning och så faktumet att mysiga kläder, rosiga kinder, hett kaffe och immig andedräkt är vardag, är älskvärt. Minus-sidan är ju dock regnet och snuvan, menmen paraply och överdosering på te är väl inte heller så tokigt?

Godnatt från mig :)

Likes

Comments

Good kväll bloggen! Kom hem för en stund sedan och hann skapa ett konto till syrransgarderob hemsidan. Jag kommer troligtvis att uppdatera där igen inom kort, med kläder och dyligt som jag vill bli av med. Lotta och jag rusade ida omkring på stan och kollade på prinsessklännigar. Vi hittade en liten boutique som ägdes av en liten gullig kvinna från Kina. Bästa kundservicen jag någonsin fått!! Gahh hela händelsen fick mig att nästan spricka av glädje :)

Nojaa men hursomhäls så var meningen med detta inlägg att visa objekten för min affection, det vill säga Nike Air Max 90. No words needed.

Likes

Comments

      

Godkväll bloggen & Halleluja till att jag äntligen hittade drömjackan! Idag begav en vän till mig och jag oss iväg på en runda på stan. Pengarna brände så fruktansvärt i fickan och jag kunde knappt vänta tills jag fick hålla i påsen för underbaringen åvan. SJUKT skön. Kommer nog definitivt att bli mitt mest använda plagg i höst... Älskar faktumet att den inte sitter sådär smack någonstans. Haha, det känns nästan konstigt att alla andra i min årskurs lägger upp bilder på sina prinsessklänningar och här kommer jag, med min drömjacka :) 

Enivejs. Inköp nummer två på min checklista är då ett par svarta sneakers. Hittade ett par Nike Air Max 90 , svart/vit/gråa, inne på stadium. Blev förståss kär. Problemet var ju dock att det var männens modell och jajustdetja, inga storlekar för kvinnor. Jag vet ju att det även finns dösnygga sneakers för kvinnor och kvinnofötter, men huur kan det komma sig att inga av dem någonsin hittar till butikerna? Försöker hitta ett par svarta sneaker som inte rymmer båda mina fötter och som ( typiskt för kvinnoskor helt klart) inte har en massa rosa på sig! Jag borde definitivt ta och bekanta mig i nätafferernas värld. Skriva till Julgubben eller något.

Ha det bäst!

Likes

Comments
Kväll bloggen! Inleder samtalet som en äkta finländare : vädret!! Regn dag ut och dag in. I've had it, can't take it no more ( double negative ) Förstår inte var alll denna blöthet kommer ifrån? Försöker se på saken från en positiv synvinkel och skönt är det ju inte att behöva svettas i skolan men hösten kom ju aningen plötsligt trots allt. Vädret till ära tog vi med bästi en sväng via stan. Småshoppade och så hittade jag en uunderbar jacka på BikBok. Satt den på reservation för att kunna sova på saken, meen ååh vad jag vill ha den godingen som egen nu! 

Har idag gått omkring i sönderklippta boyfriend-jeans och en basic vit tskjorta. Jeansen är faktiskt ett av de äldsta plagg jag har i garderoben. Köpt dem (som hela) på Gina Tricot för ca 4 år sedan på rea. Gillade dem från början men kom fram till att jag vill ha dem sönder. Sax och sprät-kniv. Där har ni det. Magiska vapnen som behös för att skapa ripped-jeans ripporna. Vissa föredrar rivjärn men det dammar så fruktansvärt. Absolut bästa är väl att testa sig fram ( ifall man har byxor på trave att ha sönder ).  

Godnatt från mig :)

Likes

Comments


Hej bloggen! Idag hade jag en idiotjobbig dag. Vädret var uselt, lektionerna långtråkiga och så kändes det som att ögonen var fyllda med sand. Äckel. Kom hem för ett par timmar sedan och  hjälpte till en aning i köket innan jag påbörjade läxläsningen.
"vet inte vad jag vill med livet så jag pluggar litet av allt" Jaa hör ni så ser mitt schema ut också... Better safe than sorry I guess.
På senaste tiden har jag fått en grej för att fixa håret. Tidigare brydde jag mig inte alls om hur det hängde, men nu provar jag alla världens uppsättningar. För tillfället bär jag denna frilla. Dock får flätan snart åka bort då jag kör igång med gympasset. 


Ha det så bra :)

Likes

Comments


Kväll bloggen! Jag har haft ett super veckoslut. Inget speciellt hände men sen igen hände det allt möjligt. Småsaker ni vet. Sådant där som får en att flina när man tänker tillbaks på det. Sådant där som får en att må så extremt bra :) 

Första officiella veckan tillbaka i vardagen är översökad och sakta men säkert börjar allt rulla igång igen. 

Godnatt från mig ♡

Likes

Comments


Hej bloggen! Andra ordentliga skoldagen är över och fy usch vad det är jobbigt att sitta still i timmatal! Gud! Väntar bara på att jag en vacker dag får klamsa ut ur skolan och ut i den vida världen. Vill se allt vår lilla planet har att bjuda på.
Föräldrarna mina skulle på idag bal så jag har barnvaktat samt gjort läxor hela kvällen... Lil Robban och jag hade vattenkrig i duschrummet och nu sover den gulldosan som en liten gris :)
Klänningen på bilderna åvan är återigen en av mina egna designs. Toppen har jag använt med maxi-kjol i somras men långa kjolar och skyfall går inte direkt ihop, så jag fixade en lite kortare nedredel därtill. 


Ha det så mysigt :)

Likes

Comments