Denna vecka har verkligen sprungit iväg. Rätt skönt ändå.. nu har jag precis kommit hem efter att ha skrivit en tenta. Det gick fort, och tentan kändes väldigt bra och enkel. SÅ jag hoppas jag får alla rätt (behöver ha det för att klara den) får hoppas man inte gjort något slarvfel.

Nu ska jag plugga lite, och efter lunch så åker vi till Uppsala över helgen. Ska blir super mys, det var ett tag sen sist jag var där.

Ha en fin fredag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Det är verkligen grått och trist ute tur att träden är så fina... Man vill bara sitta inne under en filt, dricka kaffe och bara mysa. Dock finns det knappt tid för det just nu. Så sjukt mycket plugg hela tiden.

Idag fick jag reda på att jag blev godkänd på min hemtenta+muntliga delen. Super skönt, man får lite mer energi. Och det känns så bra att allt jobb man lägger ner lönar sig.
Så nu hoppas jag bara att tentan som jag ska göra på fredag går lika bra. Är rätt nervös inför den. Läkemedelsberäkning, matte är inte riktigt min starkaste sida..


Likes

Comments

Gårdagen blev det en kaffe med Oliver på bröderna café, super fräscht och mysigt ställe. Skönt avslut efter en pluggdag.

Likes

Comments

Bjuder på lite Bilder ifrån helgen. Har spenderat den ute i skogen. Gillar hösten. Dock börjar det bli väldigt kallt ute. Så man vill bara hålla sig inne.

Likes

Comments

Fredag, börjar dagen på espresso house med en kaffe och plugg. Nu sitter jag på tåget till pappa, ska hänga ute i bomhult i helgen. Tillsammans med tre av mina syskon + Jacob och tre syskonbarn. Ska bli super mys!

Likes

Comments

Imorse försov jag mig, hela dagen har varit så virrig. Men har fått Mycket gjort i skolan, så det känns bra!
Sen har jag har jag lillsyrran och Amos på besök nu två dagar. Super mysigt!

Vi avslutade kvällen med myskväll.

Likes

Comments

En liten uppdatering, är mitt uppe i plugget. JUSt nu har jag så sjukt mycket plugg. Vet inte riktigt var jag ska börja, eller hur jag ska lägga upp det. Det konstiga med allt är att jag inte alls känner mig stressad, jag känner ett lugn. Vet inte om jag ska bli stressad av mitt lugn?

Men jag har bestämt mig för att ta en sak i taget, just nu måste jag satsa lite mer på de kommande tentorna. Men det är svårt när man får uppgifter på sidan av plus att man måste gå på föreläsningar..

Men det ska nog gå bra. NU de kommande dagarna ska jag få umgås med min familj, fylla på lite. Samtidigt som jag pluggar, men det kommer gå bra. Jag tycker ju om närhet haha.

Bjuder på en bild ifrån i somras, då det var varmt och jag var sommarfräsch. 

Likes

Comments

kläder

Kul med bröllop, inte ofta jag fixar till mig. Klär upp mig och fixar håret. Men såhär såg jag ut idag

Likes

Comments

Idag har jag varit på bröllop, en kompis från NG gifte sig.

Likes

Comments