Header

I fredags åkte Oliver och jag upp till Stockholm. Hälsade på hemma hos hans far och fru, blev hembjudna på middag. Träffade också Olivers syrra och kille på kvällen och på lördagen blev bjudna på brunch. Därefter åkte vi vidare till Kungsängen på 1års kalas. Avslutade kvällen på Jensens tillsammans med familjen Carlsson. Och idag har vi bara mys med mamma, gått promenad och ätit gott.
Nu är jag lämnad i Kungsängen och Oliver har åkt hem. Har En ledig vecka som jag tänkte spendera här uppe i Stockholm, lite tomt utan oliver bara.
Har haft en toppen helg tillsammans med bra människor <3

Likes

Comments

Det är fredag, har tagit en lugn förmiddag. Pratat med Amos som fyller 1 år och packat. I eftermiddag åker jag och oliver till Stockholm och ska träffa massa folk, ser fram emot denna helg.

Likes

Comments

Onsdag och jag är helt ledig. Igår skrev jag terminens sista tenta. Sjukt att jag redan har pluggat i ett år. Tiden har gått så fort.
Nu har jag nästan 2 veckor ledigt, sen börjar jag termin 3. Så skönt att bara få vara och inte ha några måsten.
Idag har jag spenderat dagen i sängen och jag funderar starkt på att vara kvar i den ett tag till.

Likes

Comments

Är mitt uppe i tentaplugg. Man blir helt inne i sin bubbla har inte så stor koll på omvärlden. Det är bara omvårdnad, beteende och medicinsk vetenskap som gäller.
Ser bara fram emot onsdag då är tentan över och jag ska sova och se serie en hel dag och sen vara ledig fram till den 23e då nästa termin börjar.

Måste bara få berätta att jag har den bästa och finaste pojkvännen. Idag kom han förbi mig spontant med blommor och choklad. Är så glad och tacksam att han är min<3

Nu blir det lite till plugg ikväll sen ska jag lägga mig i tid så jag är pigg imorgon!

Hoppas ni haft en fin dag!

Likes

Comments

Vilket år, det är så sjukt mycket som har hänt i mitt liv och runt omkring mig detta år. Allt som har hänt detta år är inget som jag ens kunde föreställa mig att det skulle hända.

Detta inlägg kommer vara lite personligt, kommer berätta saker som hänt i mitt liv det senaste året både bra saker och lite jobbigare saker. Jag tror att Allt som händer i livet som är lite jobbigt har något bra med sig också. Jag försöker hitta en mening med saker som händer, försöker se det som är bra och inte haka upp mig på allt som är kaos.

Allt började redan i Februari, jag hade fått jobb. Men jag var inte alls nöjd med mitt liv, jag kände att jag ville göra något mer. Så en dag fick jag ett oväntat samtal ifrån universitetet att jag hade kommit in på sjuksköterske utbildningen i Norrköping.

Norrköping av alla ställen tänkte jag, men den dagen bestämde jag mig att tacka ja till platsen. Och det är verkligen inget jag ångrar. Två dagar efter samtalet hade jag redan flyttat ifrån Uppsala, flyttat ifrån alla ouppklarade relationer. Hann inte riktigt sluta saker eller säga hejdå,

Jag började plugget samma vecka som jag kom in, så jag blev inslängd i allt. Kände mig så förvirrad. Fattade ingenting typ, och hade ingen aning om hur jag skulle klara mig igenom terminen.

Sen kände jag mig så ensam, jag kände inte en kotte i Norrköping. Men jag blev verkligen välkomnad hit med öppna armar, fick jätte fin kontakt med flera stycken. Så det kändes bra, och jag fick en lägenhet efter bara 3 veckor som jag trivs så bra i.
Men jag längtade så efter mina vänner och syskon i Uppsala.
I samma veva som jag flyttade och försökte anpassa mig till den nya miljön så fick jag ett väldigt jobbig nyhet, för min del. Det är kanske inte så många som vet om det, men mina föräldrar berättade att de skulle flytta ifrån varandra och skiljas. Detta var något som tog väldigt hårt på mig och något som fortfarande är lite svårt att acceptera. Eftersom min familj är det finaste jag har.

Om man ska se något positivt i det som hänt i min familj, så har verkligen vi syskon kommit varandra närmare. Är så otroligt tacksam över att ha mina syskon, de är så älskade. De betyder så mycket för mig, de finnas alltid där, stöttar mig och bara ger så mycket kärlek!

Sommaren spenderade jag i Uppsala. Helt ärligt kan jag inte återberätta så mycket av vad jag gjorde. Minns inte så mycket, allt var som i en bubbla. Men jag minns att jag hade en så bra sommar, fick hänga med mina vänner och mina syskon. Även avsluta saker som hjälpte mig att gå vidare i livet. Behövde verkligen ha denna sommar för att jag skulle uppskatta Norrköping ännu mer.

Efter sommaren flyttade jag tillbaka till Norrköping, samma vecka jag kom hem så träffade jag han som verkligen har fått min höst att vara så bra, han som gör att min vardag blir till det bättre, Som får mig att må bra. Oliver min pojkvän. Han är så bra, och känns så rätt för mig. Så omtänksam och har aldrig en tråkig stund med honom.

Hösten har också sprungit iväg och jag har snart gjort t2 och ett helt år på min utbildning, sjukt. Har bara en tenta kvar nu i januari sen börjar jag min tredje termin och mitt andra år på min utbildning.

2016 var ett känslomässig år, men ser jag tillbaka på det så har de gett mig väldigt mycket bra. Har utvecklat väldigt mycket som människa. Fått lära mig att ta egna beslut, göra saker som är långt ifrån det som jag är bekväm med. Året har gett mig nya vänner, starkare relationer. Trots alla jobbiga saker som hänt i år så har jag haft en väldigt bra år, ett väldigt roligt år. Är så otroligt tacksam över de personer som jag har i mitt liv.

Och jag ser SÅ fram emot detta år, se vad 2017 har att ge mig!

Bjuder på några bilder ifrån året som varit.

Likes

Comments

Har haft så mysigt och sköna dagar i Uppsala. Och firade in det nya året med mina favorit människor. Ser så fram emot 2017. Tror att det kommer bli ett bra år.

Likes

Comments

Har haft två super mysiga dagar tillsammans med min familj. Är så otroligt tacksam. Har den bästa familjen, så mycket kärlek.
Det har varit en lite annorlunda jul i år men det har varit super bra. Den bästa julen på länge.
Hoppas ni har haft en fin jul!

Likes

Comments

I fredags tog vi bilen till Stockholm. Åkte och hälsade på mamma i bro, myskväll på fredag och en skön morgon på lördagen. Sen lördag eftermiddag hängde vi hemma hos familjen Bohlin. Super mysigt!
Sen blev det lite myskväll i bro igen på kvällen för mig och oliver. Lite ost, brasa och korsord.

Söndagen spenderade vi hemma hos Hanna med familj och även inne i Stockholm. Käkade lite mat och avslutade helgen med konsert på Hovet, this is christmas.
Har har en super skön,avkopplande och mysig helg. Super kul att få träffa både en del av familjen och mina fina vänner.

Bjuder på lite bilder från helgen 💙

Likes

Comments

I fredags kom bästa Annie på besök, så mysigt att ha henne här. Det var ett tag sen vi sågs, skönt att få en helg tillsammans och bara umgås och prata av sig. Säga lite hejdå innan hon flyttar till Gotland igen..
har haft en väldigt bra helg. Massa mys och vi hann också med lite häng på Pinchos och lite barhäng.

Likes

Comments

Hemma efter min andra dag på VFUn, jag har min praktik på öra-näsa-hals på sjukhuset. Väldigt spännande och kul att vara där. Är helt slut, efter gårdagen och idag. Så många nya intryck, många nya människor och svårt att hitta överallt. Men kul är det. De börjar bli lite mer verkligt nu, kul att få tillämpa all teori i praktiken. Och det känns fortfarande rätt att jag pluggar till sjuksköterska, längtar tills den dagen man blir klar!

Likes

Comments