Har haft en super trevlig, skön och rolig helg. Har haft min lillebror på besök och hans två kompisar. Vi alla har hängt i helgen, ätit gott och bara njutit.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag har jag fått bebismysa. Med lilla Leona som är snart 2 veckor gammal. Super mysigt att ha en bebis så nära mig, i samma stad.

Likes

Comments

Denna vecka känns så bra! Måste vara att våren är påväg. Känner mig gladare och allt känns så lätt och bra just nu. Så känner att det får vara så ett tag till. Idag köpte jag hem lite blommor och så fick jag ett litet ryck och städade Olivers lägenhet. Så nu är det fint här. Ska vårstäda hos mig någon dag och planera om mina växter.

Denna vecka Har jag Tors-fre "ledigt". Skönt att bara plugga hemifrån och inte sitta på föreläsning. Och till helgen kommer min lillebror och kompisar ifrån Uppsala och hälsar på.

Likes

Comments

sol, sol, sol längtar efter värmen och riktig vår. Vill inte ha snöblandat regn eller massa regn, vill kunna gå ute i vårskor och tunna kläder.
Det har varit en bra start på denna vecka. Har fått sommarjobb, och ser så mycket fram emot sommaren. Kommer spendera den i Norrköping tillsammans med Oliver. Ser verkligen fram emot denna vår och den kommande tiden, och vad den har att ge. Väntar på att veta hur den kommande tiden ser ut, kommer berätta mer när jag vet mer. 


Likes

Comments

I höstas testade jag att sätta mina ekollon i vatten och det lyckades jag med. Fyra stycken orkade jag fixa, tänkte snart sätta dom i lite jord. (har varit lite lat, och tycker att det är rätt fint att ha mina ekollon i vaser) Men tänkte att planera två av dom och ha kvar en i vas.

Igår plockade jag några kastanjer som har fått en liten "svans". Så nu tänkte jag testa och se ifall jag lyckas med dessa också. Så det är bara att vänta och se.

Likes

Comments

Skön söndag. Gillar dagar som man bara kan ta som de kommer. Inte ha så mycket planerat. Denna dag bjöd på sol och skönt väder, så vi kokade kaffe och köpte med oss lite lunch. Tog en promenad runt strömmen och satte och i solen och bara njöt i solen.
Eftermiddagen har vi spenderat tillsammans med tvättmaskinen och lite plugg. En bra dag och en bra helg.


Likes

Comments

Igår fick vårkläderna åka på, ljusa jeans och icke svart överdel. Ser så fram emot våren, värmen. Slippa frysa och klä sig med med massa lager kläder...och att dagarna inte är så mörka.

Likes

Comments

Lördag, så skön dag. Tog en lugn morgon, lyssna på musik och läste och njöt av en ledig dag. Vid lunch kom Oliver förbi och vi fick finbesök av syrran och hennes hund Dexter. Lunchade ihop och bara umgicks.
Sen på kvällen bestämde vi oss på att ta en spontantripp ner till Väderstad och hälsa på min äldsta bror med familj. Super mysig kväll!


Likes

Comments

Super härlig lördag förmiddag! Sov tills vi vaknade,runt kl8.. jag som tänkte sovmorgon. Men morgonen blev skön ändå, gick upp och stekte amerikanska pannkakor, sen satte vi oss framför nyhetsmorgon och åt i lugn och ro. Vid 12 tog vi bilen ut till Bråviken, Oliver visade ett mysigt ställe. Så det blev en liten vandring genom skogen, där vi åt vår lunch och drack kaffe. Super härlig dag, en riktig vårdag. Hoppas värmen kan hålla i sig. Mår så mycket bättre av sol och blå himmel.
Hoppas ni har en fin lördag!
Bjuder på lite bilder ifrån vår lilla utflykt.

Likes

Comments

Blev utbjuden av min babe på onsdagsdejt, firar internationella kvinnodagen.

Likes

Comments