När vi var i Siljansnäs senast så hittade vi lite smått och gott i Olivers Mors förråd. En av sakerna var den här stolen. Vi tog med den hem och skulle klä om den. Det har nu gått några veckor och idag gjorde vi det, äntligen. Oliver fick välja tyg och klä om stolen, brunt skinn. Det blev väldigt bra. Nu längtar jag bara tills vi får lite större plats här hemma, så vi kan fixa allt så det blir fint och hemtrevligt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Blandade känslor. Huset, bomhult, hemmet som vi alltid skulle ha. Där vi som barn skulle bygga våra sommarstugor så vi kunde vara på samma ställe. Dit jag ville ta mina framtida barn och visa hur jag vuxit upp. Dit man kunde åka för att bara vara.

Nu är det sålt.

Allt blir så verkligt. Att Livet inte alltid blir som man tänker att det ska vara. Att livet tar andra svängar. Ibland är det trist. Allt är så verkligt, vår familj har splittras då mamma och pappa skiljdes för ett år sen. Nu är det så verkligt, då allt vi hade tillsammans inte finns längre. Förutom alla fina minne ihop. 

Det bästa i allt, är att jag under den här tiden och nu har mina fina syskon. Mina syskonbarn och min familj. Att ni finns där. Veta att jag alltid kan vända mig till mina syskon, något av det finaste jag har.


Likes

Comments

Nu är vi snart i Norrköping igen efter en väldigt mysig helg i Dalarna, Siljansnäs. Vädret kunde ha varit bättre men sällskapet var i toppklass. Helgen har spenderats tillsammans med Olivers familj och vänner, väldigt mysigt.

Likes

Comments

Veckan bara rullar på, lite för fort. Skulle egentligen befinna mig i Uppsala just nu. Men blev kvar i Norrköping, åker dit på måndag istället tänkte jag. Skönt att bara vara hemma också, njuta av ledigheten.

Imorgon åker vi till Dalarna och hänger med Olivers familj. Ser fram emot det, se Dalarna på sommaren och inte bara på vintern.

Likes

Comments

Helgen som var spenderades också i Arvika/Gunnarskog. Inte bara på ett vackert bröllop utanför Askersund.

Vi fick äran att få otroligt fint väder, sol och blå himmel. Några moln som åkte förbi och ett regn bara över sjön.
Det var så mysigt att få åka upp till sommarstugan i helgen. Minns inte sist jag var där. Jag fick tillbaka massor av sommarminnen, då jag sprang runt där som barn.

Vi passade också att hälsa på vår älskade mormor. Hon är så fin och så bra.

Helgen bestod av mycket sol/solhäng, lite bad, grillning och bra sällskap. Tänkte även i detta inlägg bjuda på massa bilder så får bilderna tala för hur helgen var.

Likes

Comments

I lördags fick vi äran att vara med och fira när Matilda och Gabriel blev ett. Herr & Fru frimodig. Så otroligt fin dag, vacker vigsel, mysig fest och trevligt sällskap. Och en väldigt vacker brud i en väldigt vacker klänning.

Bjuder på en hel del bilder ifrån dagen, bilderna får tala för dagen.

Likes

Comments

I fredags började våran minisemester. En liten tripp till Hammar, utanför Askersund. En natt på hotellet vätternterrassen tillsammans med familjen Carlsson. Så att vi var lite närmare till bröllopet på lördagen.

Likes

Comments

Minns så väl när jag fick samtalet, en kvinnlig röst som frågar om jag fortfarande är intresserad av att jobba på BB. Självklart. Det har varit min dröm sedan jag var liten. Lite besviken blev jag att det inte var på förlossningen, men nu i efterhand är jag glad att det var just på BB. Skönt att börja där. 

Nu är det 11e augusti, tiden har gått alldeles för fort. Den har bara blåst förbi. Jag har jobbat min första natt och mitt sista pass den här sommaren. Det har varit en super bra sommar, allt på jobbet har flytit på, bra kollegor och väldigt roligt jobb. Ett jobb med mycket glädje. Väldigt mysigt/roligt att jobba med början av liv, de små pluttarna.

Att jobba natt var inte så jobbigt som jag trodde. Jag har hållt mig vaken hela natten. Det var jobbigt en liten stund vid 05:30.. 

Nu möter jag folk som är påväg till jobbet och jag ska få åka hem och krypa ner i sängen. Veta att när jag vaknar  så har jag två veckor ledigt. Såååå lyxigt!


Likes

Comments

Min familj består av många syskon. Hälften av mina syskon har barn. Så jag har 10 syskonbarn.
Jag bor i mitten av mina syskon. Har ingen familj i Norrköping förutom min kära sambo.

Att få ihop tid att träffa syskonbarnen ofta är svårt. Eftersom min familj är rätt stor och utspridd. Sen är det för lite tid på en vecka när man jobbar/pluggar heltid. Men de stunder jag hinner träffa mina älsklingar är så dyrbara. Älskar mina små pluttar, så mycket kärlek som rymmer i deras kroppar.

Igår hade jag en ledig eftermiddag och idag en ledig dag. Så efter jobbet tog jag Pendeln hem till min bror i Tranås. Det var länge sen jag lekte och myste med barnen. Så passade på nu när jag var lite ledig. Jätte Mysigt.

Likes

Comments

Igår efter jobbet tog jag tåget till Tumba. Har hängt hemma hos familjen Carlsson tills nu ikväll. Så mysigt dygn. Och så värdefullt, som jag älskar den där familjen.

Bilderna får tala för hur mysigt jag har haft det.

Likes

Comments