Header

Torsdag och snart har jag sista kvällspasset för denna vecka. Sen får jag långhelg. Ser fram emot denna helg. Oliver och jag ska åka upp till Dalarna, hälsa på hans familj o vänner. Ska bli kul att se var han kommer ifrån.
Ha en fin solig torsdag!

Likes

Comments

Tycker så mycket om att vara "ledig" måndagar. Nu när man pluggar är man inte riktigt ledig, jag har praktik just nu så de dagar jag inte är där så måste jag sitta med andra saker utöver praktiken. Men det är kul. Har haft en "jobb helg" har varit på min praktik lör-sön.. så det har inte riktigt känts som helg. idag är jag helt slut i huvudet och tiden går alldeles för fort.. men att ha en ledig måndag så kan man få sova lite längre än 5:45.. så det är skönt!

Ha en fin måndag!Likes

Comments

Gårdagen bjöd på en mysig eftermiddag/kväll. Oliver fixade maten och jag efterrätten.
Är så glad att Oliver är min, att jag får spendera mina dagar med honom.

Likes

Comments

Imorse blev jag väckt av Oliver, då han fixade frukost till och så hade vi en snabb mys morgon. Innan jag var tvungen att dra till skolan. Har den bästa pojkvännen, tycker om honom så!

Nu har jag spenderat några timmar i skolan och sitter hemma och tittar på Grey's Anatomy.

Likes

Comments

Helgen har spenderats i Stockholm, bott på hotell vid humlegården. Så mysig helg tillsammans med min Oliver. Han hade fått En "upplevelse", blanda sitt eget snus, det verkade gå hem. Så vi passade på att göra en lite weekend av allt, sova på hotell, äta gott och bara umgås i helgen. En väldigt lyckad och bra helg, extra mys då vi inte setts på en vecka.

Likes

Comments

Veckan har bara sprungit iväg. Har haft väldigt mycket att tänka på.
Nu är det redan helg. I veckan har jag hängt i Stockholmstrakten, varit barnvakt åt både Amos och Alexander. Och har också hängt 2 dagar i Uppsala. Har även fått reda på att jag klarade min sista tenta, så nu har jag klarat och läst ett år på min utbildning. På måndag börjar jag termin 3.

Imorgon ska jag äntligen få träffa Oliver igen efter en vecka, vi ska hänga i Stockholm, bo på hotell, äta gott och bara va.

Likes

Comments

I fredags åkte Oliver och jag upp till Stockholm. Hälsade på hemma hos hans far och fru, blev hembjudna på middag. Träffade också Olivers syrra och kille på kvällen och på lördagen blev bjudna på brunch. Därefter åkte vi vidare till Kungsängen på 1års kalas. Avslutade kvällen på Jensens tillsammans med familjen Carlsson. Och idag har vi bara mys med mamma, gått promenad och ätit gott.
Nu är jag lämnad i Kungsängen och Oliver har åkt hem. Har En ledig vecka som jag tänkte spendera här uppe i Stockholm, lite tomt utan oliver bara.
Har haft en toppen helg tillsammans med bra människor <3

Likes

Comments

Det är fredag, har tagit en lugn förmiddag. Pratat med Amos som fyller 1 år och packat. I eftermiddag åker jag och oliver till Stockholm och ska träffa massa folk, ser fram emot denna helg.

Likes

Comments

Onsdag och jag är helt ledig. Igår skrev jag terminens sista tenta. Sjukt att jag redan har pluggat i ett år. Tiden har gått så fort.
Nu har jag nästan 2 veckor ledigt, sen börjar jag termin 3. Så skönt att bara få vara och inte ha några måsten.
Idag har jag spenderat dagen i sängen och jag funderar starkt på att vara kvar i den ett tag till.

Likes

Comments

Är mitt uppe i tentaplugg. Man blir helt inne i sin bubbla har inte så stor koll på omvärlden. Det är bara omvårdnad, beteende och medicinsk vetenskap som gäller.
Ser bara fram emot onsdag då är tentan över och jag ska sova och se serie en hel dag och sen vara ledig fram till den 23e då nästa termin börjar.

Måste bara få berätta att jag har den bästa och finaste pojkvännen. Idag kom han förbi mig spontant med blommor och choklad. Är så glad och tacksam att han är min<3

Nu blir det lite till plugg ikväll sen ska jag lägga mig i tid så jag är pigg imorgon!

Hoppas ni haft en fin dag!

Likes

Comments