Här om dagen hade jag planerat in en picknick för mig och Oliver. Dock höll inte vädret riktigt. Det blev grått, kallt och mulet. Så jag dukade upp på några täcken och kuddar inne i vardagsrummet. Väldigt mysig kväll.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag toppade håret för några veckor sedan men blev inte alls nöjd. Det blev inte alls rakt. Sen har jag under en längre tid funderat på ifall jag ska klippa av håret, så att det blir lite kortare. Men har hela tiden stoppat mig själv för att jag vet att jag kommer att ånger mig.

Men idag hittade jag en tid hos en frisör i h gick ditt och klippte av håret. Än så länge är jag riktigt nöjd, skönt med lite förändring i håret.

Likes

Comments

Det är svårt att ta vara på sommaren när man jobbar heltid och karln jobbar övertid. Igår efter jobbet åkte vi ut till Åby med pizza och satte oss vid vattnet. Njöt av en kväll tillsammans. Efter pizzan fiska vi, det är mysigt att kasta och jätte kul att få fisk. Men igår märkte vi att det är ju rätt slemmigt och äckligt att hålla i den där fisken. Men jag fick göra Det, jag är egentligen väldigt rädd för fiskar, men igår höll jag i två abborrar.

Likes

Comments

Gårdagen blev inte alls som jag hade planerat den. Min lediga dag efter långhelg med jobb. Jag vaknade med huvudvärk sen skulle jag egentligen till Stockholm och träffa Hanna + familj och träffa lilla Joseph. Dock strulade massa saker så kom aldrig iväg... men tänker att jag åker dit på fredag!

Så igår blev En skön, varm och lugn dag. Oliver jobbade över lite men när han kom hem åkte vi till Söderköping och myste. En riktig skön sommarkväll!

Likes

Comments

Har alltid tänkt och tyckt att det är lite små larvigt att lägga upp hur många månader man har varit tillsammans. Men jag och Oliver har nu varit tillsammans 8 månader, och de bästa 8 månaderna i mitt liv. Trivs så bra med den här mannen.

I början av sommaren var vi på ett bröllop och då var det en som höll tal och han sa att han har lärt sig något under sitt liv och det är att ta vara på varandra och varje dag, sen att man inte kan fira saker för mycket. Det tog jag till mig, vi firar livet och att vi får ha varandra. Så idag firade vi att vi har varit ett par i 8 månader.

Likes

Comments

Måndag och ny vecka. I helgen har vi varit ute i Åby och myst. Så skönt att ta en helg ute i naturen,bara va och inte ha några måsten. Det har varit en rätt så intensiv tid den senaste tiden, det har hänt saker runt omkring oss. Vi får bara blicka framåt och Tro att allt blir bättre.

Idag så vaknade jag upp med extrem huvudvärk. Som jag hoppas släpper, då jag har jobb i kväll. Hoppas ni får en fin måndag!

Bjuder på lite fler bilder i från helgen!

Likes

Comments

Bjuder på en bildbomb ifrån den här sköna dagen. Dagen har bjudit på massa lek, jordgubbar, grill och bra sällskap. En väldigt bra lördag nu blir det myskväll.

Likes

Comments

Så skönt med helg och att man har en ledig helg. Längesen jag och Oliver har kunnat umgås och bara vara. På besök har vi också Judith, amos och svärmor. Väldigt mys.
Vi passar på att ta vara på helgen ute i stugan, skönt att slippa massa folk som härjar ute på gatan och bara få ha det lugnt och njuta av naturen.

Likes

Comments

Jag har blivit den som jag aldrig har velat bli. Har aldrig förstått mig på folk som går med katt i koppel... men jag har bara haft utekatter.
Igår jobbade jag hela dagen och oliver med så tyckte lite synd om Lilla My när jag kom hem så vi tog med henne ut och åt glass. Trodde inte hon skulle gilla det, men hon gick runt massor och myste med oss.
Så jag kommer nog bli den jag aldrig har velat bli. En kattägare med katt i koppel.

Likes

Comments

Väldigt bra avslut på den här midsommarhelgen. Äntligen så kom Oliver hem igen han har varit bortrest till Dalarna och firat midsommar, medans jag har varit kvar i stan och jobbat.

Igår fick vi vår Lilla My hem, så söt och såå busig. Hon är överallt. Men samtidigt så mysig, sover bredvid oss och på oss under natten.

Vårkvällen avslutade vi också med en sväng till Stegeborg. Så fint ställe!

Likes

Comments