Egentligen har jag nog inte bott själv sen jag flyttade tillbaka till Norrköping efter förra sommaren. Direkt efter sommaren träffade jag Oliver sen dess har jag "bott" hemma hos honom. Men nu för ett tag sen bestämde vi oss för att hyra ut hans lägenhet och bo i min i sommar. Då vi tyckte det var onödigt att ha två lägenheter och en sommarstuga som vi kan hänga i. Så i söndags flyttade han hem till mig/oss. Skönt att få vara hemma, och bo lite större.

Tänkte att jag någon dag ska lägga upp lite bilder hur det ser ut hemma hos oss nu, vi har fått det rätt så mysigt och hemtrevligt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vet inte varför. Men jag är väldigt bra på att blogga några dagar efter en sak här hänt, eller några dagar efter dagarna. I lördags så passade jag och Oliver på att ha en dejtkväll. Lite extra mysigt då vi inte hade setts på flera dagar. Så vi hade en liten mini picknick vid strömmen sen avslutade vi kvällen en stund på mitt favvo uteställe, Trädgår'n .

Likes

Comments

I lördags fick vi överraska Hanna med en babyshower. Så roligt att få göra En mysig eftermiddag för Hanna Det förtjänar hon alla dagar i veckan!

Likes

Comments

Idag är en riktig fixar dag, städar, flyttar och fixar så allt ser bra ut. Sen ska vi storhandla ikväll och så ska jag hinna plugga. Men det känns som en väldigt bra dag!

Likes

Comments

Igår kändes det som att sommaren Kom på riktigt. Så varmt, varma vindar och en mysig picknick i Stadsparken på det.och så fick jag hänga med Vicky, länge sen sist vi hade en dag för oss själva. En väldigt bra dag igår!

Likes

Comments

En väldigt mysig förmiddag. Fick hänga med becka och lille Melker. Massa lyx.

Likes

Comments

Blev hämtad vid tåget igår av Petrus och Vicky när jag var framme i Uppsala. Vi lämnade min väska hemma och sen blev det en hamburgare på Churchill arms.

Likes

Comments

Idag är en sån där dag jag är så trött. Jag hade svårt att komma upp imorse och tröttheten har inte gått över så jag fortsätter att vara trött.
Efter föreläsningen idag packade jag iordning sakerna hos Oliver. Det känns så tomt i hans lägenhet nu. På söndag flyttar vi hem till mig. Ska bli skönt att komma hem till mitt hem igen. Måste bara öva på att säga vårt och inte mitt.

Nu sitter jag på tåget till Uppsala. Kul att komma dit igen och bara umgås med folk. Dock är O kvar i Norrköping så det är lite tomt.

Likes

Comments

Idag har vi fixat med lite saker. Så vi är ett steg längre fram i vår planering. Det känns bra.
Det firade vi med att köpa hem pizza ifrån il cibo. Sen tog vi en tur med bilen.
Nu sitter vi och shoppar lite inredning på nätet. Ska bli kul att fixa lite här hemma.

Likes

Comments

Hela förra veckan hade jag praktik förutom i fredags. Så jag har inte riktigt koll på dagarna, helt säker på att det var måndag igår.
Idag har jag en ledig måndag, sov tills jag vaknade idag vaknade jag 9:30. Därefter har jag tagit en skön och lugn morgon. Ätit frukost i lugn och ro, pluggat lite, städat och sett på tv. En skön dag, känna att man inte har några måsten.

Likes

Comments