Idag fick jag tillbaka spansktentan:). Jag klarade det! Men har nästa tenta på lördag så kan inte slappna av,bara att ta nya tag:). På lördag blir det fest haha,ska bli riktigt skönt. Peace out!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag läste jag en intressant artikel om en fysiker på Harvard som påstod att 2 Googlesökningar bidrar till att det släpps ut 7 gram koldioxid i atmosfären. Det släpps ut 15 gram koldioxid när man värmer upp vatten i en tekokare. Det är sjukt att Googlesökningar kan leda till koldioxidutsläpp. Vi är medvetna om att det finns miljöproblem men ändå gör vi så lite för att lösa de? That's weird! 

Idag har jag bara varit på gymmet. Spanskan börjar på måndag och nästa tisdag ska jag skriva diagnostiskt prov i spanska. Jag blir lite smånervös. Jag sitter här och tänker medan katten ligger i sängen och sover. Tänk vilket enkelt liv katter lever? De bara äter och sover. Jag får väl snart ta och nanna kudden. Hasta manana!

Likes

Comments

En sak jag har tänkt på de senaste dagarna är varför man ger massa nyårslöfte hit och dit? Varför ska man ge ett löfte när ett nytt år, är början på ngt nytt,ett frågetecken,ett oskrivet blad,har ganska svårt att förstå det. Varför inte bara slappna av och lägga allt i ödets händer och acceptera det som kallas framtid? Allt har en början och ett slut,så är det:). Det är ens handlingar som får konsekvenser. På så sätt kan man påverka vad som kommer hända 2009. Men sen finns det alltid saker man inte kan påverka som är utom ens makt. Ett nytt år innebär inte alltid en ny början. Vissa minnen ligger ständigt i ens omedvetna och om tänker på det, kommer det lätt upp till ytan igen. Minnen är en påminnelse av ens förflutna. Det måste man bära med sig för att bli starkare och få erfarenheter. Även om det är dåliga minnen, måste man tillåta sig själv att vara mänsklig och att man gör fel. Alla gör vi fel. Alla har vi brister och ingen är perfekt. Man lever hela tiden i en konflikt mellan ens dåtid och nutid. Det gäller att välja sida. 

Jag är sjuk så jag ska bara ta det lungt med några vänner och äta gott. Gott nytt år:). Får ny data på fredag. Ska bli härligt. 

Likes

Comments

Är det såhär det nya året ska börja? Med öroninflamation. No comment. Ska sova!

Likes

Comments

Nu är det snart nyår och julen är nu endast ett minne. Det har varit en lyckad jul med många fina julklappar haha. Presentkort, skrivare och en bok. Datorn är sönder där hemma så får lämna in den på reparation. Störigt när man inte kan gå in på datan och msn. Jag måste snart börja gymma igen. Har ätit för mkt mat under julen. Gör samma misstag varje år.

Det ska bli skönt med ett nytt år. Allting blir nytt som ett oskrivet blad men minnena består. Jag brukar alltid säga att man måste förstå dåtiden för att förstå nutiden. Allting hänger ihop.

 

Likes

Comments

I wonder what it feels like to walk?

Sometimes I just want to close my eyes and imagine

At times I feel like a bird who want to try its wings, but they're broken.

Maybe it's all in my head?

Maybe I'm just another dreamer who drifts far far away

But one thing, I know for sure

I do believe in miracles

Likes

Comments

Woho jag är antagen till spanskan i Lund. Fick precis reda på det:P. Nu måste jag plugga som ett djur:). Kan inte ge upp nu! Mitko, kom in på fysikerprogrammet också:). Ziveli brate moj! Det här ska vi fira bror med caj hahaa. Syrran kom in på socionom också så jag är en mkt stolt storebror nu:P. Nos vemos:).

Likes

Comments

Nu har jag börjat träna mina ben på allvar men vägen till frihet är lång. Det är en process,som kommer ta tid, det är ingen enkel väg men jag ska klara det. Tänk vilken känsla att se förändring, se att jag blir starkare i benen. Jag känner redan att det har blivit lite bättre i mina ben. Det är en frihet som jag har väntat på i 20 år typ och nu kan jag själv träna upp mina ben då kommer det kännas ännu bättre. Fyfan,det går inte att beskriva, får nästan rysningar:P. Jag måste nå dit. Det kommer inte hända idag, inte imorgon, men ngn gång kommer det hända,när vet jag inte exakt. Men tänk er, det är som att ha suttit i fängelse i 20 år och sen komma ut i friheten. Ni förstår vad jag menar.Friheten att kunna stå på sina egna ben. Man är ju fri fast man är i en annan situation,men ibland kan man känna sig begränsad. Det är ju svårt för andra att förklara hur det känns att gå eftersom det är normalt för dem. Kände bara att jag ville få ut min känsla:).

Likes

Comments

Idag var jag på arbetsprojektet som vanligt. Det är bättre nu när jag är där mellan 9 och 12. Men det är fortfarande segt speciellt när man inte gör ngt:P. Jag tror jag har fått inflammation i biceps/ underarmen så kommer inte kunna träna på ett tag nu. Om jag tränar så kommer det bara bli värre. Jag kanske kan träna med lättare vikter och många repitioner, men då tränar jag uthålighet, det vill jag inte göra. Det är mitt eget fel,behöver inte lyfta tunga vikter, det bara ökar skadorisken, det är bättre att göra rätt än att köra tungt och göra fel. Vad ska man göra? Jag måste vila från träningen nu:(. Jag har i alla fall börjat gå lite på löpbandet för mina ben i 12 minuter. Det är mkt för att vara mig men jag vet att det kommer vara en process, det kommer ta sin tid. Men först måste jag bygga upp rörligheten så jag får lite cirkulation och sen kan jag bygga upp styrkan i mina ben:).Om jag lyckas träna upp mina ben, kommer jag verkligen bygga upp mitt självförtroende vilket behövs. Jag har många dåliga sidor som jag är medveten om men jag jobbar med dessa. Hoppas att de positiva sidorna överväger:). Men problemet med att träna upp mina ben är att mitt funkitionshinder är neurologiskt, det sitter i mina nerver och läkarna har skurit av nervtrådarna i mina ben men det kan aldrig bli sämre av träning, bara bättre. Nu ska jag fokusera på mina ben och lägga min energi där. Innan tränade jag bara överkroppen för att det var enklare och roligare men det blir en större utmaning för mig att träna benen. Jag får bara hoppas att motivationen håller.Men jag har viljan, även om den är svårt att hitta den ibland, jag måste tro på att jag klarar det och jag måste ha rätt inställning.  Nu har det börjat snöa ute också. Det är jobbigt att rulla i snön. Jag får använda mina armmuskler. Idag kompletterde jag min ansökan till universitetet i Lund. Jag sökte italienska också:). Men det är en kvällskurs. Det ökar mina chanser:). Den inflammationen gör riktigt ont. Jag måste kolla upp det.

Likes

Comments

Idag vaknade jag klockan sju för att åka tidigare till arbetsprojektet. De bjöd nämligen på pepparkakor och bullar. Det fanns också glögg, men det gillar jag inte. Jag blir illamående bara av lukten. Det kommer jag aldrig dricka. Det är lika äckligt som bruna bönor och blodkorv. Saker som jag vägrar äta. Efter morgonfikat, hade de en tipsrunda hahah. Gissa vad lunch heter på danska? Frukost hahaa.

Såg Max Payne idag med Marc Wahlberg. Filmen handlar om Max Payne, vars familj blir mördad. Driven av hämndbegär,bestämmer sig Max för att hitta de ansvariga. När han blir oskyldigt dömd för ett mord han inte har begått försvåras  situationen. Hans plånbok hittas nämligen på brottsplatsen. Till slut visar det sig vara Maxs chef som har styrt upp allting tillsammans med chefen där Maxs fru jobbade. Det ska komma en 2:a på denna filmen. Den var helt okej faktiskt. Inget mästerverk,men den duger:). Häftiga effekter! Imorgon ska jag bara ta det lungt och träna lite om jag orkar. Vi får se vad som händer:) Inget speciellt planerat. C ya!  

Likes

Comments