Header
View tracker

decembermånad äro kommen som sagt & jag har inte en enda oplanerad helg på schemat. imorgon ska jag på brunch på förmiddagen & middag samt utgång på kvällen med mina fd kollegor. nästa helg är det årets första julbord. helgen efter det är det födelsedagsfirande & helgen efter det är det uppesittarkväll, julafton följt av juldagen & nyår. i januari ska jag sova. hela månaden. detta året har varit händelserikt, jag har fyllt tjugofem, sagt upp mig från ett jobb jag jobbat på i fem år, börjat plugga, rest, besökt festivaler & förlovat mig. nästa år gifter vi oss, jag & min man. jag har nog inte förstått det än. jag & pierre har alltid haft en väldigt speciell relation, frihet är viktigt för oss båda. vi har alltid varit noga med att vi ska vara två starka personer i ett förhållande istället för två personer som blir ett. att spendera en kväll med pierre är lika roligt som en kväll med tjejerna. han är min bästa vän, fast med passion. men hur kul vi än har ihop & hur mycket jag än älskar honom & han mig, så är det viktigt för oss att vara starka på egen hand också & ha ett liv som inte kretsar kring en relation. ibland är jag i göteborg ett tag, ibland är han i stockholm hos sin kompis, ibland går vi ut utan varandra & ibland vill man bara vara ensam med sina tankar. det betyder inte att man har ett dåligt förhållande eller att man inte trivs ihop, utan att man vill vårda sin relation med sig själv. jag blir inte mindre viktig bara för att jag råkar vara i en tvåsamhet. att vi tillåter varandra den tiden & den friheten tror jag starkt på är det som gör att det fungerar som det gör för oss. det & att vi har så jävla kul tillsammans.

mina mål för nästa år är att vara klar med mitt körkort & komma in på den utbildningen jag vill. det tycker jag räcker, man ska inte sätta massa orimliga krav på sig själv. med detta årets slut så blir det nog också det sista året för den här bloggen, det är iaf så jag känner nu (& har känt ett tag) jag kommer satsa helhjärtat på min instagram & snapchat istället, det är där jag kommer finnas (& där jag redan finns när ni inte ser mig här). eventuellt så kommer jag att ta upp
min youtubekanal igen, så håll koll på min snap: CHARLIEYORK.SE & instagram: CHARLIEYORKS. jag har en öppen profil på instagram, så för er som inte tycker om mig, men som följer mig ändå, ni kan fortsätta på instagram & samtidigt vara anonyma. ;)

nu så ska jag låta min spraytan torka, glo lite netflix & sedan försöka somna i lagom tid så att jag är utvilad imorgon.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

vilken kväll vi hade igår! själva julskyltningen var faktiskt ganska fattig, lite streetfood-vagnar & något stånd med brända mandlar i ett hörn (som ni hör så har julkänslan alltså inte infunnit sig än). kallt & jävligt var det också i blåshålet helsingborg, så jag mer eller mindre räknade minuterna till vi skulle få gå till restaurangen & sätta oss. jag vet inte om det är kylan eller min överjävliga förkylning som gör mig lite grinig, men väl inne på restaurangen började jag genast att må bättre. vi beställde in lite förplock i form av oliver, serranoskinka & gratinerade ostron. dem gratinerade ostronen var löjligt goda. sedan blev det löjrom, pilgrimsmusslor & en underbar hälleflundra för min del. att jag älskar mat är väl ingen nyhet? så ja, kvällen blev riktigt bra tillslut. jag & pierre avslutade kvällen i sängen med chokladbollar & jorden runt på sex steg. nu sitter jag på bussen, iklädd min enorma dunjacka, uggs & en polotröja. jag fryser ihjäl, jag har sovit ungefär tre timmar inatt då min förkylning börjar sakta att ha ihjäl mig & jag är inte helt på topp humörsmässigt. men än kan dagen vända!


Likes

Comments

View tracker

jag har haft en liten svacka det senaste, en liten höstsvacka. jag brukar få det framåt hösten. min adhd funkar så, en manisk period följt av en svacka.. men jag börjar känna mig som mig själv igen. så vad har ni missat det senaste? vi har varit på bröllop & varit uppe hos min familj i göteborg, hur mysigt som helst! jag har också lyckats att dra på mig en sinnessjuk förkylning, min näsa bara rinner & halsen värker. vaknar flera gånger per natt att halsen bara brinner & att jag inte får luft. jag har pluggat en del & hjälpt min mamma att flytta. vi har haft några goa kvällar med vänner & några bara hemma i soffan, livet rullar på liksom. igår var vi hemma hos simon & rebecka, vi åt god mat, drack bubbel & spelade spel. jag skrattade så det sprutade ur ögonen på mig (kanske näsan med) ett bra betyg på en kväll tycker jag. nu ska jag & pierre ner till stan & fira första advent med julskyltning följt av ett bokat bord på drottninggatan 35. första advent?! fattar ni?! fyra veckor kvar till julafton.. jag har noll julkänslan detta året, men vi kan ju hoppas den infinner sig lite efter ikväll.

Likes

Comments

vad tycker ni om min förvaringskorg i hallen?
riktigt läcker om ni frågar mig!

Likes

Comments

börjar halv elva & försov mig? VEM lyckas med det? så arg just nu! efter skolan var det planerat att jag skulle åka direkt upp till tågaborg & möta mamma. de får nämligen tillträde till sitt nya crib idag!!! så vi ska börja pyssla lite i lägenheten idag jag & mamma, så kul! hade tänkt ut en jättefin outfit idag med bland annat mockaboots & min fluffiga faux fur, men då det basically pissar ner utanför så tappade jag ALL inspiration. det blir istället michelinjackan, knut på huvudet & ett par trötta nike trainers. SUCK. hej! ni följer väl mig på snap? där får ni se allt ni inte får se här! alias: charlieyork.se


Likes

Comments

odd molly kofta i storlek 2 (motsvarar mellan S & M) HELT NY. pris: 799:- FRI FRAKT!



kappa från missguided. helt ny! använd en gång. storlek: 36! pris: 499:- FRI FRAKT! fler bilder HÄR.



Maila mig på: charlybogren@hotmail.com vid intresse! 

Likes

Comments

alltså, är jag grym eller är jag grym? startade dagen med att åka till affären & köpa all rengöring som finns. sedan har jag i stort sätt legat & skurat i mitt badrum sedan dess. nu, några timmar senare är jag klar & mitt badrum ser typ nyrenoverat ut haha. jag har även tagit bort en list som varit trasig ett tag & slipat under, nu väntar jag bara på att pierre ska komma hem med en ny så vi kan sätta på den. jag är en äkta byggare bob. nu är jag förtjänt av frukost, blir min helt sjukt goda brieostsallad. MAMS.


idag har jag en riktig skrota-runt-hemma-outfit
byxor - HÄR | topp - ADIDAS

Likes

Comments

shitt va slö jag har varit idag! vaknade, gjorde frukost, gick & la mig igen. två timmar senare steg jag upp igen & bakade en kladdkaka & tog med över till mina best girls, där myste vi med bäbis & kollade på trumps dagen-efter-seger-tal. nu ligger jag i sängen igen & funderar på om jag ska äta vidare på resterna av min kladdkaka. inga major livsavgörande val här om vi säger så. jo juste, jag har ställt iordning min nya byrå i hallen & satt fram min fin fina vas från marakesh. fint va?



Likes

Comments

Instagram@charlieyorks

kontakt: charlybogren@hotmail.com