Header
View tracker

spenderat några dagar i göteborg & ska vara kvar i två till. vi har galet mycket snö här uppe, galet. jag hatar det! kallt & jävligt. i torsdags var vi på my dog på svenska mässan (hundmässa/hundutställning) & vi ska dit imorgon med. my dog är ett av dom bästa eventen på hela & året (för en hundnörd som mig) & jag missar det aldrig. idag har vi kalas för lyra, vår lilla tvååring. vi började dagen med att sjunga för henne, sen öppnade vi paket i sängen. ett av paketen fick vi rulla in då hon fick en alldeles egen mercedes benz. det har väl alla tvååringar? hon är så jävla söt när hon sitter i sin bil med sean paul på högsta volym & putar med läpparna. jag & mina syskon är nyss klara med att klä hela taket med ballonger, nu väntat vi bara in gästerna.

jag börjar dock att längta hem & saknar pierre något kopiöst. att sakna någon som du spenderat varje dag med i fem år tycker jag är ett bra betyg! still going strong.


Likes

Comments

View tracker

vaknar upp ännu mer förkyld & eländig. men ska koka mig en kopp té, kliva ur
pyjamasen & packa ner det där sista som bara kan packas ner precis innan man ska gå.
shitt vad trött jag är!

Likes

Comments

View tracker

nu är vi hemma från vår lilla date & jag ligger avsminkad i sängen, pierre sover sedan ett tag tillbaka. klockan ringer klockan 09.00 imorgon, men det mesta är packat så jag behöver inte stressa. maten var fantastisk på bonasera ikväll, som alltid, men jag blir lika överraskad varje gång över deras höga kvalitet.

Likes

Comments

jag har blivit dunderförkyld så jag sitter just nu & halsar té & halstabletter. jag SKA komma upp till göteborg imorgon & jag SKA gå på vår date night ikväll. på tal om date night & pierre så när jag frågade för ett tag sedan om vad ni ville se mer i bloggen så kom bland annat ämnet "mig & pierre" upp, så jag tänkte ge er lite valuta för pengarna idag i ett inlägg om varför jag svarade ja när han i somras friade till mig. det är egentligen ett väldigt enkelt svar, dels för att det är ganska otrevligt att svara nej när någon går ner på knä framför dig, inför alla era vänner & dels för att han är världens bästa man. alla kategorier.

han respekterar mig & mina egenheter: han förstår mig inte alltid, men han försöker.

han skämmer bort mig: han är generös i sitt sätt att se på hur vi ska dela på kostnaderna, han ser till så att jag kan unna mig fina saker om vi säger så.

han är påläst: det värsta jag vet är människor som slänger ur sig saker utan någon som helst fakta i rockärmen. pierre har alltid koll på sin fakta! när vi tittar på vem vet mest eller vem vill bli miljonär så kan han 90% av alla frågor. vill jag veta något frågar jag alltid honom, han är mitt lilla uppslagsverk, mitt google. att diskutera med pierre är givande & jag har aldrig en ointressent konversation med honom.

han är rolig: pierre är den roligaste mannen jag känner & för mig är humor en av dom viktigaste grundstenarna i ett förhållande. mina bästa stunder i livet är när vi är ensamma & sitter & "fular" oss. den mannen kan få mig att skratta så att jag gråter & vi båda älskar att få varandra att skratta.

han tittar fortfarande på mig som han gjorde första gången vi sågs: pierre är duktig med att ge komplimanger. vi är inget par som står & hänger på varandra när vi är ute eller på fester, man ser ofta oss i varsin liten klick eller hörna. men jag får ofta ett sms under kvällen där det står att jag är snyggast i rummet & att han älskar mig. han ser mig & han visar det.

hans vänner är viktiga för honom: & mina vänner är viktiga för mig! vi har ett stort härligt gäng med vänner, som vi både umgås med själva & tillsammans. jag hade nog haft väldigt svårt för att vara tillsammans med en kille som inte hade många vänner. ska jag då få dåligt samvete när jag träffar mina vänner? ska han sitta ensam så fort jag gör någonting? med tanke på att jag är social & gillar att hitta på saker som kanske inte alltid innefattar pierre, så hade det aldrig fungerat för mig. så för mig är det väldigt viktigt att min partner har samma nätverk som jag & en nyfikenhet på livet.

vi är inte svartsjuka: jag hatar svartsjuka & tycker både det är oattraktivt & onödigt. är du i ett förhållande där du behöver tvivla på din partner när hen inte är med dig så anser jag inte att det är ett friskt välmående förhållande. i början av dom flesta förhållanden så är man alltid lite osäker på varandra, vart är vi i förhållandet? är det "vi" nu? etc. & då finns plats för den där obehagliga oron som vi alla upplevt som kallas svartsjuka. det tar ett tag att komma dit, men när du klivit in i ett förhållande & lärt känna varandra under ett par år så ska det inte finnas rum för svartsjuka. är du svartsjuk så bör du undersöka grunderna för detta: är du tillsammans med en partner som ger dig belägg för känslorna du känner? isåfall konfrontera, lös det eller lämna den relationen. eller är du bara osäker? kanske har ett gammalt ex bedragit dig, kanske har du blivit behandlad illa förut. men då får du se till att jobba på dom problemen innan du ger dig in i något nytt. din nya partner ska inte behöva lida för att ditt ex var dum i huvudet. jag har också väldigt svårt för all typ av betraktelse av varandra i stil med: "du är min" & "jag är din". jag är inte någons. mig äger ingen. inte ens min man. hallå 1800-talet ringde & vill ha tillbaka sitt synsätt. jag respekterar min partners åsikter & försöker alltid att se till att han känner sig trygg & välmående i vår relation, men han får aldrig inkräkta på min person. vi är inte ett, vi är två personer som älskar varandra väldigt mycket & som vill spendera livet tillsammans. vi är starka tillsammans, men vi är också starka ensamma. jag vill aldrig någonsin känna mig färglös om min partner skulle försvinna. detta betyder inte att jag ser lättvindigt på vårat förhållande, jag vill aldrig någonsin att pierre ska försvinna ur mitt liv, aldrig, hemska tanke. han är en otroligt viktig del av mitt liv, men jag vill aldrig känna att jag försvinner om han försvinner. den typen av kärlek är inte sund. "så om en tjej hade stått & klängt på pierre när ni är ute så hade du inte blivit svartsjuk?" nej, varför ska jag blit det? jag har full tilltro till att pierre hade hanterat den situationen på bästa sätt. allt annat vore ju galet? jag litar på honom till 200%. det är ju otroligt avtändande om han inte hade klarat en så simpel sak på egen hand. i min bok finns det inget pinsammare än tjejer som bara måååååste visa för alla andra att detta är "MIN" kille, "rör ej". då känner jag mer: är han SÅ opålitlig så du måste hänga runt hans hals så fort en tjej går förbi? kanske dags att dumpa loosern då. men vad vet jag? jag kanske är ute & cyklar tycker ni. men både jag & pierre är väldigt öppna människor där.. vi har självklart också saker som vi båda inte uppskattar att den andre gör, men vi båda är allergiska mot svartsjuka & tror mer på att släppa fri än att kväva.

han har ett enormt tålamod: jag är JÄTTESVÅR att leva med. jag är stökig, jag är lat, jag är impulsiv, jag är snurrig & jag har ett helvetes temperament. men pierre har ett sinnessjukt tålamod & hanterar all min crazyness på det bästa tänkbara sätt.

han ger mig frihet: & jag vise versa! jag är en person som behöver frihet, jag har sedan jag kunnat yttra en åsikt gått min egna väg & sällan lyssnat på det jag blivit tillsagd (på gott & ont) jag är samma person idag. när människor säger till mig vad jag bör göra, så gör jag nästan alltid tvärt om. otroligt barnslig egenskap ibland, men det gör också att jag aldrig låter någon annan påverka mina beslut. jag vill veta att jag kan boka en resa med mina brudar, att jag kan sticka på festivaler, att jag kan åka upp till göteborg & att jag inte blir ifrågasatt. självklart för man en dialog med varandra, man stämmer av & kollar läget så att det passar in i bådas schema, med hundar, ekonomi etc. men jag vill aldrig få min frihet ifrågasatt. vi båda är väldigt lika där, vi älskar att resa & hitta på saker med varandra men vi behöver också tid ifrån varandra, tid att ständigt utveckla oss själva. jag tror att det är en väldigt stor orsak till att det aldrig fungerat med någon annan, vi båda har så stor respekt för varandra & samma syn så vi bara får det att fungera. vi har hittat vår balans. jag tycker varken det är sunt eller roligt att sitta & hålla hand tills man är 70 år i någon slags bubbla & låta livets roliga stunder passera revy. varför ska jag sluta att ha kul bara för att jag träffat någon jag vill dela mitt liv med? varför ska jag inte kunna fortsätta hitta på saker med mina vänner? varför ska jag sluta att uppleva saker tillsammans med folk jag älskar? det ena utesluter ju inte det andra. jag tycker att det finaste du kan ge en annan människa är frihet. jag blir glad i hela själen av att veta att pierre är lycklig, att han har roligt & att han är nöjd med tillvaron. även om det är utan mig. för ibland är han alla dom sakerna utan mig, ibland är han lycklig, glad & nöjd med tillvaron även om inte jag är med honom. ibland delar han saker med andra människor. kan man inte ge det till sin partner så är man en stor självisk skit. förlåt. men det är så jag ser på det. man måste acceptera att sin partner är lycklig i situationer där jag inte alltid är med & att man också är okej med det. vissa saker är roligare med polarna & det är helt okej. det betyder inte att man har det tråkigt tillsammans eller att man älskar varandra mindre.

han har låtit mig skaffa fyra hundar: bara det!!! detta gör ju att allt annat är ovesentligt, hahah! men sanningen är att en man som jag inte hade kunnat ha hundar tillsammans med, han hade aldrig fått rum i mitt liv. det finns inte en chans att jag lever ett liv utan hundar.

han är passionerad: efter alla år så är han fortfarande lika passionerad kring mig.

vi har samma hunger för att resa: vi båda älskar att resa & har gjort det otroligt mycket, både innan vi träffats, ensamma & som par. vi båda anser att resa är meningen med livet & vi har sagt att vi ska ha rest jorden runt innan vi dör. vi har dessutom alltid så jäkla kul när vi reser tillsammans, vi är inga som bara kan ligga still en hel semester utan vi vill att saker ska hända, helst hela tiden.

han är omhändertagande: han ser alltid till att alla han älskar har det bra. även om det gäller våra hundar, mig, familj, eller hans vänner.

han är en äventyrs-själ: pierre är inte rädd för något. ett av hans mål är att han ska ner i en sådan där bur med hajar (jag har sagt nej) haha! men han kommer att göra det ändå. han åker snowboard, han dyker bland hajar, han hoppar bungyjump, ja i mina ögon är han galen & dum i huvudet. men samtidigt älskar jag det med honom! jag själv som är årets fegis när det kommer till sånna saker blir grymt imponerad & han får mig att vilja utmana mig själv.

det finns så mycket med pierre som jag älskar & det jag älskar mest är att vi har så jävla kul ihop & att han är en av mina bästa vänner. men självklart finns det dagar då vi inte vill se varandra.. när man har mens, när han klagar för att jag inte plockat ur diskmaskinen, när han har så högt ljud på tvn att jag blir döv & sedan blir sur när jag ber han att sänka, när vi bråkar om att jag är slösaktig eller vilken musik vi ska ha i bilen. hans spelistor är fyllda med den tyngsta hårdrocken & mina med HIPHOP, vi avskyr varandras musiksmak & kan aldrig enas om en låt som vi båda vill höra. vi har vardagsproblem som alla andra, vi har gjort varandra ledsna & besvikna genom åren, vi har till & med sårat varandra. men det handlar inte om problemen du har utan hur du väljer att hantera dom & resa dig ur dom.


Likes

Comments

jag köpte ett nytt iphone case när jag köpte min iphone 6 plus, ett case från malene birger. men hej vad dålig kvalitet! ett riktigt skämt. det har spruckit pö om pö & nu är det i tusen bitar. så since jag är ett pinsamt galet kardashians-freak så köpte jag ett kimoj case. jag längtar tills det kommer så att jag kan slänga det här spruckna skitet i soporna.


Likes

Comments

View tracker

det bästa sättet att starta ett nytt år på är att boka en resa!
så med det sagt så kan jag här med meddela att santorini är bokat! lyckans ost.
vi åker två dagar efter bröllopet & kör santorini som vår pre-honeymoon & sedan kör
vi miami-key west-bahamas till våren som vår "stora" honeymoon. SO excited!

Likes

Comments

då har dom flesta börjat jobba igen & jag har en hel vecka till kvar av min ledighet. tvärnöjd! idag har jag varit en supersnabb vända på väla för att pierca två hål i mina öron, det blev riktigt fint. resten av kvällen ska jag städa undan det lilla av julen som vi har här hemma & laga middag. imorgon ska jag tvätta lite kläder då jag åker till göteborg på onsdag, sedan ska jag & pierre ha date night på kvällen! vi har bokat ett bord på bonasera & ska ha en helkväll, bara jag & han, innan jag ger mig av.

Likes

Comments

på min önskelista till tomten fanns ett halsband med
venussymbol. tomten did good:

Likes

Comments

jag kom på en sak! en sak jag är stolt med mitt 2016: jag har inte solat solarium under hela året & jag har varit helt glutenfri sedan november 2015. okej, att jag skippat gluten är ju pga allergi, så det är ju inte så konstigt. men solariet då? hur grym är inte jag! heja mig! fast egentligen är det ju inte så svårt att skippa solariet heller, cancerframkallande & så är det är ju ganska skit-ute att sola solarium idag.


Likes

Comments

då vart det 2017! jag måste säga att 2016 har varit snällt mot mig. vad som har hänt känns ganska överflödigt att återupprepa då jag antar att ni kan läsa & då också redan vet vad som hänt mig detta året? men för er som är osäkra, så kommer här en snabbrepris: jag har rest, varit på massor av weekends, umgåtts med fina människor, förlovat mig, haft en babyshower för vår baby mama, varit på summerburst med min bästis, shoppat som en galning, gått på bröllop, sagt upp mig från mitt jobb & börjat plugga. to name a few!

framförallt så är 2016 ett år där jag lärt mig otroligt mycket om mig själv & året där jag blev säker på vad som är viktigt för mig & vilken typ av människor jag vill omge mig av. jag kliver in i 2017 förväntansfull & med en hel drös med erfarenheter rikare. 2017 är året då jag gifter mig mer pierre, my future husband. på riktigt. inget instagram goals. vi gör detta på riktigt. med bröllop kommer också möhippa & jag vet att mina gäris har något riktigt fett i görningen. jag vill gå på håkan i sommar & jag vill åka på summerburst i stockholm, jag måste se justin! jag ska ta körkort till våren, det är mitt enda nyårslöfte. sedan vill jag möta våren i paris i vanlig ordning, det är min & mammas grej. men jag ska inte sätta allt för många mål utan ta varje dag för vad den är, leva i nuet.

vår nyårsafton var helt perfekt. bara vara bjöd på förstklassig mat & drinkar. vi åt en 6 rätters bestående av fröyalax med avokadokräm, anklever, gratinerad pilgrimsmussla, marulk med variation på potatis med färsk tryffel samt löjrom, en magisk oxfilé med dragonemulsion & portobellosvamp, sist men inte minst en tryffelchokladkaka med vaniljglass. halle-fucking-lujah! maten var så god att vi alla ville gråta. jag drack en flädercosmo & sedan beställde vi tjejer in några flaskor cava att dela på under kvällen. vid tolvslaget beställde vi in dom perignon till hela ligan. ska det vara så ska det vara liksom. när vi skålat & kramats klart under rakethimlen så gick vi vidare till sirocco & dansade tills taxin lämnade av oss hemma vid 05.00. det var det bästa tänkbara sätt vi kunde firat in det nya året på. gott nytt år på er!

Likes

Comments

Instagram@charlieyorks

kontakt: charlybogren@hotmail.com