Helger

I fredags hade Iris 18 årsmiddag! Filmade lite under kvällen och skall försöka lägga upp en vlogg om inte tekniken fuckar ur!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Helger, Kläder

Charlie.
Jacka/ Mocka från Garwood Byxor/ Monki Hoodie/ Myrorna Skor/ Nike Mössa/ ?

Amanda.
Jacka/ Farmor Tröja/ G-star Byxor/ Hm Väska/ Rebecka Minkoff Skor/ Second hand

Likes

Comments

Tänkte lista mina guilty pleasures!

PARADISE HOTEL, alltså jag ÄLSKAR reality tv, temptation Island, Ex on the beach m.m. Alltså wow vad jag tycker det är kul att titta på när folk ser dumma ut på tv. Det är meditation för mig, efter en hård dag i skolan där jag ständigt känner mig korkad, och så kommer en hem och sätter sig och njuter. Och känner sig lite bättre.... Sedan kan en ifrågasätta hela programideén och den jävla heteronormativiteten som är en röd tråd i alla dessa program. Varför finns inte HBTQ-hotel? Kanske är hbtqi+ personer för smarta för att söka till sådant där tjafs, vad vet jag?

PIMPLE POPPING Amanda introducerade detta för mig, vi tittar alltid på detta som godnattsaga... Våra favoriter är DR.Sandra Lee och DR. Vikram! Denna nedan är så FUCKING SJUK, HUR KAN PERSONEN LÅTA BLI ATT PILLA? HUR KAN DET GÅ SÅ LÅNGT? ALLTSÅ BLIR ÄCKEL FASCINERAD. RYSER MEN DET ÄR ÄCKLIGT. MÄRKLIG MÄNSKLIG REAKTION.


NUDLAR Är detta ens ett guilty pleasure? Kanske inte, men ÄLSKAR skräpmat. Burgare på max, pizza, pommes och cheese dip, chips med dipp m.m Tyvärr får jag så mycket finnar av skräpmat.....

KINKY SEX, behöver jag säga mer ;-)


Life update: Mår dåligt igen, mådde bra EN dag. tack du överhet som bestämmer sånt, tack. En dag, EN dag.

Likes

Comments

#metoo Hashtaggen är viktig, men låt inte offren få bära tyngden av kampen för rättvisa. Låt dem vars handlingar förtryckt och skadat miljontals offer träda fram. Det är inte "horans" tur att stå med den nakna ländryggen mot skampålens grova trä. Låt förövarna bära skammen, låt den som någonsin gjort något ont mot ett offer få känna skulden som sexualbrottsoffer känner, varje dag. Det är dags att lägga över skulden på förövarens skuldror, låt denne gå lika långt vi gått. Denne kommer att stupa. För de som utsätter människor för något som en våldtäkt, de är svaga. Och något som inte får glömmas bort i alla historier är, att för varje offer, finns en gärningsman. Alla känner någon som är utsatt. Alltså måste vi också känna någon som begått brottet, vilket många har svårt att inse. Det kan vara vem som helst, en klasskamrat, kompisens storebrorsa, partner, släkting, vd, kulturelit, arkitekt ja gud vet vad. De finns överallt och snälla träd fram och avtjäna era straff. Vare sig boten är skuld, skam, förlust av arbetsplats, fängelse eller böter.

Tack.

Och kärlek till alla ni som vågar, jag beundrar er. Ni är så starka att ni anar inte. Fortsätt men trötta inte ut er, för ni behövs för att kunna störta de patriarkala och sexistiska strukturerna (transpeople, poc, ickenormativa people included) <3333


Är bara så jävla förbannad att mina teorier om hur många som är utsatta stämmer. Fuck Fredrik Virtanen, Fuck alla ni andra som blir backade av stora företag. Fuck ni som backar VÅLDTÄKTSMÄN.


Likes

Comments

Jag ÄR sjukt trevlig och rolig. Kom jag på idag! Jag är fett trevlig när jag mår bra iallafall! Har varit så jävla oskön i typ två månader och har i princip gått med solglasögon, hörlurar och luvtröja konstant. Samt varit fett pissed så jag ber om ursäkt för det. men, idag var första dagen på länge som jag kände att jag tillförde något, att folk kanske tycker att jag är lite kul att vara med iallafall! Så en nuvarande förbättring i mitt mående har skett vilket gör mig otroligt lättat, för för en vecka sedan så fanns ingen framtid och inte jag heller. Men jag hoppas få vara med er en tid till, kanske få förgylla era liv lite till!!!

Likes

Comments

Alltså wow, du golvade mig. Första gången jag såg dig krossades mitt hjärta för jag trodde att du aldrig skulle bli min. Att jag aldrig, skulle få kyssa dina mjuka läppar. Du är min livskraft, du är min motivation. Du är allt jag någonsin velat ha. Ett glas med sprudlande champagne som aldrig, tar slut.

och du är min <3

Likes

Comments

Helger

.

.

Bild 1/ Bakgrund Esa sushi. Amanda hemma hos Iris och sedan ute på krogen (technospelning med Julius, Olle, Simon, Daniel, Amanda och Iris) Bild 2/ Mildred och Amandas detaljer på shoppingrunda (Amandas nya jacka btw) Bild 3/ Bakgrund sushi. Fett tunga vaser på norrmalms elbutik, tyckte verkligen att de var så coola!!! Tänk med snittblommor i. Mmmmmm.

Likes

Comments

Helger

Hej allihopa! Ligger och lyssnar på p3 dokumentären men borde plugga (alla mina inlägg handlar om att jag BORDE plugga :-) Har precis kommit hem från en lång promenad i solen med mor och bror, vi spatserade längs vattnet i ålsten och käkade sedan en perfekt söndagslunch, räkmackan var verkligen räkor MED macka och inte tvärtom(tips)!

Jag skall klippa mig idag! Tror jag om jag orkar, har svårt att klippa mig för har så himla svårt att sitta still + hatar när någon drar och pillar i mitt hår (förutom mandis)... Ni kanske får se någon sexy pic på min nyklippta skalle imorgon, om ni har tur! ;-)))))

Kram <333

Likes

Comments

Helger

Här är ett urval av låtar jag lyssnar på just nu! Fråga mig vad jag lyssnar på för musik och jag har INGEN aning, allt från klassisk musik till ebba grön till Kanye West till Veronica Maggio. Alltså hjälp mig är det äns lagligt att ha såhär spretig musiksmak? Samma grej med min ickeexisterande klädstil, ena dagen är jag sugen på monk shoes å kostym och nästa dag är jag fett på addidas och någon sjukt pimpig jacka? Mitt mål med bloggen är lite att reda ut min stil och utveckla den till min egen! Idag är jag tex supernöjd med min mix! Svart casual rock och kamouflage fleece med turistmutta! Samt en apoteket påse med rödvin i...

Iallafall!!! Njut av musiken, njut av vinet (råka inte hälla ut en rödvinsflaska i nåns säng som jag gjort..) NJUT AV UNGDOMEN!!!!! Drick, hångla med någon som får det att pirra. Ligg, knulla skiten ur någon, svettas och älska. Det ska jag göra iaf, ;-))))

Likes

Comments

.

Gucci pants n shoes och off-white skärp e najs, en liten outfit många på jarla skulle kunna bära (lol) skriver lite er när jag kommer hem <334

Likes

Comments