Header

KONST

Tja! Tänkte tipsa lite om en Ep som mina kompisar Daniel och mac släppte idag, och som två andra kompisar medverkade på också( Billie Öfverman har släppt EP med Mac också, checka)! De har jobbat superhårt med denna och resultatet är så bra!! Egenproducerat och egenskrivna texter av Daniel! Lite Tjuvjakt/Lorentz sound så om ni diggar det är ep:n ett hett tips!

LYSSNA HÄR NEDAN!<333

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Kläder, KONST
Tja! Hittade detta konto på ig @ader_error som jag tror är ett koreanskt klädmärke?? Rätta mig om jag har fel! Men de hade så feta kläder OCH DERAS SENASTE KAMPANJ BILDER ÄR SÅ JÄVLA SNYGGA! Asså WOW! Retrostilen med färgerna och formerna. Jag vill ha allt!!! Men det var lite over my limit om vi säger så... men inspiration kan en alltid hämta!!! KOLLA KONTOT för där finns kvalitets mode! Puss och Kram!!!

Likes

Comments

Helger, Relationer, KONST

Hej igen!!!! Länge sedan vi sågs, men jag har haft en fantastisk "love" weekend med Amanda i Malmö! Här kommer tre bilder från när vi åkte över till Köpenhamn (olagligt, vi råkade) och vi gick på ett otroligt märkligt museum, vi kom typ 30 minuter innan stängning så vi var i princip ensama i ett stort och väldigt mörkt slott med giganstiska statyer överallt (som den där Amanda och Mr. Kristus chillar kant). Ni som har sett Harry Potter och den vises sten kanske kommer ihåg scenen där de spelar schack, så kändes det att gå där, mycket märklig och konstig upplevelse! Förövrigt så kollade vi lite second hand butiker i Köpenhamn och jag tyckte de var så bra! Alltså det var så mycket och så välsorterat men tyvärr överpris som typ beyond retro (vad jag hört, never been there dock) så jag blev sur och köpte inget... Hittade en skitcool vintage addidas jacka men sen kom jag på att jag redan har en snarlik sådan som jag typ aldrig använder... Så jag höll i mina sista slantar! Nu skall jag plugga lite och planera min spar/budget vecka pga vaskade så jävla mycket pengar på mat i Malmö haha (inte så mycket på öl!!!!!Duktig charlie pga en dag blidde det gratisfylla haha!)

Puss och Kram

Likes

Comments

Helger, Att må dåligt

Hello!! Sitter på flygplatsen med Amanda och tänkte ta det lite lugnt med bloggandet under helgen! Kanske kommer några inlägg om vad vi gör men jag lovar inte, om jag får ett infall ;-))

Puss o Kram

Likes

Comments

Helger, Kläder

Bild från i Fredags på Itamae med Amanda. Svart polo från vår allas favorit, Myrorna.

Likes

Comments

Relationer, KONST, Att må dåligt


Imorse vaknade jag och dog

Jag andades

men kände inget.


Jag var död

men inte på riktigt.

Mamma tvingade mig att gå till skolan

fast jag var död.

Alla hälsade på mig som vanligt

fast jag var död.


Jag öppnade fönstret, kände vinden mot kinden.

Asfalt.

Nu fattar de.

Nu fattar de att jag var död.


Bildresultat för Antoine Chintreuil

Målning av Antoine Chintreuil


Likes

Comments

KONST
.


Alltså WOW vilken cool människa. Lite oskön men fan alltså. Gustaf Norén ä min nya idol. Ofc är Mando Diao otroligt men alltså denna person får mig att vilja riva bariärer och krossa orättvisa. NU, NU! Är kär i deras "manga" inspirerade musikvideos (är fett fascinerad av den japanska musikscenen btw) men det verkligt mäktiga är hans sociala ankwardness/genialitet och otrevlighet i intervjuerna. Alltsååååå, blir så imponerad av människor som försvarar sin konst/energi till vilket pris som helst!!Likes

Comments

Helger

Me and Vanja

Jag och fru

Disa x Olivia

Amanda, Hanna och Ruben. Feat världens bästa drickspel.... TENKA

Jag och Baby

Likes

Comments

Helger

Cornelia och Felicia // LOU // Mira och Ella

Tja kids! Länge sedan jag skrev något intressant men sånt är livet! Jag har iallafall haft en toppen helg! Här ovan är tre bilder från Elins fest där temat var Flower Power! Vi hade inte planerat att gå men vi släpade våra hangover-kroppar dit och hade faktiskt superkul! Det var verkligen länge sedan jag krökade ordentligt båda dagarna på helgen vilket är nyttigt för min lilla kropp. Alltså jag märker verkligen skillnad att man mår SÅÅÅÅÅ mycket bättre av ett nyktert liv (lite tråkigt dock haha) . Om vi jämför med att jag och Amanda var ute tre gånger i veckan varje vecka så är detta en förbättring både för levern och plånkan! ;-))) Gjorde också kvällens goda gärning hjälpte till att torka nån liten färskpotatis spya (applåd till mig) (alla spyr någon gång, haha #nohate). Alla var så fina förutom jag som hade en stickad polotröja på mig som var så jävla varm, den + rave dans resulterade 3 x lök.

Puss och Kram!!!!

Likes

Comments