Det är något jag har observerat mer och mer den senaste tiden (egentligen i flera år) på sociala medier.
När det dyker upp en nyhet där det är män med utländskt påbrå som har varit inblandade i en våldtäkt på en kvinna och man läser kommentarerna så är det ramaskri från dom svenska vita männen. Då jävlar måste någonting göras åt lagstiftningen i det här landet och männen som gjort det här ska kastreras hit och avrättas dit. Och det är ju jättebra att man blir så upprörd när det handlar om det här ämnet, verkligen!

Men.... när det dyker upp nyheter om att svenska vita män våldtagit en kvinna lyser männen ofta med sin frånvaro bland kommentarerna. Och om det skulle vara så att dom kommenterar något så är det inte för att stötta kvinnan som blivit utsatt. Utan då ljuger kvinnan för att få uppmärksamhet och det är så himla synd om dom stackars vita svenska männen som blir anklagade.

Hur tänker ni? Jag menar, om det är så att dom här männen som kommenterar när det är invandrare som är inblandade verkligen brydde sig om kvinnan och är upprörda över det hon blivit utsatt för och inte bara vilket land gärningsmännen kommer ifrån, skulle dom inte höras lika mycket i dom andra kommentarsfälten i så fall?

Jag tror ärligt talat att det finns män därute som helt seriöst tror att vita svenska män inte våldtar. Dom skriver att män med andra kulturer kommer hit och behandlar ”våra kvinnor” illa. Vi blir redan illa behandlade av er, sluta se på er själva som jävla gudar!

När jag läser om en kvinna som blivit våldtagen av en man skiter jag faktiskt i vart den mannen kommer ifrån. Jag ser bara att det är MÄN som våldtar kvinnor och det är det som är problemet. Sådeså....

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ord kan inte beskriva hur jävla förbannad jag är. Inte konstigt att typ var och varannan kvinna blir sexuellt utnyttjad i det här landet när det verkar vara fritt fram. Inte konstigt att kvinnor inte ens vågar anmäla MÄN när det här blir resultatet. Sverige, landet där du får våldta kvinnor och barn men gud nåde dig om du laddar ner en låt!

Likes

Comments

Expressen: Nej nu har det varit alldeles för mycket fokus på utsatta kvinnor så för att alla vita kränkta män ska sluta klaga skriver vi om kvinnor som mördar istället. För att lätta upp stämningen lite... typ

Likes

Comments

Har ingen aning om hur det här kommer att gå. Är ingen erfaren bloggare men har jävligt mycket jag måste får ur mig ibland så därför tänkte jag att en blogg är ju perfekt att använda som megafon, eller? Vi får väl se...

Likes

Comments