Denne helga har vært overraskende gøy! Har vært og rullet med russebuss både fredagen og lørdagen, og jeg må ærlig innrømme at jeg savner min egen russetid liiiitegranne når jeg kind of gjennopplever russetiden nå.. Men men, greit å bare være "russ" i noen få dager enn 17 dager i strekk, haha!

Det blir nok mest sannsynlig mer rulling før russetiden er ferdig, så det blir gøøøøy! Noe å se fram til, heh..

Og ellers!!! Fant jeg et bilde på facebook her om dagen, og det er som å se meg og Iselin på tur. Røyskattene på rulling.. (Ja jeg er klar over at dyrene på bildet ikke er røyskatter, men still..)

HAHA verste! Ler høyt for meg selv uansett hvor mange ganger jeg ser det, så ille er det.

Nå er det mandag igjen, og jeg er klar for en ny uke! Til helga skal vi mest sannsynlig på tusenfryd (WOOHO!!) om det blir fint vær, så det krysser jeg alt som kan krysses for! At sommeren er kommet gjør meg glaaad. ❤️

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

For noen uker siden bestilte jeg meg en t-skjorte fra spreadshop(?) hvor man kan designe sine egne klær med egne bilder, og nå er den endelig her!! Jeg er såå fornøyd, bildene er liksom en del av stoffet, så bildene blir ikke borte etter noen vask heldigvis!

Valgte å printe samme bilde av rumpa mi tre ganger. Tror faktisk at dette er mitt nye favoritt plagg for øyeblikket, altså hvor stilig er den ikke! Nå kan jeg gå å flashe rumpa mi til fremmede hele dagen, wohooo!! Kan tenke meg det blir noen blikk når jeg bruker den, men whatevs. Etter jeg la ut bilde av den på snapchat var det mange som ville ha en selv, så kanskje det blir flere som går rundt å flasher rumpa mi framover? Hahah..

Likes

Comments

Hei!

Etter vi kom hjem fra Malaga på lørdag har jeg såvidt hatt tid til å spise, så man kan trygt si det har vært noen stressende dager. Nå begynner ting heldigvis å roe seg litt ned, og det er jeg glad for!

Det var virkelig deilig å være i syden i en uke, det trengtes for å si det sånn! Men som man sier; borte bra men hjemme best? Været i Oslo er jo varmere enn det var i Spania, så merker nesten ikke at jeg er hjemme igjen. Hehe.

Akkurat nå holder jeg på å gjøre meg klar for årets første GRILLINGS, endelig!! Tror faktisk jeg tar med meg kameraet så jeg kan forevige den første grillingen i 2017, hihi.

Seeeees!

Likes

Comments

Nå har vi vært her i Fuengirola i 3 netter allerede, og tiden flyr faktisk føler jeg. Skulle ønske vi kunne være her minst en uke til, men dessverre går flyet hjem på lørdag. Hittil i ferien har vi bare gjort det man vanligvis gjør på ferie, nemlig sole oss, spise, feste - repeat. Og det er deilig!

I morgen begynner årets største fest her som varer til lørdag, så deeet gleder hele gjengen seg ekstremt til! Da blir det altså lite søvn og mye festing, men er det ferie så er det ferie. Hehe.

I kveld er det første kvelden hele gjengen skal ta det rolig, så da blir det filmkveld. Godt å slappe av litt også!

Likes

Comments

Hei!

Nå har jeg nettopp spist en hel pizza alene, og skal snart hive innpå potetgull og dipp. Perfekt fredag! Drar jo som sagt til Spania i morgen så da passer det jo perfekt med usunn mat dagen før avreise. :):):)

Og snakker om avreise i morgen... Flyet går tidlig, og jeg har enda ikke startet å pakke. Altså?! Før jeg legger meg må jeg pakke, dusje, lakke neglene og tømme kjøleskapet. Og istedenfor å begynne med noen av de tingene har jeg heller bare sett på TV og film de siste 4 timene. Av og til hater jeg meg selv as.

Så ja, nå blir det pakking osv før jeg skal hoppe i sengs, så blogges vi fra flyplassen imorgen! Sneiiikz.

Likes

Comments

Nå har jeg nettopp kommet hjem etter mye vandring i sentrum, så man kan trygt si at jeg er sliten! Jeg fant heldigvis to nye bikinier etter litt leting, jeg kan virkelig ikke si at jeg er særlig imponert over bikiniutvalget som er i butikkene nå... Men jeg fant som sagt to bikinier som jeg synes er brukbar, haha. Kanskje det bare er jeg som er kresen.

Synes mønsteret på den svarte lignet veldig på bunadsmønster, så det var litt kult da! Men når jeg skal handle flere bikinier blir det nok på nett framfor butikker.

Så nå er det bare litt småting igjen som må fikses før jeg er 100% klar til å reise! Wiii. Nå skal jeg hive meg i dusjen, så skal jeg opp til Jonas entur å chille. Håper dere får en fiin torsdagskveld videre!

Likes

Comments

Som jeg sånn smått nevnte i går, reiser jeg jo til Spania på lørdag. Flyet vårt går til Malaga, så skal vi ta tog videre til Fuengirola hvor vi skal bo hos en felles kompis. At jeg og Jonas bare bestilte flybilletter så på sparket var ikke sånn super gjennomtenkt, men jeg angrer ikke! Dette er desidert noe av det mest spontane jeg har gjort. Så når adrenalinet etter vi hadde bestilt roet seg litt, begynte jo tankene å strømme på. Jeg har NULL bikinier her i Oslo, NULL sommerklær, og NULL andre nødvendige sydenting, haha. Så nå er det rett til sentrum å handle inn det aller nødvendigste!


Ellers har jeg ordnet meg en hastetime til å farge vipper og bryn på fredag, så jeg slipper å stresse så veldig med sminke der nede. Siden jeg kun skal være med boys regner jeg med det ikke blir særlig mye tid til å fikse meg før vi skal ut osv, så da er det greit å ha det aller nødvendigste på stell til en hver tid, nemlig bryn og vipper. Ellers x2 så må jeg pakke, vaske klær og vaske leiligheten før jeg drar, så man kan trygt si det er mye å gjøre før avreise. Men som sagt igjen; GLEDER MEG.

Ifølge værmeldingen er det kun meldt sol og over 20+ grader hver dag mens vi er der (vi skal være i 7 dager), så brunfargen skal det virkelig jobbes med. Greit med grunnlag før sommeren her i Norge virkelig starter!

//Alle bildene er forresten hentet fra Weheartit.com

Likes

Comments

I dag har jeg, Jonas og Rebecka vært på Trampoline park og hoppet og rast i 1 time. Vi var seriøst de eneste der over 10 år... Men vi er jo som barn hele gjengen så vi sklir jo rett inn. Og herre-GUD så sliten jeg var når vi var ferdige, trampolinehopping må være den beste kondisjonstreningen.

Og ellers i dag skjedde det noe ganske spontant.. Jeg og Jonas var nemlig og spiste lunsj sammen tidligere, og mens vi satt der snakket vi om å gjøre noe skikkelig gøy snart, så vi tenkte "skal vi lei bil i dag å kjøre til København??", så vi dro fort hjem for å sjekke ut mulighetene. Når vi satt å browset internettet fant vi plutselig billige billetter til Malaga som går nå lørdag, så vi bare "fuck it lets go!!!", så ja. Nå reiser vi plutselig til Spania på lørdag.. Vi skal besøke en felles kompis av oss, og jeg gleeeeder meg! Spontane ting er (nesten) alltid gøyest!

Likes

Comments

I dag fikk jeg og Stine endelig gjort litt "turist-ting" før hun dro tilbake til T-town, og heldigvis var det sol ute i tilegg, å gjøre turist-ting i pissregn er no-go. Så i dag var vi utenfor skolen og brukes i Skam (Stine er tidenes Skam fan..), også spiste vi frokost i frognerparken. Vi skulle jo være så sunn og spise smoothiebowl i parken, men herre min hatt hvor kaldt det var! Lite gjennomtenkt.. Så da gikk vi opp til Majorstua og kjøpte kebab og lasagne.. En bråvending på den sunne livsstilen.

Fine Stine. ♡

Stine reiste hjem igjen for typ 4 timer siden, så akkurat nå har jeg besøk av BF Rebecka som er kommet hjem fra Aarhus, så vi skal spise innbakt laks og kose oss, hihi. ♡

Likes

Comments

I dag er siste dagen av påskeferien, og jeg er egentlig litt glad for det. Har vært mye fyll, lite søvn og mye dritt mat de siste dagene, så å komme på rett kjør og få hverdagen mer tilbake blir deilig. Besøket mitt fra Tromsø reiser hjem i morgen kveld, så i morgen skal vi gjøre litt typiske "turist ting", siden det ikke har blitt så mye av det denne uka. Men alt i alt har det vært en fin påske, kanskje ikke den typiske skitur med kvikklunsj og kakao-påska, men man må vel ikke på liv og død gjøre det samme hver eneste påske.


Nå som påska er ferdig og hverdagen er tilbake skal også bloggingen bli mer prioritert, noe den virkelig ikke har blitt de siste dagene. Men når man har besøk blir besøket første prioritert. <3

Likes

Comments

Hei bloggeeeeeen!

I går lå vi seriøst inne hele dagen, så på TV, sov, så på serie, sov, spiste, sov... Tidenes slappeste fredag, men gjett om vi trengte det! Torsdagen skulle vi jo egentlig ta det rolig, men plutselig var vi på "transebingo" som det så fint ble kalt. Koselig, og veldig gøy kveld egentlig, så no regrets.


Og våkne i dag uten noe som helst hangover var h-i-m-m-e-l-s-k, så i dag er vi virkelig fit for fight! Startet dagen med smoothie og burger på Grills Ville, så nå kan kvelden bare starte.

Outfit fra tidligere i dag.

Nå skal vi begynne å fikse oss så vi slipper å stresse med det senere, har nemlig vært stress-fiksing hver gang nå de siste dagene, og som dere kanskje skjønner så er stress-fiksing veldig stress. Poeng til meg for å bruke "stress" flest mulig ganger i en setning as!

Tenkte jeg skulle publisere kveldens outfit før vi stikker ut, men om jeg ikke når det så kommer det i morgen. :)
Kos dere i kveld, håper alle får en nyyydelig påskeaften!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Nå har jeg sånn smått begynt å komme meg litt etter gårsdagen, så man kan trygt si at jeg har vært dårlig i dag. Enda et tegn på at jeg begynner å bli gammel.. Men det var veldig gøy i går, så dagens form er verdt det.

Vi startet å vorse hjemme hos meg, vi var 6 stk her og det er sånn akkurat passe, spesielt når leiligheta mi ikke er den største, haha!


Etter vorset dro vi videre ut på byen, og vi havnet på Heidi's som jeg nesten alltid gjør. Er det onsdag eller torsdag og jeg skal ut så er det alltid Heidi's vi drar til. Liksågreit egentlig, trives godt der.


Hva planene i kveld er aner verken jeg eller Stine.. Jeg har litt lyst å dra på kino og se den Fast and Furious filmen, så kanskje vi gjør det. Blogges senere i kveld, eller i morgen om vi plutselig finner ut at vi skal ut i kveld óg..

Likes

Comments

Nok en dag med fint vær, me like! I dag har jeg vært i sentrum for å møte min gode venninne Stine fra Tromsø som skal være hos meg i hele påska (whoop whoop!!!), så vi har shoppet litt (les: en del...), og spist på Villa Paradiso, NAM! Pizzaen der er amazing. Men ja, det blir deilig å være hjemme i påska tror jeg. Om det blir så mye avslapping vet jeg ikke, men sånn er det..


Siden det er påske nå så stenger jo butikkene framtil lørdag, så da var det bare å fylle kjøleskapet med det aller nødvendigste, nemlig alkohol....

Så nå tror jeg vi er berget framtil lørdagen i allefall, hihi.

Akkurat NÅH sitter jeg å drikker en breezer mens jeg venter på at Stine skal bli ferdig å fikse seg, for i dag skal vi nemlig ut en aldri så liten tur. Kommer straks noen flere til meg, så skal vi ha et lite mini-vors før vi finner ut hvor turen går videre. Dette blir koseliiiig! Skal nok få tatt en del bilder på vorset, men om det blir så mange bilder på selve byturen er jeg ikke så sikker på.

Noen bilder av outfitet jeg hadde tidligere i dag. Nå er partysminken på og jeg er ready for whatevah!

Blogges i morgen. <3

Likes

Comments

WHAT a day! Har vært fullt kjør siden jeg sto opp i 11-tiden. Først jobb, deretter til sentrum for å kjøpe blant annet NY MOBIL. Ende-LIG. Har levd med en Iphone 4 i flere måneder nå, så å få en Iphone7 i hus var virkelig på tide! (Materialsk lykke er lov en gang i blant.) Etter nytelefonen var kjøpt gikk jeg litt rundt i sentrum, før jeg og bestevenninnen min kjørte til et lite tettsted kalt Årnes(?) for å levere en katt. Når vi kjørte hjem derifra var klokka allerede blitt 20.00, og jeg var rimelig klar for å dra hjem. MEN NEI, jeg hadde glemt at jeg måtte innom Ikea og handle en del ting, så da ble det Ikea. Nå er det ca. 1,5 time siden jeg kom hjem, og jeg er mildt sagt sliten.

Så fine hester på gården i Årnes! Jeg savner å drive med hest. Før var jeg skikkelig "hest er best", og det skulle jeg ønske jeg enda var. I tillegg til å være sinnsykt gøy er det ekstremt god trening. Win-win.


Og FÅR et vær det er i Oslo for tiden! Det gjør meg så glaaaaaad. Det er virkelig forskjell på påskeværet i Nord-Norge og påskeværet som er her... Jeg klager ikke. At jeg har gått rundt i tynn jakke og ballerinasko i hele dag gjør meg ingen verdens ting, hihi. (Ser at været framover ikke er meldt like bra.. Gleden kan ikke vare for evig I guess.)

Likes

CommentsEr det noe inspirerende over depressive bilder? Jeg tror faktisk det. Klokka er alt for mye akkurat nå og jeg får som vanlig ikke sove. Ikke noe nytt der. Enda en søvnløs dag i vente. Er blitt så vandt til å ikke sove nå at jeg nesten blir bekymret. Men hey - sove kan man gjøre i grava heter det jo. Og jeg har hørt at de som er våken etter klokka 3 har kunsteriske sjeler og deep minds. Eller så er man bare full og ute på byen. Jeg er som regel siste nevnte.

Likes

Comments

Jeg har som de fleste andre nå for tiden en åpen snapchat bruker, som vil si at alle som legger meg til kan se mystoryene mine + sende meg snaps. Jeg har en god del snap"følgere", og av de er det gjerne noen... spesielle(?) om jeg kan si det slik. Jeg får i allefall en god del spørsmål osv daglig, noen helt uskyldige spørsmål, meeeen de fleste er ikke helt uskyldig. Tenke jeg kunne oppsummere + svare på de vanligste spørsmålene jeg får via snapchat her.

Hvor mye for et bilde av deg?

- Hadde det bare vært en uskyldig selfie som ble bedt om, men neida. Her skal ingenting levnes til fantasien, for å si det sånn. Men for å svare på spørsmålet; Ingenting. Jeg sender dessverre ikke ut den type bilder av meg selv.

Kan vi møtes?
- Alltid koselig å møte nye mennesker, men når det første en person spør om er om vi skal møtes blir jeg redd. Det går ann å bli kjent med noen før man på liv og død må møtes. Ikke hjelper det at personene som spør sender et helt svart bilde, og om jeg spør hvem personen er, så er som regel svaret "det finner du ut om du møter meg." Nei takk..

Vil du se penisen min?
- Først: Det er faktisk noen som spør før de bare sender ut sine private deler på bilde og til tider video, og takk som gir meg muligheten til å bestemme selv om jeg vil se eller ikke! Men svaret vil nok alltid være nei, jeg vil ikke se.

Vil du ha en sugerdaddy?
- Faktisk det mest vanlige spørsmålet jeg får, utrolig nok. Også en forespørsel jeg fint må takke nei til. Men om økonomien min plutselig skulle gå helt i grus så skal jeg revurdere. (Her føler jeg at jeg er nødt å poengtere bruk av ironi, bare sånn at jeg har mitt på det rene!!)


Her er noe av det som popper opp på snappen daglig. Jeg tror Snapchat må være min favoritt app, selv om man kanskje ikke skulle tro det etter dette innlegget. Man får altså tilbud og spørsmål om alt mulig. GØY og underholdene er det i hvertfall!

Likes

Comments

Jeg er 21 år.

Jeg vil aldri ha barn, verken biologiske eller adoptivbarn. Men jeg får alltid høre "du er enda ung og har lang tid å bestemme deg på, du er jo bare 21 år."

Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre med livet. Ja jeg har en jobb nå og holder på med et forkurs, men etter det? ANER IKKE. Og jeg får alltid høre "Ja du burde begynne å finne ut av hva du skal gjøre videre, du er jo trossalt 21 år."

Jeg vil aldri gifte meg, i såfall skal det være på tull i Las Vegas. Men jeg får alltid høre "Ja det sier du nå, vent bare til du møter den rette som vil gifte seg! Du er jo bare 21 år."

Jeg har sykt lyst å gå bartenderskole i utlandet, typ Australia eller USA. Jeg vil ikke være bartender for resten av mitt liv, men tenk hvor kult bare å gjøre det? Da får jeg høre "Bartenderskole?? Du er jo 21 år gammel!"

Jeg har over gjennomsnittet mye tatoveringer, og er langt i fra ferdig med å tatovere meg. Når jeg er ferdig skal det være typ 30% ""ren"" hud og 70% blekk på kroppen min. Jeg får alltid høre "Tenk når du blir gammel?? Du angrer kanskje ikke nå som du bare er 21 år gammel, men den tid kommer."


Jeg er bare 21 år, men tro meg; det jeg vet jeg ikke vil nå, vil jeg ikke noen gang i løpet av livet. Ikke fordi jeg er "for ung", men fordi det er ikke meg. Og det som er meg nå, vil være meg selv om jeg er 21, 42 eller 68.

Jeg er 21 år gammel, men jeg har enda nok med tid på å finne ut av hva jeg skal gjøre videre. Om jeg er 40 år og vil begynne å studere noe nytt da - I will. Jeg blir jo trossalt ikke å ha noen barn å tenke på. ;-)

Å være i begynnelsen av 20-årene er faen meg forvirrende til tider. Heldigvis er jeg såpass bevisst på hva jeg vil og absolutt ikke vil, men jeg tenker på de som kanskje ikke er like.. bestemt? Får man press på seg fra alle kanter om at "NÅ er det kanskje påtide å stifte familie snart?" eller "NÅ burde du kanskje finne ut hva du skal gjøre med livet?", så er det lett å falle litt utenfor tenker jeg, eller enda verre; falle for presset og gjør noe man absolutt ikke har lyst til og ender opp ulykkelig forever. Jeg er bare glad for at mine ALLER nærmeste støtter meg og mine valg, kanskje det er derfor jeg har blitt såpass bestemt og målbevisst som jeg er? (Selvskryt er viktig btw.)

Likes

Comments

Da jeg konfirmerte meg for x antall år siden valgte jeg kofte framfor bunad, og jeg angrer ikke et sekund på det den dag i dag. Den er så fin og spesiell da det ikke er så veldig mange som har kofte, eller rettere sagt; Lyngen kofte. Det jeg liker med de er at man kan velge farge på selve kofta selv, + velge farger på detaljene selv. Så da er det enda vanskeligere å finne noen som har helt lik som meg! Jeg har lyst på en til i hvit, men jeg er usikker. Dyrt å bare ha "liggende".. Kun belte til kofta koster typ 5000, så det er kostbart når man skal ha selve kofta, sko, belte og smykker/øredobber i tillegg. Men ja, her har dere i allefall kofta mi;

Gleder meg til å bruke den på 17. mai i Oslo! Jeg får alltid kommentarer på den, både av kjente og fremmede, når jeg bruker den i Tromsø (og der er det en del flere som bruker kofte), så jeg regner med det blir en del blikk i Oslo, haha! Eneste som kanskje er et liiite minus med den er at hele er i ULL. Og i Oslo er det en del varmere enn i Tromsø.. Kommer til å bli fritert om det blir 20+ og stekende sol på 17. mai...... Men worth it?? Ja.

Likes

Comments

Barndåpen til mitt kjære lille søskenbarn i går var kjempe koselig! Og fy hvor mye jeg spiste.. No regrets tho'. Har egentlig ikke så mye mer å si om gårsdagen, så deler heller noen bilder av begivenheten.

Neste familiesammenkomst blir bryllupsfeiring i slutten av juni, og det er jo faktisk ikke så lenge til. I hvertfall ikke om tiden går like fort som den har gjort hittil i år! Familie er altså det beste man har. <3

Tenkte forresten å lage et eget innlegg om hva jeg hadde på meg, kofta mi fortjener nesten et eget innlegg, for så fin synes jeg den er, hihi. Men her har dere to bilder av meg der man ser liiitt av den i allefall, en liten sneak peek. (xD)

Likes

Comments

Akkurat nå ligger jeg bare i senga og slapper av så lenge jeg kan. I dag er det barndåp som står for tur, så skal straks begynne å fikse meg og gjøre meg klar for dagen. Gleder meg faktisk, lenge siden jeg har vært med på noe familierelatert. Og seff all maten!! Hehe.

Noe jeg er usikker på er hva jeg skal ha på meg. Har med meg både kofta mi (type bunad) og vanlig kjole, men er så usikker. Elsker å bruke kofta, og det er ikke mange muligheter jeg har til å bruke den, meen vanlig kjole frister og. Vi får se! Outfit kommer i allefall uansett senere. ♡ KOS dere i dag folkenz, uansett om dere er fyllesjuke eller ikke!

Likes

Comments