hello!!!
denna veckan är jag själv hemma i det hus som vi bor. eller nästan ensam. Min kompis Liam kommer sova hos mig från idag fredag till söndag.

Mina föräldrar är bortresta till min farmor och farfar som bor i furudal i Dalarna. Min farfar fyller 80 idag. Jag ville inte hänga med för jag vara rädd att allt skulle bli krångligt.

Jag som person behöver internet. inte dom en vanligt dryg jävla tonåring utan för min diagnos. genom internet lyssnar jag på musik, jag läser och mest av allt jag skriver.
Alla dom här saker gör mig lugn och min kropp får inte panik. Den delen av furudal som mina farföräldrar bor i är en äldre del av området. inga ungdomar i min ålder och man har inget Internet.

Jag valde att stanna hemma. här har jag mott internet och mina vänner.

häng med mig denna vecka och läs om allt som händer.

hajdå💙

Likes

Comments

Ja som ni kan läsa i rubriken så har jag ångest. enda sen jag var liten så har jag haft ångest av olika anledningar. just nu ligger en av mina bäste bästa vänner i min säng och sover. jag är uppe och vågar inte gå bort från datorn. t

trycket som ligger på min bröstkorg blir bara tyngre och tyngre. jag startade denna bloggen för att skriva. varje gång jag skriver så dämpar ångesten.


MIN ÅNGEST

min ångest gör så att jag inte kan röra mig. en tung känsla som är på min bröstkorg, mina ben och mitt huvud. det är en oro som gör att jag inte kan andas. Sen tidigare har jag haft ett allvarligt självskadebeteende. känslan av att vilja skada mig kommer upp hela tiden. jag vill gråta med kan inte.


Min mamma eller någon i min familj vet om att jag har den stora ångesten som jag har. min kompis som sover i sängen vet inte om att jag har så hemsk ångest just nu. det finns 1 person som vet att jag har ångest just nu och det är jag.

just nu försöker jag hålla mig stark och inte drabbas av panik för jag vill inte verka svag. jag har aldrig i hela mitt liv varit den som bett om hjälp. för jag har alltid klarat mig själv. jag vill inte verka svag. även fast jag vet att jag är för att jag inte kan gråta eller vissa känslor.


har ni frågor eller något så ställ dom bara. jag svarar på det mesta.

hajdå

Likes

Comments

HELLO!

vad händer? tänkte säga att idag eller typ idag klocka 23: börjar jag blogga. Jag behöver idéer om vad jag ska skriva om. tänkte säga lite saker ni inte vet om mig.

1. jag är bisexuell

2. jag har 3 hundar, 1 orm och fisk

3. jag åker longboard.

Jag bor hos min mamma med sin man. Jag är det yngsta syskonet och jag är den enda som bor hemma. Jag sommarjobbar hemma med sysslor

Likes

Comments