Header

Gå ensam eller inte alls?

Jag velade in i det sista att gå och se Counterfeit live på KägelBanan, Södra Teatern igår. Jag hade inte hittat någon som kunde tänka sig följa med. Jag visste att jag skulle ångra mig ifall jag inte gick, så jag bestämde mig 4 timmar innan spelningen att jag skulle gå ensam. Med agorafobi och vissa sociala svårigheter visste jag att det kunde bli en utmaning.

Det var ju ändå Counterfeit som spelade, deras första Svergie gig. Vet ju inte om de kommer komma hit igen. Jag har följt Jamie Campbell Bowers karriär sen jag såg honom i Sweeny Todd mot Johnny Depp, det var skådis karriären det, men det var hans musik och texter som fångade mig. Får inte förglömma resten av bandet, utan dom hade det inte varit komplett, att se bröderna Bower, Tristan, Roland och Jimmy höja taket på KägelBanan och känna de enorma vibrationerna i golvet var en av de skönaste känslorna jag haft och kommer troligtvis ha.

Jag fick känna alla mina favoritlåtar inne i kroppen, minsta lilla ton och beat. Idag känner jag stor inspiration.

Jag ångrar ingenting!Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag önskar att jag kunde säg att det är jag som ska spela handboll, men icke. Nyblivna söndags traditionen är att gå och heja på min snart 9-åriga systerdotter på hennes handbollsträning. Det innebär att jag får träffa min favorit tjej iallafall en gång i veckan :D

Förvånansvärt välmående idag efter en liten lördagskväll ute med storasyster, har mest sug efter flöt & choklad. Borde kunna motstå, but you'll never know. Ibland måste man få trycka i sig lite sånt å.

ledig lördag,söndag, måndag & halva tisdag. Jag är så van vid att vara på jobbet så när jag blir ledig mer än en dag får jag spel. Vet inte vad jag ska hitta på. Fick nästan panik. Köpte 2 taveldukar att leka med. Hoppas det och lite handboll håller mig sysselsatt åtminstone idag!!

Likes

Comments

Androgyn (av grekiskans andro, man, och gyne, kvinna), ursprungligen avseende en individ som är anatomiskt tvekönad (jfr hermafrodit), sedan 1900-talet även i psykologisk bemärkelse en människa med både typiskt manliga och kvinnliga egenskaper och/eller beteendemönster.

Jag är psykologiskt androgyn. Efter noga undersökningar av både mig och andra, är det konstaterat att jag iallafall inte är anatomisk androgyn. Det finns stunder i mitt liv jag önskat jag varit född kille. Snyggare kläder, lättare acceptans från andra (intrycket jag har fått). Jag intresserar mig för sport (titta på), jag är inte intresserad av smink, det enda smink jag faktiskt är intresserad av är hur coolt mitt facepaint kommer se ut på Halloween (ska försöka våga klänning den dagen). Jag känner mig väldigt obekväm i klänning och dylikt. Inga högklackade skor eller ballerinaskor kommer i närheten av mina fötter. Jag har försökt men det funkar bara inte. Jag vet inte hur man tar på sig ett par strumpbyxor, mamma fick hjälpa mig med det när jag skulle gå på min gode väns bröllop. 

Jag hänger hellre med pappa och lortar ner mig i en verkstad en hel dag än en halv dag av shopping. Jag älskar att umgås med mamma och min syster oerhört mye, men jag känner å ett stort behov av att dricka öl, kasta pil och greja med min pappa och min storebror. Jag vill använda kroppen, känna musklerna arbeta (det är nog många tjejer som gillar det, men de flesta verkar besöka gym för sånt), Jag vill mecka med och lacka bilar.

 Behöver jag ett nytt klädesplagg går jag direkt till H&M:s eller NewYorkers herravdelning. Föredrar kalsonger istället för trosor, då dessa boxerkallingar inte åker upp i arslet, Dessutom har de mye coolare mönster. BH är det obekvämaste som finns, men med tanke på min relativt stora byst är det sportbh:ar som gäller. Byxor däremot inhandlas p´å damavdelningen då jag har höfter som en kvinna. 

Det finns flera gånger jag har försökt förtrycka detta. Men jag mår så dåligt när jag försöker vara nå jag inte är. Nu har jag släppt lös mig själv och det känns så fantastiskt. Vad jag försöker säg är att våga vara dig själv och våga vara på det sätt som känns bekvämast och mest naturligt för dig. 

Likes

Comments

Vissa dagar är jag "säker" på min sexualitet, medans andra dagar är jag så osäker att jag ifrågasätter allt. Jag har nästan alltid trott att jag varit straight, jag vet att jag inte är gay. Men jag attraheras av kvinnor/tjejer på ett sånt sätt att jag misstänker att jag inte är helt och hållet straight. Jag har aldrig haft nå vidare värst sexuella möten med tjejer, visst jag har kysst en och annan tjej, och det har jag verkligen inte haft nå emot. Jag har bara haft sex med killar, visst de kan va kul, men intresset för sex har inte riktigt funnits där. Tänk om det är sex med en kille jag inte är intresserad av. Jag har som sagt aldrig varit intim med en tjej, så jag kan inte säga att jag absolut inte gillar eller är intresserad av det. Jag tror jag måste erfara ett intimt möte med en tjej för att få svar. Eller så kanske jag är asexuell eller demisexuell som jag misstänkt en längre tid. Att vara demisexuell innebär att man inte känner nå sexuell dragning till en person för än man har ett känslomässigt band. Det är det jag identifierat mig med hittills och det jag har erfarat mest, rättare sagt endast. Det finns så många olika typer av sexualitet och ännu fler underrubriker till dessa. Förvirrad och förvirrande? Oh yes.

Summan av kardemumman är att jag ska göra en fysisk undersökning i denna fråga....to be continued​

Likes

Comments

​Trodde då inte att jag skulle under nå omständigheter skaffa pokemon go, men ändå föll jag dit och fast blev jag. Helt plötsligt fick jag lust att gå ut & gå, vilket jag annars inte har. Jag har till och med klivit av nå tunnelbanestationer innan min vanliga, bara för att gå runt en stund. Otroligt. Inte överkörd än. Ska ta systerungen på pokemon quest. Nå aktivitet vi kan ha tillsammans <3

Likes

Comments

Inte långt kvar till min favorit årstid. Sommar i all ära, men inget går upp emot en fin höst. Det är visserligen regnigt och kallt idag, vädret kan vända fort.

Finare färger i naturen, behagligare temperaturer. Förhoppningsvis kommer inspirationen med den underbara hösten. Har inte målat sen i April. Visserligen jobbar jag mye och fritiden ägnas åt nördigheter. Med nya naturfärger, ny inställning och en känsla av att "det ordnar sig", kanske lusten kommer tillbaka. Fick hem en t-shirt jag beställt. Beställde en large, (brukar vanligtvis ha medium) men den var för liten iallafall. Beställde den från USA. det har ju lite konstiga storlekar ibland. Fick en kreativ idé att använda den till en tavla istället, helt utan att förstöra den med färg & sax. En tanke än så länge, hoppas jag kan utföra den efter min fantasi.Likes

Comments

‘Villanelle’ poem written by Roland Leighton to Vera Brittain

Violets from Plug Street Wood,
Sweet, I send you oversea.
(It is strange they should be blue,
Blue, when his soaked blood was red,
For they grew around his head:
It is strange they should be blue.)

Think what they have meant to me - 
Life and hope and Love and You
(and you did not see them grow
Where his mangled body lay
Hiding horrors from the day;
Sweetest, it was better so.)


Violets from oversea,
To your dear, far, forgetting land
These I send in memory

Knowing you will understandLikes

Comments

En bra början XD

Harry Potter, It does not do to dewll on dreams and forget to live. Next u blir troligen en kombo av alla mina favoritböcker

Likes

Comments

​Jag har hållit mig undan från Game of Thrones i 6 säsonger, men nyfikenheten tog över och jag kunde inte hålla mig borta. Jag har haft koll på serien utan att ha kollat på den ( O.o) så att säga. Jag visste vad som skulle hända när jag väl gett med mig och börjat titta på det, och nu har det hänt. Jag är fast, och då menar jag inte att jag bara tycker den är bra. Utan jag tänker på den hela tiden vad jag än gör. Drömmer om GoT när jag sover, tänker på det när jag jobbar, när jag äter. Vad jag än gör så finns det alltid nära i tankarna. När jag inte tittar på det har jag ett stort tomrum i mig som bara kan mättas av mer GoT. Jag har visserligen 6 säsonger att titta på (som nu är 5, då jag sett hela första), När jag inte tittar på det mår jag så dåligt. När det är slut kommer jag må ännu sämre. 

Det är inte första gången som det här händer, anledningen till att jag försökt hålla mig borta. Tydligen är det rätt vanligt förekommande det här "beteendet". Vilket är lite läskigt när jag tänker efter.  Det är en escape från mitt egna liv, mina fobier, mina "problem" för en stund, men det skapar större problem och psykisk ohälsa. 


Jon Snow for King

Likes

Comments