Hej, detta blir mitt absolut första inlägg på bloggen. Idag är det söndag och jag har haft en riktigt bra helg. I fredags var jag med min bästa vän Elsa och vi satt bara och pratade om allt. Det var verkligen sjukt mysigt.

Igår lördags var jag på födelsedagsfirande för min farfar so fyllde 75. Alla kusiner var där, till och med dem från Göteborg, det var super härligt att träffa dem eftersom senaste gången vi sågs var i Augusti! Jag var blev dock sjukt trött så jag åkte hem och trodde att jag skulle spendera kvällen hemma. Men nix min äldre syster Michaela skulle på en fest och hade ingen att ta med sig så då fick jag följa med. Festen låg i nacka så vi satte oss i moppebilen för att åka dit. Vi hälsade på alla som var där och hade det sjukt kul, även ifall vi nästan inte kände några. Men man kan ha kul ändå:)


Festen led mot sitt slut så vi åkte hemåt för att lägga oss i sängen och kolla på en halloween film för att det blivit oktober. Jag somnade dock väldigt snabbt så det blev inte så mycket filmtittande. Och nu sitter jag här, i Mickis säng och skriver mitt första inlägg för att sedan gå ut och göra mig i ordning!

Kram Charlie<3333

Likes

Comments

Instagram@charliemurrays